|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A mistrzem drugiego planu Rysiu Czerwiec?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szara eminencja
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cupiał znalazł się tam, gdzie być powinien
![]() Bardzo mnie ucieszyło to zdjęcie. Oficjalnie nie może nam pomagać (banki), ale pod stołem? Czemu nie. Z resztą nie tylko o pieniądze tu chodzi. Zawdzięczamy mu najpiękniejsze czasy naszej historii i serce rośnie widząc go z naszą Panią Prezes w jednej loży. Bardzo pozytywna sprawa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wielką ulga dla Wisly byłby sponsoring TFK np. na finansowanie centrum treningowego w Myslenicach. Ale i na to nie ma obecnie szans :(
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak, jak pisze s1mone - obecnośc Cupiała raczej nie oznacza żadnej kasy, ale to jest świetna wiadomość, że pomiędzy nim a obecnym Zarządem jest sztama.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ej a tak wogle to KIEDY OSTATNIO BYŁISMY LIDEREM TABELI
za Maaskanta czy później się udało choć na chwile ? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Jeśli się nie mylę, to chyba za powrotu franza na przerwę zimową byliśmy liderami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Byliśmy przez chwilę bodaj w trakcie 7 kolejki liderem, ale tak to nie.
W sezonie 13/14 ostatni raz ojebaliśmy Legię i przez 11 kolejek byliśmy niepokonani. Od wygranej z Legią zaczęły się problemy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CZYLI OD 29 MAJA 2011 !!! to naprawde poważna sprawa i warta nagłośnienia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() Serio? myślisz,że ludzie internetu nie mają ? ani tv ?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
e 3 lata to jeszcze bez szału aż takiego jak myślałe, szkoda ze wczesniej nikt nie odpisał zanim sie podnieciłem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potem byl mecz z ta kur.wa warszawska i sie wszystko zjeb.alo. Boss nie placił, trapily nas efekty polityki Bednarza i lipa totalna. Potem Kazek trenerem i pieknie grali ale juz nie wygrywali.
Teraz jest calkiem inna sytuacja ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Bardzo intryguje mnie nowa strona internetowa klubu. Sporo osób z klubu wypowiada się o niej w samych superlatywach, oby pojawiła się jak najszybciej.
Irytuje mnie jedynie fakt, że ludzie z klubu cały czas zwodzą nas i przeciągają termin jej prezentacji. Na początku była mowa o pierwszym meczu sezonu, następnie o pierwszym meczu na własnym stadionie, później meczu derbowym, teraz jest mowa o testach strony.... Czekamy też na nowych sponsorów, czas idealny, mamy lidera, wygrane derby, dobrą atmosferę w klubie, nic tylko podpisywać, tym bardziej że Dukat wspominał kilkanaście dni temu że ma 6 ofert sponsorskich na biurku |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Ale nie, to nie ten typ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Pytania do Kasztelańca, które powinien był zadać "dziennikarz":
Kim jest "pewna osoba"? Jaki wpływ na postawę Kasztelańca wobec Wisły ma jego konflikt z Damianem Dukatem? Z jakich powodów zaangażował się w pośredniczenie? Czy miał za to obiecane jakiekolwiek wynagrodzenie lub spodziewał się jakichkolwiek korzyści? Dlaczego jego poglądy na sprawę, formułowane pod własnym nazwiskiem, różnią się od tych, które publikował w postach na tym forum? Czy zna Marka Citkę i Jakuba Mersińskiego? I zapewne wiele innych pytań, te sformułowałem bez przygotowania, z głowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przeczytałem ten wywiad. Zero przyzwoitości po stronie p. Kasztelańca, zero przygotowania i rozeznania w sprawach Wisły po stronie p. Białka (dziennikarza).
Nie ma nic złego w tym, że każdy może być twórcą, dziennikarzem, przedsiębiorcą, prawnikiem. Tylko niech odbiorcy, czytelnicy, klienci się później nie dziwią, jak przez własną głupotę korzystają z usług dyletantów. Dlatego szkoda nerwów, omijajcie to dalekim łukiem. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Weszło musi strasznie drażnić ten TS jako właściciel Wisły SA, bo na tę chwilę, w sprawie przejęcia przez niemców, wyprodukowali jedynie artykuły pt. "Żli kibole z TSu blokuja sprzedaż klubu" i teraz ten paszkwil na siłę wybielający tego szmaciarza. Ręce opadają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Sportowy i finansowy sukces Wisły rządzonej przez Sarapatę, Dukata, Junco, Ramireza będzie drażnił wielu tzw. ludzi polskiej piłki, bo okaże się, że można taniej i lepiej, omijając polską myśl szkoleniową i jej produkty.
Pamiętacie pieprzenie Węgrzyna o tym, jak to w I lidze jest na pęczki piłkarzy jak Velez? Moim zdaniem to właśnie przykład źle pojętej solidarności środowiskowej. Jeśli Wiśle się uda, to jej wzorem mogą próbować podążyć inne kluby, a to byłaby bardzo zła wiadomość dla portfeli polskich piłkarzy i trenerów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja myślę, że akurat te dwa przypadki wynikają z ignorancji, a nie złej woli.
Żyjecie Wisłą, więc wydaje się Wam, że inni wiedzą tyle, co Wy, albo jeszcze więcej. Tymczasem ci panowie patrzą, jak zarobić, byleby się nie narobić i gwarantuję Wam, że śledzenie tego, co dzieje się w Wiśle, to ostatnia rzecz, na jaką decydują się po godzinach. Węgrzyn nie ogląda meczów Wisły poza tymi, które komentuje, a gdy komentuje to klepie trzy po trzy. No, to klepnęło mu się o Velezie, bo akurat w głowie ładnie mu brzmiało, że trzeba testować Polaków z I ligi. Przykładowo - kiedy my cały tydzień żyjemy tym, czy zawodnik zdąży się wykurować na mecz i zapada decyzja, że spróbuje zagrać (a więc nie przekazujemy realizatorowi oficjalnej informacji o tym, kto jest kontuzjowany), to gdy taki delikwent schodzi po 20 minut, bo jednak nie daje rady, przyczynę musi ustalać p. Daria latająca w c+ z mikrofonem między ławkami.
Ostatnio edytowane przez czaro : 03.09.2017 o godz. 19:13.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja bym w tym wywiadzie zwrócił uwagę na jeden istotny fakt. WislaFan123 potwierdził w nim, że oferty i pisma przekazywane do TF wychodziły od niego.
On, wywalony kiedyś ze spółki-córki TF (bo taką była Wisła), niby "sprawdził" firmę, ofertę, przekazał ofertę do TF, sprawdził Loesera, zdobywał pełnomocnictwo, umawiał spotkania i na koniec - uwaga, istne szaleństwo - sugerował TF, że nie wszystko w dokumentach jest OK. I to wszystko - uwaga, kolejny kwiatek - tylko dlatego, że ktoś go zapytał, czy ma kontakt do TF! Po pierwsze - kupy się to oczywiście nie trzyma, bo kto z was, poproszony o kontakt do dużej firmy niby zamiast przekazać ten kontakt po pierwsze najpierw sprawdzałby treść oferty (i kto by nieznajomemu z ulicy taką treść przekazał), po drugie zaangażowałby się w takim stopniu w "sprawdzanie" i "przekazywanie" dokumentów. Po drugie - jest jasne, że wszystkie dokumenty wychodziły od niego. Czy w związku z tym ktoś mu tylko w tym pomagał, czy ktoś wykorzystał jego... nieprzeciętną... inteligencję, pozostanie na tym etapie jego tajemnicą. Po trzecie - lektura tego wywiadu wskazuje na to, że historię tego, jak to się niby odbywało dorobił sobie w dużej mierze na podstawie tego, co wyczytał na tym forum. To, że dziennikarze nie mają pojęcia o temacie naprawdę mnie dziwi. Właściwie od początku całej historii jedyną osobą, która sensownie zaangażowała się w wyjaśnienie jak było naprawdę jest Kawa. I nie chodzi mi o to, że mają wirtualny obowiązek zachowania rzetelności, a przynajmniej powinni się starać choć pobieżnie zapoznać z niuasnami tematu zanim zaczną przeprowadzać wywiady jego dotyczące. Chodzi o to, że to byłby po prostu naprawdę super nośny temat do sprzedania, gdyby któremuś z dziennikarzy chciało się trochę pogrzebać na kilku forach, zapytać kilku osób, zweryfikować kilka informacji, to naprawdę przy niewielkim nakładzie pracy można stworzyć doskonały materiał. No ale zawsze to lepiej w tym czasie napisać o tym, co Lewandowski zjadł na śniadanie i gdzie baluje Krychowiak z kobitą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Autor artykułu Pan Jakub Białek bardzo przyjemny w rozmowie dla Kasztelańca... rozmowa niemal w przyjacielskim tonie... gładko się to wpisuje w retorykę Weszło, na temat niedoszłych przejęć Wisły, za Meresińskiego czy Steicherta.
Coś jak Janex, który zapewniał, że z nimi wszystkim będzie Wiśle po drodze... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak przeczytałem że UFA podpisało dla siebie mega niekorzystną umowę z Wisła to spadłem z krzesła. Coś czuję że to ta umowa była dogadywana do 4 rano w loży... Bajkopisarz nieprzeciętny a dziennikarz infantylny. Dno.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi się że tam jest napisane, że to Wisła podpisała bardzo niekorzystna umowe. W tym kontekście chyba to jest napisane. Tylko dwuznacznie to zdanie brzmi
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|