The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
obikenobi
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2017, 21:43
Co do Węgrzyna, to świetnie wyjaśnił go realizator w 20. minucie. Kazek mówi, że Piast przeważa i ma więcej z gry i 30 sekund później wjeżdża statystyka posiadania piłki.

59-41 dla Wisły.
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 16.09.2017, 21:44
Podsumowanie meczy:
Najważniejsze dosyć pewnie w obronie a w ataku trochę chaosu i niedokładności. Nie był to zły mecz granie było dziwne może być tylko to ze Kiko gra nowymi zawodnikami jakby byli w formie. Nie chce negować ich umiejętności Kiko ich zna i wie co potrafią wiec ja wciąż uważam trzeba czasu. Mam tylko nadzieje ze już niedługo może miesiąc ale jak narazie co najważniejsze są wyniki a one są wiec tym wszystkim co chcą wyrzucić Kiko mówię nie. Każdy chce wygranej w dobrym stylu ale nawet patrzeć na ligę w danym momencie żaden z zespół nie prezentuje równej formy.
Wojtkowski dobry chłopak ma drybling i szybkość ale to jego truchtających do obrony wcale go nie broni. Od momentu kiedy wszedł nie zrobił więcej niż Perez jeden strzał z czystej pozycji a to podanie to tak trochę na uwolnienie ze może Carlitos dojdzie. Brozio widoczny w jednej sytuacji dobre przyjęcie i odegranie i nic więcej.
Jeśli chodzi o Ze Manuela to chyba najlepszy jego mecz oby to świadczyło o jego zwyzce formy. Jesus poczekajmy czas, czas i czas teraz tylko tego nam brakuje. Oby 9 się wyklarowała z naszych nowych nabytków bo Carlitos takiego potrzebuje bo inaczej sam nam wszystkich meczy nie wygra.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.09.2017, 21:51
Ze Manuel, razem z parodysta stopera Arseniczem najgorszy na boisku, Basha dla mnie najlepszy. Od niego wg mnie nalzy zaczynac ustalanie drugiej linii. Dobrze gra glowa, gra do przodu, czysci. Zagral dwie kapitalne pilki do Carlitosa, dwie zjebane koncertowo.

Reszta zagrala poprawnie. Dla mnie Maly strasznie sie meczyl z Cywka. Duzo lepiej wyglada na lewym skrzydle, ale rozumiem, ze to mialo byc zaskoczenie dla Piast, ze gral na prawej Imaz kilka razy cos pociagnal, staral sie byc aktywny.

Brozek szwedal sie po boisku, jak to zwykle robi.

Naprawde dziwne, ze Manula wychodzi w pierwszym skladzie.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.09.2017, 21:53
czaro napisał(a):Wyświetl post
Fajnie, że błysnął mój ulubieniec Wojtkowski. Ma potencjał, gdyby jeszcze tak biegał cały czas, bo mam wrażenie, że trochę się leni... Ale nawet bez tego aż się prosi dać mu plac.
Dostał już kilka szans. I nie czarował. Trzeba wziąć poza tym poprawkę na fazę meczu, w której wszedł na boisko. Po 60 minucie mimo wszystko jest zwykle łatwiej. Według Kiko gra bez piłki to główny problem naszych młodych gniewnych i jeśli to się nie zmieni nie wróżę mu tutaj kariery.

czaro napisał(a):Wyświetl post
Aha:
ze Manuel musi być mega kozakiem na treningach, skoro trener wystawia go w pierwszej jedenastce. Za to Bartosz, który jeszcze niedawno miał być autorskim projektem Kiko, musi grać straszną padakę. Nie potrafię inaczej wytłumaczyć wyborów Ramireza.
Mam wrażenie, że, niestety, na razie to wybór najmniejszego zła, a nie mega kozaka z treningów. Niestety, na razie, wszyscy poza Carlitosem i, od poprzedniego meczu, Małym zawodzą i właściwie można rzucać kośćmi podczas ustalania składu.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 16.09.2017, 21:54
Dziś kolejny raz ,,śmiechłem" z ludzi porównujących Arsenica do Urygi.

Najważniejsze 3 ptk. Styl przyjdzie najpóźniej wiosną. Przynajmniej w to chce wierzyć.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.09.2017, 21:54
Dramatycznie słaby mecz, znowu wysokie piłki do przodu grane na pałę, ciężko się coś takiego ogląda. Jedyne pozytywy tego meczu to 3 punkty i więcej minut dla nowych piłkarzy. Cholernie widać brak rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia :(

Jedna ciekawa rzecz przykuła moją uwagę - bardzo ładne stroje Piasta. Jeśli Joma przyszłaby do Wisły z konkretną kasą i estetyczną koszulką byłoby super.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2017, 22:01
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Serio ,ale jak dzis nie zobaczę jakies lepszej gry,albo grę jak z cracovią, i zwyciestwa to naprawde zaczne byc zwolennikiem wywalenia Ramireza.Bo zaczyna mnie juz lekko w....iac.
Na szczęście gówno masz do powiedzenia.

Ważne trzy punkty, z Arsenicia będą ludzie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście gówno masz do powiedzenia.

Ważne trzy punkty, z Arsenicia będą ludzie.
Czyli dokładnie tyle samo co ty?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:07
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Czyli dokładnie tyle samo co ty?
A ja się domagam zwolnienia trenera?

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
3 pkt po chvoym meczu karnego nie powinno być
Wiemy Kaziu, za słabo go sfaulował.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.09.2017, 22:11
Nie rozumiem komentatorow Canal+ ktorzy przez piec minut dywagowali czy byl karny. Karny bez dwoch zdan.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:12
Jestem świeżakiem na forum i nie chce się madzrzyc ale takie jak coś "przerzut na druga stronę" to dla co niektórych to są lagi. Gramy tego dużo bo niestety nie mamy w środku takiego zawodnika jak ISCO który zrobi coś z niczego nawet Petar nam tego nie dawał bo za bardzo cofał się do przodu. Wojtkowski ma potencjał ale brakuje mu doświadczenia ma więcej fantazji a jego przechodzony mecz nie świadczy o nim najlepiej i nie dziwie się dlaczego nie gra za dużo.
Kiko stawia na swoją armie która zna, która jak narazie nie wygrywa wszystkich wojen ale oby mu wygrali cała bitwę.
Każdy trener na świecie tak robi. Wierzy swoim bo zna ich umiejętności.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.09.2017, 22:15
@wolfy, ale tak na zdrowy rozsądek - ile punktów zebrałby Kiko gdyby wyjąc mu ze składu Carlitosa? Bo coś czuje, że dziś szorowalibyśmy dupą po dnie tabeli. Nie gramy absolutnie NIC! NIC kvrwa. NIC NIC NIC. To jest istny dramat. Ten wóz prowadzi Carlitos i fura szczęścia z bramkami w końcówkach. Niestety wydaje się, że Wisła która ma walczyć o puchary to cel, który przerósł naszego treneiro.

Naprawdę z wielką chęcią wypluje te słowa za pare tygodni, po pięknych meczach i kolejnych zwycięstwach ale po dzisiejszym meczu mam dość i dołączam do zwolenników zwolnienia Ramireza.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

A ja się domagam zwolnienia trenera?
Wręcz przeciwnie, domagasz się zatrzymania go, jeśli dobrze rozumiem. I masz w tym temacie dokładnie gówno do powiedzenia, tak , jak my wszyscy. Nie zmienia to faktu, że forum istnieje w celu wyrażania SWOJEJ opinii, a nie jednej właściwej, wyrażanej przez daną grupę na forum. Bezpodstawne było jebanie Kiko zaraz po jego przyjściu, bo był przecież no namem z 4 ligi. Teraz, gdy widzimy jego kunszt co tydzień, każdy może ocenić jego wpływ na grę. Ja należałem do tych, którzy na początku apelowali o zaufanie. Teraz, gdy widzę jego wpływ na grę, oceniam jego kompetencje znacznie niżej.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

JarooP napisał(a):Wyświetl post
Jestem świeżakiem na forum i nie chce się madzrzyc ale takie jak coś "przerzut na druga stronę" to dla co niektórych to są lagi. Gramy tego dużo bo niestety nie mamy w środku takiego zawodnika jak ISCO który zrobi coś z niczego nawet Petar nam tego nie dawał bo za bardzo cofał się do przodu. Wojtkowski ma potencjał ale brakuje mu doświadczenia ma więcej fantazji a jego przechodzony mecz nie świadczy o nim najlepiej i nie dziwie się dlaczego nie gra za dużo.
Kiko stawia na swoją armie która zna, która jak narazie nie wygrywa wszystkich wojen ale oby mu wygrali cała bitwę.
Wez prosze wyjasnij podkreslone stwierdznie, gdyz niesamowicie mnie to intryguje.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:17
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wez prosze wyjasnij podkreslone stwierdznie, gdyz niesamowicie mnie to intryguje.
Jeśli nie rozumiesz, że są plusy dodatnie i ujemne, to nie zagłębiaj się w takie rzeczy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:23
Kamson napisał(a):Wyświetl post
@wolfy, ale tak na zdrowy rozsądek - ile punktów zebrałby Kiko gdyby wyjąc mu ze składu Carlitosa? Bo coś czuje, że dziś szorowalibyśmy dupą po dnie tabeli. Nie gramy absolutnie NIC! NIC kvrwa. NIC NIC NIC. To jest istny dramat. Ten wóz prowadzi Carlitos i fura szczęścia z bramkami w końcówkach. Niestety wydaje się, że Wisła która ma walczyć o puchary to cel, który przerósł naszego treneiro i możecie tylko bezsilnie żółć wylewać.

Naprawdę z wielką chęcią wypluje te słowa za pare tygodni, po pięknych meczach i kolejnych zwycięstwach ale po dzisiejszym meczu mam dość i dołączam do zwolenników zwolnienia Ramireza.
Nie zgadzam się. Różnica jest w tym, że ja realnie patrzę na to w jakim miejscu jesteśmy. W dupie mam styl, bo skład jest nowy i minie spoto czasu zanim wszystko się zgra ze sobą.
Wisła grająca o puchary to Twoje marzenia, niestety na razie średnio realne.
Pięknej gry nie będzie w najbliższym czasie. Przyczyny podałem wyżej.

Zwolennicy zwolnienia trenera to dla mnie banda rozpuszczonych panienek chcących żeby skład zbudowany z emerytów i piłkarzy ściągniętych z kartą na ręku z miejsca walczył o mistrzostwo. Nie wiem jakie trzeba mieć braki w kontakcie z rzeczywistością żeby tego nie rozumieć.

Czasem gdy czytam to forum ręce mi opadają. Poziom histerii nieadekwatny do miejsca w tabeli, gry ani nawet stylu. Co jeden to większe hiperbole. Pora zapomnieć o pieniążkach wujka Cupiała albo inwestora z Niemiec. To se ne vrati. Wisła AD 2017 to średniak z ambicjami, ale ambicje pokemonów z forum i ego rozdęte jak gdybyśmy mieli budżet Legii a nie długi do spłacenia po dobrym wujku.
Przy Was żaden trener nie zagrzałby miejsca. Na szczęście gówno macie do powiedzenia i możecie tylko bezsilnie żółć wylewać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2017 o godz. 22:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:28
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Drogi panie wiesniak na chwile obecna nie mamy zawodnika który może wykonać podobna prace co wymieniony prezemnie zawodnik klasy światowej. Oczywiście nie oczekuje takiego u nas bo wszyscy wiemy ze nie predko będzie nas na takiego stać. Wciąż są poszukiwania takiego zawodnika który bedzie robił różnice w środkowej strefie. Wielu już było wypróbowanych i żaden nie dał rady ale są jeszcze inne opcje których trzeba wypróbować.

Podsumowując chodziło mi o zawodnika który zrobi nam różnice w środku a jak już gdzieś to napisałem nawet Petar nam tego nie dawał.
Odpowiedz cytując
Markfire20
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 16.09.2017, 22:32
Przez pierwsze 45 minut graliśmy Moskala - dominacja rywala w środku pola, rozgrywanie piłki, tylko co z tego skoro im bliżej bramki byliśmy tym tempo akcji stawało się coraz wolniejsze i coraz mniej było opcji do zagrania. Rywal strzelał a my graliśmy. Druga połowa to była masakra, piłka latała z jednej strony na drugą z powodu błędów w rozegraniu. Karny z widoku trybun kontrowersyjny. Ze Manuel to dno, nic nie gra w ataku i jeszcze większe nic w obronie. Tracimy piłkę i na prawej stronie jest tylko Cywka, żaden pomocnik w pierwszej chwili nie pomagał mu. Imaz nie wypadł najgorzej, schodził do środka pola, próbował rozgrywać. Dobrze, że Buchalik nie miał okazji czegoś zawalić. Dzięki Junco za to, że mamy Carlitosa, chłop robi różnicę, aż strach pomyśleć co będzie gdy tfu tfu złapie kontuzję.
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 16.09.2017, 22:32
Proszę to też wyjaśnij
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 16.09.2017, 22:36
Do tego nie doszedlem
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.09.2017, 22:38
3 pkt. są więc cieszyć michy

Wiem że równie dobrze mogło ich nie być ale ja widzę progres, przyzwoicie to wyglądało, w drugiej połowie za bardzo się cofnęliśmy, cały czas dość rozsądnie próbowaliśmy rozgrywać.
Perez to jest wzmocnienie, podobnie jak Basha o którym pisałem wcześniej.
Iwan bez Głowackiego jakoś lepiej przelicza dane.

Czuje że Bałaniuk to będzie kozak gość wygląda na silnego, szybkiego i poprawnego technicznie chłopa więc jest dość kompletny (na podstawie filmików i tego co o nim pisali). W parze z Carlosem mogą dobrze zmieszać.

Czas działa na naszą korzyść.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.09.2017, 22:40
Markfire20 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki Junco za to, że mamy Carlitosa, chłop robi różnicę, aż strach pomyśleć co będzie gdy tfu tfu złapie kontuzję.
No chyba nie do końca...

Poziom wypowiedzi niektórych użytkowników sprawia, że szkoda tutaj zaglądać. Jesteśmy w okresie przejściowym. I nie, nie mamy "PAKI" na 2 ani 3 miejsce. Mamy zbieraninę piłkarzy, którzy z różnych przyczyn wybrali grę w Wiśle. Jedni dlatego, że po prostu kochają ten klub. Inni dlatego, że widzą szansę na odbudowę kariery. Inni po prostu stwierdzili, że dołączą, bo znają trenera i kilku grajków.

Dzisiejszy mecz nie był rewelacyjny. Był jednak lepszy od poprzednich. Obrona stanęła na wysokości zadania. Kiko trafił ze zmianami. Po grze Arsenica widać, że każdy potrzebuje przetarcia.

Szkoda, że wciąż mamy tu roszczeniowe dzieci złotych lat. Zastanawiam się tylko, czy ci użytkownicy nie przeklinali kiedyś Cupiała, że ten zamiast stopniowo budować drużynę, od razu rzucił się do ataku na Ligę Mistzów.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:41
Zwolennicy zwolnienia trenera to dla mnie banda rozpuszczonych panienek chcących żeby skład zbudowany z emerytów i piłkarzy ściągniętych z kartą na ręku z miejsca walczył o mistrzostwo. Nie wiem jakie trzeba mieć braki w kontakcie z rzeczywistością żeby tego nie rozumieć.
Szkoda zdrowia. Ludzie nie biorą pod uwagę kilku zmiennych.
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:42
sedonh napisał(a):Wyświetl post
Proszę to też wyjaśnij
Czy teraz każde swoje zdanie będę musiał tłumaczyć oddzielnie czy co poniektórzy są nie w temacie.
Wszyscy Hiszpanie są jak najbardziej znani naszemu treneiro bo jak to podsumowali komentatorzy ze Kiko nie wie na co stać Brozia a my wiemy. Tak samo on wie co potrafi Llonch, Velez, Imaz, Perez dlatego daje im szanse co według mnie jest trochę nie fair ale to nie nam oceniać to on decyduje poprosi im bardziej ufa.
Nawet wywiad z panem Junco który powiedział ze Carlitos tak ten Carlitos był w 3 lidze hiszpańskiej niedoceniany a Velez szykanowany powinno wam coś mówić a jak narazie to nasze jak narazie najlepsze nabytki.

Robię edit i przepraszam za nie potrzebne zamieszanie o jedno piwo za dużo chyba albo za szybko myślałem wiem ze każdy błąd zostanie tu wytknięty ale miałem nadzieje na trochę zrozumienia ale cóż sam się wrzuciłem w pułapkę wiec jeszcze raz przepraszam za popełniony błąd ale mam nadzieje ze i tak wszyscy zrozumieli o co mi chodziło.
Ostatnio edytowane przez JarooP : 16.09.2017 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.09.2017, 22:50
Odnośnie Arsenicia, wyprowadzanie piłki z obrony do poprawy, przynajmniej dwie groźne straty po złym podaniu w niebezpiecznej strefie. Zastanawiam się, czy wynika to z nerwowości, półrocznej przerwy czy braków w wyszkoleniu?

On próbuje rozgrywać i to nie na zasadzie "byle do najbliższego". To sugeruje, ze ma wiarę w siebie. Raczej by się na to nie porywał, gdyby i prostu był drewniany. W każdym na razie ta tendencja do wprowadzania piłki mam się opłaci. Czasy typowych przecinaków minęły bezpowrotnie
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.09.2017, 22:52
No tak grunt ze sa 3 pkt,znowu Carlitos,co bysmy bez tego muszkietera zrobili .
Pozatym wywalic ,zwolnic,oddać tego parodystę Ze Manuela.niewiem skad,dlaczego i po co on gra ,im szybciej zniknie tym lepiej.Tragiczny gość.

caly czas sie zastanawiam czy ci ktorzy przyszli (ogolnie obcokrajowcy,nie tylko Hiszpanie) ,czy takich Junco mogł gdzies znaleśc w nizszych ligach w PL.Bo jak patrze na takiego Jezusa to napewno.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.09.2017 o godz. 22:54.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:53
piotek napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie Arsenicia, wyprowadzanie piłki z obrony do poprawy, przynajmniej dwie groźne straty po złym podaniu w niebezpiecznej strefie. Zastanawiam się, czy wynika to z nerwowości, półrocznej przerwy czy braków w wyszkoleniu?

On próbuje rozgrywać i to nie na zasadzie "byle do najbliższego". To sugeruje, ze ma wiarę w siebie. Raczej by się na to nie porywał, gdyby i prostu był drewniany. W każdym na razie ta tendencja do wprowadzania piłki mam się opłaci. Czasy typowych przecinaków minęły bezpowrotnie
Według mnie z meczu na mecz wygląda lepiej. Jeźeli będzie robił szybkie postępy to będzie z niego pociecha a na koniec przyzwoity zarobek.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2017, 22:59
Według mnie z meczu na mecz wygląda lepiej. Jeźeli będzie robił szybkie postępy to będzie z niego pociecha a na koniec przyzwoity zarobek.
Ja też dziś u niego wychwyciłem tylko jeden kiks i raz prawie karnego sprokurował, ale poza tym wydawał się pewniejszy. Ten poprzedni mecz, w którym go wytarzali na defensywnym pomocniku chyba sporo mu dał.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:59
Czy teraz każde swoje zdanie będę musiał tłumaczyć oddzielnie czy co poniektórzy są nie w temacie.
Wszyscy Hiszpanie są jak najbardziej znani naszemu treneiro bo jak to podsumowali komentatorzy ze Kiko nie wie na co stać Brozia a my wiemy. Tak samo on wie co potrafi Llonch, Velez, Imaz, Perez dlatego daje im szanse co według mnie jest trochę nie fair ale to nie nam oceniać to on decyduje poprosi im bardziej ufa.
Nawet wywiad z panem Junco który powiedział ze Carlitos tak ten Carlitos był w 3 lidze hiszpańskiej niedoceniany a Velez szykanowany powinno wam coś mówić a jak narazie to nasze jak narazie najlepsze nabytki.
Myślę, że szansę dostał już niemal każdy zawodnik. Tylko, że na razie szału nie ma. Nikt nie zagrał tak, żeby tęsknić za jego powrotem na boisko. Bartosz, Brożek, Boguski, Ze Manuel, Wojtkowski, Kostal, Imaz czy Halilovic wypadają blado. Niektórzy z nich są na pewno bez formy, inni nie prezentują jeszcze odpowiedniego poziomu i być może nigdy go nie będą prezentowali. Czas pokaże czy w ogóle coś dają Wiśle. Oczywiście nie bez znaczenia jest również ich styl gry. Po doświadczeniach ze Stiliciem widać, zę Kiko nie toleruje zawodników, którzy nie istnieją, gdy nie mają piłki przy nodze. Być może akurat w tym aspekcie Ze Manuel jest lepszy od innych ofensywnych piłkarzy?
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 16.09.2017, 23:00
Na plus Basha, Arsenić, Wojtkowski, Małecki. Na dwa plusy Carlitos.

Mamy 16 punktów, dwa mniej od lidera, pięć wygranych, jeden remis, trzy porażki. Wszyscy wiedzą, jakie cele ma trener i drużyna: nie spaść z ligi to plan minimum. Nie stać nas na kupowanie zawodników, nie mamy bogatego właściciela, rok temu otarliśmy się o bankructwo. Mamy świetny zarząd, wychodzimy na prostą. Wreszcie można z optymizmem patrzyć w przyszłość.

Chciałbym po meczu przeczytać tu rzeczowe analizy userów, którzy znają się na piłce lepiej ode mnie. Tymczasem trafiłem na histeryczne głosy nawołujące do zwolnienia trenera, bo gdyby nie Carlitos, bylibyśmy na dnie. Nie wierzyłem, ale przeczytałem jeszcze raz. Są. Zwolnić trenera, bo my jesteśmy Wisła, bo nam się styl gry nie podoba, bo nam się NALEŻĄ sukcesy i widowiskowa gra już teraz natychmiast. Pewien pajac w wątku o trenerze żali się, że mu "wyjebało żenadomierz" i obraża Ramireza. I jak tu nie kochać tego forum?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów