|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A do mnie nadal nie dociera, że Guerrier awansował do LM
Dziecko szczęścia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Alan Uryga póki co trenuje w Fitness Platinium. Chyba ma słabego menago.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos.....i_21804.html
Cytat:
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdyby Guerrier był normalny to mógłby zajść dalej niż do Karabachu. Umiejętności piłkarskie to on ma spore, problemem była nierówna forma i różne dziwne akcje które odstawiał. Niemniej życzę mu powodzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mówił coś wczoraj ciekawego w Lidze+ekstra Tomek Frankowski? coś o Wiśle ? nie dałem rady wczoraj obejrzeć
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Polecam obejrzeć. Ogólnie fajnie się go słuchało. Dobre były pytania od Wiślaków (Żurawia,Kosy, Głowy i Baszcza) i pomidor. Łezka mi się zakręciła jak sobie przypomniałem tamtą Wisłe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A jest gdzieś online do obejrzenia?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
zapewne pojawi się (a może i już jest) na allgoals.com.pl
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kamil Kosowski kończy dzisiaj 40 lat!
W barwach Wisły Kraków zdobył trzy tytuły mistrza Polski, dwa Puchary Polski, Puchar Ligi i Superpuchar. Rozgrywał też niezapomniane mecze w europejskich pucharach. W sumie w barwach „Białej Gwiazdy” rozegrał 186 spotkań, w których strzelił 21 bramek. Sto lat Kosa! najlepszy rocznik ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i transfer stulecia...wypożyczony na 5 lat
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|||
|
Cytat:
Oto co mówił o samych przenosinach i o tym, że zrobił to po części wbrew rodzicom: Cytat:
Cytat:
Niech to będzie przestroga dla młodych, którzy po kilku udanych meczach w wieku 16 lat chcą robić skok na kasę i "sławę". Handzlik ujawniając swój charakter i krótkowzroczność zaprzepaścił ~1,5 roku rozwoju jako piłkarz. Na wszystko jest odpowiedni czas a pośpiech jest bardzo złym doradcą. Tutaj cały wywiad dla ciekawych co też Konrad miał do powiedzenia i jak kierował się rozsądkiem. https://www.wadowice24.pl/nowe/sport...ozsadkiem.html |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Oczywiście zgadzam się, ale mimo nadziei obawiam się, że przykład niestety niewiele da. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Handzlika mi nie szkoda, skoro wolał dwa razy większą kasę niż własny rozwój. Przecież będąc w Sosnowcu rozegrał 1 [słownie: jedno] spotkanie przez pół roku. Za rok się okaże, że będzie grał w II lidze, a później już prosta droga do Skawy Wadowice i roboty na magazynie. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Myślisz, że ojciec tę robotę w magazynie mu załatwi
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Żadnego z nich mi nie szkoda - nawet Skawa Wadowice to zbyt duży luksus dla sprzedajnych dziwek.
Karma zawsze wraca jak widać. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A tymczasem Mariusz Stępiński piłkarzem Chievo Verona został wypożyczony z Nantes.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
on też niedługo wróci do rezerw Ruchu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak tak wmawiaj sobie takie kocoboły jak ci to łechce ego.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie zapominajmy też o innym wielkim talencie Tomaszu Zającu. Wybrał większa kase w Koronie, tam po jednym sezonie na sile dawania mu szansy został wypożyczony do Sandecji. ta jednak okazała się rewelacja ligi, takze Tomek wystąpił w czterech meczach (po 10 minut).
Teraz ani Korona go nie chciała, ani Sandecja, więc po testach podszedł do Stomilu. Tam zaczął od 90 minut i znowu ława. W ostatnich czterech meczach grzeje ława, wybiegł raz na 20 minut... A Stomil potega w 1 Lidze nie jest... A taka gwiazda była... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Andy Rios w słynnym CR Vasco da Gama.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
takie newsy zawsze mnie w....iały ciężko ale mam nadzieje że skończyły się juz czasy dyletantów z telefonici , gdy marnowaliśmy właśnie takich piłkarzy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ostro powiedziane. Co do Petara to on tym swoim przyjeciem czesto zostawial za plecami po 2 przeciwnikow. A taki Burliga? Kolanem kopal a asysty i bramki zbieral. Liczy sie inteligencja i podejmowanie decyzji. Tego Brlekowi odmowic nie mozna bylo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sprzedali go:
http://www.90minut.pl/news/280/news2...Grudziadz.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
trwa dołująca passa Mączyńskiego , każdy widział mecz w Danii...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kij w nerki Judaszowi, jeśli Krychowiak będzie w miarę regularnie teraz grać to już raczej Krzysio się z ławeczki nie podniesie.
Bardziej martwi obrona - do mundialu został niecały rok, a mamy w tej formacji dwóch w miarę równo grających gości i dwóch w formie katastrofalnej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|