|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Na koniec pełnomocnik Stecherta, Mateusz Miga publikuje ich oświadczenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Grozi sprawcom prawnymi konsekwencjami
Midze bym dal zakaz stadionowy za tą reżyserke. Janekx i Miga dalej w stalym kontakcie z Bernatzkym
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2017 o godz. 15:31.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, jak pisałem na SB - jeżeli to Miga spreparował ten dokument, to fałszerstwo (podpisał się jako Bernatzky) jest ścigane z oskarżenia publicznego. Wystarczy, że prokurator się tym zainteresuje i nawet zapewnienia Bernatzky'ego wtedy nie pomogą, jak grafolog wykaże, że podpisał się za niego Miga. Nie zajmuję się prawem karnym, ale z tego, co kojarzę, to najczęściej za coś takiego orzekają zawiasy, ewentualnie czasem warunkowo umarzają.
Także, Panie Redaktorze, jeśli to Pan, niech Pan w to nie brnie! ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oświadczenie profesjonalne jak ten cały "deal". Kurde, takiego inwestora tracimy...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[email protected] - to jak to on jest pracownikiem stecherta czy wynajetej kancelarii?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Predzej to juz ktos dla beki mu wyslal takie pismo zeby bylo smiesznie bez adresu zwrotnego a ten czop to publikuje. Nie wierze, zeby byl az tak glupi zeby wlasnorecznie podrabiac taki dokument, chociaz cholera go wie...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Buehehehehe beueheheheheheh ahahahahahahahha
No... to teraz pozdrawiam wszystkie prostytuty ktore na mysl o 40 melonikach sikaly po spodniach niemieckim browarem Od razu mowilem ze to wielka lipa i ze zadnej oferty nie ma. Tam byly takie bledy formalne ze glowa mala. Kazdy sad by TSowi przyznal racje. Byc moze TS dla spokoju podpisal z TF jakas umowe - na zasadzie ze jesli sprzedamy to wam dajemy 50 % wartosci transakcji. TF na pewno na taka propozycje przystala bo wiedzieli, ze sa na straconej pozycji w tym sporze. I pisalem, ze tak to sie skonczy... No ale Tutaj sa eksperci, ktorzy twierdza ze np wysokosc kapitalu zakladowego, aktualizacja www (a raczej brak) i inne "drobne" kwestie sa nieistotne Jak moja firma podpisywala umowe na dostarczanie produktu do pewnej sieci handlowej to inspekcja obejmowala strone www, technologie produkcji, technologie kontroli produkcji, warunki socjalne, dokumentacje zatrudnienia, dokumenty z ZUS i US i pare innych jeszcze "drobnostek" Teraz trzeba patrzec w przyszlosc. Miejmy nadzieje, ze ta sytuacja nie oslabila Wisly, ale wrecz przeciwnie. Miejmy nadzieje, ze uda sie dopiac choc jeden z dwoch planowanych transferow (oby nie bylo juz za pozno :( ). Licze na napadziora i wyoutowanie Ondraska A dalsza przyszlosc? Cisnac jak najlepszy wynik sportowy. Dajbog zalapac sie do pucharow. Co okienko wzmacniac zespol 1-2 zawodnikami, ktorzy beda wnosic do zespolu cos wiecej niz obecni zawodnicy. 2-3 lata takiej polityki przy sprzedawaniu najlepszych i zastepowaniu ich kolejnymi pomyslami Kiko i Junco i jestesmy na innym pulapie. Bez robienia z Wisly .....i, bez skomlania na widok szwaba czy innego Szwajcaria czy Chinczyka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Każdy kto podniósł rękę na TS powinien być rozliczony. Krytyka jak najbardziej ale konstruktywna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Pytanie: w co gra Miga?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
..ale co po niektórzy mają teraz ból dupy..i po co się było odzywać... Jebać TF i inwestorów...tylko TS i dobry sponsor...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Miga, Janekx czy jak mu tam.
Dwa naiwne chlopki. Zero dedukcji, zero dziennikarskiego warsztatu. Kiedys zanim dziennikarz cos pisal najpierw sprawdzal. Tutaj miga i janekx robili ewidentnie za rzecznikow prasowych "inwestorow". To jest az zatrwazajace ze takie osoby, ktore drugi raz sie przejechaly dokladnie w taki sam sposob, sa dla niektorych wyrocznia w kwestii jakiejs tam. I Miga i Janekx maja wtedy sprawdzone informacje kiedy ktos chce zeby je mieli i podali dalej. Nasuwa mi sie jedna obelga na ich temat Juz jej dzisiaj uzylem |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
czy tylko mi się wydaje, że to pismo jest zrobione w photoshopie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A teraz przepraszac TS ...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tu nie widzę, żeby ktoś tutaj cisnął po TSie i raczej przepraszać nie ma za co. Jedyne co pozostawia sobie sporo do życzenia to ich zachowanie względem TFK (nie respektowanie umów) , bo umów się dotrzymuje.
Co do inwestora: jeżeli byłaby możliwość powrotu do pozycji hegemona w lidze dzięki inwestorowi to każdy normalny by był na to chętny. Tylko właśnie wszystko rozbija się o to, żeby inwestor był poważny. A inwestor nie był poważny. I tu należy zakończyć sprawę. Mówiąc kolokwialnie: 'gruby wałek', bo coś w nagły strach o życie włodarzy Stechert wierzyć nie zamierzam (chociaż patrząc jak się bardziej 'dresiarska' strona forum wyrażała tu o nich to kto ich tam wie? |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
No i weekend ładnie się zaczął
brawo TS ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko Wisła nasz TS !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakiej umowy TS nie dotrzymał względem TFK? I dlaczego znowu padaja takie insynuacje?
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2017 o godz. 16:53.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ci co sprzedali się niemcom, i jechali po TS wypadałoby aby w ramach rekompensaty kupili karnet i koszulki dla całej rodziny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
cudlaty napisał(a):
![]() Czy tak trudno zrozumieć, że to nie tylko są władze klubu, ale także jego kibice i tym ludziom naprawdę na Białej Gwieździe zależy? A, Panie Miga, jakim chvjem trzeba być, by smarować swoich - ponoć - braci po szalu w jakimś szmatławcu po tym, gdy samemu się dało dupy? Dzisiejszym artykułem nie tylko dobiłeś do dna - Ty je przebiłeś i przepier.doliłeś się do płaszcza Ziemi. Brak słów. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Pytanie brzmi czy Miga kłamał o tych pogróżkach? Nawet w tym temacie widziałem jak ktoś proponował żeby dzwonić do Bernackiego. Cieszę się bardzo, że cały ten syf prawdopodobnie się skończył ale niektórzy z tutaj obecnych ewidentnie mają problemy z samokontrolą. Jeśli ktoś rzeczywiście gdzieś dzwonił to zadziałał tylko na szkodę klubu bo dał tylko pretekst żeby teraz obsmarowywać Wisłę w mediach. Jakby nie było wystarczającym problemem przypinanie Wiśle łatki klubu zarządzanego przez gangsterkę. To naprawdę nie pomaga np. w poszukiwaniach sensownego inwestora.
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2017 o godz. 17:14.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gdzie są Ci forumowicze co cały tydzień walili gruchę do fikcyjnych euro i twierdzili że to spisek kiboli i SKWK że esesmani się wycofali ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Arked, a masz jakieś dowody (a raczej czy Miga ma) poza słowami faceta, który od kilku lat kręci wały i zakłada spółki krzaki? Wiesz, ja też mogę powiedzieć, że kupiłem książki Migi, bo mi wydzwaniali z pogróżkami, ale czy jestem w tym wiarygodny?
Poza tym ponoć Telefonika nie mogła się dodzwonić, Wisła nie mogła się dodzwonić, ale stado krwiożerczych kiboli mogło? Mi to po prostu wygląda na ewidentne wycofywanie się rakiem z poprzednich artykułów.
Ostatnio edytowane przez Garret : 28.07.2017 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Hej, Panie Redaktorze (!) Miga, tak wygląda rzetelne dziennikarstwo:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...lubu,12314979/ ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Hahaha kompromitacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przecież jeśli to ostatnie oświadczenie to nie fejk to ja .......e
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ty raczej idz schowac sie do dziury wraz z niemcami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Elegancko, w końcu po temacie.
Chłopaki dostali do tego zaległą kasę, koniec głupot w bani - jutro 3 pkt i jedziemy do przodu. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Miga mam nadzieję, że razem ze swoim informatorem Kasztelańcem staniecie się PERSONA NON GRATA na R22.
Ave Wisła! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|