The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2017, 15:28
Na koniec pełnomocnik Stecherta, Mateusz Miga publikuje ich oświadczenie
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.07.2017, 15:29
Grozi sprawcom prawnymi konsekwencjami

Midze bym dal zakaz stadionowy za tą reżyserke. Janekx i Miga dalej w stalym kontakcie z Bernatzkym
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2017 o godz. 15:31.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.07.2017, 15:33
Tak, jak pisałem na SB - jeżeli to Miga spreparował ten dokument, to fałszerstwo (podpisał się jako Bernatzky) jest ścigane z oskarżenia publicznego. Wystarczy, że prokurator się tym zainteresuje i nawet zapewnienia Bernatzky'ego wtedy nie pomogą, jak grafolog wykaże, że podpisał się za niego Miga. Nie zajmuję się prawem karnym, ale z tego, co kojarzę, to najczęściej za coś takiego orzekają zawiasy, ewentualnie czasem warunkowo umarzają.

Także, Panie Redaktorze, jeśli to Pan, niech Pan w to nie brnie!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 28.07.2017, 15:36
Oświadczenie profesjonalne jak ten cały "deal". Kurde, takiego inwestora tracimy...
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 28.07.2017, 15:37
[email protected] - to jak to on jest pracownikiem stecherta czy wynajetej kancelarii?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 28.07.2017, 15:40
Predzej to juz ktos dla beki mu wyslal takie pismo zeby bylo smiesznie bez adresu zwrotnego a ten czop to publikuje. Nie wierze, zeby byl az tak glupi zeby wlasnorecznie podrabiac taki dokument, chociaz cholera go wie...
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 28.07.2017, 15:41
Buehehehehe beueheheheheheh ahahahahahahahha

No... to teraz pozdrawiam wszystkie prostytuty ktore na mysl o 40 melonikach sikaly po spodniach niemieckim browarem

Od razu mowilem ze to wielka lipa i ze zadnej oferty nie ma.
Tam byly takie bledy formalne ze glowa mala. Kazdy sad by TSowi przyznal racje.
Byc moze TS dla spokoju podpisal z TF jakas umowe - na zasadzie ze jesli sprzedamy to wam dajemy 50 % wartosci transakcji.
TF na pewno na taka propozycje przystala bo wiedzieli, ze sa na straconej pozycji w tym sporze. I pisalem, ze tak to sie skonczy...

No ale Tutaj sa eksperci, ktorzy twierdza ze np wysokosc kapitalu zakladowego, aktualizacja www (a raczej brak) i inne "drobne" kwestie sa nieistotne
Jak moja firma podpisywala umowe na dostarczanie produktu do pewnej sieci handlowej to inspekcja obejmowala strone www, technologie produkcji, technologie kontroli produkcji, warunki socjalne, dokumentacje zatrudnienia, dokumenty z ZUS i US i pare innych jeszcze "drobnostek"

Teraz trzeba patrzec w przyszlosc.
Miejmy nadzieje, ze ta sytuacja nie oslabila Wisly, ale wrecz przeciwnie. Miejmy nadzieje, ze uda sie dopiac choc jeden z dwoch planowanych transferow (oby nie bylo juz za pozno :( ). Licze na napadziora i wyoutowanie Ondraska

A dalsza przyszlosc? Cisnac jak najlepszy wynik sportowy. Dajbog zalapac sie do pucharow. Co okienko wzmacniac zespol 1-2 zawodnikami, ktorzy beda wnosic do zespolu cos wiecej niz obecni zawodnicy.
2-3 lata takiej polityki przy sprzedawaniu najlepszych i zastepowaniu ich kolejnymi pomyslami Kiko i Junco i jestesmy na innym pulapie.
Bez robienia z Wisly .....i, bez skomlania na widok szwaba czy innego Szwajcaria czy Chinczyka.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.07.2017, 15:43
regan napisał(a):Wyświetl post
[email protected] - to jak to on jest pracownikiem stecherta czy wynajetej kancelarii?
Zatrudnili go. Sprawdził się.

Każdy kto podniósł rękę na TS powinien być rozliczony. Krytyka jak najbardziej ale konstruktywna.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.07.2017, 15:53
email [email protected] jest prawdziwy
można to sobie sprawdzić np tu: http://verify-email.org/
Odpowiedz cytując
robby51
Member

Od: 02.2012

Stary 28.07.2017, 15:59
Pytanie: w co gra Miga?
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.07.2017, 16:00
..ale co po niektórzy mają teraz ból dupy..i po co się było odzywać... Jebać TF i inwestorów...tylko TS i dobry sponsor...
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 28.07.2017, 16:03
robby51 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie: w co gra Miga?
Jak to w co? W palanta
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 28.07.2017, 16:05
Miga, Janekx czy jak mu tam.
Dwa naiwne chlopki. Zero dedukcji, zero dziennikarskiego warsztatu. Kiedys zanim dziennikarz cos pisal najpierw sprawdzal. Tutaj miga i janekx robili ewidentnie za rzecznikow prasowych "inwestorow".
To jest az zatrwazajace ze takie osoby, ktore drugi raz sie przejechaly dokladnie w taki sam sposob, sa dla niektorych wyrocznia w kwestii jakiejs tam.

I Miga i Janekx maja wtedy sprawdzone informacje kiedy ktos chce zeby je mieli i podali dalej.
Nasuwa mi sie jedna obelga na ich temat
Juz jej dzisiaj uzylem
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.07.2017, 16:06
czy tylko mi się wydaje, że to pismo jest zrobione w photoshopie?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 28.07.2017, 16:28
A teraz przepraszac TS ...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.07.2017, 16:37
Ja tu nie widzę, żeby ktoś tutaj cisnął po TSie i raczej przepraszać nie ma za co. Jedyne co pozostawia sobie sporo do życzenia to ich zachowanie względem TFK (nie respektowanie umów) , bo umów się dotrzymuje.

Co do inwestora: jeżeli byłaby możliwość powrotu do pozycji hegemona w lidze dzięki inwestorowi to każdy normalny by był na to chętny. Tylko właśnie wszystko rozbija się o to, żeby inwestor był poważny. A inwestor nie był poważny. I tu należy zakończyć sprawę. Mówiąc kolokwialnie: 'gruby wałek', bo coś w nagły strach o życie włodarzy Stechert wierzyć nie zamierzam (chociaż patrząc jak się bardziej 'dresiarska' strona forum wyrażała tu o nich to kto ich tam wie?).
Odpowiedz cytując
BW.WISŁA
Member

Od: 02.2011

Stary 28.07.2017, 16:43
No i weekend ładnie się zaczął
brawo TS
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2017, 16:48
Tylko Wisła nasz TS !!!

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 28.07.2017, 16:51
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja tu nie widzę, żeby ktoś tutaj cisnął po TSie i raczej przepraszać nie ma za co. Jedyne co pozostawia sobie sporo do życzenia to ich zachowanie względem TFK (nie respektowanie umów) , bo umów się dotrzymuje.

Co do inwestora: jeżeli byłaby możliwość powrotu do pozycji hegemona w lidze dzięki inwestorowi to każdy normalny by był na to chętny. Tylko właśnie wszystko rozbija się o to, żeby inwestor był poważny. A inwestor nie był poważny. I tu należy zakończyć sprawę. Mówiąc kolokwialnie: 'gruby wałek', bo coś w nagły strach o życie włodarzy Stechert wierzyć nie zamierzam (chociaż patrząc jak się bardziej 'dresiarska' strona forum wyrażała tu o nich to kto ich tam wie?).
A insynuacje i oskrżenia jakoby TS chcialo przytulic cala kase z transakcji?
Jakiej umowy TS nie dotrzymał względem TFK? I dlaczego znowu padaja takie insynuacje?
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2017 o godz. 16:53.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.07.2017, 16:51
Ci co sprzedali się niemcom, i jechali po TS wypadałoby aby w ramach rekompensaty kupili karnet i koszulki dla całej rodziny.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.07.2017, 16:55
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja tu nie widzę, żeby ktoś tutaj cisnął po TSie i raczej przepraszać nie ma za co.
A ten prawdziwek?
cudlaty napisał(a):
oj Pani Prezes, i po co tak mataczyć? Przyspawali ich do stołków i tyle... Wisła po środku a z każdej strony jakiś ch...j ciągnie w swoją stronę. Dramat!
Ale pomijając indywiduum powyżej, myślę, że jednak przepraszać jest za co. Insynuacji, jakoby nasz zarząd kręcił wałki na Wiśle, było mnóstwo. Jakiś gamoń nawet pisał, że p. Sarapata zaciąga chwilówki u Miśka.

Czy tak trudno zrozumieć, że to nie tylko są władze klubu, ale także jego kibice i tym ludziom naprawdę na Białej Gwieździe zależy?

A, Panie Miga, jakim chvjem trzeba być, by smarować swoich - ponoć - braci po szalu w jakimś szmatławcu po tym, gdy samemu się dało dupy? Dzisiejszym artykułem nie tylko dobiłeś do dna - Ty je przebiłeś i przepier.doliłeś się do płaszcza Ziemi.

Brak słów.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.07.2017, 17:09
Pytanie brzmi czy Miga kłamał o tych pogróżkach? Nawet w tym temacie widziałem jak ktoś proponował żeby dzwonić do Bernackiego. Cieszę się bardzo, że cały ten syf prawdopodobnie się skończył ale niektórzy z tutaj obecnych ewidentnie mają problemy z samokontrolą. Jeśli ktoś rzeczywiście gdzieś dzwonił to zadziałał tylko na szkodę klubu bo dał tylko pretekst żeby teraz obsmarowywać Wisłę w mediach. Jakby nie było wystarczającym problemem przypinanie Wiśle łatki klubu zarządzanego przez gangsterkę. To naprawdę nie pomaga np. w poszukiwaniach sensownego inwestora.
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2017 o godz. 17:14.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 28.07.2017, 17:11
Gdzie są Ci forumowicze co cały tydzień walili gruchę do fikcyjnych euro i twierdzili że to spisek kiboli i SKWK że esesmani się wycofali ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.07.2017, 17:14
Arked, a masz jakieś dowody (a raczej czy Miga ma) poza słowami faceta, który od kilku lat kręci wały i zakłada spółki krzaki? Wiesz, ja też mogę powiedzieć, że kupiłem książki Migi, bo mi wydzwaniali z pogróżkami, ale czy jestem w tym wiarygodny?

Poza tym ponoć Telefonika nie mogła się dodzwonić, Wisła nie mogła się dodzwonić, ale stado krwiożerczych kiboli mogło? Mi to po prostu wygląda na ewidentne wycofywanie się rakiem z poprzednich artykułów.
Ostatnio edytowane przez Garret : 28.07.2017 o godz. 17:17.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.07.2017, 17:15
Hej, Panie Redaktorze (!) Miga, tak wygląda rzetelne dziennikarstwo:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...lubu,12314979/
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 28.07.2017, 17:17
Hahaha kompromitacja

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 28.07.2017, 17:18
Przecież jeśli to ostatnie oświadczenie to nie fejk to ja .......e
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2017, 17:25
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Przecież jeśli to ostatnie oświadczenie to nie fejk to ja .......e
Ty raczej idz schowac sie do dziury wraz z niemcami.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.07.2017, 17:29
Elegancko, w końcu po temacie.

Chłopaki dostali do tego zaległą kasę, koniec głupot w bani - jutro 3 pkt i jedziemy do przodu.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.07.2017, 17:31
Miga mam nadzieję, że razem ze swoim informatorem Kasztelańcem staniecie się PERSONA NON GRATA na R22.

Ave Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów