|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sadlok też wykluczony. Więc faktycznie chłopaki w ofensywie muszą strzelić jednego więcej.
Według mnie remisowo będzie. 1-1, 2-2 Drugiego w.......u, do tego u siebie raczej do wiadomości nie przyjmuje.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 25.08.2017 o godz. 16:28.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wlasnie ! Skad info o Sadloku?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z FB https://www.facebook.com/Ka%C5%BCdy-...1556729095790/
"Jutro bez Sadloka. Głowacki nie zagra z Lechią, problemy z Achillesem, może być dłuższa przerwa. Ok 3 tygodni ma pauzować Basha." + Knura TFu https://twitter.com/knuram/status/901038277158895617 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Knura pisał o braku powołania Maćka do reprezentacji, a nie o kadrze Wisły
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Na oficjalnej przedmeczowej konferencji ani słowa o Sadloku. Zobaczymy.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja jestem pesymistycznie nastawiony ,za duze oslabienie skladu abysmy wygrali , obym sie mylil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chciałbym żeby Wisła jutro wyszła jak po swoje. Odważnie, ofensywnie, bez kalkulowania. Na rozbitą, będącą bez formy Lechię, która właśnie dostała z Samdecja 2-3 u siebie. Brożek - Carlitos - Małecki, Haililovic, Llonch, Ze Manuel jesli chodzi o pomoc i atak. Obawiam sie jednak znów Boguskiego, defensywnego ustawienia i krwawiących oczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No i teraz własnie przydaje sie miec tych 2-3 zastepców jak sa takie sytuacje.Mimo wszystko napewno beda chceili sobie odkuć za Lubin.Oby zwyciesko.Lechia ma problemy,gramy u siebie,wygrana jak najbardziej.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W kontekście kontuzji widzę to tak: Buchal-Cywka, Ivan, Zoran, M. Sadlok - Boguś (niestety), Llonch, Halilović, Mały - Brozio, Carlitos.
Ławka: Chorązka, Bartkowski, Bartosz, Ze Emanuel, Kostal, Wojtkowski, Laskoś czyli na trybunach poza juniorami i kontuzjowanymi byłby tylko Pietrzak? Poza tym wszystko napisał w trzech pierwszych zdaniach Nesta. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kiko bardzo wysoko ocenił ostatni występ Ze Manuela więc na bank wybiegnie w 1 składzie. Halilovic pewnie ława. Za młody jest aby grać w 1 składzie wg Kiko
![]() Jak wypadnie Sadlok to de fakto pół składu będzie w szpitalu. Źle to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Z Lechią będzie BARDZO ciężka przeprawa. Jesteśmy zdziesiątkowani przez kontuzje, dodatkowo nasza obrona to tragedia. Lechia co prawda bez formy, ale siłę ofensywy ma teoretycznie piorunującą.
Remis wziąłbym z pocałowaniem ręki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oby to bylo w nastepnej kolejce. Remis nie bedzie zly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Remis sremis. Gramy u siebie. Jeżeli faktycznie chcemy walczyć o coś wiecej niż grupę mistrzowską to u siebie trzeba wygrywać. Z resztą z meczy u siebie to te z Lechią wspominam dość dobrze.
Trzymamy kciuki i jedziemy z koksem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Gramy u siebie to oczekujmy zwycięstwa. Obrona bez Głowy jest dziurawa, jak do tego dojdzie brak Sadloka to będzie bardzo ciężko...ale WYGRAMY! Niech zmiennicy pokażą na co ich stać i jazda po 3 punkty bez strachu!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko Kostal może nas uratować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
In Kostal we trust.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.08.2017 o godz. 12:45.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja w tym meczu nie mam żadnych oczekiwań co do wyniku. Jestem tylko ciekaw, czy będą próbowali (!) grać według jakiegoś planu i indywidualnej postawy kilku zawodników - koncentracji Gonzaleza, zaangażowania Małeckiego, czy Cywka rzeczywiście delikatnie idzie z formą do przodu itd.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Wyczuwam, że to będzie piękny wieczór !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kostal!!!
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 26.08.2017 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chcieliście Kostala macie Kostala tylko nie płaczcie jak ujowo zagra
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie, że jest chłopak, ma w koncu szanse cos pokazac. Szkoda jedynie znowu pary młotów Velez, Llonch - kolejny mecz wychodzimy tak, jakby nas derby niczego nie nauczyly.
Ale może ich pojedziemy bez krzyku ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kolejny raz to samo. 2 DP - Llonch, Velez + osamotniony Carlitos w ataku. Lubię Ramireza, ale jak można kolejny raz popełniać ten sam błąd?
Oczywiście chciałbym się mylić, mam nadzieję, że będzie pozytywne zaskoczenie. Ale taki wariant już przerabialiśmy kilkukrotnie i za każdym razem wyglądało to żenująco... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mi to wygląda na 4-4-2 z dwoma defensywnymi w środku i duetem Carlitos- Ze Manuel w ataku, więc nie taki osamotniony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Albo 6-0-4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak się kończy minimalizm. Tak się kończy zlekceważenie przeciwnika.
Zremisowany wygrany mecz. Nie ma co płakać. Drużyna w budowie. Niecodziennie odchodzi najmocniejszy gracz w drużynie i judasz mączyński. Chwilę zajmię to układanie klocków. Wkurzony jestem tylko bo bramka stracona strasznie głupio. Niech Kiko wytłumaczy Hiszpanom że gra się do końca a nie podnosi łapy w górę. Wcześniej Gonzalez, teraz Llonch. Nożesz K..RWA
Ostatnio edytowane przez Mixu : 26.08.2017 o godz. 21:26.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|