|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() i jeszcze ŁKS Ptak Łódź ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Żeby była jasność: Jeżeli to Osram, nie powinni się zgodzić za żadne miliardy na zmianę nazwy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Nam na obecną chwilę nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Moze tlumaczenie z/na chinski przedluza temat? ![]() BTW, kilkunastokrotne zwiekszenie budzetu nie musi oznaczac takiego zwiekszenia budzetu na zespol, tylko np. rozszerzenie dzialalnosci - na co potrzeba nakladow. Tak mi sie jakos skojarzylo z checia bycia operatorem stadionu. Czy chociazby z dawnymi planami inwestycji na terenach TS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wisła Can Pack Kraków. Robią puszki dla RB
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pulpet a co to dla Ciebie jest problemem że Mączyńśki przeszedł do Legii? dla mnie problemem jest to, że nas okłamał. mógł iść nawet do Cracovii i chu...j ale w ciszy a nie deklaracje bez pokrycia i kłamstwa na potrzebę chwili.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z tą Cracovią to się nie zapędzaj...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie zapędzam się, bo Mączyńśki to pachołek, zreszta z ich osiedla, może tam skończy karierę
Głowie takiego ruchu bym nie wybaczył ale nie komuś takiemu jak Mączyńśki. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wierzę w to co czytam. Srebrniki w imię tradycji i wartości. Wskazujesz Mączyńskiego jako judasza a sam dodałbyś nazwę sponsora do nazwy klubu z ponad 110 letnią tradycją. Wstyd, hańba i hipokryzja w czystej postaci.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wisła Kraków jest klubem lokalnym, dla jej kibiców, kiboli, sympatyków.
Wisła Huawei Kraków była by natomiast już klubem chińskim z filią w Krakowie. Są rzeczy których na kasę się nie przelicza choćby za cenę rywalizacji w LM. Swoją drogą szumu tyle o deal, który jest tak samo pewny, jak i niepewny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Już odpuście to wróżenie z fusów. Znając życie to nie będzie w ogóle żadnego inwestora albo okaże się ulamkiem tego co się przewiduje. Jak dla mnie to świetny wybieg marketingowy Marzeny, ludzie bardziej podjarani wizja powrotu na szczyt będą chętniej przychodzić na mecze, o Wiśle będzie się pozytywniej mówiło, ale przecież zawsze może powiedzieć na koniec, że inwestor się wycofał i nikt nie będzie miał o nic pretensji a cała sprawa ucichnie. Także trochę lodu na gorące głowy.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Żaden wybieg.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W jakimś artykule znalazłem, że chińskie firmy inwestują miliardy w polskie wcale ich nie przejmując. Dosyć ciekawe to, pewnie za dużo kasy mają i lubią przygotowywać sobie nowe rynki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja czytałem że Chińczycy na 6 inwestycji w Polsce chcą przeznaczyć 409 mln euro. Może jedną z tych inwestycji będzie Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
BOGUSŁAW KRÓLU ZŁOTY !!!!
p.s Kiko w derbach już nie będzie taryfu ulgowej. A poważnie - zobaczymy co to za rewelacje jutro przyniesie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie artykuł na 3 zdania. Że coś, że ktoś, ale narazie jeszcze nie wiadomo.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Mam całkowicie mieszane uczucia. TS pomimo fatalnej sytuacji finansowej i sportowej (ostatnie miejsce tabeli z dużą stratą) po odejściu Meresińskiego zrobiło kawał dobrej roboty na każdej płaszczyźnie. Atmosfera w klubie, oraz fajny dialog z kibicami, dobre transfery... Więc mam nadzieje że pani Sarapata, pan Junco będą mieć miejsce w nowym zarządzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Jedna z największych niemieckich firm meblarskich przez Tele-Fonikę (klauzula do 30.07) złożyła TS ofertę odkupienia sekcjiâ˝ď¸Wisły Kraków.
15:24 - 21.07.2017 zrodlo Janekx89 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
https://twitter.com/janekx89/status/888487106007453696
Miejmy nadzieje, że nie myli się jak z Meresiem. Jeśli to poważna firma to powinni znaleźć dla ludzi obecnie działających w zarządzie nowe role. Zrobili dobrą robotę. Oby wszystko dalej było mądrze zarządzane, a sama zmiana wyszła na plus! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czyżby steinhoff? są włascicielem abry.a abra ma siedzibę
w Krakowie... ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Stechert .
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007