|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Nie obraziłbym się gdyby jeszcze litery "LV" były takim kolorze jak logo Adidasa i mankiety. Ale cóż i tak jest fajnie. Najważniejsze, że wreszcie logo Lyoness wygląda porządnie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Właściwie już nie Lyoness tylko Cashback World.
Tak teraz mi się przypomniało, ciekawe czy zmienił się trzeci strój (choć i tak dawno nie był używany) na Tiro 17? Ostatnie trzecie to były Tiro w wersji 11, 13 oraz 15 i Wisła zmieniała je co dwa lata tak jak były w katalogu, wynikałoby z tego, że teraz trzeci jest taki: http://www.prodirectsoccer.com/pl/pr...ain/150374.jpg http://www.prodirectsoccer.com/produ...ain/150537.jpg
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 13.07.2017 o godz. 23:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Do tygodnia ma być podpisana umowa z Lotto i ich logo ponownie zepsuje wszystkie ekstraklasowe koszulki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Wiadomo dlaczego w meczu pucharowym z Wisłą Płock zagraliśmy w strojach wyjazdowych? Przyznam, że dziwnie to wyglądało - my u siebie na biało, a oni na czarno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
może to był ukłon w stronę tych co mają jeszcze czarno-białe telewizory
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie no, jest bieda i po prostu nie wyprali czerwonych
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
jak widać jest wiele osób które stać na szmatę do podłogi za 100
![]() Jak sam policzyłeś wartość sprzedaży w obu przypadkach podobna, marża dla klubów pewnie podobna. Dla mnie lepiej było by zostać przy adidasie a na sprzedaż koszulek wpłynąć podniesieniem poziomu punktów sprzedaży bo jest dramatyczny. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Są teraz gdzieś koszulki meczowe na promocjach ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No pewnie poszloby ich wiecej. Dla mnie to duzo 250 zl za koszulke. Wole za te pieniadze pojechac na mecz. Jesli koszulka kosztowalaby o polowe mniej to kupilbym.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wystarczy kupić z poprzedniego sezonu na wyprzedażach, i już po kłopocie , w modlniczce w .... tego było po 69 czy 79 , wklejałem fotki kilka razy , często tam jestem nie widze żeby szły jak woda
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Carlitos ma część loga LV Bet do góry nogami ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Odpowiedź na to, że lvbet zalajkował zdjęcie craxy na insta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
doszedłem do plotek koszulkowych i po wielu ofertach najbliżej do Adidasa, chociaż były ciekawe oferty od innych producentów, ale jak zwykle najważniejsza kasa
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiedy bedzie cos wiadomo w sprawie nowych strojow? Czy wogole beda takie czy dalej te same co sa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Umowa ze sponsorem technicznym konczy nam się w czerwcu więc siła rzeczy musi się coś dziać niedługo w tym temacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z tego co sie slyszy to na pewno nie będzie adidasa
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
A co się słyszy? 4F, Macron, Umbro?
Te plotki z 4F wyglądają analogicznie do plotek, które pojawiały sie dwa lata temu w kontekscie Jomy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, to gramy od tylu miesięcy tak bezpłciowo, że wygląd i marka strojów nie ma żadnego znaczenia. Niech wybiorą to, co najkorzystniejsze ekonomicznie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Należy zakupić w Auchan podkoszulki za 9,99 dołożyć nadruki w Decathlonie za 19,99 i to wystarczy. Znając życie w sklepiku klubowym nadal byłyby za 250 zl ![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Żadnych plotek? TT nic nie donosi?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Pewnie zostaniemy z adidasem, chociaż do naszego aktualnego poziomu sportowo-organizacyjnego bardziej by pasowało Tico
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
4F bedzie na 99%
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wchodzą do piłki nożnej? Chyba do tej pory nie było ich w świecie futbolu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie bylo ale o wejscii wlasciciel myslal juz od kilku lat
Na pewno jest projektowana kolekcja ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
4F? Ciekawe. Na tę chwilę są już obecni w sportach drużynowych poprzez reprezentację w Ręczną i te koszulki źle nie wyglądają. O ich wejściu w futbol już się słyszy od lat, ale nic do tej pory nie było a Wisła jako klub z pobliska byłaby na początek idealna.
Natomiast co do tego co kto by chciał, to ja bym Macrona chciał, patrząc na to jakie koszulki potrafią zrobić to aż szkoda, że nie ma ich w ekstraklasie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wskaż źródło nie powiązane z kibicami Naszego klubu :] ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pisałem gdzieś o tym dawno temu,że 4F chce wejść do futbolu i z chęcią bym widział od nich stroje robią świetne
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Z wywiadu z Igorem Klają dla onetu:
Cytat:
No i dodatkowo wycinek wypowiedzi przy prezentacji strojów dla Szczypiorniaka: Igor Klaja napisał(a):
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chociaż kolorystyka strojów skoczków była kiepska, co my Rosja?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|