|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kadra wygląda na dość dużą..zobaczymy co pokażą w sobotę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Nie no murzyn musi być.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rozumiem, że Junco obraca się w ramach jakiegoś założonego budżetu.
Skąd tyle kasy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pozniej sie tym bedziemy martwic
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Pewnie rozwiązał umowę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
On się sam wytargał i był wolnym zawodnikiem. Kurczę ale bez murzyna to będzie lipa, a najlepiej takiego którego babcia była Polką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pewnie rozwiązał kontrakt z winy klubu. Ponoć mu nie płacili. Wtedy może podpisać nowy kontrakt w innym klubie w dowolnym momencie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Żydem to precz a reszta może być
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Murzyn musi być w każdej szanującej się drużynie, bo MURZYN TO JE WOJOWNIK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zarty zartami ale przychodzi 4 nowych zawodnikow... a my mamy jeszcze 4 w skadzie ktorzy nie grali za bardzo.
Teraz zgodnie z dogmatem Wisly bez granic kazdemu trzeba dac szanse No to szykuja sie wpierd*ole... slabe mecze i hejt na Kiko ![]() Proponuje środek pomocy na nastepny mecz: Jezus - Arsenić - Basha ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Czyli efekt zaskoczenia przeciwnika będzie całkowity... Jak oni mają się szykować na nas taktycznie jak nie wiadomo kto zagra? Gorzej będzie jak przeciwnicy wyjdą z założenia żeby grać swoje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@KrzychooR
Jak to nie wiadomo kto zagra? Filary drużyny są: Sadlok, Cywka, Carlitos, Głowacki, Ivan, Małecki, Llonch - jak tylko są zdrowi grają wszystko u Ramireza. To jest 7 pozycji + bramkarz Zostają 3 pozycje: pomocnik nr 8, skrzydłowy i of pomocnik i głównie o te miejsca będzie toczyła się batalia o 1 skład. Z czasem któryś z pomocników może wygryźć Lloncha i ew. może nastąpić podmiana stopera, choć zarówno Ivan jak i Głowa mają ogromne zaufanie u Ramireza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Naściagąją tylu ,a potem smiech,i płacz jak sie widzi takiego Ze Manuela,i zawsze tak jest..
Ilosc to nie jakosc,poszedł Brlek a jedynym nowym dającym jakosc i robiącym roznice jest Carlitos i Lloonch przed kontuzją reszte obcokrajówców mozna by równie dobrze w 1 lidze z polaków znaleść. coraz mniej mi sie podoba ta wieża babel,zwlaszcza jak sie obejrzy taki mecz jak w Gdyni. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Wojtas, mówisz o meczu w Gdyni a wiesz, że w pierwszym składzie zagrało 6 Polaków, a z nowych od początku zagrał tylko Carlitos, Arsenić i Ze Manuel?
Bramki zawalił odpowiednio Cywka/Głowacki/Ivan, Boguski/Cywka i Buchalik |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pamiętam jak długo psioczono na Brlek'a kiedy w końcu odpali i odpalił dajmy im czas naprawdę, wiem porażka boli mnie też chciałem nawet Kiko zwalniać fakt,ale ochłonąłem i jest ok
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 11.09.2017 o godz. 20:41.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Muszę przyznać niecierpliwość niektórych fanów zadziwia, zwłaszcza że większość z nich kojarzy fakt problemów finansowych Wisły. Ekipa w totalnej przebudowie -> potrzebny czas i spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
DUŻY spokój. Trzeba dać chłopakom i czas i spokój. W październiku jest kolejna przerwa na reprezentacje to wierzę że wtedy coś zobaczymy, a na poważnie to zobaczymy na wiosnę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak jak napisał Karheop wokół tej ww. 7 Ramirez buduje zespół.
Nowy bramkarz - na tej najważniejszej moim zdaniem pozycji brakuje piłkarza na poziomie, zaniedbano tę pozycję podczas ściągania tabunów piłkarzy... Buchalik i Julian to poziom co najwyżej na dół tabeli ekstraklasy albo górną część tabeli 1 Ligi Cywka-Głowa-Gonzalez-Sadlok - żelazna linia obrony, jak są zdrowi to grają wszystko nowy PP - Llonch - nowy ŚP - Małecki - tu widoczne są 2 braki - skrzydłowy i kreatywny ŚP do żelaznego zestawienia Carlitos i nowy napastnik lub ofensywny pomocnik - tu tak jak napisałem brakuje partnera do gry dla Carlitosa 4 braki (BR, PP, ŚP, ŚPO lub N), które powodują, że nasz zespół nie jest na razie monolitem... Gdyby Ramirez miał dobrze obsadzone te 4 pozycje to mógłby zgrywać swoją żelazną 11, a wszyscy wiemy że stabilizacja jest potrzebna tej drużynie. Wtedy moglibyśmy spokojnie walczyć o puchary, a tak na razie jesteśmy w budowie, co źle wpływa na zespół i może przynieść jeszcze parę niespodziewanych porażek. Moje propozycje na te 4 pozycje: - BR - dograć końcówkę rundy jesiennej Julianem (jest mimo wszystko pewniejszy od Buchalika) i zimą poszukać kogoś nowego, lepszego od ww. dwójki. - PP - Albo pewniej postawić na tej pozycji na bardziej doświadczonego Ze Manuela (który w środku pola jest widocznie zagubiony) albo ogrywać już na rundę wiosenną na tej pozycji Bartosza lub Kostala - piłkarzy chimerycznych, ale z potencjałem i ciągiem na bramkę - ŚP - powiem jedno Victor Perez - ktoś kto rozegrał ponad 130 meczów w LaLiga2 i 50 w LaLiga nie ma prawa być ogórem (chociaż wszystko jest uzależnione od jego formy fizycznej), sam zainteresowany powiedział, że najlepiej się czuje w środku pola i tam go widzę jako następcę Judasza. - N lub ŚPO - tutaj obok Carlitosa widzę innego Hiszpana - Jesusa Imaza, myślę że z czasem stworzą mega duet jak na polskie realia i dadzą nam wiele radościi. Jesus ma duże umiejętności techniczne i ten luz w operowaniu piłką.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 12.09.2017 o godz. 10:10.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moglibyśmy, albo byśmy nie mogli, po co tak pisać, jak to bujanie w obłokach. Sprowadziliśmy milion piłkarzy, o których niewiele wiadomo i którzy muszą się przy tym zaaklimatyzować w lidze. Na razie na poziomie, o którym wspomniałeś gra Carlitos, nieźle spisuje się Velez. To tyle.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Nie wiem czemu tak przyczepiliście się Cuesty. Chłop nic nie zawalił, bronił pewnie, a narzekacie jakby w co drugim meczu szmatę wpuścił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jest przebudowa, jest zamieszanie. Normalne. Część się odpali, paru zostanie i będzie dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Ma głupią gębe, pewnie o to chodzi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sorry,trochu mnie nie było,a patrząc pobieżnie nie mogę nic znaleźć na ten temat.Co z testowanym przez nas "murzynkiem Bambo"?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|

|