|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brawo Uran. Potrzeba nam więcej ludzi piszących z sensem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, że przy tylu zmianach drużyna potrzebuje czasu.
Oczywiste jest też, że Kiko jest amatorem siermiężnego stylu, który od początku mi się nie podobał - ale przynosił niezłe efekty. I pewnie jak się drużyna lepiej pozna - dalej będzie je przynosił. Kolejna sprawa - że jak byśmy wygrali, bylibyśmy liderem. Także śmieszne to spuszczanie szamba na drużynę tu na forum. Mecz był słaby w naszym wykonaniu, ale przy odrobinie szczęścia mogliśmy jakieś punkty przywieźć. Trzeba pamiętać, że z Gdyni ciężko jest przywieźć punkty, szczególnie nam. Drwale odpoczęli to też mieli siłę zapieprzać 90 minut, w następnym meczu już pewnie nie będzie tak kolorowo. My chcieliśmy bardziej rozegrać; tyle, że zgrania nie ma, to jak tu rozgrywać? Co nie znaczy, że należy naszych chwalić, bo zaprezentowaliśmy dziadostwo. Szczególnie jako drużyna w tyłach, z bramkarzem na czele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Buchalik od zawsze gra słabo przykro mi on jest przeciętnym bramkarzem....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To ja wrzucę, jakby kogoś interesowało, moje podsumowanie na podstawie raportów inStat:
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pozycja Ivana w tym zestawieniu pokazuje, że te statystyki same w sobie, bez kontekstu, są niewiele warte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Postaram się dziś taki raport wygenerować.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie - gość zawala już w tym sezonie co najmniej z 3 bramki a statystki ma dobre. Obrońcą wszak jest.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
się nie do końca zgodzę; potrzeba nam też ludzi czytających ze zrozumieniem, to co napisali, ci piszący z sensem
![]() a tekst Urana b. dobry. Swoją drogą zastanawia Buchalik - jak musiał grać i nikt na niego nie liczył, to grał dobrze, jak Cuesta się wyleczył, to praktycznie oddał mu bramkę bez walki. Kolejny potrzebujący trenera mentalnego? ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Buchalik grał dobrze ? Kiedy? Przypomnijcie choć jeden mecz, w którym uratował punkty. Wyciągnął 2 razy sam na sam? - przecież od tego jest bramkarz. Sarnat też wyciągał i Maśnik z Piekutowskim również. Pokarzcie mi w jego wykonaniu pewne i skuteczne wyjście do wrzutki z rogu, skrócenie pola gry przy kontrze i dograniu ze skrzydła, wyprowadzenie piłki i szybkie wznowienie do kontry, wymuszenie na pomocnikach ruchawości. Kiedy to było, chociaż raz? Bramkarz jak wielu w 2 lidze, niczym się nie różni, poza tym, że jak goście jadą to człowiek truchleje bo w bramce wisi ręcznik.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze przepraszam Profesorze Miodek.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie. Chciał przykład to mu podałem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|