The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2017, 13:45
Cytat:
Jak przeczytałem informacje od Janekx89, którego pół forum uważa za guru polskiej piłki to nasuwają się 2 wnioski:
1) facet ma informacje dot. transferów i tutaj nie mam zastrzeżeń;
2) facet nie ma pojęcia o prawie, co oznacza że jego wypowiedzi z zakresu pełnomocnictw, ofert umówi i ich zgodności z prawem są dalekie od rzeczywistości.
Mam dokładnie takie samo zdanie jak funkykoval.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.07.2017, 13:46
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Nie jest do konca tak. Akurat pracuje w Niemczech od pewnego czasu a ze mam nazwisko z polskimi znakami na wiekszosci dokumentow czy umow sa one pominiete. Wystarczy ze w momencie zawarcia umowy czy meldunku moja osoba jest poswiadczona dokumentem tozsamosci.

Co mnie dziwi to to ze gdyby taki document by sporzadzany w Niemczech lub w kraju niemiecko-jezycznym bledu ortograficznego byc nie powinno. Wiec mnie od razu zastanawia kto i gdzie napisal ten papier.
Na kolanie pod Jubilatem a ksero dowodu wysle emailem...wybaczamy mu.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.07.2017, 13:48
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Puknijcie się w puste łby, miliony wam w oczach zaświeciły.
Trochę szacunku do obecnej władzy i zarządu, bo zostaniemy z nimi na długie lata (i bardzo dobrze).
Facet czy Ty nie widzisz, że Pani Prezes się po prostu gubi w zeznaniach? Ja nie twierdzę ze Niemiec jest wiarygodny, bo tego nikt jeszcze nie wie, ale pytania są następujące:

- dlaczego o tej klauzuli i kwocie jaka jest potrzebna na wykup Wisły dowiadujemy się dopiero teraz? Skoro wiemy, że od czasu wiadomixa w Wiśle było kilka osób, które chciały odkupić udziały (niekoniecznie 100%, a być może tylko większość) i zawsze dostawali odpowiedź Wisła nie jest na sprzedaż. czemu odpowiedź nie brzmiała: Możęsz kupić Wisłę, ale za 40 baniek i 1 grosz bo teraz mamy taka klauzulę, a jak chcesz to czekaj do sierpnia 2017...
- pytanie kolejne: jakie zapisy i w jaki sposób regulują sprzedaż Wisły po 23 lipca? Co wtedy, gdy klauzula przestanie obowiązywać?
- skoro Pani Prezes jest tak pewna, że oferta nie jest ofertą, to po co gówniarski wybieg ze skierowaniem do TF pisma o wycofanie pełnomocnictwa, z datą o dzień wcześniej niż faktycznie ono powstało i dostarczenie go TF już po otrzymaniu "oferty" od Niemca?
- dlaczego TS-owi tak bardzo zależało na tym by nie sprzedawać Niemcowi S.A, gdy ten był już wcześniej w Wiśle z ofertą na 3-6 baniek na zakup i dostawał za każdym razem kopa?
- dlaczego ten mityczny inwestor co ma podnieść budżet klubu kilkanaście razy, od listopada ponoć analizuje ofertę? Czyżby czekał na sierpień? czy on gwarantuje posady w zarządzie?
- to skoro TS pod swoimi rządami spłacił 2 mln długu z 12 , do 10 to dlaczego ten dług nagle się okazuje wynosi ok. 15 mln + kwoty "które sa tajemnicą"? To ile tego długu jest?
- czy to prawda, że meble w skyboxach są produkcji właśnie tego Niemca?

Widać gołym okiem po zachowaniu na konferencji i panice, ze ktoś bardzo się boi utraty stołków, tego że być może nie będzie mógł się wywiązać z wcześnie złożonych już komuś obietnic (mityczny inwestor) i ze trzeba szukać haków na Niemca za wszelką cenę...
A Niemiec czeka i patrzy na ruchy TS-u. W środę przyjedzie 3 panów w garniturach i wejdą do Wisły i wtedy sie zacznie!
A gdzie w tym wszystkim ZAWODNICY, ATMOSFERA W KLUBIE, I DERBY? czy kogoś to k...wa na teraz obchodzi? Czy nie można tego załatwić jak na biznesmenów przystało? czy nie może być k...wa normalnie?
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 25.07.2017, 13:48
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Powtórzę to co już pisałem chwilę temu. W jednym z artykułów była informacja że była oferta 5 mln euro za 100% akcji ale TS ja odrzucił i zaproponował sponsoring. To bylo odnośnie tego tajemniczego inwestora więc nie wiem skąd to przekonanie że po wygaśnięciu klauzuli zapłaciłby 3-4 mniej. Możliwe wręcz, że wtedy Wisła byłaby już nie do wyciagniecia.

PS. Będę w domu to odnajde ten artykuł.

Widzialem, to tylko spekulacje medialne. Sarapata ani nikt inny o tym nie wspomniał na konferencji... tez szkoda, ze zaden z dziennikarzy nie zapytał o to..

I nawet jesli to pytanie brzmi, czy za 100% akcji czy przykladowo 49% dla Niemców zeby TS Wisla mialo większość. Po mojemu TS Wisla chetnie poszlaby w interes nawet z tymi niemcami ale oni chcą miec większość udziałową.. i takie rozwiązanie tez by mi pasowało... wolę ich jako kibiców Wisły ktorzy nie pozwolą zrobić krzywdy klubow, którzy będą mieć większość i niz 100% dla anonimowych Niemców po których nie wiadomo czego się spodziewać
Ostatnio edytowane przez c. : 25.07.2017 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.07.2017, 13:51
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Poza tym i tak wypowiedziałem Ci pełnomocnictwo udzielone na ukraińską agencję międzynarodowego czegoś tam.
Wydrukuję sobie drugie, tym razem na papierze ONZ-u.

cudlaty - cytując klasyka: jesteś zerem. Takiego stosu niepopartych niczym oszczerstw żaden z pozostałych jełopów nie wrzucił. Mam nadzieję że dostaniesz ciasteczko...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.07.2017 o godz. 13:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.07.2017, 13:53
Jedno ode mnie - na chwile obecna wszystko jest po staremu - skonczylem
Odpowiedz cytując
daw0986
Junior Member

Od: 09.2013

Stary 25.07.2017, 13:55
W mojej ocenie, trzeba na spokojnie czekać. Nie potrzebny jest pośpiech jak to miało miejsce przy Meresińskim. Ja wolę, żeby spokojnie sprawdzili co trzeba i jeśli będzie oferta i kontrahent poważny to można się będzie dogadać jak najbardziej.

Wiele tutaj komentarzy, że już szybko, żeby jeszcze transfery robić, a ja zapytam po co? Można na spokojnie nawet we wrześniu wszystko dograć. Jakby tylko były uregulowane długi i wypłaty/ zapłaty na czas to jak dla mnie wystarczy. Nie transfery teraz są najważniejsze.
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.07.2017, 13:56
Polecam przeczytać
https://web.facebook.com/OdSlupka/?h...NZCBlY&fref=nf
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 25.07.2017, 13:57
Wiele tutaj komentarzy, że już szybko, żeby jeszcze transfery robić, a ja zapytam po co? Można na spokojnie nawet we wrześniu wszystko dograć. Jakby tylko były uregulowane długi i wypłaty/ zapłaty na czas to jak dla mnie wystarczy. Nie transfery teraz są najważniejsze.[/QUOTE]

100%
i czekamy na ruch Niemca...
Odpowiedz cytując
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.07.2017, 13:59
Przyjedzie Loeser w czwartek? Po co?
Rzekomo z nikim nie rozmawiał (osobiście/przez przedstawiciela)
I tak wpadnie do klubu? TFK? I spyta co słychać? Dajcie te dokumenty do przejrzenia?
Jak przyjedzie, to był umówiony. Wie z kim się spotka. "Jak przyjedzie?"
A jeśli rzeczywiscie chciał zrobić deal, to z TFK sie dogadał i poinformował tylko TS przez jakiś świstek, który miał pod ręką.
Zastanawia mnie kto M. Midze nawinął temat? W bardzo podobnym czasie z Jankiem wypuścili informację w piątek. Wychodzi to na bardzo kontrolowany ruch.
Kibic Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
daw0986
Junior Member

Stary 25.07.2017, 14:00
dziabong napisał(a):Wyświetl post
Przyjedzie Loeser w czwartek? Po co?
Rzekomo z nikim nie rozmawiał (osobiście/przez przedstawiciela)
I tak wpadnie do klubu? TFK? I spyta co słychać? Dajcie te dokumenty do przejrzenia?
Jak przyjedzie, to był umówiony. Wie z kim się spotka. "Jak przyjedzie?"
A jeśli rzeczywiscie chciał zrobić deal, to z TFK sie dogadał i poinformował tylko TS przez jakiś świstek, który miał pod ręką.
Zastanawia mnie kto M. Midze nawinął temat? W bardzo podobnym czasie z Jankiem wypuścili informację w piątek. Wychodzi to na bardzo kontrolowany ruch.

Jeśli przyjedzie, to zapewne się o tym dowiemy
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 25.07.2017, 14:03
Kto normalny przeprowadza transakcję w takich okolicznościach i w ten sposób? Jakiś typ przynosi pismo w ostatnim dniu jak mierny student pracę na zaliczenie w ostatnim terminie... Raz podpisany jeden raz drugi; masa niejasności i niedomówień - czy poważnej firmie zależy na takiej promocji i to już na samym początku? Śmierdzi to przekrętem na kilometr.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 14:03
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
- skoro Pani Prezes jest tak pewna, że oferta nie jest ofertą, to po co gówniarski wybieg ze skierowaniem do
- dlaczego TS-owi tak bardzo zależało na tym by nie sprzedawać Niemcowi S.A, gdy ten był już wcześniej w Wiśle z ofertą na 3-6 baniek na zakup i dostawał za każdym razem kopa?
Przecież to zostało zdementowane. Pierwszy kontakt Niemców z klubem miał miejsce 21 lipca. Nie było wcześniej z ich strony żadnej oferty na 3, 5 czy 6 baniek.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.07.2017, 14:05
W firmie STECHERT nikt nie odbiera telefonu Nie ma z nabywcą jakiegokolwiek kontaktu Jaja ... To jest 1 kwietnia ?
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.07.2017, 14:06
Mam nadzieję że to tylko próba wała i nic z tego nie wyjdzie, bo chyba nikt normalny nie wierzy w zbożne intencje niemców i pisanie o tym ile kasy w klub wpompują.
Wysyłanie "oferty" w piątek tuż przed zamknięciem biura to coś jak działalność seryjnego samobójcy.

Jak nigdy trzymam kciuki za to aby TS do tego nie dopuścił bo naprawdę zasłużyli na zaufanie.
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 25.07.2017, 14:08
Nie mam juz pojecia kto tu jest dobry, kto szkodzi, kto kogo blokuje, wstrzymuje, oszukuje.. Pod czyim przewodnictwem Wisła bedzie kwitła, a pod czyim upadnie, bądź ugrzęźnie w marazmie, ale jedna kwestia jest kluczowa.
Jeżeli w Zabrzu piłkarze zagrają chu+owo, ewidentnie rozkojarzeni, niewalczący z głowami gdzie indziej, to za ten gnój będą odpowiedzialni wszyscy zaangażowani. Róbcie co chcecie, ale drużyna musi mieć pewność, spokój i czyste głowy.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

buahaha przecież wiekszośc forum, którzy przez choć chwile brali te oferte na powaznie to naprawde zasluguja na bana (nie myslalem ze kiedys to napisze)

nie wiem czy jest sens pisać bo moje istotne posty giną w zalewie gównianego spamu z pod znaku wishful thinking , ale uwaga:

większość fanów "dealu" jako uwiarygodnienie podaje że niepoważna firma nie przelewałaby 40 milionów

to ja sie pytam : WIDZIAŁ KTOŚ TE 40mln ? PRZYSZEDŁ PRZELEW, JAKIEŚ NOTARIALNE POŚWIADCZENIE WOLI ITP ?

obiecać to ja mogę nawet 400baniek , jestem wiarygodny ?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

anthony09 napisał(a):Wyświetl post
W firmie STECHERT nikt nie odbiera telefonu Nie ma z nabywcą jakiegokolwiek kontaktu Jaja ... To jest 1 kwietnia ?
Pani Prezes chyba chodziło o to, że z pełnomocnikiem nie ma kontaktu, bo nie odbiera telefonu. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.07.2017, 14:09
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Dzwoniłeś?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.07.2017, 14:09
Cytat:
Nie od dziś wiadomo że dziennikarze firmują swoim nazwiskiem artykuły sponsorowane, na zamówienie, puszczają informacje zgodnie z wolą osoby zamawiając, w ten sposób jakby budują wiarygodność, czyszczą pole. Za to otrzymują pieniądze.
M.M. pracuje dla Faktu i Przeglądu którego wydawcą jest Ringier Axel Springer, kto inny miałby mieć tego typu informacje.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 25.07.2017, 14:11
U Janekx89 wszystko to kontrolowane ruchy
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

rav napisał(a):Wyświetl post
Przecież to zostało zdementowane. Pierwszy kontakt Niemców z klubem miał miejsce 21 lipca. Nie było wcześniej z ich strony żadnej oferty na 3, 5 czy 6 baniek.
rav... ja zadałem pytanie, nie wiem na 100%. Ja dostałem info, że Niemiec był wcześniej dwa razy z ofertą. Raz z ofertą na 3 bańki i drugi raz na 6 baniek.... Była też nawet tu informacja, że rozmawiał z TF już od kilku tygodni... Być może to tam "wypłynęła" informacja co do klauzuli... Sądzę, że TF też zależało by ktoś kupił S.A. w tym terminie. Nie znam szczegółów zapisu tej klauzuli... Teraz gdybam, przyznaję... Wielu rzeczy nie wiemy, tak samo jak nie wiemy jak wyglądały dokumenty złożone TS-wi i jaką one mają moc...
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

@wolfy snuję tylko domysły jak każdy tutaj, nie musisz od razu wjeżdżać z prymitywną retoryką rodem z ostatnich wydarzeń sejmowych... Tak na logikę, masz złe intencje więc próbujesz zrobić wszystko, żeby wyszły one na jaw od razu czy starasz się robić wszystko żeby to ukryć? Dla porównania, wiadomix zrobił to na tyle sprytnie, że nie połapali się nawet prawnicy TF (inna sprawa na ile nie chcieli się połapać). Panuje taki festiwal sprzecznych informacji z każdej strony, że ciężko w tej chwili stawiać jakiekolwiek pewne tezy. Błędy można wytykać zarówno TSowi, Telefonice, dziennikarzom i informatorom. Jedyne co możemy zrobić jako kibice to czekać na konkrety, bo prawda jest taka, że jedyne co dostajemy to jakieś niespójne strzępy informacji...
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.07.2017, 14:12
Przypuszczam ze to miala byc jakas transakcja wiązana w trójkącie TF-Inwestor-TS tylko ze nikt TS w biznes nie wtajemniczył Znikąd pojawia się tajemnicza oferta, dostarczona przez pełnomocnika z TF, po której zapada cisza i zaczynają się mnożyć plotki. Mi to przypomina niestety metody Cupiała i czuje w tym jego rękę. Może to była ostatnia próba skorzystania z zapisu o uzyskaniu 60% wartości odsprzedaży. W tle na pewno jest TF ale cele są niejasne (po za chęcią przytulenia 24 mln peelenów).
Reakcja TSWK SA jest wroga wobec TF. Wykręcili się z tego, uznając że oferta nie spełnia warunków formalnych i jako taka ofertą nie jest. Zerwali natychmiast powiązania prawne z TF i miedzy wierszami da się wyczytać że podejrzewają wałek. Byćmoże czekają na bezpośredni kontakt inwestora albo po prostu wiedzą że to wielka ściema i umywają ręce.

Chciałem jeszcze zwrócić uwagę na następujące dwa aspekty.
1. Po coż inwestor na ostatnią chwilę próbuje kupić klub za 40 mln jesli chocby następnego dnia mógłby rozmawiać z TSWK SA bezpośrednio i na zakup wydać mniej pieniędzy? 40% z 40 to mniej niz 100% z choćby 25 mln.
2. Przy całym tym zamieszaniu które trwa już kilka dni czasu było aż nadto by inwestor w swoim imieniu wydał jakiekolwiek oświadczenie i próbował wyjaśnić aktualny stan rzeczy. W istocie wielce dziwna to sytuacja iz jakas firma decyduje sie niby na zakup czegoś, czego nawet nie próbowała z bliska ocenić (kolejny dowód na ścisłe powiązanie z TF, bo TF takie informacje zapewne ma). Normalne rozmowy o przejęciu firm poprzedzane sa rozmowami zainteresowanych stron a TS twierdzi ze w życiu nie rozmawiali z nikim ze strony tego "inwestora"
DysoN
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.07.2017, 14:17
1) bo TS nie chce sprzedac klubu w 100%. Jedyna furtka to klauzula 40M, czekali do ostatniej chwili
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 25.07.2017, 14:17
Na tę chwilę wygląda to tak jakby Krzysiu mączyński zadzwonił do wujaszka z niemiec i zrobił sobie z was beke, bo jest maksymalnie zdołowany i wk... za niewdzięczność

Poza tym wątpię, aby ktoś poważny spłodził taki świstek...

Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 25.07.2017, 14:19
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
buahaha przecież wiekszośc forum, którzy przez choć chwile brali te oferte na powaznie to naprawde zasluguja na bana (nie myslalem ze kiedys to napisze)
nie wiem czy jest sens pisać bo moje istotne posty giną w zalewie gównianego spamu z pod znaku wishful thinking , ale uwaga:
większość fanów "dealu" jako uwiarygodnienie podaje że niepoważna firma nie przelewałaby 40 milionów
to ja ie pytam : WIDZIAŁ KTOŚ TE 40mln ? PRZYSZEDŁ PRZELEW, JAKIEŚ NOTARIALNE POŚWIADCZENIE WOLI ITP ?
obiecać to ja mogę nawet 400baniek , jestem wiarygodny ?

notarialne Ci wystarczy? Ja bym doniósł jeszcze od dzielnicowego i proboszcza! masz 400 baniek, to jedź jutro do TS-u i złóż propozycję w takiej samej formie jak koleś z Niemiec. Czekam. Później zobaczymy co Prezes powie na konferencji, jak Cię zweryfikują, i co dalej zrobisz jak już będziesz miał okazję wypowiedzieć się open, ze to Twoja oferta i ją podtrzymujesz. Twój ruch!

Dla mnie ta oferta mogła być złożona nawet na papierze toaletowym! Została złożona, ktoś jest pewny że poprawnie i należy ją terasz prześwietlić a nie pier...olić, że jest niewiarygodna i że to przekręt. Jak przekręt to odrzucić, jak wiarygodna to czekać na potwierdzenie wpływu kasy na konto! I tyle!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 25.07.2017, 14:19
@DysoN,
ad.1 bo nie masz gwarancji, że TS by się zgodził. I myślę, że na pewno nie.

Jedna uwaga - jak krytykujemy jedną albo drugą stronę to niech tyczy się to meritum. Tak samo słabe jest dopierdalanie się o tremę i nerwy P. Sarapaty jak i o to, że oferta została złożona w ostatnim możliwym momencie. To jest akurat w 100% zrozumiałe, bo nie chcesz być przelicytowany i chcesz drugiej stronie zostawić jak najmniej czasu na reakcję, zaplanowanie posunięć jeśli przewidujesz, że będzie negatywnie nastawiona do transakcji.
Odpowiedz cytując
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.07.2017, 14:20
Zakładając, że Pani prezes mówi prawdę (jak dotąd nie dała nam podstaw, by jej nie wierzyć). Niemcy się oficjalnie się nie odzywają.
Myślę że temat jest zamknięty. Podyskutować sobie można, powyzywać, nawciskać. Trochę nerwów u wszystkich i po temacie.
Firma niemiecka za pośrednictwem Migi zrobiła sobie ładną darmową reklamę na rynku polskim.
Kibic Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.07.2017, 14:22
Yggdrasil napisał(a):Wyświetl post
Nie mam juz pojecia kto tu jest dobry, kto szkodzi, kto kogo blokuje, wstrzymuje, oszukuje.. Pod czyim przewodnictwem Wisła bedzie kwitła, a pod czyim upadnie, bądź ugrzęźnie w marazmie, ale jedna kwestia jest kluczowa.
Jeżeli w Zabrzu piłkarze zagrają chu+owo, ewidentnie rozkojarzeni, niewalczący z głowami gdzie indziej, to za ten gnój będą odpowiedzialni wszyscy zaangażowani. Róbcie co chcecie, ale drużyna musi mieć pewność, spokój i czyste głowy.
Nie wszyscy zaangażowani a głównie Stechert który zamiast profesjonalnie załatwiać sprawę z TeleFoniką oraz obecnym zarządem czyli Towarzystwem Sportowym, najlepiej w jakichś 3-stronnych rozmowach, to jeszcze się nawet z TS'em nie skontaktował, co uważam za bardzo nie grzeczne, żeby nie powiedzieć mocniej.. TeleFonika według mnie też ponosi za to winę, mam wrażenie że chciwość i chęć zarobienia 25 milionów złotych jest u nich tak mocna, że dobro Wisły mają w 4 literach.. Wracając do Stecherta, to wolą się oni wycwaniaczać w stylu Meresińskiego robiąc jakieś dziwne, nie jasne podchody co rodzi uzasadnione plotki i brak zaufania do nowego potencjalnego właściciela.

Stechert pod względem PR'owym zaczyna fatalnie, co się przekłada na kibiców, oraz może się również przełożyć na piłkarzy, którzy nie są głupi, mają internet, widzą co się dzieje... To nie jest normalne, mamy chaos, to nie powinno tak wyglądać.

Nie przekonuje mnie również to że jest to firma z 60letnim stażem, gdyż obecni właściciele nie mają nic wspólnego z osobami które układały krzesełka na stadionach w Brazylii, Niemczech czy Rosji...
Ostatnio edytowane przez Flinston : 25.07.2017 o godz. 14:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów