|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Osobne spolki inne adresy ale nalezace do tego samego wlasciciela. Juz ktos dzis o tym pisal tutaj.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A jak starczy czasu, to zrobimy korniszony. Dajcie sobie na wstrzymanie i poczekajmy na rozwój wypadków. Takie podsycanie całego zamieszania nie służy nikomu, a Wiśle już najmniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
A ja to wszystko muszę przyjmować na trzeźwo :( Od kilku dni nie mogę nic pic lekarz jakieś cholerne piguły przepisał. A tu naprawdę na trzeźwo tego wszystkiego przyjąć się nie da.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie do końca rozumiem dlaczego, ale wydaje mi się, że presja opinii publicznej może w tej sprawie trochę pomóc. A nawet jeśli nie - to na pewno nie zaszkodzi, jeśli więcej osób zrozumie, że w tym przypadku w interesie Wisły jest, by została w rękach TS. Pozdrawiam!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To już jest śmieszne
- Jest oferta - Nie ma oferty, jest dokument - Sprzedajmy Wisłę -Nie sprzedajemy bo sprawdzamy - Nie ma z nikim kontaktu -Niemiec wyda oświadczenie -Niemiec nie wyda oświadczenia -Niemiec przyjdzie do Krakowa w czwartek -Niemiec jednak nie przyjdzie w czwartek, ale w tym tygodniu. Co jutro? -Niemiec okazał się Ukraińcem -TF zrywa rozmowy. -TF wznawia rozmowy, bo jednak to Niemiec -Niemiec przylatuje do Krakowa -Niemiec zapomniał walizki z kasą, wraca do Niemiec. -TS wydaje oświadczenie - TF też wydaje oświadczenie -Niemiec miał wydać oświadczenie w środę a jest czwartek/piątek i dalej nie wydał. -Białoński pisze dalej swoje elaboraty - Janekx89 zapewnia, że Niemiec wpadnie -Knura odkrywa spisek. - UFA to nie UFA tylko UFO. Itd... A Wisła, była jest i będzie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
UFA na futbolu sie zna a Wisłe tez zdązyła poznac...kto wie czy oni czegoś/kogoś nie nagrali ?...a kontakty w SA i TF napewno mają bezposrednie lub posrednie...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A mecz już w sobotę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiesz
![]() http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3854
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ten kretyn białoński dalej czerpie info z fejkowego konta Loesera.
Fejkowe https://twitter.com/StechertKrakau/s...00995707826176 Białoński https://twitter.com/MiBiBialonski/st...13343277420545 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Zrobił się z tego taki mega cyrk, że każdy się już chyba nauczy (łącznie ze mną), żeby olewać informacje od dziennikarzy i informatorów nawet tych których powszechnie się uważa za pewnych... Każdy mówi co innego, a z dealu pewnie nic nie wyjdzie, możliwe nawet, że potencjalni inwestorzy się na ten temat nie wypowiedzą. Sam się zaczynam zastanawiać, czy ten Stechert i Loeser w ogóle wiedzą, że kupują klub piłkarski w Polsce
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
...sponsora nie znalezli bo po co dać Wiśle zarobić jeśli można na Wiśle zarobic ?![]()
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jaki interes ma TF w prześwietlaniu kogoś, kto chce przekazać 40 mln?
Bo w gadki o dbaniu o interes Wisły już nie wierzę. Pokazali, jak dbają - w ubiuegłym roku. Pewnie chodzi o bicie piany pod publiczkę,a konto juz czeka na 60% z 40 mln |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jedno co jest pewne, że wszyscy hu..a wiemy. Jak widać TF także, skoro codziennie inaczej piszą, tym bardziej inne twiterowe wróżki.
Smierdzi z daleka to wszystko, jakimś wałem, tylko kto, co, i dlaczego? to już pokaże czas, albo i nie jeżeli TF się sprytnie wycofa i nie ujawni za wiele. Co młodszym proponuje wyluzować bo widać adrenalinka skoczyła na myśl o EEEE ![]() ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Istnieje też taka możliwość, ze my się tu z wiadomego powodu spuszczamy nad potencjalną transakcją, bo to w naszych realiach wielka kasa i wielka niewiadoma, a dla takiego Niemca to może być podrzędna transakcja, jedna z wielu. Dlatego postępuje jak postępuje. Trochę niedbale, ale ostatecznie będzie chciał dopiąć swego.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Nesta, Irlandczycy na kobietę tak oderwaną od rzeczywistości jak Ty tutaj mówią: queen of ferries. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę raczej, że do TFK też dotarło już że ten Loeser to wałkarz i żadnych milionów nie będzie. Więc teraz trzeba zrobić dobry PR i pokazać, że dokładnie sprawdzamy. Bo inaczej znowu wyjdą na debili i frajerów.
Cały czas mnie zastanawia - kto i po co tą szopkę odwalił ? I mam wrażenie, że to miało być coś w formie żartu ale rozkręciło się to medialnie nieprawdopodobnie. Skoro rok temu wymyślono zaporową cenę 40 mln i nikt przez rok nawet nie myślał o takiej kwocie i tej klauzuli to cię nagle zmieniło przez rok ? a przez ostatni tydzień ? że nagle jacyś Niemcy?Szwajcarzy/Ukraińcy/Żydzi/Masoni chcą tyle szmalu przepuścić w mieście ? Więcej niż zarabia cała ta szechter grupen przez dwa lata. To się nie trzyma logiki i matematyki. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Miałeś z nim styczność jak analizowaliscie ofertę Meresinskiego?
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie ten Loser to wałek. Wszelkie informację o przejmowaniu i ratowaniu spółek to są artykuły w polskim internecie. W niemieckim można jedynie znaleźć, że został dyscyplinarnie wywalony z tej agencji(ktoś wrzucał link kilka stron wczesniej). Na stronie Stechert ostatnie aktualizacje są z początku roku(jak niby przejął tę spółkę). Ogólnie ciężko cokolwiek znaleźć o nim na jakichkolwiek stronach niemieckich.
Niby kontrakt z Bundeswehra, kompletnie nic w internecie.
Ostatnio edytowane przez kubad99 : 26.07.2017 o godz. 22:48.
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
Dziennikarstwo sportowe w Polsce. Ehhh szkoda słów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Powtórzę to, co napisałem jakiś czas temu na sb: prawnicy nie są od badania wiarygodności finansowej kontrahentów.
Prawnicy mogą sprawdzić formalne umocowanie, zadbać o zgodność z prawem, wprowadzić do umowy postanowienia zabezpieczające interesy mocodawcy - ale od sprawdzenia, czy kontrahent jest wiarygodny finansowo czy rzeczowo są inne działy. Możesz mieć super zabezpieczoną przez prawnika umowę, ale zawrzeć ją z kimś, kto nie umie jej wykonać. Możesz mieć super zabezpieczenia umowne, weksle, pełnomocnictwa i wyroki z klauzulą wykonalności, ale nie mieć z czego ściągnąć wierzytelności... To nie prawnik wybiera z kim klient zawiera umowę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć kto (po co podawaliby swój prawdziwy adres?), ale najbardziej sensowne wydaje się właśnie wyjaśnienie, że ktoś chce buszować w papierach. Mamy sporo wierzycieli i chyba wciąż toczące się procesy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Powtórzę się trochę: 40 milionów nie będzie. Nikt jutro nie przyleci.
Sądzę, że TFK została zaskoczona tak samo jak Wisła "ofertą". Wczorajsze ostre oświadczenie było na wszelki wypadek. Dzisiejsze łagodne oznacza zapewne, że w Myślenicach już wiedzą, że dealu nie będzie. Cui bono? Powtórzę, że przychodzą mi do głowy dwie możliwości: UFA albo Meresiński. W obu przypadkach jest to oczywiście czyste gdybanie bez żadnych podstaw. Mereś mógł znać zapisy umowy, a i styl działania Biernackiego jest taki rozkosznie meresiowaty. Motyw? A bo ja wiem? Zapewne nieracjonalny, może jakaś zemsta? UFA umowy znać nie mogła, ale ktoś od nich mógł znać kogoś z TFK itd. Motyw? A bo ja wiem? Zapewne racjonalny, może jakieś zaszłości z czasów jakże owocnej współpracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja bym się nie zdziwił gdyby meresińskiemu się nudziło i postanowił się zabawić... wyglądał na takiego półmózga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy naprawdę są jeszcze osoby, które biorą słowa mitomana Białońskiego serio? Nie zatrudniłbym go nawet w gazetce szkolnej, jakim cudem ten typ żyje z dziennikarstwa to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Co do samego "dealu" - mam nadzieję, że jutro w końcu, raz na zawsze, rozejdą się drogi Wisły Kraków i TFK, po czym TS będzie mógł w spokoju kontynuować rozmowy w sprawie sponsoringu/wykupu Wisły, ale już na swoich warunkach, bez pośpiechu, w sposób profesjonalny, bez tej całej medialnej zawieruchy. |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
to już za długo trwa,żeby osoby i podmioty które sie przewijają w tej rzekomej transakcji nie były świadome że ich nazwy i nazwiska w tym uczestniczą...byłoby już jakies dementi,że ktoś nie ma z tym nic wspólnego
Ostatnio edytowane przez Smyrgu : 26.07.2017 o godz. 23:12.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|