|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Kurde Smuda oceniał gości po tym jak chodzą po schodach, a tutaj geniusz już po konferencji potrafi ocenić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja tam w Jezusa wierzę człowieku małej wiary
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
https://twitter.com/knuram/status/907271773506416641
Jednak stranierosy nie takie tanie jak zapowiadano? Teraz żeby ten pomysł się opłacał (w tym spłata długów) to nasza armia zaciężna musi zgrać w pucharach a nie tylko być w 8. Bo na wysokości pensji drużyny jak widać nic nie zaoszczędzimy żeby spłacić zadłużenie. Zatem zostanie nam ucieczka do przodu i gra w pucharach i tam szukanie pieniędzy. Nie ma żadnych wymówek dla Kiko i piłkarzy. Niech to szybko trener układa i walczymy o puchary. Przy takiej kadrze i kosztach nie mamy wyboru. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Pierdylenie o Szopenie pisać aby zaistnieć na tt bez żadnych konkretów. Pózniej pisze ze, jednak nie tacy drodzy to w końcu jak jest ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale to normalne,że rosną wydatki na pensje przecież nikt za darmo grać nie będzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() What ? Szybka ocena nowych nabytków po konferencji No nie wierzę Sorry za dwa posty nie zauważyłem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 11.09.2017 o godz. 20:37.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już Pascal udowadniał, że lepiej wierzyć niż nie, zatem zgodnie z zakładem pozostaje wierzyć w Jezusa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nabytki to jak zawsze 50-50 że wypalą.
natomiast jak mamy juz w skladzie Jezusa to przegrywać juz nie można.Juz nie takie cuda czynił. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poczekam z oceną zarówno poszczególnych piłkarzy jak również całej tego projektu w wykonaniu MJ. Póki co #InJuncoWeTrust.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wytlumaczcie mi gdzie my upchamy ich wszystkich?
Drugie pytanie,gdzie my ich wszystkich ogramy? Ten sezon to będzie jednym wielkim testem ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie wiadomo jak się potoczy los każdego z piłkarzy ale możliwe jest, że w zimie np skrócimy wypożyczenie Ze, z kolei Wojtkowski, Bartosz i Kolar pójdą na wypożyczenie. Wyobrażam sobie taką sytuację. Poza tym może być to ostatni sezon w karierze Brożka, Głowackiego, Boguskiego (w Wiśle, nie w piłce) i w dalszej części sezonu będą już symbolicznie wchodzić na boisko. Także ja bym się nie martwił czy ich wszystkich upchamy, ale co z tego wszystkiego wyniknie - pożyjemy zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chyba jednak przydałoby się takie miejsce gdzie jest podane aktualne info o stanie zdrowia piłkarzy
brylant to wyśmiał że niby wiadomo , ale w rzeczywiśtości widze że góvno wiadomo , kiedy wróci Velez, co mu wogle było ? mnie ciekawi np co sie stało z Bashą , czy my faktycznie mieliśmy tak niewiarygodnego pecha że gość po pierwszym meczu zerwał mięsień ? czy może testy medyczne u nas kuleją ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę ciebie bardzo siadaj i rób
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach
Velez pauzował za kartki mistrzu Basha zerwał mięsień? to by pauzował pół roku, a nie 2 tygodnie. Ma być już w treningu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
[...]Fran Velez musiał wystąpić w ostatnim meczu, mimo że wcześniej przez kilka dni nie był w stanie normalnie biegać. [...] Basha ma naderwany mięsień, w niedługim czasie powinien wrócić do zdrowia.[...] http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wiad,12435268/ ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Naderwanie a zerwanie to ogromna różnica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taaa ogromna
zwłaszcza dla MERITUM mojego posta btw jak jesteś taką znawczynią to nam napisz ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zerwanie mięśnia to uraz znacznie poważniejszy niż naciągniecie czy naderwanie mięśnia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
geniusz, dobra nie ma sensu dyskusja z laikami , natomiast powtarzam , nic to nie zmienia dla MERITUM mojego posta, jak również celowości mojego odpowiedzi do @karherop
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby Ci to Areczku wytłumaczyć - zerwany mięsień to jakbyś odciął palec i by Ci go pies zaj.ebał (czyli ogólnie przejebane, bo jak nie znajdziesz psa, to masz po palcu), a jak naderwiesz mięsień to tak jakbyś uciął palec, ale jednak nadal by się trzymał kilkoma włóknami reszty dłoni (czyli ogólnie też ch.ujowo, ale nie musisz za psem gonić).
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Nie no, panie doktorze, zerwanie i naderwanie to niemalże żadna różnica, pewnie
A do meritum ma to o tyle sporo, że chcesz tworzyć informator o rodzaju kontuzji i czasie pauzowania, po czym podajesz nierzetelne informacje, jakby to była żadna różnica, czy będzie pauzować 2 tygodnie czy 2 miesiące. Bez sensu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|||
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Idźże lepiej chłopaczku zgadywać kim jest Janek, bo jak widzę, to nawet to Ci nie wychodzi.
Specjalnie dla Ciebie - bo łatwiej się już nie da wytłumaczyć
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 12.09.2017 o godz. 21:02.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krzysiu , a jeśli Basha z (liczba z sufitu na potrzebe posta) 1000 włókien zerwał 997 , to jest to ogromna różna wtedy czy już nie ?
chodzi o to że nie wiadomo jak poważne jest to naderwanie (disclaimer dla "znawców": "naderwanie" to termin UMOWNY) a Prezydentowa i jej giermek B. wiedzą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
A Ty sie tylko mądrzysz na tym forum , ale przynajmniej jest śmiesznie..;d |
|
|

|