|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ja.......e... Każdy może kupić bilet kiedy chce, jak chce i za ile chce. Na chvj dążyć temat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wybaczcie ale jak dla Was 10 zł to dużo, to sobie na karnet odkładajcie kasę albo kupujcie na raty. co mamy mieć ceny jak parchy a transfery jak Barcelona? stuknijcie się w głowę z takim myśleniem. Paczka szlugów to 15 zł, palisz jedną dziennie masz w miesiąc na roczny karnet na D... dwie-trzy imprezy na rynku i karnet też masz, ale nie bilety drogie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Problem w Krakowie z frekwencja to przede wszystkim obawa o swoje bezpieczeństwo. I nie na samym meczu, ale jak ktoś wraca (zwłaszcza mpk) przez osiedla kontrolowane przez paski, to naprawdę można stracić przednie uzębienie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
chyba mocno przesadzasz, zresztą z mojego doświadczenia wynika że dzień meczowy jest bezpieczniejszy niż zwykły dzień
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja dojezdzam z Londynu na mecze (przyjamniej raz na runde). Niestety teraz na derbach nie moge byc, ale planuje przyjechac na legie w pazdzierniku z 3 angolami pokazac im prawdziwy mecz a nie jakies Arsenale w teatrze.
Co do frekwencji to bedzie 24-25k... wiec nie jest zle (wakacje oraz dlugi weekend) Jak w tym sezonie bedziemy miec srednia powyzej 15k na mecz to bede bardzo zadowolony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wiecie czy będzie można kupić bilet na G2 czy tylko w kasach na ten sektor?
Nie wiem czy kupować na G1 czy czekać jeszcze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć, ale według mnie nie otworzą G2, jest jeszcze dużo innych sektorów do zapełnienia.
Skąd wiesz, że tylko w kasach można kupić bilety na G2? Jest w ogóle prowadzona sprzedaż na ten sektor?
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.08.2017 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy G2 w ogóle wejdzie do sprzedaży.
do obstawienia wydaje się być jeszcze H11, które nie jest w sprzedaży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ale H11 jest z tych droższych sektorów. Sądzę że jak zejdą bilety na C, to otworzą G2, szczególnie że na G1 też zostało niecałe 300 biletów. Choć z drugiej strony, może będą chcieli zapchać narożniki i przetrzymywać decyzję z otwarciem.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
C - 471
D - 0 E - 597 F - 155 G - 268 H - 660 A - 380 Wychodzi 2531, natomiast na stronie jest: Ilość wolnych miejsc 3283 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cześć. Dwa pytania na które odpowiedź była pewnie milion razy, więc proszę o odpowiedż po raz milion pierwszy.
Znajomy pierwszy raz w życiu będzie z kolegą na meczu. Ponieważ nikogo nie zna to chciałby iść na C tam gdzie ja. - czy sądzicie, że jutro o 11 jak otworzą kasy to zostanie coś na C? -czy ewentualnie otworzony będzie C1? (bo podobno wyłączony jest?) -na pierwszy raz 15zł to już wiem, czy może kupić koledze bilet, znając jego pesel?
Ostatnio edytowane przez Pulpet : 11.08.2017 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
@LanceTS
Zapomniałeś policzyć sektor B ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Jeżeli wyprzedadzą bilety na C4 i C5 to zapewne otworzą C1. W kasie kupisz koledze bilet na jego pesel. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
1. Aktualnie jest troche ponad 400 biletów (jak nie więcej bo nie wiem ile jest na C1) na C. Według mnie z kilkadziesiąt jeszcze będzie jutro rano, no chyba że ludzie dzisiaj ruszą do kas bo w końcu zaczyna się weekend.
2. C1 jest otwarty, ale można kupić bilety tylko w kasie, a nie przez internet. 3. Tak |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to myślę, że skoro C1 jest otwarty a sprzedaż jest tylko w kasie to chyba spokojnie kupią o tej 11.
edit: kasy są otwarte dzisiaj do 19 to myślę, że jakiegoś szturmu na te 400 biletów juz nie będzie dziś.
Ostatnio edytowane przez Pulpet : 11.08.2017 o godz. 16:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A - 318
B - 684 C - 423 + C1 w kasach D - 0 E - 480 F - 116 G1 - 185 H - 633 Czyli spokojnie biletów wystarczy dla wszystkich. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Zamierzam 1 raz być na meczu Wisły(mecz z Lechią).
Pytanie na jaki sektor najlepiej kupić bilet(na 99% będę sam) i czy będzie to możliwe już we wtorek?A jeśli nie to ile trwa wyrabianie karty kibica aby kupić bilet przez internet. Ile czasu muszę być przed meczem aby wejść na sektor przed 1 gwizdkiem? Czy mogę na stadion wnieść plecak wielkości mniej więcej jak szkolny i czy może być w nim jakaś woda? Z góry dzięki za odpowiedz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
miło nam, że staniesz się Wiślakiem ![]() otóż: najlepszy sektor do oglądania meczu to sektory na środku boiska (E) http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/informacje/ tutaj masz zdjęcie na wprost właśnie tego sektora. a tu mapę stadionu: http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/mapa/ polecam więc E23 lub E24 - lub po drugiej stronie H23 lub A21 - niedaleko dziennikarzy ![]() wejście na 1 mecz kosztuje tylko 5 złotych na każdy sektor (poza VIP) Bilety można już kupować , możesz to zrobić w kasie na podstawie nr PESEL. Nie jest Ci potrzebna Karta Kibica - ale tę fajnie jest mieć, by kupować bilety online, bo bez niej niestety się nie da przez internet. Ile czasu? myślę, że na spokojnie do pół godziny przed meczem nie ma kolejek. Plecak wniesiesz, lecz nie może w nim być przedmiotów zabronionych czyli parasolek, butelek itp. Z tego co pamiętam wodę będą kazali Ci na bramkach wyrzucić do kosza. Wodę kupuje się na stadionie w środku w punktach gastronomicznych ![]() Do zobaczenia na R22 ! Powód: kk
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 21.08.2017 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||||
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety...in_Kart_Kibica Cytat:
Cytat:
https://bilety.wisla.krakow.pl/u/fil...20STADIONU.pdf Plecak raczej będzie sprawdzany i jak znajdą w nim jakąś butelkę to każą ją wyciągnąć i zostawić. |
||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie do końca rozumiem ten sarkazm.
Dobrze wytłumaczone. Jak chcesz ludzi zachęcać? Wg "starej szkoły" tzn. "ej weź na C lepiej nie przychodź bo tu najwięksi twardziele z gimnazjum siedzą"...? Stały elektorat jest, jemu nic nie trzeba mówić. Nowych trzeba zachęcać dbając aby się nie zrazili. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
A ja mam karnet na C to gdzie mam oglądać meczyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak umiesz kupić karnet, to pewnie umiesz też czytać. Przeczytaj jeszcze raz sobie komunikat klubu i raczej masz jasno napisane, jak sytuacja wygląda.
Nie byłeś - wchodzisz, byłeś - doping pod C.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 24.08.2017 o godz. 17:45.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Ty nie bądż taki hej do przodu bo cię z tylu braknie !!! Dawniej jak może nie pamiętasz [bo skąd] jak było zamknięte C to posiadacze karnetów oglądali mecz na innych sektorach. Była wtedy bardzo dużo kibiców z karnetami na C .Nie taka śmieszna ilość jak teraz!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Witajcie, czy wejdę na dzisiejsze spotkanie jeżeli mi wygasła karta kibica a mam karnet na cały sezon?
|
|
|