|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No tak jestem germanofilem, zdrajcą i dzieckiem amber gold
Przez 8 lat byłem moherem, rasistą i oszołomem, to nowe tytuły są nawet ciekawsze (bez napinki)Jest potwierdzenie TF że wpłynęła oferta, oferta na 40 mln, że 40 % dostaje TS w jednej racie. - > FAKT Czy to jest zła informacja czy dobra? Czy TS dostanie 16 mln dywidendy za ratowanie SA. Mało? Dużo? Konfrontacja. Chodzi mi o to czy potencjalna konfrontacja TS z TF/Niemcami jest potrzebna? Czy przyniesie Nam KORZYŚĆ? Czy część kibiców nie uzna że TS patrzy tylko na siebie a nie widzi szerszej perspektywy gdy pójdzie na wojnę sądowo/medialno. Media nas zjedzą, jakkolwiek tutaj nie napiszemy. A co jeśli na końcu TF wygra w sądzie? To SKWK ogłosi bojkot tego samego dnia? Mam nadzieję że zdrowy rozsądek zwycięży. Na miejscu TS zrobiłbym wszystko aby deal zabezpieczył WISŁĘ, prawo pierwokupu dla TS i najlepiej jedną osobę w zarządzie. Jak chcemy się przerzucać argumentami kto jest dobry a kto jest prawdziwym patriotą a kto wiedział o JM a kto myśli logicznie to taka rozmowa jest prowadzona na poziomie jak w sejmie albo na marszu KOD-u. Jako germanofil, zdrajca i dzieckio amber gold pragnę aby WISŁA (TS i SA) były na szczycie sportowym i organizacyjnym. Co Sobie i WAM życzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze pomysł antydatowaniem dokumentów.... ja j*bie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pani Sarapata wchodzi na grząski grunt...Kto poważny po otrzymaniu oferty twierdzi, ze cofnął pełnomocnictwo dzień wcześniej?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
W tym momencie TS stoi pod ścianą i ma związane ręce, a Niemcy mają wykonać na nim wyrok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nikt nie ma związanych rąk, tylko trzeba współpracować z TF...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pani Marzenka w tańcu się nie pierd.oli jak widać, jak szwaby nie odpuszcza to będzie ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Przegląd sportowy pisze:
"Pismo od Bernatzky'ego zostało sporządzone na firmowym papierze European Agency Office. Podpisane jest âInternacional DiplomaticMission People's Diplomacy European Ukraine. European Parliament Accredtitation Brussels, Belgium. Norbert Bernatzkyâ. Dziennikarze Dziennika Polskiego skontaktowali się z europejską misją Ukrainy w Brukseli, pytając o Bernatzky'ego, ale tam nikt o nim nie słyszał." To akurat dziwne.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wypowiedzenie pełnomocnictwa? No błagam, to jest tak tani chwyt, że używanie go jest kompromitujące dla każdego poważnego prawnika. Pomijam już przepisy, które jasno mówią, że jeżeli druga strona o wypowiedzeniu pełnomocnictwa nie wiedziała, to czynność prawna jest ważna. Tyle na ten temat..
Szanuje TS za to co zrobili dla Wisły w ostatnim roku, ale nie mam absolutnie żadnego zaufania do powoływania się na argumenty prawne - doświadczenie uczy, że Wisła zawsze miała rację, jednocześnie przegrywając wszystkie procesy. I pewnie tutaj będzie tak samo. Pacta sunt servanda. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A z resztą nie będę Cię do niczego przekonywał i namawiał. Czekam na konferencje i być może kolejne pisma z Ukrainą w tle. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw wyników ewentualnego audytu. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić ze Sharksi nie wykorzystali swoich ludzi w zarządzie i nie robili wałków.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polecam jeszcze poszukać w niemieckim KRS "Stechert Group" - nie istnieje cos takiego.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pojawił się i wątek Sharksów w temacie. Nareszcie. <3 Jebnijcie się naprawdę niektórzy w głowy, od skrajnie wrogich przejęciu przez Niemców po skrajnie zachwyconych przejęciem przez Niemców...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.07.2017 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to medialna zawierucha się rozpoczęła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
akurat medialna zawierucha może nam się bardzo przydać w kontekście przejrzenia ewentualnych nowych właścicieli. Bo może będą musieli wyłożyć karty na stół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Poważna firma, która wykłada 40 grubych baniek, a tyle nieścisłości i niedopatrzeń? Ciekawe co na to fanatycy opcji niemieckiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to czeka nas długa przepychanka, która dla nikogo nic dobrego nie przyniesie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zagrywka z wypowiedzeniem pełnomocnictwa mega słaba.
"Oferta" czy cokolwiek to ....a jest jednak jeszcze słabsza. Przedstawiciel który nie odbiera telefonu, pełnomocnictwa których nie ma, papier firmowy z dupy... To są znów jaja. Myślę że koniec końców nie będzie tych 40 mln i nie będzie żadnego przejęcia a nam to się odbije tylko na zespole. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
No ale dla niektórych TS jest zły. ....a takich to się powinno łapać golić na łyso aby inni wiedzieli że ma do czynienia z baranem
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W Gazecie Krakowskiej pojawia się znana nam firma UFA
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Istnieje i ma się dobrze. Nie wiem, czemu wybuchła nagle taka wielka fala dezinformacyjna i dyskredytująca dopiero POTENCJALNEGO inwestora. Zamiast go sprawdzić, to już jest nazwany przez większość forumowiczów drugim Meresiem. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bo istnieć nie może. Stechert Gruppe to grupa firm, de facto nie mająca osobowości prawnej. Poszczególne spółki z tej mitycznej grupy widnieją jednak w niemieckim KRS-ie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
opcja z goleniem głów turbo fajna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
To pismo wygląda aż tak źle, że ciężkoo uwierzyć aby to był scam, a nie zwykłe nierozgarniecie. Przypomina to trochę rzeczywistość z Monty Pythona... Wchodzi oszust do firmy którą chce pod przykrywką wykiwać, ale ma na oczach czarną maskę, zakręconego wąsa, a po każdym wypowiedzianym zdaniu się złowrogo śmieje... Nielogiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie łykajcie jak pelikany wszystkiego co napisze Miga i Janekx89, ponieważ to wcale nie musi być prawda, przypominam, że w obaj w sprawie Mersińskiego się mylili. Też miało być kolorowo, a jak wyszło wszyscy wiemy.
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.07.2017 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś link do konferencji?
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wszystko wskazuje na to, że hasło z poniższej flagi nie jest tylko pustym sloganem
![]() ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|