|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Idiotyzm z skresleniem stilica. Zaraz odejdzie brlek i zostaniemy z niczym. Stilic nawet szansy nie dostal dobrej od kiko. W....iaja mnie ostatnio te odejścia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Decyzja bardzo dobra i tak mamy dużo zawodników w środku pola, Stilic ostatnio nie wstawał z ławki a jeszcze słychać o chęci sprowadzenia kolejnego zawodnika do środka pola. Statysta, którego nazwisko ładnie wygląda na ławce rezerwowych nam potrzebny nie jest. Jeżeli trener nie widział dla niego miejsca w składzie było to optymalne rozwiązanie dla obu stron.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bo nie dostał dobrej szansy. Napisał przecież.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widocznie nie zapracował na taką szansę na treningach, ja po nim płakał nie będę. Oczywiście należy mu się szacunek za wszystkie bramki, asysty i dobrą grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to weźmy ściągnij my do pary Kalu uchę i Mirka Szymkowiaka, jak nie zmęczą się po kilku krokach to też będzie super
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Tydzień temu Kiko mówił na konferencji, że Stillić jest bliski pierwszego składu. Było to zapewne mydlenie oczu, ale jednocześnie sądzę, że to bardziej zawodnik chciał odejść z klubu, niż klub się go pozbyć.
Jeśli faktycznie pójdzie za dużą kasą do Koreii to mamy jasność. Wie, że nie odbuduje dawnego formy, to niech chociaż sobie zarobi. Myślę, że w perspektywie czasu to dobra decyzja i dla niego i dla Wisły. W sparingach grał jak oldboy i nie przykrywała tego technika, którą zawsze imponował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
A będzie jakaś kasa z jego odejścia, czy puszczamy go za darmo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie za zaległe wypłaty. Całe albo część.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie jakieś 150-200 tys euro zostanie w kasie, lub będzie na 2innych graczy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
#PytanieNaĆwierkanie Kamil Wojtkowski. Wywarł na mnie mega wrażenie, za tą szczerość, nie owija w bawełne i nie słodzi niepotrzebnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
EDIT: Właśnie obejrzałem Wojtkowskiego. Na pytanie o przyszłość nie kręcił i o to chyba w tym chodzi. Bardzo fajny materiał. Kto nie oglądał to trzeba
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 20.07.2017 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Na mnie rowniez Kamil wywarl pozytywne wrazenie, szczery i otwarty chlopak
P.s. Wypromujmy go i do Arsenalu za 5 mln funtów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecę klasykiem a dlaczego nie Barcelona
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
polece klasykiem - bo bys chociaz poswiecil chwilę czasu na ogladniecie odcinka z Kamilem to bys sie głupio kurna nie pytal
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę rozwój kariery RL od czasu tego powiedzenia, to zmieniło ono kontekst i raczej już nie wypada go używać dla tego typu beki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bardzo podobał mi się Wojtkowski. Ma błysk. Jest szansa, że będziemy mieć z niego pociechę i ja będę mu kibicował.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I co fajne wygralismy walke o niego z innymi druzynami bo mogl grac w ekstraklasie ale w innych barwach. Halilovic, Wojtkowski, Kostal dobrze miec takich pilkarzy w kadrze bo bedzie mozna na nich sporo zarobic. Ciekawe kiedy ten ostatni dostanie szanse, wskoczyl na lawke za Stilicia ale za chwile wraca Pol i ktos byc moze wlasnie on bedzie musial isc na trybuny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a ja mam odmienne zdanie
ok, pokretlo w nodze ma, moze z niego beda ludzie ale musi sie nauczyc zapierdalac mail mase strat, po ktorych nie za bardzo sie zabieral do cofania, nad sila tez musi popracowac Za to Velez kawał piłkarza, ustawianie sie , odbiory, w meczach wyjazdowych pewnie bedzie gral razem z Llonchem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko spoko, jest po kontuzji musi się ogarnąć jeszcze
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Wojtkowski chocby na rozgrzewce wyglądał jak diament, ale w meczu jednak notowal za duzo strat i ewidentnie nie wiedzial jak sie ustawic na boisku.
Jak sie ogarnie taktycznie to beda kiedys z niego ludzie. Dobrze mu wróżę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma to coś, jest ambitny, technika świetną, (tak tak zaliczył kilka strat i dwa razy mu piłka odskoczyła). Ale on ma 19 lat. Jak będzie grał to najpewno będzie to wyglądało coraz lepiej
Natomiast Carlitos jest świetny! Gra tyłem do bramki, technika dużo widzi... Naprawdę takiego kogoś nam brakowało! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Natomiast samą techniką, przyśpieszeniem czy zwykłą ruchliwością i.... czupryną przypomniał mi debiut Błaszczykowskiego na naszym stadionie, w dawnym zimowym sparingu z Ziliną. Oby podobnie potoczyła się jego kariera.![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jestem na urlopie i mam 30 minut na kompa dziennie
miałem dzisiejsze poświęcić na analize przydatności Obdraska i Małego , ale przeczytałem bombe w temacie "właścicielskim" dziękuje, dobranoc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie, skoro naszym piłkarzom zapłacono brakuje tylko za jeden miesiąc, to nasza gwiazda Hugo Videmont zacznie grać czy odchodzi ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trener publicznie go skreślił więc trudno oczekiwać, że nagle wróci do łask. Tym bardziej, że sportowo zbyt wiele Kiko nie traci. Z drugiej strony jak żadnego chętnego nie ma to lepiej żeby był w reżimie treningowym niż strzelał fochy w mediach i psuł atmosferę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Julian Cuesta jest bohaterem hiszpańskiej wioski
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...293,1,727.html |
|