|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
@regan Jeżeli rzeczywiście zalegamy im z jakimiś $ to rzeczywiście ma sens
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() zdumiewajace że w świetle całokształtu sytuacji sa jeszcze ludzie którzy biorą pod uwage ze to NIE Wałek no ale przecież wprost pisałeś że przytuliłbyś kilka mistrzostw PL nawet za cene upadku klubu , a TF broniłeś jak niepodległości... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bardzo dobry artykuł, cieszy że w końcu za temat się biorą profesjonalni i niezależni dziennikarze, a nie lizodupy niemców w postaci janeksa czy Mateusza Migi. 100 % poparcia dla Towarzystwa Sportowego z mojej strony. Sprawdzić, jak panowie ze Stechert okażą się godni zaufania, a na razie tak nie jest - to starać się sprzedać wykluczając TeleFonike. TS'owi należy się 100 % zysku za sprzedaż klubu za robotę którą zrobili po przejęciu Wisły od Meresińskiego.
Ostatnio edytowane przez Flinston : 25.07.2017 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a i jeszcze jedno i ostanie na dzisiaj ode mnie
SZACUNEK dla Pani Marzeny za to że jest w stanie dyplomatycznie mydlić oczy o jakiejś współpracy z TF , zamiast powiedzieć szczerze że to kvrwy które rok temu nas wpakowały na minę a teraz robią to samo drugi raz nawet bezczelniej ! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
.![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Hmm.. Ale z punktu prawnego UFA gowno obchodzi ze Wisla ma trudna sytuacje finansową.. Sad czy kto tam nakaze placic i koniec tematu. Wszyscy domagają sie kasy od Wisly i Wisla placic musi, chocby w ratach. Tak jakby musiala placic UFA wiec ta teoria raczej odpada. Klub dalej funcjonuje, ma sponsorow, nowych partnerow, zatrufnia i sprzedaje pilkarzy a wiec kasa jest.. wszystkich splaca..i UFA tez musieliby splacic
Ostatnio edytowane przez c. : 25.07.2017 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Z choinki się zerwaliście? *Laser= umyślne przekręcenie nazwiska. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No po akcjii z Jakubem M to teraz chyba kazdy jest wyczulony na kazdą oferte przejecia klubu.Drugi raz taki numer napewno nie przejdzie. I tez 100% poparcia dla obecnego Zarzadu,pokazali ze za małe srodki finansowe mona zrobic fajną druzne i miec plany na przyszlosc.Smiem twierdzic ze oni +jakis dobry sponsor i 1-2 lata i spokojnie moglibysmy wywalczyc MP. Nie mozna tego zaprzepaśćic ,Ci ludzie uratowali rok temu nasz klub.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.07.2017 o godz. 19:41.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Janekx to prawdopodobnie agent piłkarski.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
NOWE oswiadczenie TF https://www.tfkable.com/aktualnosci/informacje,802.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no z tego oświadczenia wynika,ze TS nei ma nic do gadania.ciekawe po czyjej stronie racja
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkim tym którzy jadą po TS huj w dupe, ta oferta jest złożona przez Meresinskiego bis i całe szczęście że Pani Prezes Sarapata ma głowę na karku i nie postępuje ja Pani Monika Cupiał bo znów mielibyśmy burdel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
P. Sarapata była zdenerwowana bo wie że jest w prawnej dupie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W skrócie, będzie hajs to mamy to w dupie. Streszczenie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
TO juz jest gruba wojna.... Jak TF nas wprowadzi na mine moze siedzibe przeniesc na Alaske.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i bawi cie to? Bo ja, jestem bardzo ale to bardzo tym zaniepokojony.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A jak Wisła zostanie sprzedana i wyjdzie, że ten niemiecki inwestor to Meresiński 2.0 to wtedy TS może pozwać TF za działanie na szodę? Bo wychodzi niestety na to, że TF zależy tylko na kasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
On już w móżdżku liczy ojrosy na transfery...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dają jasno do zrozumienia, że niezależnie od wszystkiego TS MUSI sprzedać Wisłę w przeciągu 60 dni. Ale jestem w....iony... Cupiał byłeś bohaterem, a zostaniesz? No właśnie kim? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta TF to ....y
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Całę to zamieszanie ma jeden plus.
Przynajmniej widać od razu kto jest intelektualnym glonem a kto normalnym forumowiczem. A debili co dla kasy zmienili by nazwę klubu na Cenowa Bomba Wisła Kraków powinno się publicznie lać po ryju. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie jest dobrze, mają ewidentnie w dupie kto to jest i w jaki sposób działa. Co się dziwić, skoro te same osoby sprzedały klub Meresińskiemu.
Mam kurevsko złe przeczucia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Zastanawia mnie czy TS i TFK teraz się będą bawić w oświadczeni, czy jak cywilizowani ludzie skontaktują się ze sobą telefonicznie, mailowo lub najlepiej umówią się na spotkanie i przedyskutują obecną sytuację, to co teraz robią pokazuje jakie są między nimi relacje i uderza po raz kolejny w klub... Ludzie ogarnijcie się, każdy niby z każdym chce współpracować, ma dobrą wolę, a zamiast komunikacji są wzajemne sprzeczne oświadczenia
PS. I nie interesuje mnie w czyich ręka będzie klub, TS-owi ufam! Na Stechert liczę i mam nadzieję, ale najważniejsze jest DOBRO KLUBU!!! DOBRO WISŁY!!! Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez MaciekJ87 : 25.07.2017 o godz. 19:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|