|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Umowa z UFA została rozwiązana, z tego co kojarzę to zaraz po przejęciu przez TS.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I telefonu nie potrafi odebrać pełnomocnik bez jakiegokolwiek pełnomocnictwa. Zgadzam się z powyższymi wpisami, że skan tego pisma jest kpiną a nie ofertą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Ta firma przypomina mi jakiś spam w stylu powiększ sobie penisa który wyświetla się po kazdym uruchomieniu przeglądarki w wyniku zawirusowania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z tym, że nie wiemy jaki dokumenty wpłynęły do Telefoniki. Może oni mają wszystko co potrzeba.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Od kogo wyciekł dokument?
To jest leganle zachowanie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tutaj jest wrzucone zdjęcie fragmentu "jakiegoś pisma" niby ustanawiającym pełnomocnikiem tego całego Norberta ...
https://www.facebook.com/19tylkoWisl...44110882404111 Co to jest i na ile wiarygodne - nie wiem... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W sumie gdybym dostal mail w podobnej tresci na skrzynke firmowa, z podobnymi zwrotami, potraktowalbym ja jak spam. A przy dodanej tresci "prosimy o przelanie kwoty ... " jako probe kradziezy i wyludzenia pieniedzy.
Nie trzyma sie to kupy: - papier ukrainskiej agencji http://euroukraine.com.ua/en/: INTERNATIONAL DIPLOMATIC MISSION OF THE PEOPLE'S DIPLOMACY "EUROPEAN UKRAINE", dzialajacej wedlug opisu przy ministerstwie spraw zagranicznych Ukrainy, - w naglowku numer telefonu z kierunkowym +49 do Niemiec, - jakis gosc ktory sie pod tym podpisuje z adresem Katowickim, jest nieuchwytny ani nie ma go dostepnego na stronie tej agencji. - przedstawiciel w Polsce: http://euroukraine.com.ua/en/glavi-p...opa/192-poland - przedstawiciele w Niemczech: http://euroukraine.com.ua/en/glavi-p...pa/168-Germany. Adres biura na Cyprze: http://euroukraine.com.ua/en/website...offices-abroad Jakos smierdzi mi to szwindlem, mafia. Bylbym ostrozny na 100%!!! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://euroukraine.com.ua/en/glavi-p...3-shvejtsariya
Czy to jest nasz pan Loeser? To by tłumaczyło trochę ten papierek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na to wyglada, nazwisko po raz kolejny napisane w innej formie.
Strona angielska grupy Stechert: http://www.stechert.de/en/home/ ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W tym wszystkim najbardziej szwankuje komunikacja. Niemcy powinni jutro albo wyjść na konferencje albo wydać oświadczenie i jasno powiedzieć to, to i to. @Savik, przecież to fake konto. Krakowska się dała nabrać.
Ostatnio edytowane przez nesta : 26.07.2017 o godz. 08:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to że TS poległ na kruczkach prawnych to widać na pierwszy rzut oka nowy sponsor za stronę negocjacji uznał TF i negocjacje trwają (zresztą tak interpretuję ostatnie oświadczenie TF), a tylko puścił papierek do TSu żeby było wszystko lege artis - to optymistyczny wariant pesymistyczny - ściema żeby wycisnąć z Wisły jak najwięcej i tego dowiemy się już wkrótce |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
To moja pierwsza wypowiedź w tym temacie. Jest krótka.
Działając pod wpływem presji czasu, TS zgodziło się na zaproponowane przez TF warunki umowy i klauzule w niej zawarte. Nie poddaję pod wątpliwość oddania osób zarządzających Towarzystwem i piłkarską spółką, co więcej, uważam że należy im się ogromny szacunek. Niestety, oferta wpłynęła (do TF, bo do TS nie musiała). Wszystko wskazuje na to, że TF zależy jedynie na pieniądzach. Jednak w tej sytuacji również TS nie będzie pokrzywdzone. Przejęcie dojdzie do skutku. Kwestia tylko, czy TS zobaczy jakieś pieniądze czy nie zobaczy w ogóle. Jutro wiele się wyjaśni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oby...
Tylko wkurza mnie to wszystko... Znowu początek sezonu i znowu jakieś przepychanki.... Wg mnie wszystko zaczęło się od nieszczęsnego wywiadu, gdzie Pani Prezes powiedziała słowo za dużo o tajemniczym inwestorze i w TF ktoś oszalał, że jest inwestor tylko chcą ich pominąć... I się zaczęło...
Ostatnio edytowane przez Savik : 26.07.2017 o godz. 09:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przeciez to tak nie dziala, kara nie anuluje klauzuli, tylko jest dodatkiem, czyli TS placi 500K plus musi ja respoektowac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Według mnie sprawa wyjaśni się jutro - wiarygodność twitterowych jasnowidzów oraz dobrze poinformowanych forumowiczów. Ponoć jutro ma przyjechać Niemiec, żeby wyjaśnić i naprostować sprawy - będziemy mądrzejsi. Natomiast gdyby "coś mu wypadło" i znowu sprawa nie ruszy z miejsca to będziemy praktycznie pewni, że ktoś tu celowo miesza a całą sytuację należy traktować jak akcję Meresińskiego.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
500 k to kara za wcześniejsze wypowiedzenie pełnomocnictwa.
Kara za nieprzekazanie udziałów w ciągu 60 dni, to wg jednych ok. 10 mln zł, ale są też głosy, że to trzykrotność oferty (czyli 120 mln zł), z tym że rozłożona na lata... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Miga pokazał swoimi wpisami na twierze, że sam nie ma pewności co do nowego inwestora dlatego stracił totalnie wiarygodność w tej kwestii. Jest już kilka przesłanek mówiących o tym że inwestor nie jest poważny. Nic nie poradzimy musimy czekać na rozwój wypadków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tylko zastanawia NA JAKIEJ PODSTAWIE, BEZ ŻADNEJ WERYFIKACJI tacy ludzie jak Miga i ten .......ony mityczny Janekx piszą smrody o potędze, o 80 mln na budowę wielkiej Wisły.
Miga, jak to czytasz, wiedz że przyjdzie taki dzień, iż ktoś w końcu wymierzy Ci liścia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze ktos go wprowadzil w blad, moze chcial zablysnac.
Nie osadzaj pochopnie chyba ze masz podstawa ku temu! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeżeli te kwoty okazałyby się prawdziwe to chyba już klamka zapadła.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pozostaje zaczekać do czwartku, albo się pojawią i padną jakieś wyjaśnienia, albo mamy powtórkę z rozrywki...
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...031,1,727.html ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak się widzi te krzywe ryje, jeśli to oczywiście są oni, to aż strach bierze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biore to pod uwage, niechetnie ale rozumiem dlaczego taka niechec do niego.
River, to samo mialem odczucie jak przegladalem zdjecia czlonkow tej ukrainskiej organizacji. Bardziej mi to do "Wolomina" pasuje niz do pracownikow organizacji przyrzadowej. Ale moze jestem uprzedzony, nie powinno sie nikogo zle za wczasu oceniac ... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Meresiński był ładny...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skad jest info o 500.000 kary ?
to jest fakt czy fakt medialny ? E: dokladnie. jesli kara to jest niecale 2% wartosci umowy to jebal ich filipiak, placic i nareczka. Niemniej jednak cwana akcja TF
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.07.2017 o godz. 09:41.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jeśli kara za odmowę sprzedaży udziałów wynosiłaby tylko 500 tysięcy PLN to co to za kara? TS od razu powinno odmówić i zapłacić.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Miga sobie wyćwierkał...
|
|