|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie zgodzę się z twierdzeniem że Boguski był bezproduktywny. Jeżeli już, to Wojtkowski. Nie mylcie efektywności z efektownością.
Ciężki mecz, zwłaszcza po tym cyrku. Oby trzy punkty, ale jednym nie pogardzę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Boguski jednak wykonuję masę roboty w defensywie, i myślę że w tym meczu jest potrzebny od początku. Pytanie czy zostawić go na skrzydle i w ataku Brożek czy przesunąć go za plecy Carlitosa i Wojtkowski na skrzydle.
Górnik gra naprawdę dobrze, są na fali, świetnie grają z kontry, tak samo jak my. Dlatego atak pozycyjny i wygranie środka pola powinno być w tym spotkaniu kluczowe. Zagrajmy mądrze, nie na hura bura i tego meczu nie przegramy. Jeśli sie nie uda wygrać to zremisujemy, a Zabrze w tym sezonie będzie cholernie trudnym terenem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam obawy przed tym meczem, niestety czuję, że będzie porażka. Każdy zdobyty punkt będzie dla mnie miłą niespodzianką.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że dziś wyjdziemy 1-4-5-1 i nie oddamy środka boiska Górnikom
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gramy o lidera. Zwycięstwo mentalnie ustawi piłkarzy a i pozwoli zatrzeć cały ten bałagan z nowym właścicielem. Mecz śmierdzi mi Remisem. Kiko zagra podobnie jak grywał z Lechem zachowawczo ponieważ Górnik gra z kontry. Pierwsza bramka dla nas i cofamy się do tyłu. Wtedy zacznie się nerwówka jak zawsze. Tak naprawdę jednak to nie mam zielonego pojęcia jak ten mecz będzie wyglądać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dziwny skład, jestem zaskoczony, że zaczynamy bez Brożka, z Termalicą dobra zmiana, a Wojtkowski nie wydaje się gotowy na granie w pierwszym składzie. Trochę to wygląda na ciągnięcie chłopaka za uszy - oby był tego warty.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie jest jednak tak defensywnie jak myśleliście, zobaczymy jak zagra Wojtkowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Po 15 minutach dramat. Brlek, Wojtkowski, Carlitos jest komu pograć, a my walimy pały do przodu. Sadlok co piłę ma przy nodze do gra wielką parubicką. Skrzydła zostały w Krakowie...
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie Gonzalez dramat, Wojtkowski nie ten poziom, Boguś słabiutko.
Górnik wygrywa środek pola dosyć łatwo. Punkt będzie dużym sukcesem. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Ręce opadają co oni robią? Gonzales tragiczny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bledy Gonzaleza i Sadloka niestety
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle ze sadlok jeszcze coś tam próbuje w ataku coś zrobić od czasu do czasu. Środek pola nie istnieje.Wygląda to jakbyśmy w 9 grali przeciw Gornikowi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przegrana na wlasne zyczenie, jak sie zaczyna grac dopiero w koncowce meczu to sie nie da wygrac. Do tego powinien byc karny, dwie swietne sytuacje Brozka. Jednym slowem tragedia. Trzeba jak najszybciej o tym meczu zapomniec zreszta oprocz tej koncowki to za duzo do zapamietania nie ma. Mimo tego, ze Gornik to jak na razie druzyna jednego zawodnika to nie zasluzylismy na 3 punkty.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.07.2017 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
ZWE zakłada meczowy i przegrana... Arkadiusz ogarnij ten temat za tydzień!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Górnik mial napastnika a my Pawła , ktory napastnikiem byl kiedys
a to co zagral Gonzalez to szkoda nawet komentowac Llonch zeby wrocil i Veleza do obrony ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy na własne życzenie? Bez przesady. Górnik dzisiaj bardzo dobrze, Angulo to jest ....a jakiś killer. Jemu nie można metra wolnego zostawić, bo inaczej bramka murowana. Nasi walczyli, ale widać że w niektórych momentach brakowało jakości. Niestety, są lepsze drużyny od nas w tej lidze i trzeba się z tym pogodzić. W....... Legii też nie był przypadkowy. Szkoda dzisiejszego meczu, bo niestety, ale druga część pierwszej połowy i spory kawałek drugiej zdominowany przez Górnika. Jednak lepiej się bronić niż atakować. Trudno. Jak dla mnie było dobrze, biorąc pod uwagę to co się ostatnio działo wokół Wisły, to bęcki były wkalkulowane w ten mecz. Nie ma co histeryzować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co dzisiaj robiła obrona to kryminal. Środek nie wyglądał bo go nie bylo. Górnik wchodził w nas jak w maslo. Brożek powinien wziąść przykład z Angulo prawie rówieśnicy a jakość tylko z jednej strony.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio tak katastrofalnie w obronie jak Ivan to chyba zagrał niejaki Serge Branco.
Masakra co dziś odstawił za dywersję . Do kompletu mu zabrakło tylko czerwieni. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Najpiękniejsze było to jak w końcówce Brożek kopnął sobie piłkę w czoło.
A mówiłem: zagrać 4-5-1? Środek pola tragiczny. Brlek zamiast rozgrywać piłkę grał z tyłu. W środku praktycznie był sam Velez. A jeśli dodać do tego brak skrzydeł, to wynik jest oczywisty. Czy ktoś zagrał dziś na plus? Nie widzę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No wlasnie na wlasne zyczenie, widziales jak bramki padaly? przy pierwszej stoi 3 zawodnikow, pilka odbija sie.... od naszego oczywiscie, Glowa nie podlatuje do Angulo a ten zdobywa gola. Druga bramka Sadlok wyskakuje przez co Cuesta nie widzi i nie ma szans wybronic tej pilki a trzecia bramka to juz w ogole cala masa bledow, zwlaszcz Gonzalez sie nie popisal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
no i zimny prysznic dla PUCHAROWICZUW, FANTASTOW I PRZEMADRZALCOW ( w wielkiej przewadze tego forum) od noł nejmów i młodzierzy wystepujacej w barwach druzyny z Zabrza , cieszy tylko to ze mecz super , jeden wielki żywioł , bez zadnej taktyki , gry skrzydlami i pilkarstwa ....oby wiecej takich wesolych meczykow na poziomie 4 ligi angielskiej czy niemieckiej , fajnie sie to oglada ...po fuksie z jakas tam Termalika , zabraklo fuksa z jakims tam Zabrzem , standard tragicznej polskiej ligi ......a teraz do dziela przemadrzalcy !!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Kopanina jak zwykle
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 29.07.2017 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie jedynie Carlitos miał przebłyski. Na pewno na plus jego dośrodkowania próbował się cofać i coś rozgrywać ale nie miał kompletnie z kim grac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gonzales w tragicznej formie, albo ma jakiś inny problem. Proste błędy. Potrzeba kogoś innego za niego. Może Fraz Velez do obrony, a za Veleza ktoś bardziej ofensywny? Bo środek pola w ofensywie nam nie istnieje zupełnie. Brakuje takiego, hmmm, Wolskiego. Brożek to już emerytura, nie wiem po co w ogóle wchodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niech ktoś w końcu pozbędzie się tego .......onego sabotazysty imitującego lewego obrońcę. Ktoś w Warszawie nie chce może sobie składu pilkarskich imbecyli dokompletowac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ivan zagral dno. Bylem przekonany, ze to Sadlok sie gapi na pilke az ta wyjdzie w aut, ale to byl Ivan
Valez zajebisty. Reszta w miare, bo jedni lepiej inni gorzej, Brozek standardzik, choc chyba karny na nim byl |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
1. Górnik długo nie pogra jak będą polegać na 34-letnim dziadku. Dostanie kontuzji i po nich. Ale cenie zapał i motywację młodych zawodników
2. Czemu Brlek gra cofnięty? On powinien grać z przodu!!!! 3. Zmiany za późno 4. Kiko zawalił nam mecz taktyką i zmianami 5. Bezsensowne wypierdalanie piłki 5 km w górę Tyle co do tego meczu. Zła taktyka, zapał Górnika i TRAGICZNY GONZALES. Z Płockiem Arsenić za niego. Amen |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Gonzalez co dzisiaj zrobił to rany boskie, wtórował mu zresztą sam kapitan. Boguski znowu tragiczny, Małecki znowu nie lepszy. Velez bardzo dobry. Carlitos to w końcu gość, którego nam przez lata brakowało. Szkoda jedynie, że dziś ni cholery nie miał z kim grać. Brożek jest też niemożliwy. Dobre i złe momenty. Zamiast zrobić cokolwiek- strzelać jak człowiek, albo mijać jakby był 5 lat młodszy, to przypomniał sobie Frankowskiego i próbował ekhem podcinką. Ta bramka mogła wszystko zmienic.
EDIT: CHCĘ WIĘCEJ HALILOVICIA. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|