|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że wszyscy inicjatorzy tej szopki mającej na celu ośmieszenie Wisły zostaną ujawnieni.
Te opowieści, że przyjadą jacyś mityczni wizjonerzy z Niemiec (ze Szwajcarii, z Ukrainy - do wyboru, do koloru), dadzą kilkadziesiąt mln euro na klub i cała reszta jednych wielkich bzdur. Komu i po co było to potrzebne? Jak można na podstawie mało wiarygodnych dokumentów tworzonych przez mało poważnych ,,biznesmenów" o podejrzanych życiorysach przy nawiązywaniu do bardzo wątpliwych firm, instytucji (brak podstawowych informacji o ich działalności i to w dobie internetu) nakręcić z pełnym rozmachem akcję o nowym właścicielu w Wiśle? Zwłaszcza, że minął tylko rok od afery z Meresińskim. Chyba najpierw sprawdza się wszystkie dane - nie na twitterze i nie sądzi się, że przyjechał rycerz na białym koniu (w dodatku niewiadomego pochodzenia), który nagle postanowił zainwestować, ale nic konkretnego o nim nie wiadomo - nawet wydobycie prawdziwego nazwiska jest nieosiągalne, bo wcale nie jest powiedziane, że te podawane w mediach są właściwe. Oby ten sześciodniowy zamęt dobiegł końca, bo po raz kolejny zakpiono z Wisły.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 28.07.2017 o godz. 00:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Tak jak od początku mówiła Prezes Sarapaty, budżet nie może być uzależniony od jednego bogatego sponsora, lepiej kilkunastu mniejszych. Jeden wypada i nic wielkiego się nie dzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czyli sprawa jasna koniec tematu.
Dzieki panowie za walke do upadlego w słusznej sprawie! Dalismy rade i zdemaskowalismy żartownisia!
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2017 o godz. 01:13.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
MM: Włosi wchodzą do gry - pełnomocnik Loosera potwierdza na forum Wisły. Dla uwiarygodnienia wpisu wstawił avatara ze zdjęciem - to nie może być fejk. TS: Do zdementowania lub potwierdzenia MK; Już wyjaśnione Citko zdementował Janexk98: Chuja wiecie mam skany ! |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W ramach ciekawostki,
W dniu wczorajszym Bernatzky zniknał ze strony: https://alliancegsa.wixsite.com/ihrct/board Tak się jeszcze niedawno na niej prezentowała jego podejrzana facjata ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wyglada jak kryminalista ostatecznie gwalciciel, ktory chce zgwalcic stara telefonike
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Może być tak że TF nakręciła byle kogo kto miał złożyć ofertę, żeby przedłużyć sobie czas na szukanie inwestora. W razie czego oferta złożona mają 60 dodatkowych dni. Stad teraz głosy że inwestor szuka inwestora.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() na ten moment straciłem wiare w dobra gre TF dla klubu Wisła Kraków. Tamta sytuacje rok temu jeszcze jestem w stanie zrozumiec : widmo nie otrzymania kredytu wisiało nad TF Kable i musieli na szybko sie pozbyc nierentownej spólki. Dlatego nie mieli mozliwosci odpowiednio prześwietlic kupujacego i wielcy prawnicy musieli zaufac świstkom papieru które okazały sie swistkami papieru a nie powaznymi dokumentami. I teraz rok pozniej, daja sie w.......ic w to samo szambo ? Nie kumam tego... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Przy okazji strasząc po kontach milionowymi karami za wypowiedzenie pełnomocnictwa i inne punkty zawartej umowy... prawie, jak biznes prowadzony na sposób PRL-owski
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak jak ktoś już na forum porównał: złożenie oferty przez Bernatzkyego jest jakby żywcem wyjęte ze skeczu Monty Pythona
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
W celu rozwiązania zagadki wg mnie powinno się zweryfikować czy firma Stechert Gruppe dalej funkcjonuje.
Jeżeli nie to oszustwo jest pewne na 100% (teraz to 99% |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Skala bredni w mediach nie słabnie. Przeglądałem sobie interie dzis i widzę, że to kibice , którzy dzownili do Niemców ich odstraszyli oraz, że TF ma teraz telefoniczne ustalenie, które....hmmm wydaje się mocno wątpliwe...
Nawet forum już ostygło z tych niedorzeczności, a dziennikarze, jakby nie pojęli, że granica dzieląca ich od śmieszności praktycznie już nie istnieje... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wg. mnie klub na konferencji prasowej powinien zadac pare pytan dziennikarzom....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lukaszsz86 czy masz może link albo gdzie to pisał? Twitter?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bylem ciekawy jak sprawa z tym Niemcem sie rozwinie. Po tym co zobaczylem wole zeby TS pozostal wlascicielem. Lepiej powoli ale stabilnie podnosic sie z kolan. Jesli chodzi o tego "inwestora" to nie wyglada to za dobrze. Jak mozna zlozyc propozycje kupna klubu tydzien temu i wogole sie nie pokazac?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Powiem tak, jesli ktos wykrecil gownoburze obiecujac gruszki na wierzbie, rozsnuwajac dalekie od rzeczywistosci wizje, skoro od mnie wiecej poniedzialku blo juz wiadome ze to walek, a teraz probuje tuszowac ta zenade ZWALAJAC WINE NA WYIMAGINOWANE TELEFONY OD KIBICOW WISLY DO NIEMIEC, to nie mam ....a slow.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może ktoś krótko streścić ostatnie dwa dni? pogubiłem się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/janekx89/status/890854195586379776
Jak ktoś ma tweetera, i przez janekxa nie jest zablokowany, może ten post zgłosić jako obraźliwy. Gość ma mega problemy ze swoim ego. Przeglądam tak te komentarze pod jego wpisami... K.rwa, ludzie to jednak debile i s.kinsyny. Przykre, że wielu deklaruje się jako fani Wisły.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 28.07.2017 o godz. 10:01.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
ŚRODA - miało być oświadczenie Niemców, nie zostało opublikowane.
CZWARTEK - Niemcy mieli przyjechać na spotkanie. Nie przyjechali. W międzyczasie: - obydwa obozy (zwolenników TS i zwolenników Niemców) ścierają się niczym pod Grunwaldem. Janek, potomek Baby Wangi, wciąż wieści nadejście inwestora zza zachodniej granicy, - we wszystkim pogubiony zdaje się być dziennikarz Miga, - pismak Białoński robi z siebie publicznie debila wierząc w to, że konto Twitterowe naszego nowego potencjalnego inwestora jest prawdziwym kontem, A dzisiaj jest piątek- właśnie rzekomo trwa spotkanie z Niemcami w siedzibie TF. A ja robię zrzuty ekranu z komentarzami obydwu stron, sam nie opowiadam się po żadnej. I jak już wszystko będzie jasne, to ci najbardziej aktywni i agresywni będą mieć trochę wstydu Na sam koniec któraś strona .......nie jak samolot o brzozę.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 28.07.2017 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W czwartek Niemcy mieli być, podobno 20 tirów pieniedzy przywieźli ale okazało się że to na zawody jakieś.
![]() Generalnie wszystko zmierza do tego że albo ktoś chciał dobrać się do finansów Wisełki. Jeżeli dziś Niemców nie bedzie w Krakowie to ja już temat odpuszczam i pzrestaje się denerwować. ![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PS. Swoja droga całe to zjebane zamieszanie jest świetnym materiałem na przeróbke tego filmiku na YT z tym śmiejącym się szczerbatym meksykańcem.
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
A czy ze gadają po niemiecku? To chyba Smuda tłumaczy, bo Cupiał jedyny język jaki zna to mowa węży. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Telenowela z Niemcami w roli głównej się kończy i już zaczynają się pociski po SKWK i TS że niby dzwonili do stecherta i straszyli pracowników i przez to nic nie wyjdzie z tego przejęcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Telenowela z Niemcami w roli głównej się kończy i już zaczynają się pociski po SKWK i TS że niby dzwonili do stecherta i straszyli pracowników i przez to nic nie wyjdzie z tego przejęcia https://twitter.com/sikor1906/status/890859179929464832
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|

|