|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Arku Czerepachu, spróbuj kiedyś obserwować i myśleć samodzielnie. Jeśli będziesz ciągle liczył na kogoś, kto ci ma mówić jak wygląda rzeczywistość, to daleko nie zajdziesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ludzie, ciężko oczekwiać od piłkarzy nie wiadomo jakiej gry skoro licząc najnowszych, kopnęli piłkę razem na treningach z 5 razy...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mało mnie obchodzą inne rzeczy, jak tylko sprawa 3 punktów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Mówimy że naszym problemem jest brak zgrania, tymczasem... na boisku wystepuje średnio 3 nowych zawodników! W tym obrona gra w niezmienionym składzie. Czemu jedna drużyna po zmianach kadrowych moze grać lepiej, a inna gorzej? Magia? Czary? Większość drużyn w e-klapie przetasowala swój sklad. Wyjściowy nawet bardziej niż my. To trener odpowiada za wyniki. Ktoś bierze pieniądze za ciagniecie tego wózka. Pilka nozna jest dla kibiców i trzeba liczyć sie z ich zdaniem. Na Piasta musimy wyjść pewni siebie i dążyć do wygranej. Rok temu ostrzeliwalismy bramkę Piasta z kazdej mozliwej pozycji. Jak dobrze pamiętam 9 zawodników oddalo strzał na bramkę. Takiej gry oczekuję i nawet remis będzie zrozumiały jesli drużyna da z siebie wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Przewidywany skład wg redakcji Wislakrakow.com WISŁA (4-4-2): Buchalik â Cywka, Arsenić, Gonzalez, Sadlok, Boguski, Llonch, Velez, Małecki, Ze Manuel, Carlitos
Podobno Velez miał pauzować..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Witam jestem w wielkiej potrzebie i na wylacznosci zeby mecz obejrzec na smartfonie. Da rady to osiagnac? Jakis link czy patent?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Musisz znaleźć kogoś, kto ma NC+ i użyczy Ci konta, wtedy obejrzysz na aplikacji canalplussport albo NC+GO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Boguski i Ze Manuel zagrali fatalny mecz z Arką. Obecność obu tych Panów w składzie to by było strzelenie sobie samobója...
Halilovic w sektorze rodzinnym, czyli pewnie Kiko woli trzymać na ławce nieprzygotowanego Pereza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 16.09.2017 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Online |
|
|
Nie no proszę nie. Oby skład był inny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Boguski i Ze Manuel jako defensywni napastnicy oznaczali by w sumie 9 defensywnych zawodników na Piasta. Całkiem rozsądnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Manuela strzeli hattricka, Carlitos ze cztery - powieziemy ich na luzie. Na pewno kluczowe będą długie podania na Carlitosa.
A poważnie skończy się 1-1, albo 2-1 dla Piasta. Obym się mylił i tylko ta pogoda tak człowieka nastrajała negatywnie Byłoby dobrze zgarnąć 3 pkt., bo potem wjeżdza Korona,Jaga, Śląsk, Legła i Amika. A tam przy naszej ladze do przodu może być o punkty trudno. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak zobaczę w składzie dzisiaj to drewno Buchalika to mnie szlag trafi!!! Chorążka na bramke! Chorążka, Cywka, Arsenić, Gonzalez, Sadlok, Kostal, Basha, Llonch, Małecki, Carlitos, Jesus. Tak ja to widzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie oglądaj składu w którym zagramy. Tylko tak go nie zobaczysz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Sciagnij sobie Opera VPN i aplikacje dailymotion, potem szukasz kanalu ekstraklasy w apce i jestes w domu. Oczywiscie mowie o androidzie na ios/windows phone nie mam pojecia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Ramirez widzę przez ponad pól roku pracy w Wiśle nie nauczył się że nie mamy na tyle jakości w przodzie by pozwalać sobie na wystawianie tylu zawodników o inklinacjach defensywnych.
Ewentualna porażka w dzisiejszym spotkaniu, odpadnięcie w tygodniu z PP i Kiko nie będzie. |
|
|
|
Guest
|
|
Ten autobus piłkarzy sprowadzono żeby cokolwiek ugrał czy tylko żeby galerie i knajpy w Krakowie miały się lepiej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Buchal - Cywka, Arsenić, Ivan, Sadlok - Basha, Llonch - Mały, Imaz, Manuel - Carlitos.
Jesus Ufam Tobie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Serio ,ale jak dzis nie zobaczę jakies lepszej gry,albo grę jak z cracovią, i zwyciestwa to naprawde zaczne byc zwolennikiem wywalenia Ramireza.Bo zaczyna mnie juz lekko w....iac.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Wyjściowy skład może mylić, podano tam, że wychodzimy w 11 piłkarzy, aczkolwiek wprawne oko zauważy, że biega ich po boisku tylko 9. Jesus jest jeszcze większym widmem od manuela a to naprawdę sztuka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No tak, cudów brak.
Trzeba coś wcisnąć. Patrząc z boku to Piast w końcu nie zesra się na kolejnej kontrze z rzędu i nas rozklepie. Oby nie i szczęśliwe 1-0 dla nas. Ale patrząc na terminarz o to ja dupce. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Zero Manuel i Jesus przez kilka kolejnych tygodni na trybuny. Od wejścia Wojtkowskiego zaczęła się dobra gra. Tak czy owak Carlitos znowu ciągnie tą drużynę za uszy. Mamy naprawdę kupe szczęscia, że taki zawodnik zasilił nasze szeregi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coś tu nie gra... wchodzi Wojtkowski i robi różnicę wchodzi Brozio i robi różnicę.Perez też słabo po co ściąga Bashe ? Ze Manuel to jednak cienias....3 pkt po chvoym meczu karnego nie powinno być
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Carlitos, Carlitos, Carlitos i długo, długo nic. Środek pola zero rozegrania. Nie będziemy wygrywać spotkań bez kreowania sytuacji bramkowych napastnikom. Wojtkowski powinien grać w pierwszym składzie bo na to zasłużył. Widać, że zbyt duża ilość słabych obcokrajowców w naszej kadrze daje się nam we znaki no i na koniec prawdziwy rodzynek nasz treneiro, którego spokojnie można nazwać Dyzmą z Hiszpanii - Junco kto Ci podpowiadał, że to dobry taktyk, no kto do huja...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Do momentu gdy na boisku był emmanuel i jezus nie było gry. Wojtkowski rozruszał mecz za co pewnie w nagrodę w nastepnym meczu wejdzie manuel bo tak. Carlitos robi nam wynik ponad stan już jutro bym przedłużał z nim kontrakt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na gorąco kilka przemyśleń po dzisiejszym spektaklu:
1. Poziom spotkania - dno dna. 2. Gdyby nie Carlitos, to szorowalibyśmy dno tabeli. 3. Nowe nabytki zaprezentowały się równie imponująco, co reszta zespołu. 4. Powoli zaczynam tracić zaufanie do Kiko - nie da się patrzeć na grę naszej drużyny, nie widać żadnego postępu w grze. Dodatkowo nie podoba mi się kurczowe przywiązanie trenera do nazwisk (patrz np. Ze Manuel). 5. Węgrzyn - kończ waść, wstydu oszczędź. Komentarz tego pana był jeszcze bardziej żenujący niż nasza gra. 6. Zdobyliśmy kolejne 3 punkty i to jedyny pozytyw po dzisiejszym spotkaniu. Wygraliśmy mecz, ale jakoś nie potrafię się z nich cieszyć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Cytat:
Ze Manuela to bałbym się wystawiać nawet na trybuny, ja mam zwykle duży kredyt zaufania dla każdego nowego piłkarza, ale to jest już za dużo nawet jak na mnie. Wojtkowski asysta i ładna akcja, jak dla mnie trochę za mało, żeby się nim specjalnie zachwycać, ale fajnie, że zrobił chociaż tyle (więcej niż Ze Manuel przez wszystkie swoje spotkania). Zasłużył na kolejną szansę w wyjściowej 11. Imaz ma szczęście, że to jego pierwszy mecz, więc z oceną można się wstrzymać, bo gdyby nie to, to byłaby to taka sama ocena jak naszego Portugalczyka. Jeżeli chodzi o plusy, to dzisiaj moim zdaniem naprawdę solidny mecz w obronie. Piasta było stać tylko na strzały z dystansu, z którymi dobrze sobie radził Buchalik (może go to podniesie na duchu bo babolu w Gdyni). No i dobre wyjście przy ostatnim stałym fragmencie gości. Natomiast z przodu syf, malaria, kiła, brud, smród i ubóstwo. Niech "dziesiątka" się natychmiast wyłoni, albo grajmy dwoma napastnikami. Nawet Brożkiem, przecież gorzej nie będzie. Tyle ode mnie na gorąco. Ale jeśli chodzi o Puchar Polski, to cytując znaną sagę "I have a bad feelings about this". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Fajnie, że błysnął mój ulubieniec Wojtkowski. Ma potencjał, gdyby jeszcze tak biegał cały czas, bo mam wrażenie, że trochę się leni... Ale nawet bez tego aż się prosi dać mu plac.
Pozytywnie zaskoczył mnie środek obrony. Carlitos - wiadomo. Aha: ze Manuel musi być mega kozakiem na treningach, skoro trener wystawia go w pierwszej jedenastce. Za to Bartosz, który jeszcze niedawno miał być autorskim projektem Kiko, musi grać straszną padakę. Nie potrafię inaczej wytłumaczyć wyborów Ramireza. Aha2: Wiedziałem, że Węgrzyn lubi popłynąć z komentarzem, ale poleciał grubo. Od postulatów preferencyjnego traktowania Polaków, przez fantazjowanie o konflikcie narodowościowym w szatni, aż po teksty, że Brożek musi być lepszy od wszystkich oprócz Carlitosa, bo kiedyś strzelał bramki - odlot. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() |
|
|

|