|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Jak to kto? Kasa misiu kasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ciekawe od kogo dostali informację o możliwości zakupu za taką kasę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie o każdej np jedni maja ciągle równomierne zamówienia a tu dostajesz zamówienie na np 50 tys 100 tys 150tys krzesełek a potem stop tak na logike. Znam firme która zatrudniała 120 - 150 ludzi na produkcji jedna strata zamówienia i zostało 15. Moim zdanie malutka firma na ładowanie kasy w klub piłkarski.
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 27.07.2017 o godz. 18:36.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A moim zdaniem firma trup ma tylko uwiarygadniać niepoważnych ludzi.
Czy TF przerywając tą farsę może mieć sama z tego powodu problemy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tam w firmy trupy dupy i inne wymysły bawić się nie zamierzam. Jest czwartek, dziś miało być coś więcej wiadomo, a nie wiadomo nic. Wszystko wskazuje na to, że ten cały Bernatzki zagrał w kulki kosztem Wisły i tyle.
Szkoda, ale tak to jest jak coś zapowiada się za pięknie (kasa+zostawienie pionu sportowego). Sprawę osobiście olewam, bo czas skupić się na meczu z Górnikiem zamiast myśleć o niebieskich migdałach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie...Jestem gotów przypuszczać,ze takowego w ogóle nie było.....Sam bym mógł taki napisać i nic nie było w tym takiego z czego nie mógłbym sie później wybronić,ze rzeczywiście ktoś mi Go udzielił.
– Jestem pełnomocnikiem pana Joerga Loesera (właściciela Stechert Gruppe – przyp. autor), to potwierdzone notarialnie. Klub nie uznaje ponoć nawet pełnomocnictwa notarialnego, więc jakie uznaje? Mają moje dane kontaktowe. Pan też jakoś się dodzwonił – odpowiada Bernatzky. Nic co wcześniej nie słyszeliśmy.Tylko można było to własnie tak zmienić,ze żeby wyglądało na wypowiedź ,albo usłyszeć przy pierwszym kontakcie z 2 dni temu... – 98 procent informacji ukazujących się na ten temat (na temat ewentualnego zakupu stu procent akcji Wisły Kraków SA – przyp. autor) nie jest prawdziwych. Loeser chce, by Wisła stała się kiedyś klubem klasy międzynarodowej. Jeszcze nie został właścicielem, ale jest poważnie zainteresowany. Inwestycje są konieczne. Na razie nie wiemy, jakie – to pokaże audyt. Niepoważne byłoby podawanie jakichkolwiek cyfr. Chcemy się spotkać, lecz dopiero po analizie dokumentacji stanu faktycznego podmiotu. Wtedy będziemy wiedzieć, o czym rozmawiamy i spotkanie będzie mieć sens – dodał Bernatzky. Że 98% to już wszyscy wiemy(przypuszczam,ze ten tekst do tego się zalicza),a tekst o Wiśle na miarę lasy europejskiej w ten czy inny sposób już zostało przedstawiane na kilku portalach,reszta wypowiedzi też i to normalna logika bez udzielania wywiadu. 20% to niby wypowiedź Beresia/Meresia a 80% to ogólniki które krążą od tygodnia w sieci. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie ma nigdzie telefonu do tego cwaniaczka
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie. Raczej podtrzymując tą farsę sama TFK naraża się na śmieszność i być może nawet dystans potencjalnych kontrahentów. Albo co gorsza - dla TFK - zachęci następnych naciągaczy. Skoro nie widzi bzdur a ich dział prawny nie ogarnia tematu... to spróbujmy trafić frajera z Myślenic. Cupiałówna... do kuchni ! Tyle umiesz
![]() Jeszcze raz powtórzmy. Klauzula "40 milionów" mówi, że w przypadku pojawienia się oferty i jej akceptacji przez TFK to TS Wisła MUSI zbyć akcje klubu. Natomiast sama TFK MOŻE ale wcale nie musi realizować tego zapisu. Chyba K. Kawa mówił, że Cupiał bardzo nie chciał sprzedawać Wisły Chińczykom (nie mam pojęcia dlaczego), więc jeśli by przyszedł jakiś srający złotem Chinol, rzucił na stół 100 baniek to TFK może mu powiedzieć: spieprzaj dziadu. Klauzula nie wiąże TFK w ten sposób, że każdy co ma parę drobnych w kieszeni może kupić Wisłę S.A. Klauzula wiążę natomiast TS, że w przypadku pojawienia się takiej oferty i jej akceptacji przez TFK Wisła nie ma już nic do gadania. Jednak te dywagacje nie mają już najmniejszego sensu. Ofert nie ma (to jest g... nie oferta), pieniędzy nie ma, termin minął, klauzula się zamknęła. Dzięki Bogusławie za wszystko, teraz to już naprawdę koniec. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niech sie to wszystko nie powiedzie, klub niech dalej zostanie w rekach TS, ktory bedzie kontynuowal rozmowe z tymi co mieli nam budzet zwiekszyc kilkakrotnie a TF raz na zawsze niech sie odwali od Wisly
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też bym tak chciał ale:
1.Trzeba czekać,że wyjdą jakieś kwiatki 2.Szwaby okażą się oszustami lub nie wiarygodni 3.Dopierdzielą nam taką karę,że się nie pozbieramy przez parę lat ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A na jakiej pozycji wystawi Cię Kiko? I czy zagrasz od pierwszej minuty czy jednak przewidziany jesteś jako zmiennik Wojtkowskiego? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
swoją drogą...dziennikarstwo lezy i kwiczy...bo prawdziwe to jest "hard work" a nie .......enie na tweeterach czy facebookach...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czyli dalej g... rozumiesz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ten Karoń to kto to wogle jest , nastepna kurva bez czci i godności, widać pieknie posmarowała TF Midze i temu palantowi za uwiarygadnuanie tej patologii
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś ty taki nerwowy okresu dostałeś czy co ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Ty taki spokojny ? ważą się losy TS-u...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Wiele faktów nie pasuje do siebie i wygląda to na średnio wymyślony deal. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a nesta jaki ty jesteś głupi.... To że napisał fajna biografie o Kaluznym musi oznaczać że to porządny dziennikarz?
Nigga please ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja czy oni? Ja "szansy" na 24 milionów złotych za friko nie mam, więc mogę sobie pozwolić na luksus uwalenia oferty z założenia.
Gdybym miał to jednak zrobić w ramach wykonywania obowiązków zawodowych, zwłaszcza jako zewnętrzna obsługa prawna i od strzała zaryzykować utratę 24 milionów złotych bez dochowania wszystkich aktów staranności, w tym dokładnego sprawdzenia wiarygodności oferty i oferenta, to sorry, ale moje ubezpieczenie mogłoby nie wystarczyć na pokrycie odszkodowania, gdyby jakimś cudem okazało się, że gość miał te 40 baniek cholera wie skąd, może i z uprawy pieczarek w Donbasie... Klientowi może zwisać pochodzenie tych pieniędzy, jeśli tylko miałyby się znaleźć i tylko sprawiać pozory legalności. Czym bym się bronił potem przed sądem? Tym, że z internetu, paru wygrzebanych artykułów i przecieków na forum albo innym twitterze wynikało, że oferta była niepoważna, a mnie się nie chciało czekać aż upłynie nawet nie przewidziane umową klienta 60, ale 7 dni? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Haha, ale co wy znowu chcecie od Karonia? Przecież to już zaczyna zakrawać na jakaś paranoje... facet jest dziennikarzem więc w tak gorącym okresie rywalizuje o jak najlepsze newsy. Skontaktował się z tym całym Bernatzkim, spisał dwa zdania i opublikował. Przecież to nawet nie jest korzystna dla tego Niemca wypowiedź. Że też Karonia zwerbowali |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ts z Panią Marzeną niech sie uspokoją z nerw i wyślą do TF przysłowiowe "sprawdzam". Bo TF im dalej brnie w powage tej oferty tym bardziej sra we własne okablowane gniazdo. Mereś v2 jak nic.. ci prawnicy w TF to na prawdę łebskie typy
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
ten karoń to ja nie wiem na jaki .... wrzucił to swoje wypracowanie.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Nazywasz to, co zrobił p. red. Karoń "dziennikarstwem", a efekt jego pracy "wywiadem"? Czytaj sobie, jakie media chcesz, nic mi do tego. Ale ja np. wymagam od dziennikarzy większej rzetelności i rozeznania w temacie, wtedy wiem, że czytając ich artykuły, jestem lepiej poinformowany. Od wywiadu wymagam natomiast jakiejś myśli przewodniej. Zamysłu, który wyrażony byłby w układzie pytań i odpowiedzi układających się w wątek. To, co opublikowano na stronie tvp.pl to jest rozmówka, wymiana dwóch zdań (które note bene nie wnoszą do stanu wiedzy nic nowego, a zapowiadane były jako bomba). To się ma tak do wywiadu jak pojedynczy news z PAPu sprzed dwóch tygodni do artykułu w gazecie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Przede wszystkim ta wiadomość osiągnęła jeden cel. Kibice znowu zostali podzieleni na dwa obozy.
Dziw bierze jak to w ogóle jeszcze na rynku funkcjonuje. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ja pierdyle to jeszcze są osoby na forum które wierzą ze biznesmeny się zjawia ? O matko i córko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A nie takie pierdy. A mój post dotyczył sugestii Czerepacha, a nie tego wywiadziku, który oczywistym jest, że jest denny. Całe dziennikarstwo leży. I ta sprawa to dobitnie pokazuje.
Ostatnio edytowane przez nesta : 27.07.2017 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Takich dziennikarzy mamy ogarniętych ze jak była konferencja TS to pytania jak by za kare zadawali zero przygotowania dno dna .
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|