|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wpisz go sobie w wyszukiwarce TT, to Ci się pokażą wszystkie tweety informujące o tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Rozumiem, że wybrałbyś spłatę części zadłużenia, nowy sklep i muzeum?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mogło to mieć (między innymi) związek z tym, że jego brat - też piłkarz - umarł na boisku w 2013. Może ciężko mu się było po tym pozbierać. Nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Paula Machado https://www.transfermarkt.pl/paulo-m.../spieler/29039 na rok kontrak uzupełnienie za Brleka jak znalazł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czemu TF ma dostać kasę za Brleka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W to akurat nie uwierzę nigdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Inwestor nie dal na transfer. Wykupił sobie Skyboxa...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Roma locuta causa finita : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dariook:
Cytat:
Natomiast nie wiem skąd te ploty o kasie dla TF. Bo niby z jakiej racji? ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Chyba kolejna rata za wykup akcji Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale ratę musi zapłacić TS a nie Wisła S.A. To TS jest właścicielem akcji Wisły S.A. które kupił od TF.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale raz na jakiś czas spółki wypłacają akcjonariuszom dywidendę, nieprawdaż?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pytanie czy Wisła SA wypracowała zysk i czy walne zgromadzenie akcjonariuszy podjęło decyzję o jej wypłacie zamiast np. przenieść na kapitał zapasowy?
Ja nie wiem czy Wisła SA miała zysk za 2016. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dinamo nie zagra w LE. Czyli szanse na chorawata wzrastają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Dzisiaj ̶b̶u̶r̶a̶k̶ Probierz na konferencji przedmeczowej mówił, że sąsiadka starała się o Fiolicia, ale ten nie chce się ruszać z Dinama. Oczywiście niewykluczone, że należy to odczytywać jako "nie chciał przejść akurat do sąsiadki".
Patałach janek twierdzi, że gość chce odejść, Gazeta Krakowska informuje, że temat upadł. Wygląda na to, że pozostaje tylko poczekać na rozwój wypadków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Janex89 Ukraiński napastnik Denys Balanyuk (ex.Dnipro D.) otrzymał ofertę kontraktu z Wisły Kraków, natomiast A.Dovbyk do 31.12 zostaje w Dnipro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze jakiś napastnik przyjdzie. Nie może tak być, że Ondrasek wypada z gry po drugiej kolejce na dłuższy czas, a my nie mamy nikogo do pary do Carlitosa! Brożek jakby miał formę sprzed choćby 4 lat to ok. Ale niestety nie rzeczywistości nie oszukamy. Napastnik potrzebny od zaraz. Zdenek nie daje zbyt dużo jakości, po drugie często wypada z gry przez urazy. Ten młody Balanyuk mógłby być ok. Chłopak 20 lat, gra w reprezentacji u 21, na pewno chciałby się pokazać, wybić. Zobaczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.pl/kwame-n...016/plus/1#FR1
Co o nim myślicie? Do wziecia za darmo, 25 lat, srodkowy napastnik, Ostatni sezon w drugiej lidze w Portugalii, 30 meczów 16 bramek, https://www.transfermarkt.pl/cheick-.../0?saison=2016 Diabate do wziecia za darmo Do Carlitosa byłby idealny![]() https://www.transfermarkt.pl/felipe-...spieler/216375 Ciekawy 24 letni Urugwajczyk do wzięcia za free. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wyślij Dukatowi na tt. Może rozważa kandydatury
|
|
|