|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki bogu,że niedługo wrzesień połowa wróci do szkoły
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie no, Pełka i ten jego ochrypły pisk radości są pięknie szczere i nie do podrobienia. Życzyłabym sobie, żeby komentował każdy mecz Wisły, ale nie wiem, co na to kibice przeciwników, oglądający mecz. Chociaż, dla nich może być rekompensata w postaci "eksperta": Mielcarskiego lub Węgrzyna, którzy skrycie płaczą po bramkach Wisły i lubią wbić szpilkę lub dwie, lub piętnaście.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Pełkę lubię on jest spoko i potrafi komentować, nie wiem czy pamiętasz go z meczu Fulham-Odense gdzie się cieszył z naszego awansu
https://www.youtube.com/watch?v=Po3VxY2M1Os
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.08.2017 o godz. 21:00.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Pamiętam. Słychać, że jest to autentyczna radość, a nie "bo polska drużyna, to wypada się cieczyć"
Bardzo przyjemnie się tego słucha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
i kolejny mecz z antywiślackim komentarzem , naprawdde nie da sie nic z tym zrobic ?
ta radość komentatorów po golu wyrównującym , zupełnie jakby kadra się dostała na wielką imprezę po 20 latach przerwy... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
W derbach po golach Carlitosa jakoś nie przeszkadzała ci euforia komentującego. Skończ waść
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K. Węgrzyn ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogólnie wszyscy komentatorzy mają obecnie "coś" do Wisły może prócz Baszcza
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No nie wiem, wszystkich nie kojarzę ale Maćka Murawskiego słucha się z przyjemnością. Gość jest wyważony w osądach. Fajnie się słucha jego komentarzy.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przecież C+ to generalnie cała Legia z niewielkimi wyjątkami. Murawski faktycznie komentuje bez żadnych kompleksów antywiślackich, chociaż portal Stanowskiego go obsobacza, ale na tle Mielcara i Węgrzyna to jednak
4 piętra wyżej..... Spośród komentatorów tylko jeden jest za Wisłą i byłem bardzo zdziwiony o kogo chodzi... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
funkykoval
Zgadzam się z tym co napisałeś. A ten jeden za Wisłą to kto? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem kogo kolega wyżej ma na myśli ale obstawiam Przemysława Pełkę. Oczywiście oprócz byłych Wiślaków (Baszczu, Kosa, kiedys Szymkowiak). Andrzej Twarowski też stara się być obiektywny.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Wegrzyn faktycznie irytujący, na siłę czepiający się tego że Wisła ściąga obcokrajowców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Węgrzyn po prostu pieprzy głupoty jak (nomen omen) mały Kaziu
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Wolski lub Jagoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No, jak .......nął że takich Velezów jest na pęczki w pierwszej lidze to mi kopara opadła.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oczywiście qrwy z weszlo krytykują transfery Wisły.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Jesús Imaz chwalą także wiesz...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To nie można już swojej opinii wygłosić tylko trzeba pisać w samych pozytywach. Wszyscy muszą się zachwycać naszymi transferami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wywiad z Dominikiem Kasztelańcem nt. niedoszłego przejęcia Wisły oraz marketingu
http://weszlo.com/2017/09/03/zostale...kowa-oszustow/ Tutaj screen: https://imgur.com/a/IlF4Y |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Celebryci 21 wieku. Ja pie356le z kim oni wywiady robią...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja bym poszedł dalej i napisał: dziennikarze xxi wieku...
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jak jest okazja, żeby napisać coś złego o Wiśle, to Stano na pewno spróbuje ją wykorzystać. Jak widać, żeby tylko trochę swoje kompleksy podleczyć jest w stanie uznać totalnie skompromitowanego faceta, który użyczył swojej twarzy przekręciarzom z Niemiec za interesującą osobę do przeprowadzenia wywiadu. Z resztą, kiedyś zrobił to samo z Mandziarą.
Następny krok Stanowskiego to pewnie będzie rozmowa o wychowywaniu dzieci z panem Kijowskim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do tej pory broniłem weszło , gdyż uważałem że to najlepszy portal p piłce bo , "pisza jak jest"
jednak ten wywiad to jakaś farsa, mając chłopa który jest cnojamniej współodpowiedzialny za zaistniałą sytuację , zamiast twardo wyjasnić sytuacje , mamy jakąś szopke ala wywiad Olejnik z TUskiem , albo Lisa z Komorowskim ... wiedze ze wiecej o tym w innym temacie wiec ide tam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nieprzypadkiem założyłem nowy temat, który nie wiedzieć czemu nie znalazł uznania w oczach moderacji , i został tu włączony uważam że dokonania kvrwy wgrzynskiej zasługują na potępienie i taki temat w którym możnaby co mecz wylewać swoje żale do komentatorów by sie przydał po wczoraj uważam że należałoby zrobic akcje mailingową do C+ grożącą bojkotem tych meczy jeśli on (i może mielcar) będą je komentować , a w końcu głównym targetem takiego widowiska sa kibice zainteresowanych drużyn wiec mogłoby to odnieść skutek ! delikatny fauł HOHOHO HEHEHEH ![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oprócz żółci wylewanej na każdym kroku przez Węgrzyna w stronę Wisły zwróciłem uwagę na dwie "perełki" z wczorajszego meczu. Koło 20 minuty zaczął coś mówić o widocznej przewadze w posiadaniu piłki przez gości, po czym wyświetliła się statystyka posiadania - 59-41 na korzyć Wisły. W drugiej połowie jak zaczął mówić, że on i jego ziomki z c+ wiedzą lepiej od Kiko na co stać Brożka, po czym spuentował swoją wypowiedź tym, że skoro Ramirez widzi go na treningach to wie lepiej.
Co oni w tym c+ wciągają? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
przeciez Kaziu to maskotka C+ - jak kiedys Witt - to taka moda ze zawsze ktos ma takiego gamonia dla szydy i poprawienia wlasnej pozycji - polsat ma Hajte
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|