The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2017, 22:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Cię dobrze rozumiem Kiko ma wpuścić słabszego zawodnika za lepszego świadomie sabotując grę drużyny żeby kilku trollom coś udowodnić?! Długo nad tym myślałeś?

A nie, przepraszam, Kostal przecież jest lepszy, już przygotowany, od razu pierwszy skład! Normalnie Messi trybun!
Czy przeczytałeś drugą część mojej wypowiedzi?
Napisałem, że warto przetestować Kostala, ale nie robiąc jednocześnie kilku innych roszad-rewolucji w składzie. Ostatnio wymiana 4 ogniw + fatalnie wyglądający Boguski i Małecki do spółki z koszmarnym dniem dwójki stoperów przyczyniły się do klęski w Lubinie. Paradoks był taki, że ci nowi zagrali dużo lepiej niż etatowe grajki. Stąd m.in. domagam się dawania szans Kostalowi - tym bardziej, że dostaje je Wojtkowski, który prezentuje się wg mnie bardzo mizernie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.08.2017, 22:20
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
domagam się dawania szans Kostalowi - tym bardziej, że dostaje je Wojtkowski, który prezentuje się wg mnie bardzo mizernie.
o ch**

dobre narkotyki pijesz!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.08.2017, 22:22
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ja zakładam dokładnie tak, jak piszesz w drugiej części swojego posta, bo na grę Boguskiego nie mogę patrzeć-naprawdę mam ochotę zamknąć oczy. Nie domagam się także żadnej rewolucji w składzie-chciałbym tylko, żeby skrzydła zostały zmienione, bo to jest istny dramat.
Ok, jestem w stanie to zrozumieć. Też bym chętnie zobaczył coś świeżego, ale trochę racji mają przecież też ci, którzy tłumaczą, że trener widzi ich na treningach. Nie sądzisz? Ale na pewno zgodzę się z tym, że i Boguski i Małecki grają ostatnio słabo. Mecz z Lubinem był żenujący.

Boguskiego na derby wygryzł Bartosz. Z Zagłębiem Rafał już nie grał na skrzydle. Zobaczymy, kto zagra tam z Lechią.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.08.2017, 22:24
Jak to do picia i tak klepie, to dawaj temat, odkupimy, rozpuścimy, zarobimy !!!

A na pewno to daj za free dla zespołu.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 23.08.2017, 22:31
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Hipoteza ma to do siebie, że wystarczą założenia, aby ją postawić. Ja zakładam dokładnie tak, jak piszesz w drugiej części swojego posta, bo na grę Boguskiego nie mogę patrzeć-naprawdę mam ochotę zamknąć oczy.
.
A ja natomiast zakladam, ze trudno dostrzec cos okiem laika. Tym bardziej, gdy sie ma ochote caly czas je zamknac.

Nawet kon w kopalni by sie wyjebal o tory.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 23.08.2017, 23:32
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ok, jestem w stanie to zrozumieć. Też bym chętnie zobaczył coś świeżego, ale trochę racji mają przecież też ci, którzy tłumaczą, że trener widzi ich na treningach. Nie sądzisz? Ale na pewno zgodzę się z tym, że i Boguski i Małecki grają ostatnio słabo. Mecz z Lubinem był żenujący.

Boguskiego na derby wygryzł Bartosz. Z Zagłębiem Rafał już nie grał na skrzydle. Zobaczymy, kto zagra tam z Lechią.
Sądzę, że łatwiej jest wystawić taki sam skład, niż wytłumaczyć się w razie niepowodzenia z jakiegoś eksperymentu. Trzeba zachować bilans, ale na ten moment grają nazwiska.

Dariook
Boje się, że jak zachowasz tę tendencję do obniżania jakości swoich postów, to w następnym napiszesz 'to wyjdź na boisko i zagraj lepiej, skoro ich krytykujesz'.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2017, 02:42
Masz prawo do krytyki i ja Ci tego nie zabieram. Tak samo jak ja mam prawo do krytyki twojej krytyki z ktora nie musze i na pewno sie nie zgadzam.
I wcale nie jest tak dlatego, ze uważam naszych graczy za wybitne boiskowe jedenastki, tylko dlatego iz mam wrażenie, ze nie do końca rozumiesz ich boiskowe role oraz nie do konca znasz przydzielone im założenia taktyczne.

Ja rozumiem, ze twoje jakościowe posty osiagaja obecnie loty porównywalne z wykresami kursu bitcoina, ze moja skromna odpowiedz jest tylko cieniem mojej osławionej twórczości...
Jednak nic na to nie poradze. Po prostu nie znajduje odpowiednich slów by jak równy z równym walczyc na tym wyjebanym w kosmos poziomie, który budujecie od 3 stron tego tematu .

JAkies smieszne rozkminki i nastepnie wyciagane na ich podstawie wnioski? Jakies zjebane hipotezy?
W kibel i mozecie to oprawić albo poleconym wyslac do Dariusza Wdowczyka. Dlaczego? Bo nie macie pojecia o taktyce i zalozeniach naszego trenera. Nie macie bladego pojecia o zadaniach poszczególnych zawodnikow...ale jednak skrzydla bedziecie wymieniac? Napierdalac z wcisnietym R2 cale spotkanie z dwoma/trzema napastnikami ? Dobre

Zespol ustawia trener Ramirez i to ona przydziela poszczególne zadania, to on trenuje z wytypowanymi juz pewnie na poczatku tygodnia zawodnikami pewne schematy, które z lepszym lub gorszym skutkiem uda sie zrealizować w nadchodzącym meczu.

4-2-3-1 to dla was 4-2-3-1 i pretensje do Małego i Boguskiego, ze nic nie wnoszą, ze Carlitos sam w ataku . Sorki ale z takimi wnioskami to na rozgrywki 6 ligi Mistrzów lub Parafialnej ligi.
Na poziomie ekstraklasy od .......enia głupich pomysłów meczów sie nie wygra. Tak samo jak dyspozycja piłkarzy, ważna jest również taktyka oraz element zaskoczenia.

Ja równie dobrze, mogę powiedzieć, ze w ustawieniu podczas ataku gramy bez klasycznych skrzydłowych jakimi sa Malecki i Boguski, którzy maja wspomóc srodek na wypadek straty i rozprowadzić Carlitosa oraz MAnuela na prawej. Po flankach maja zapierdalac Cywka i Sadlok...gdzie do asekuracji Lini obrony przechodzi tak tu zwymyślany Llonch natomiast środkowym pozostaje Basha...

I co wtedy?
Carlitos nie jest w ataku sam, asystuje mu Manuel , Boguski i MAlecki maja zadanie asekurować środek, Boczni obrońcy pelnia role bocznych pomocnikow a defensywni pomocnicy trzymająa lini na wypadek kontry czy asekuracji 2 stoperow. Da sie ?

Natomiast sama korekta ustawienia czy dokonywanie zmian to juz kwestia reagowania na przebieg wydarzeń na boisku. Gdyby wynik był korzystny to Halilovic nie powąchał by nawet murawy, gdyz nie pasuje do ustawienia gdzie potrzebna jest umiejętność bronienia . Dokonano by kosmetycznych zmian, wymuszonych zmęczeniem.

Kończąc powiem, ze nasza gra z Zaglebiem nie byla taka zla jak sugeruje wynik. Gole to tylko gole i padają w roznych okolicznosciach, Strate Dwóch bramek mozna bylo przy szczęściu w naszym strone uniknac.

Staraliśmy sie grac pilka i budowac atak pozycyjny. Wcale nie wyglądaliśmy jak drużyna grająca na wyjezdzie. Powiedzmy to sobie, przywykliśmy juz w ekstraklasie do gosci bazujacych na dzidzie i wykopach na uwolnienia. Natomiast szkoda szybko straconej bramki, ktora niestety zburzyła plan juz na samym poczatku spotkania.,,,Niestety stara prawda mowi, ze liczy sie to co w sieci.

Rozegranie o niebo lepiej niz na derbach, gdzie sztab i nasi piłkarze dali dupy...jednak wyciągnięto z tej lekcji wnioski i raczej bez problemow wymieniano swobodne podania miedzy formacjami.

Zaznaczam, ze jeszcze wiele potrzebnych treningów przed ta druzyna, ktora mozna powiedziec, ze uczy sie swoich na nowo. Stracilismy 2 wazne ogniwa i cieszy, ze zmiennicy wygladaja dosc solidnie i jest nadzieja ze bedzie z czasem coraz lepiej.

To jest projekt Kiko i jesli on stawia na X czy Y to znaczy ze Ci piłkarze na to zasługują. Tylko idiota i sabotażysta gral by świadomie przeciwko swojej drużynie i swojej reputacji.
Tak ze ochłońcie i wsadźcie sobie wasz prośby o Kostala w dupe. NA obiad sobie go zaproście. jesli tak wam zależy na jego obecności...bo wiedzy o jego umiejętnościach czy formie nie posiadacie oczywiście żadnej, bo niby skąd?
Niech chłopak pracuje a moze dostanie szanse w spotkaniu i oby ja wykorzysta...czym niestety nie moze pochwalić sie Bartosz.

Ktos napisale, ze jest hiszpańska atmosfera tylko.?
To niech miarą panującej atmosfery w druzynie, bedzie wymowna sytuacja z derbow. Gdzie Carlitos w tunelu przed pierwszym gwizdkiem ewidentnie szuka Malego...Gdy ten patrzy to Lopez Krzyczy : Mały Mały ! VAMOS !

2d/4w - 12 points! Dobry wynik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A...i taka zjebka dla tych wszystkich co .......ą o smrodzie oraz powielają brednie typu : udupianie Kostala przez trenera Kiko...Zamilczcie!
Jesteście zwykłymi marionetkami tych pseudo informatorów oraz ludzi nie przychylnym Wisle...żywią sie wami i zerują na wszej głupocie oraz naiwności. To własnie dzięki wam osiągają po czesci zamierzony cel...czyli smród, którego tak sie niby obawiacie.

Jesteście dla nim zdechłym mięsem, tanim bezmózgim koniem trojańskim.

Ide spac. Nara
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2017 o godz. 06:40.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
siedzenaganku2
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 24.08.2017, 06:52
Czemu mowicie tu o pilce noznej jak o fizyce kwantowej? Ze niby tak trudno pilke zrozumiec? A ci fachowcy w tv to oni sie znaja na pilce? Bo jesli sie znaja to ja sie tez znam. Interesuje sie tym sportem od dziecka, sledze go, i nie mowcie mi ze Malecki czy Boguski sa wazni w ukladance mimo slabej gry. Trener sie boi poprostu. I nie opowiadajcie mi tu jaka to pilka jest skomplikowana. Sami przeciez w nia potraficie grac
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.08.2017, 07:11
Po tym jak Bartosz się pokazał tragicznie w derbach od pierwszych minut przerzucili się na Kostala po prostu... Kiedy Kostal dostanie szanse i zawiedzie (oby nie!) znajdą innego pokrzywdzonego przez trenera i karuzela tych samych postów, pretensji, wymagań, oczekiwań będzie się kręcić na nowo tyle że z nowym nazwiskiem.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2017, 07:44
siedzenaganku2 napisał(a):Wyświetl post
Czemu mowicie tu o pilce noznej jak o fizyce kwantowej? Ze niby tak trudno pilke zrozumiec? A ci fachowcy w tv to oni sie znaja na pilce? Bo jesli sie znaja to ja sie tez znam. Interesuje sie tym sportem od dziecka, sledze go, i nie mowcie mi ze Malecki czy Boguski sa wazni w ukladance mimo slabej gry. Trener sie boi poprostu. I nie opowiadajcie mi tu jaka to pilka jest skomplikowana. Sami przeciez w nia potraficie grac
Oni tacy fachowcy w studiu jak nasi ligowcy i trenerzy na boisku. Dlatego nasza pilka klubowa to dno .
Tak, Ty rowniez możesz zostać trenerem ekstraklasowym...A w miedzy czasie, bierz narty i .......nij z mamuta na Velikance , bo skoki tez pewnie oglądasz wiec znasz je od podszewki

Masz racje, Kiko sie boi i dlatego wystawia tego a nie innego zawodnika. Tez bym sie bal gdyby zmiennik byl jeszcze slabszy

Ps:
Zycze wiatru pod narty i pamietaj o telemarku. Czyli wszystko juz wiesz, powodzenia.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2017 o godz. 07:51.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.08.2017, 08:11
A co, Wojtkowski gra super wg Ciebie? Dla mnie w żadnym meczu niczego nie wniósł.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2017, 08:23
No i pewnie dlatego, mimo ze nie blyszcza indywidualnie to wciaz graja stare wygi.
Widocznie ich wystep w kolektywie pozwalaja Kiko jako tako realizowac swoje zalozenia. Beda lepsi, bedzie forma to i gra pojdzie do przodu.

Na litosc boska, mamy problemy z realizacja i forma jednostek...a mamy 12pkt! Srodek, szkieltet trzeba budowac a kontuzje nie pomagaja . No niestety ale trzeba sie skupiac na zageszczeniu bo ta strefa to nasza pieta achillesowa. Nikt o zdrowych zmyslach nie zostawi autostrady do naszej bramki.

Ja wiem ze wszyscy by chcieli no look pasy Kostala i kreciolki Malego przy lini gdzie w polu karnym czeka 2 napadziorow. A kazda strata jebala by nas jak w beben. Myslcie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2017 o godz. 08:39.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
siedzenaganku2
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 24.08.2017, 09:35
Dariook skoczyc to ty mozesz i polecam ci skok z 4 pietra na glowe.zejdz na ziemie i przestan kopanej przypisywac wyzsze filozofie
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 24.08.2017, 11:11
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Ktos napisale, ze jest hiszpańska atmosfera tylko.?
To niech miarą panującej atmosfery w druzynie, bedzie wymowna sytuacja z derbow. Gdzie Carlitos w tunelu przed pierwszym gwizdkiem ewidentnie szuka Malego...Gdy ten patrzy to Lopez Krzyczy : Mały Mały ! VAMOS !
To chyba ja pisałem i jeżeli ten przykład uważasz za dowód na super atmosferę w drużynie to trochę słabo,bo jakoś nie widziałem,ze Mały był tym mega pobudzony...Rozumiem jakby coś takiego padło w drugą stronę.Oczywiście nie twierdzę,że atmosfera w drużynie jest kijowa,tylko że ta super, tyczy się team-u hiszpańskiego.
Ostatniego zdania nie będę cytował,bo szkoda bezsensownego powielania i chociaż nie dotyczy mnie to trochę weź na wstrzymanie.Rozumie,ze to wynik krzyżówki ewentualnego napoju pory
Równie dobrze można powiedzieć ,że niektórzy mają klepki na oczach jeżeli chodzi o swoje wypowiedzi/oceny co tłumaczy fanatyczna ich postawa ,a ta nie ma raczej nic wspólnego z obiektywnością ,a często graniczy z głupotą....
Oczywiście to też nie do Ciebie
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2017, 12:28
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
...
A przepraszam. Dlaczego mi mowisz, ze mam wziasc cos na wstrzymanie? Rownie dobrze moge napisac, bys to ty zaprzestał wypisywac bzdury o atmosferach w szatni. Strzelam w ciemno,ze od szatni tos Ty widzial tylko drzwi ale w relacji c+...
Napisales bzdure to ci ją wytykam. Podalem Ci przyklad, jeden z wielu na to ze gadasz glupoty a ty dalej ze to slabe. Wiec podaj łaskawie przykład to tej swojej śmiesznej tezy.

Ja rozumiem ze pewne sprawy postawiane czarno na białym bolą i uwypuklają czyjąś głupotę. Jednak zapewniam, to nic osobistego. Dlatego ze swojej strony moge tylko zaapelować o rozsadek....Wiem, ze w obecnych czasach takie zachowania próbuje sie sprowadzac do faszyzmu czy fanatyzmu. Po prostu sa ona nie wygodne dal ludzi, którzy samozwańczo mienia się obiektywnymi.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.08.2017, 13:11
Masz prawo do krytyki i ja Ci tego nie zabieram. Tak samo jak ja mam prawo do krytyki twojej krytyki z ktora nie musze i na pewno sie nie zgadzam.
(...).
Trochę się zapętliła ta dyskusja. Nie ma nic złego w recenzowaniu gry i rozumnym zastanawianiu się, co wymaga poprawy przy zastrzeżeniu, że to wszystko a) na poziomie laika b) bez znajomości całego materiału, który należałoby ocenić (założenia, o których piszesz; szatnia; forma na treningach etc.). Inaczej niewiele sensu miałoby prowadzenie forum kibiców - wystarczyłyby komentarze pod relacjami z meczów w stylu "fajnie wyszło!"/"nie udało się, szkoda!". I chyba właśnie na krytyce krytyki takie dyskusje powinny polegać.

Oni tacy fachowcy w studiu jak nasi ligowcy i trenerzy na boisku. Dlatego nasza pilka klubowa to dno .
Ja bym nawet powiedział, że nie "tacy, jak" tylko "to", bo pracownicy c+ rekrutują się głównie z byłych trenerów/dyrektorów/piłkarzy. I to jest też główny poziom zjazdu intelektualnego c+.

siedzenaganku2 napisał(a):Wyświetl post
Dariook skoczyc to ty mozesz i polecam ci skok z 4 pietra na glowe.zejdz na ziemie i przestan kopanej przypisywac wyzsze filozofie
Nie wiem, ile stron tego forum przeczytałeś, ale krytykujesz gościa, który w niemal każdym poście obśmiewa poważny styl wypowiedzi. Różnica pomiędzy nim a Tobą polega jednak na tym, że Ty (jak pozwalam sobie założyć) siedząc na kanapie przed tv mówisz "chu*a grają, Kiko powinien zrobić x, y, z; czemu on tego nie robi!", a on "chu*a grają, ale punkty zdobywają", bo bardzo wyraźnie prezentuje postawę: nie lubię pier*olić o niczym.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 24.08.2017, 16:52
Mamy 12 pkt. Po 6 kolejkach, wygraliśmy derby to jak na zespół który jest cały czas w budowie to uważam za zajebisty wynik. Władze TS robią co mogą aby było jak najlepiej. Zawodnicy napewno zdają sobie sprawę z dużej rotacji piłkarzy którzy odeszli i przyszli nowi , że sportowo albo wypali albo wszystko się posypie i będziemy walczyli o utrzymanie. Myślicie, że nie czuja presji? Myslicie ze Paweł Brożek gestykuluje bo ma pretensje do kolegów czy raczej do siebie, bo wie na co go stać ale coś mu się zacięło. Poparltrzcie gdzie byliśmy po akcji z rowerzysta? Jakie widmo klęski zaglądało po 7 kolejkach w poprzednim sezonie. A Wy .......icie wy.......ic x wy.......ic y. Dawać Bartosza!! Dali i co ? I dupa. Zdeptali byście każdego nieważne co zrobił dla tego klubu. Nic dla was nie znaczą Paweł Rafał Patryk. Tylko beczeć potraficie zamiast się cieszyć z tego co ta drużyna do tej pory osiągnęła. Na koniec moja rada. Drogie Panie kiecki poprawić, wytrzeć łezki i upudrować noski. Cieszmy się z tego co mamy bo zawsze mogło być gorzej a moim zdaniem jest nie najgorzej
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 24.08.2017, 19:11
i. Strzelam w ciemno,ze od szatni tos Ty widzial tylko drzwi ale w relacji c+...
.
No to właśnie przestrzeliłeś...I oczywiście chodzi o "od szatni" metaforycznie (w przenośni)
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 24.08.2017 o godz. 19:15.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2017, 22:10
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
No to właśnie przestrzeliłeś...I oczywiście chodzi o "od szatni" metaforycznie (w przenośni)
Dzieki.
To czekaj tam i nasłuchuj. Daj znac jak uzbierasz dowody.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 25.08.2017, 17:13
czy może ktoś zorientowany i dysponujący czasem , tworzyłby tutaj zestawienie że tak powiem zdrowotne naszej kadry ?

czyli kto jest kontuzjowany , co konkretnie na ile itp ?

sytuacja przed meczem z Lechią wybitnie nieciekawa

co jest z Bashą , który przecież jeszcze 4 dni temu w dobrej dyspozycji kończył mecz w Lubinie , a teraz pojawia sie info że 3 tygodnie pauzy ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2017, 17:20
jak to co
wystarczy by dwojke naciagnal czy przywodziciela mocniej i 3 tygodnie jak z bicza strzelil
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.08.2017, 19:14
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
czy może ktoś zorientowany i dysponujący czasem , tworzyłby tutaj zestawienie że tak powiem zdrowotne naszej kadry ?

czyli kto jest kontuzjowany , co konkretnie na ile itp ?

sytuacja przed meczem z Lechią wybitnie nieciekawa

co jest z Bashą , który przecież jeszcze 4 dni temu w dobrej dyspozycji kończył mecz w Lubinie , a teraz pojawia sie info że 3 tygodnie pauzy ?
W każdym temacie meczowym masz jak byk kto zagra a kto nie
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.08.2017 o godz. 19:41.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 25.08.2017, 20:11
udaje, za to ty nie i dlatego jak zwykle nie zrozumiałeś o co chodzi...

nie o to kto nie zagra w danym meczu

tylko o taką baze nieobecnych aktualizowaną na bieżąco , co ważne z opisem kontuzji
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2017, 07:07
Ale po co ? jaki to ma sens ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.08.2017, 12:26
Te wszystkie "historie" o Kiko blokującym Kostiala czy o kłótniach w szatni, biorą się z niczego innego jak z przerostu oczekiwań na ten sezon. Zagraliśmy parę dobrych meczów (albo inaczej, parę meczów wygraliśmy), jesteśmy w sytuacji w jakiej nie byliśmy już parę dobrych lat. Rozumiem trochę ekscytację, ale ludzie, weźcie trochę na wstrzymanie. Sezon ledwo się rozpoczął a ja już słyszę głosy po drugiej(!!!!) porażce, że Kiko be, nie zna się... Ile to potrzeba, żeby gościa, którego nosili na rękach po 5 spotkaniach zmieszać z błotem... Mamy zmieniony w 3/4 skład, młodzi widać nie radzą sobie fizycznie, dajcie czas na zbudowanie formy, to doczekacie się swojego Kostiala. Póki co, muszą grać stare wygi, bo wiedzą jak wygląda ekstraklasa
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.08.2017, 14:54
Dobrze czasem przeczytać mądry wpis.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.08.2017, 12:45
https://youtu.be/0Lb3HV_R_Zg?t=11m5s

Wojtkowski do 1 składu!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.08.2017, 14:16
nie wydaje wam się po tym filmiku że jest nieco zadufany w sobie ?
dużo korzystniejsze wrażenie na mnie zrobił Chorążka
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.08.2017, 17:37
Wkuriwa go już hiszpański klimat i irytuje, że hiszpanie grają a on dostaje mało szans.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 30.08.2017, 17:41
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Wkuriwa go już hiszpański klimat i irytuje, że hiszpanie grają a on dostaje mało szans.
Żaden Hiszpan nie gra na jego pozycji, Milordzie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów