|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Amen. Jestem mega zaskoczony tym, ze TF oraz TS wydali spojne jedno oswiadczenie ... Wreszcie jakos normalnie to wyglada ...Git!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lepszej wiadomości nie można było się spodziewać! Brawo TS!
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dla świętego spokoju czekam jeszcze na publikację tego samego oświadczenia na stronie TFK. Edit. Już jest. Kamień z serca.
Wnioski: 1. Janexk czy jak mu tam - on nie był tylko informatorem, on był emocjonalnie zaangażowany. To jest gość, który ma osobisty uraz do TS. Kibice Wisły powinni go ignorować, a jego informacje traktować jako niewiarygodne i potencjalnie szkodliwe. 2. Miga zachował się skrajnie nieprofesjonalnie, bo nie zweryfikował informacji, które ktoś mu przekazał, to znaczy nie dochował należytej staranności w wykonywaniu swojego zawodu. Jego wiarygodność jako dziennikarza jest zerowa. 3. W dzisiejszej Wiśle bardzo podoba mi się to, że należy ona sama do siebie, zaś członkowie jej zarządu najpierw byli kibicami, a dopiero potem zostali pracownikami klubu. Doceńmy to, patrząc na Lechię, Koronę czy nawet na biedne, potrzaskane skrzypki z drugiej strony Błoń. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez crux.a : 28.07.2017 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyli nie będzie Neymara?
Ten tydzień to był prawdziwy popis dziennikarstwa krakowskiego i ogólnopolskiego. Czyje konta Twitter owe będą teraz cytowali? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Rezygnacja TF jest dobitnym dowodem na to, że nie było żadnej kasy na stole. Oby to był faktycznie koniec tej telenoweli. Chyba będę dziś świętować
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawo ZARZĄD za czujność i ostrożność od samego początku. Nie daliście ośmieszyć Wisły. Mam nadzieję, że to już definitywny koniec tej nędznej farsy i będzie można się skupić na bieżącym funkcjonowaniu klubu i szukaniu wiarygodnych sponsorów i partnerów.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Brawo Zarząd!
Brawo też dla osób, które nie dały się zaślepić wizji pieniądza, którego tak naprawdę nie ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Miga, Karoń i janekx89 DO PIACHU
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe czy Pania rzecznik teraz przeprosi jeden z drugim czy dalej beda szli w zaparte niczym Walesa
Czy to jest ten moment w ktorym TS podaje TF do sadu? byly rozkminy o dzialaniu na szkode spolki, tyle ze rozkminiano TS. A wyszlo ze TF prawie PO RAZ DRUGI sprzedał klub nie sprawdzajac nabywcy (patrz. oswiadczenie w ktorym napisane ze rozpoczał sie proces sprzedazy). Chcialbym by TS podał TF Kable da sadu, poniewaz ucierpialo na tym dobre imie klubu i zarzadu. Reszte pomijam. E: csm nero - przepraszac ze obrazanie i reszte pomyj która sie na nia wylala. Mowisz ze jest niedowalona...poniewaz? czym sie to objawia?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.07.2017 o godz. 14:56.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
![]()
Niestety lemingi na fejsie i tt nie mogą się otrząsnąć i plują jadem. To jest niesamowite jak można żyć w zupełnie innej rzeczywistości i jeszcze wyrażać jakieś sądy i opinie... ![]() ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a za co niby ktos ma ja przepraszac , jest niedowalona , ona i ta nowa tlumaczka- ktora jest jeszcze bardziej niedowalona , do Juszczyka nie maja startu i chyba 99% ludzi tak mysli ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
PS. jade po whisky i nawale się jak szpadel ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=Uran235;1478267]janekx89 pracuje nad swoim oświadczeniem, za chwile wyciągnie skany dokumentów i pokaże, że TS i TF razem uknuli spisek żeby go pogrążyć
![]() On wciąż czeka na Niemców w Myślenicach ![]() Pobanował chyba wszystkich, którzy mu oświadczenia wrzucili. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ha Ha Ha - Tak mogę podsumować te rozkminy tutaj. Pisałem, że nic jeszcze nie zostało sprzedane, a tutaj dyskusje, dywagacje(nawet o przyszłych transferach
Oby jednak TS szukał nowego właściciela, bo dłużej nie można żyć na statusie: tymczasowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja myślę, że na forum wiślackim takich tekstów rzucać nie wypada. Trochę kultury. A kibicowi przystoi jednak trochę więcej szacunku do ludzi, którzy pracują dla dobra jego klubu. Nie znam nikogo z TS, ani osób im bliskich. Jakich grzechów i błędów by jednak nie popełnili, działają na korzyść Wisły, której Ty kibicujesz. Zwłaszcza dziś, zwłaszcza w zaistniałej sytuacji należy się jednak "dziękuję za pracę", a nie obrażanie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
PhantomRanger napisał(a):
PS. Ja też ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
"Pozdrawiam" wszystkich kibiców cweli którzy pluli na TS . " Trzymanie się stołków ", wywieranie presji na sprzedaż, sugerowanie ze TS chce się obłowić dlatego blokuje audyt, i wiele wiele innych ....... które są na FB Wisły pod relacja z konferencji. Janekx to swoją droga powinien dostać w pysk za pewne odzywki do TS na Twitterze typu " Wy nie macie nic do gadania, wy nie jesteście strona" itd. Np i oczywiście za cała ta szopkę w która był zamieszany i która nakręcał.
Podziękowania dla Zarządu I kibiców którzy na forum rozpracowali tych pseudo inwestorów. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ufff... świetna informacja. Muszę przyznać, że na samym początku byłem umiarkowanie optymistyczny co do transakcji, ale jak zaczęły wychodzić różne informacje, szczególnie o dziwnych organizacjach pozarządowych, to trochę mnie to nastawiło negatywnie co do tej sprawy. Z tego co się orientuje to wielu innych Wiślaków tak miało.
Może nie jest idealnie, finansowo nawet troszkę chu***o, ale przynajmniej stabilnie. Lepsze to niż szemrani inwestorzy, którzy mogliby nas ściągnąć na dno. Dzięki dla TSu! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Balice odloty
![]() 16:50 17:05 LUFTHANSA MONACHIUM (MUC) 18:30 LUFTHANSA FRANKFURT (FRA) LH 1369 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nowe oswiadczenie napisane przez Mige bije wszystko.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.07.2017 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dziwi, że TF tak łątwo zrezygnowała z mirażu 24 milionów (po podziale 40).
Może TS z TF zawarły jakieś nowe porozumienie. Ale jasne jest, że w świetle prawa jedynym właścicielem 100% akcji Wisły jest już tylko TS. Chyba nie ma żadnej innej klauzuli? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Legendarni Panowie w krótkich spodenkach, jak wracali z biura od BC..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Napisano Wilhermsdorf, 28.07.2017
Doszło Kraków, 28.07.2017 ....a rakietą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Janekx89 to zbanował chyba z pół Polski. Bardzo dziwny gość, szczególnie, że mącił tutaj już przy Meresińskim, później sprzedawczyku Mace no i teraz. Sam jego sposób komunikowania się z innymi zakrawał na komunikacyjny terroryzm. Materiału do przemyśleń jest jeszcze więcej. Zachowania dziennikarzy czy niektórych tutaj piszących pod nickami wiślackimi wołały o pomstę do nieba. O ile dla pierwszych nie widzę wytłumaczenia, tak w przypadku forumowiczów mam nadzieję, że przyczyną był młody wiek i nieznajomość dorosłych interesów. Wydaje się, ze mamy w klubie ludzi, którym z trudem udało się zbudować coś, co może zaowocować w przyszłości. Trzeba tego pilnować i dbać, by takie mordy (ostatnio słowo klasyk), jak Mresińskie czy Losery trzymały się z daleka. O sile tego klubu niech świadczy fakt, że nawet teraz gdy jesteśmy biedni ciągle ktoś wyciąga łapy i próbuje się ogrzać w jego blasku. Tekst o troskę najbliższych pozostawia, jako kwintesencję tego barłogu. Gość chce wyłożyć rzekomo 40 milionów PLN, robi interesy na świecie, a przestraszył się czego? Anoimowego telefonu, który rzekomo miała odebrać Pani Helga z recepcji?
Ostatnio edytowane przez Vinci : 28.07.2017 o godz. 15:27.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tak się boi, że podał numer telefonu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jebany, jednak ma papier firmowy i mail firmowy.
Tylko dalej nie wyjaśnił kim jest Stechert Gruppe i dalej nie ma "umlautów" na klawiaturze :( Na miejscu Loesera bym sie obraził. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Btw. Zamiast Reymonta 20 jest 22? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|