The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2017, 18:01
^edit
1 wygrana jedną bramką.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.09.2017, 20:46
Nie po to czekam na kolejny mecz dniami, godzinami by potem co kolejkę oglądać takie widowisko jak dziś. Dzida do przodu i będzie co będzie. Dość. Być może jeszcze ten mecz wygramy ale dla mnie nic to nie zmieni.

KIKO OUT.

Chciałbym żeby następne tygodnie pokazały, że się myliłem...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.09.2017, 21:26
Cicho siedź zaraz ciebie zaczną krytykować Kiko wygrał trzeba nosić go na rękach ciii
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 16.09.2017, 21:39
Tak sobie myślę, że wiadomo iż środek miał być problemem i jest, ale duet Basha-Llonch musi się zgrać bo i tak według mnie najlepiej wyglądają.

Skrzydła to chyba selekcja negatywna. Out : Boguski, Ze Manuel in : Małecki (Kiko całemu tercetowi dawał w cholerę szans, przełamał się jedynie Mały). Wojtkowski wreszcie coś pokazał!

Wojtkowski/Bartosz lub Wojtkowski/Halilovic? Mają problemy z grą 90 min, ale tak to trza na drugim, trochę fałszywym (Wojtkowski to bardziej OPŚ) ustawiać teraz.

Czekamy na Balanyuka i Kolara do pary z Carlitosem.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 16.09.2017, 21:45
Kiko jest d..., albo perfidnym kłamcą. Lepiej dla niego, żeby był tym pierwszym. "Nie boimy się zaryzykować, gramy piłką"- tego człowieka nie można traktować poważnie. Ten styl to totalny antyfutbol, a samego Kiko ratuje zawodnik, który się tu chyba zabłąkał, bo na tle pozostałych ligowców wygląda jakby przyszedł na trening juniorów młodszych na płaszowskim orliku. Kogoś jeszcze nie w....ia ta czcza gadka? Nigdzie nie zajdziemy grając tę padakę, bo w końcu znajdzie się poirytowany trener, który wyznaczy rzeźnika dla Carlitosa i wyłaczy chłopa na 3 miesiące, a jak wróci, to Kiko będzie znów trenerem w 4 lidze hiszpańskiej, ale za to będzie kochany (jak wszędzie). Nietrudno mi-jako znawcy piłki nożnej z wieloletnim stażem w FM-znaleźć przyczyny tego prześlicznego stylu gry. CZARNA DZIURA w miejscu, gdzie powinna być pomoc. 6 obrońców, bo Basha i Llonch grają bardzo cofnięci, a cała czwórka atakujących trzyma się w linii z obroną przeciwnika. Żadnego ruchu do gry. Przecież to już przekracza wszelkie granice żenady, a winić nie można nikogo innego, tylko trenera, bo oczywistością jest, że takie są założenia. Nawet jeśli Kiko myśli o sobie jako o czwartoligowym Simeone, to się mocno przecenia. Mnie po dzisiejszym meczu wyjebało żenadomierz, mimo, że go wygraliśmy.

PS: CARLITOS JESTEŚ KRÓLEM.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 16.09.2017 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
Markfire20
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 16.09.2017, 21:46
@pero masz "przekonujące" zwycięstwo więcej niż jedną bramką. Wynik nie zawsze odzwierciedla przebieg meczu. Kiko niech składa pokłony przed Junco za sprowadzenie Carlitosa. Gdyby nie on już nie byłoby hiszpańskiego trenera z Nami.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 16.09.2017, 21:49
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Kiko jest d..., albo perfidnym kłamcą. (...)
Chyba przydałby się odpoczynek od forum, bo się główka zagotowała. Nie pierwszy raz zresztą.
Jest tu jakiś mod? Trzymamy jakiś poziom, czy równamy do pejsów?
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 16.09.2017 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.09.2017, 21:50
Panowie, a jeśli ktoś Wam powie, że to Kiko odpowiada za ściągnięcie Carlitosa?

Co wtedy? Jak potoczą się Wasze losy?

PS @ashkeczup - zajmij się czymś pożytecznym.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.09.2017, 21:50
Od początku mi się nie podoba Wisła Ramireza - ale wyniki są. Dwa punkty straty do lidera.

Trzeba wstrzymać konie i rozliczać za wyniki. Styl jest żenujący, ale za styl punktów nie dają (vide Moskal). Jeśli mamy zająć miejsca 6-10 to szkoda nerwów na ten styl i trzeba zatrudnić trenera, który będzie grał ofensywniej. Jeśli zawalczymy o coś więcej to trzeba zacisnąć zęby i uzbroić się w cierpliwość.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 16.09.2017 o godz. 21:54.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 21:53
Czyli chcecie mi powiedzieć, że dobrze operujemy piłką i nie boimy się zaryzykować? "Jeżeli źle powiedziałem, udowodnij, co było złego. A jeżeli dobrze, to dlaczego Mnie bijesz?"

EDIT: Rzeczywiście, może użyłem złego sformułowania. Zamiast kłamcą bardziej odpowiednie byłoby 'farmazoniarzem'.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 16.09.2017 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.09.2017, 22:01
Czyli chcecie mi powiedzieć, że dobrze operujemy piłką i nie boimy się zaryzykować? "Jeżeli źle powiedziałem, udowodnij, co było złego. A jeżeli dobrze, to dlaczego Mnie bijesz?"
.
Bo nazywanie kogokolwiek debilem, zwłaszcza trenera swojego zespołu, to zejście poniżej poziomu przyzwoitości?
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:01
Carlitos to mega piłkarz ale nie zapominajcie ze to Kiko sobie go wymyślił oby reszta jego wymysłów jak najszybciej odpaliła to będziecie odszczekiwać. Mamy zbyt dużo nowych zawodników wciąż twierdze ze Kiko zgrywa zawodników do ulubionej taktyki dzisiaj to trochę wyglądało na 4-3-3.
Sam nie wiem co mam myśleć bo po dzisiejszym meczu było trochę chaosu ale co najwazniejszy jest na ten moment wynik.
Nie zapominajmy ze budowanie konkretnego zespołu wg. Junco powinno zajęć 3-5 lat. Wiec czas tylko to nam pozostało a jak narazie i tak jesteśmy ponad kreska wiec wasze KIKO OUT i tak nie ma znaczenia bo suma sumaryczny dla wszystkich liczy się wynik a narzekanie na styl to sprawa podrzędna. Wiec wasze dywagacje o stylu i prowadzeniu drużyny i tak nie ma znaczenia. Zreszta każdy z krytyków także może spróbować swoich sił i spróbować na początek zdać podstawowy kurs trenerski. Rozumiem ze to forum każdy ma swoje zdanie ale czytanie co niektórych wypocin staje się męczące.
Mamy bardzo ciekawy zespół prawdopodobnie o 2010 roku z szansami na wiele a niektórzy wciąż narzekają. Budujemy praktycznie wszystko od nowa bez wielkich funduszy. Wszyscy robią co mogą a my jako kibice co mamy tylko narzekać i zwalniać?! Nie mamy wspierać i ufać bez względu na to jak to wyglada.
Weźcie się w garść i jedziemy dalej każdy kolejny mecz 3 punkty i nic więcej a od naszej strony kibicow pozostaje wspieranie klubu, zarządu i zespołu całym sobą w 100%.
JJJBG
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:03
Każdy trener tak robi a co ma ci powiedzieć jesteśmy nie zgrani są od nas lepsi remis będzie sukcesem.
Co robi z każdym meczem Probierz a jak mu mecz nie wyjdzie zgania na sędziów przestańcie narzekać macie wyniki a styl wam nie odpowiada.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:05
piotek napisał(a):Wyświetl post
Bo nazywanie kogokolwiek debilem, zwłaszcza trenera swojego zespołu, to zejście poniżej poziomu przyzwoitości?
Zostawiając samego Kiko w spokoju, to czy nazywanie rzeczy po imieniu jest niepoprawne? Jak zwolnili wesołego Tadka, to pomyślałeś 'uff, ale ulga', czy raczej 'super trener, szkoda, że mu nie wyszło. oby jeszcze kiedyś do nas wrócił, bo na pewno poprowadzi nas do mistrzostwa'?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2017, 22:13

EDIT: Rzeczywiście, może użyłem złego sformułowania. Zamiast kłamcą bardziej odpowiednie byłoby 'farmazoniarzem'.
Za nazwanie Ramireza debilem zasługujesz na bana. Za cytat z Biblii w tym kontekście na pogardę. Różni tu byli, ale takiego zera jak Ty nie pamiętam.

Mam nadzieję że jakiś mod się obudzi i znikniesz z tego forum na dłużej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Za nazwanie Ramireza debilem zasługujesz na bana. Za cytat z Biblii w tym kontekście na pogardę. Różni tu byli, ale takiego zera jak Ty nie pamiętam.

Mam nadzieję że jakiś mod się obudzi i znikniesz z tego forum na dłużej.
Dobrze, że nie na ukamienowanie. To może wyjaśnisz, czemu mnie bijesz?

Ja tam mam nadzieję, że w końcu przestaniemy się bać Piasta Gliwice i Arki Gdynia.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:20
Zostawiając samego Kiko w spokoju, to czy nazywanie rzeczy po imieniu jest niepoprawne? Jak zwolnili wesołego Tadka, to pomyślałeś 'uff, ale ulga', czy raczej 'super trener, szkoda, że mu nie wyszło. oby jeszcze kiedyś do nas wrócił, bo na pewno poprowadzi nas do mistrzostwa'?
Czyli dla Ciebie krytyka jest równoznaczna z nazywaniem kogoś debilem? No cóż...
Rozumiem też, ze odbyłeś z Ramirezem kilka rozmów, które pozwoliły Ci ocenić jego inteligencję? Bo przecież "nazywasz rzeczy po imieniu".

Co do samego Kiko, słabo dziś wyglądała organizacja gry, ustawienie, ale jestem to w stanie zrozumieć ze względu na okres przebudowy zespołu. Mam natomiast pretensje odnośnie tego, że przychodzi Perez, który, jak sam Junco przyznał, dopiero zaczyna przygotowania, i siada na ławce, oraz o Że Manuela w pierwszym składzie.

Osobiście wydaje mi się, ze Portugalczyk straci miejsce w składzie. Kiko zdaje się dawać zawodnikom duży kredyt zaufania i wiele szans na przełamanie, ale tutaj już chyba wystarczy. Być może jednak nie ma po prostu na ten moment nikogo lepszego i lepiej wpuścić Wojtkowskuego foto l dopiero na ostatnie pół godziny?
Ostatnio edytowane przez piotek : 16.09.2017 o godz. 22:22.
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:20
Moim zdaniem Kiko dopiero teraz mając pewny skład będzie budował to czego chce i potrzebuje bo ma ku temu możliwości. A kogo według was chcielibyście wsiąść na nowego trenera jeśli kiedykolwiek Kiko ustąpi miejsca.
Przykład Skorzy niby świetny trener Pogoń gra całkiem niezłe ale co z tego jak wyników brak.
Letieri w koronie to samo nie najgorszy zespół a znowu wyników brak.
Bjelica bez fajerwerków
Kogo
Fornalik, Bartoszek czy podkupić Brosza Kogo? Bo już nie wiem czy może coś w stylu co teraz robi legła ?!
Sami nie macie pojęcia co zrobić a najlepiej powiedzieć Kiko OUT.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:24
Czyli dla Ciebie krytyka jest równoznaczna z nazywaniem kogoś debilem? No cóż...
Możliwe, że nie jest dość jasne, co chciałem powiedzieć. Odnosiłem się do cytatu Kiko, jakoby Wisła dużo grała piłką i nie bała się ryzyka. Kolejny mecz, który jest kompletnym zaprzeczeniem tych słów. A teraz to, co miałem na myśli, czyli:
1 opcja- Kiko naprawdę uważa, że gramy dobrze piłką i podejmujemy ryzyko.
2 opcja- Kiko uważa kibiców za kretynów i wkręca takie farmazony z nadzieją, że co najwyżej słuchamy relacji radiowej i nie widzimy co się na boisku dzieje.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:25
JarooP napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Kiko dopiero teraz mając pewny skład będzie budował to czego chce i potrzebuje bo ma ku temu możliwości. A kogo według was chcielibyście wsiąść na nowego trenera jeśli kiedykolwiek Kiko ustąpi miejsca.
Przykład Skorzy niby świetny trener Pogoń gra całkiem niezłe ale co z tego jak wyników brak.
Letieri w koronie to samo nie najgorszy zespół a znowu wyników brak.
Bjelica bez fajerwerków
Kogo
Fornalik, Bartoszek czy podkupić Brosza Kogo? Bo już nie wiem czy może coś w stylu co teraz robi legła ?!
Sami nie macie pojęcia co zrobić a najlepiej powiedzieć Kiko OUT.
Z tych kandydatów najchętniej widziałbym u nas Brosza, ale czy pasowałby do Wisły, to temat do mocnego przemyślenia. Oczywiście nie jestem za zwalnianiem Hiszpana
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:31
Możliwe, że nie jest dość jasne, co chciałem powiedzieć. Odnosiłem się do cytatu Kiko, jakoby Wisła dużo grała piłką i nie bała się ryzyka. Kolejny mecz, który jest kompletnym zaprzeczeniem tych słów. A teraz to, co miałem na myśli, czyli:
1 opcja- Kiko naprawdę uważa, że gramy dobrze piłką i podejmujemy ryzyko.
2 opcja- Kiko uważa kibiców za kretynów i wkręca takie farmazony z nadzieją, że co najwyżej słuchamy relacji radiowej i nie widzimy co się na boisku dzieje.
Wierz lub nie, się przekaz zrozumiałem. Chodzi mi o formę, której użyłeś. Jestem święcie przekonany, że gdybyś nie użył skrótu myślowego ("debila"), to nikt nie miałby b Co za złe tej wypowiedzi.

Swoją drogą też widzę dysonans między tym, co Ramirezem mówi, a grą. Być może mówiąc, że Wisła lubi grać piłka, odnosił się do potencjalnych zawodników lub ich ulubionego stylu gry (a wiemy, ze przynajmniej część piłkarzy chciałaby bardziej dominować, np. Małecki). Z drugiej strony to trener, ma trenować, osiągać wyniki. Jeżeli na boisku będzie wszystko w porządku, to jak dla mnie może przychodzić na konferencje w stroju baletnicy i tańczyć Jezioro łabędzie na stole.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 16.09.2017, 22:32
Ta miazga pomidorowa... zwana ashketchupem...

ten gownojad przyznal, ze jest ekspertem "efemowym", ktory prawdziwy futbol oglada w tv, bo na nic wiecej go nie stac
Jeszcze ma ten gownojad czelnosc nazywac Kiko debilem

Dam wam dobra rade - nie czytajcie i nie dyskutujcie z gownojadem
Bedziecie zdrowsi a gownojad, ktory bardziej pasuje na pejsa niz Wislaka, zniknie szybko

Moim zdaniem, zaczynamy w koncu grac pilka. Dluga laga sie zdarza, ale sa tez akcje po ziemi i to calkiem fajnie wygladajace
Dla wszystkich sceptykow lagi - druga bramka padla wlasnie po takiej pilce

Kiko, slusznie uwaza, ze pilka jest szybsza od zawodnika. Zgadzam sie z ktoryms z forumowiczow ktory pisal, ze utrzymanie sie ze strata do 5 pkt do momentu, kiedy ilosc wyjazdow zrowna sie z iloscia meczow u siebie bedzie kluczowe.
Wisla Kiko Ramireza bedzie dopiero w rundzie wiosennej
Kilku "kiko out" w tym ten gownojad miazgowy bedzie musialo przepraszac, albo zniknac z forum

PS. Ja musze ogladac kazdy mecz Wisly. Te ktorych nie widzialem w palnik.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 16.09.2017, 22:34
teo napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem, zaczynamy w koncu grac pilka. Dluga laga sie zdarza, ale sa tez akcje po ziemi i to calkiem fajnie wygladajace
Dla wszystkich sceptykow lagi - druga bramka padla wlasnie po takiej pilce
dziesięć znaków

piotek
Rzygam tymi oklepanymi gadkami typu 'nie ma juz slabych druzyn', 'przeciwnik tez chcial wygrac', 'gdybysmy ten mecz wygraly to nie byloby tego pytania'. Odbieram to jako obraze
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 16.09.2017 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2017, 22:34
Z tych kandydatów najchętniej widziałbym u nas Brosza, ale czy pasowałby do Wisły, to temat do mocnego przemyślenia. Oczywiście nie jestem za zwalnianiem Hiszpana
Wszystko się zgadza Bartoszek zrobił wynik w chojniczanie wzięła go korona zrobił tyle ile mógł a i tak go nie doceniono. Nie twierdze ze mamy złych młodych trenerów sam osobiście marzy nie się na ławce trenerskiej Sobolewski, Głowacki i Boguski a nawet i Moskal na każda pozycje osobny trener który ma pojęcie o piłce .
Wiele było tu również rozmów na temat PMS a co niektórzy i tak będą narzekać nawet jeśli trenerem byłby PEp Guardiola tylko dlatego ze nie miałby w zespole aguero czy de bruina. Nawet ob sobie wybiera armie która chce wysłać do boju.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2017, 22:57
Mi jest bliżej do stwierdzenia, że Kiko nie jest drugim Fergusonem, ale chyba na drugiego Fergusona nas aktualnie nie stać i nie takie mamy ambicje. Punkty zbiera, na buraczaną ligę wystarczy. Jak rozwiniemy się na kilku frontach, a Ramirez się nie rozwinie albo nie objawi swojego geniuszu, to się go za parę lat zmieni. Ot, cała historia.

A jeżeli chodzi o posty wyżej, to proponuję kolegom trzy razy pomyśleć, czy a) napisaliby to samo pod swoim imieniem i nazwiskiem i czy b) nie będą się tych słów wstydzić nawet pod nickiem za tydzień, miesiąc, rok. A jeżeli nie są pewni, to niech piszą komentarze pod newsami na wislakrakow.com, a tutaj wrzucają tylko przemyślane treści.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 16.09.2017, 22:58
Pomidor w plynie, weź ty się rozpędz i poszukaj ściany.

Tyle kontuzji, tyle nowych, mistrzu pisz CV i wysyłaj do Wisełki.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.09.2017, 23:20
A mi sie wydaje ze do ukladanki Kiko brakuje juz tylko takiego goscia jak Vasiiliev .Nawet Brlek co juz ktos slusznie tu napisał nie byl kims takim do rozdzielenia piłek.Takiego kogos brak aż nadto widać,ale to problem wiekszosc klubów.

bo obrona jak wroci Glowa jest,atak obecnie Carlitos robi cała róznicę.brakuje cholera goscia ktory stanie na srodku i bedzie posyłał te piłki jak keidys Szymek.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 17.09.2017, 00:15
Problemy największe to :

1. Format środka pola. Mi się bardzo podoba Basha, dobrze się ustawia, ma przerzut, kopyto w nodze. Llonch i Basha mogą zadziałać. Alternatywy to Perez (niewiadoma), Halilovic (za mało daje w defensywie), Velez (ale raczej nie obok Lloncha).

2. Drugi napastnik do Carlitosa. Brożek niestety już chyba nic nie pokaże po utracie atrybutu szybkości, starzeje się podobnie do Żurawskiego. Nawet Ondrasek więcej dawał, no ale Czech też kontuzja. Nowi - Balanyuk i Kolar na nich liczę, bo to młodzi gracze, uznawani za talenty. Oby im się udało. Alternatywa to gra ofensywnym pomocnikiem, ale średnio to pasuje chyba. Imaz? Mała próbka, dziś niewidoczny. Halilovic i Wojtkowski? Chyba za wcześnie

3. Drugi skrzydłowy - całe szczęście, iż Małecki po fatalnym starcie sezonu się obudził. W jego przypadku taktyka upartego stawiania przyniosła efekt. Ofk Mały głównie grać powinien na lewym skrzydle, gdzie dobrze współpracuje z Sadlokiem (zmiany jedynie taktyczne jak np. z sąsiadką, gdy atakował skutecznie mającego żółtko Pestkę). Manewr "niech się przełamie" niestety w przypadkach Boguskiego i chyba już można powiedzieć Ze Manuela (choć wciąż liczę, że za jakiś miesiąc odpali...) zawiodła. Jest Bartosz, jest Wojtkowski, ale oni łącznie zagrali dobrych kilkadziesiąt minut ledwie. Cóż ponownie - liczę, iż Kamil odpali.

Potrzeba czasu, a malkontenci tu oszaleli. Wiśle potrzebna jest stabilizacja przede wszystki przy takim okienku rewolucyjnym wręcz jeśli chodzi o zmianę kadry. Spokój i czas.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 17.09.2017, 08:50
apeluje o trzymanie się tematów , bo aktualnie w temacie meczowym/trenerskim/transferowym/naszopilkarskim leca dyskusje które wymiennie mogłyby iść do każdego z nich...

@ashkeczup jestes moim największym rozczarowaniem na tym forum po takim brylancie od pierwszego posta widac z kim mamy do czynienia , ale Ty brutusie ?

@czaro chapeau bas za kulturę słową, wstyd to powinno być osobom które jechały CI od kurev w temacie o Mące
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.09.2017, 09:30
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 17.09.2017 o godz. 09:56.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów