|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
To zapytaj sie tej swojej osoby z domu, jak sie czuje, walczac ramie w ramie o demokracje z takimi tuzami jak: Borowski, Kalisz, Cimoszewicz, Gross, Smolar, Modzelewski, Swiecicki, Bratkowski itp, itd Tak z pierwszej reki komuchy walczace o demokracje razem z KODem. Jak juz zapytasz, podziel sie z nami wrazeniami jak mozesz.
Tak offtopowo. II Wojna Swiatowa to pewnie sielaneczka byla w bajkowych czasach. Nie mam pojecia w sumie bo nie zylem w tamtych czasach i nie doswiadczylem jej osobiscie jak wiekszosc historykow piszacych na jej temat. W dupie byli gowno widzieli:( Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 19.07.2017 o godz. 02:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
"Wiem, że boicie się prawdy. Ale nie wycierajcie swoich mord zdradzieckich pamięcią mojego świętej pamięci brata. Zniszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami!" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taaa. Fajny cyrk na kolkach wczoraj w Sejmie. Darcie japy, obrazanie, podsmiechujki, jak opozycja osaczyla Kaczynskiego, myslalem, ze do rekoczynow dojdzie. Petru jak Kosecki, "przepros naszom paniom" do Kaczynskiego, nawiedzona Pawlowicz z innymi nawiedzonymi z PISu na to - przepros zone
Komedyja. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie trzeba przynajmniej do soboty na Monty Pythona czekać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie będę się wypowiadał za kogoś. Jego wybory. Jego ocena sytuacji przez pryzmat życiowych przeżyć. Co ja mu powiem - ej, pamięć Cię zawodzi? Zostań w domu bo tam będzie Kalisz? Ze lepsze sądy w rękach Ziobry niz pokazanie sie z Borowskim?
![]()
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nawiedzony jestes jak Kaczynski. Ja o jednym, Ty o Ziobrze
Nie chce zebys sie za kogos wypowiadal, tylko zebys po ludzku zapytal czy tej osobie nie jest glupio otaczac sie wiernymi slugusami ustroju, w ktorym bylo jej tak zle. Absurd to "wmawianie" komus, ze nie wie o czym mowi, tylko dlatego, ze nie zyl w tamtych czasach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak głupio to esbek a jak nie głupio to też esbek?
Dlaczego konstruujesz takie pytania na które jakakolwiek odpowiedz prowadzi do potwierdzenia Twojej tezy? ![]() Sprowadzenie tematu do 'daty urodzenia' jest faktycznie głupie, więc inaczej ujmę temat - teoretyk praktyków nie powinien w ten sposób strofować. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakiej mojej tezy?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 19.07.2017 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będą jaja jak całe to zawłaszczenie sądów Kaczyńskiemu zacznie służyć do skazania 'winnych' śmierci swojego brata.
Czeski film.Racja. Jest różnica miedzy 'tam są debile' a 'to są debile'. Ja mówię o tej drugiej opcji, bo taka słyszę i czytam. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po ostatnim wybuchu Kaczyńskiego jestem o tym przekonany.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kaczyński to jest ....a niezły świr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jazda po Jaroslawie jest przednia, aczkolwiek nieco na wyrost. Co by tu nie mowic to stracil panowanie nad soba i w dwoch czy trzech zdaniach sam osobiscie wyrazil to, o co ma ciągle ból dupy. Zrobil opozycji maly prezent bo dzis to emocje rzadza polityka. Z całej tej awantury te właśnie parenaście sekund w....u ludzie zapamietaja na dluzej.
Niemniej jednak duch w narodzie podupada bo nikt nikomu nie przyperdolił, nawet w twarz nie napluł Jednynie Korwin w ostatnich latach zdobył się na to by komuś osobiscie w ryja dać, co z resztą obiecywał dużo wczesniej.... ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: Nie chce bana
Ostatnio edytowane przez cash_X : 19.07.2017 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@cash_x
tak tylko z czystej ciekawości - po czym wnosisz, że kolega AS82 jest żydowskim bękartem? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wezcie chlopy nie robcie boruty jak te pajace w sejmie. Dajcie se na luz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|||
|
Cytat:
Wiek o niczym nie świadczy. Kiszczak przeżył wiele i jest zwykłą ....ą a nie autorytetem w jakimkolwiek temacie. Doświadczenia + obecne działanie też nie jest wytyczną. Nie jest ważne w końcowym efekcie co kto robił i przeżył skoro kończy jak .....a. Wiesz, że byli żołnierze wyklęci, którzy skończyli jako UBecy, frajerzy? Którzy przeszli na stronę wroga? I co, niby tacy praktycy, bojownicy o Polskę a zdradzili ją. Także pozdrów tego z Twojego domu i mu podaj kilka przykładów ludzi, którzy z bohaterów stali się szmatami. Ciekawe czy coś zajarzy. I mu powiedz to co napisał wieśniak a co ja powtórzę. Wielki bojownik antykomunistyczny a broni dzisiaj demokracji z komunistami. Chodzi na marsze KODu mówisz? Wow. Czyli razem z nasieniem komunistycznym maszeruje. Rzeczywiście masz w domu bohatera. Gdyby Bóg karał ludzi za głupotę i kurestwo to by już Was jednego w domu było mniej i całe to szmaciarstwo KODowsko-komunistyczne, bezczelne szmaciarstwo, które niszczyło Polskę a dziś udaje demokratów by się spaliło ze wstydu. Trzeba mieć w życiu jakiś umiar i rozsądek a to wszystko co jest po lewo, włącznie z Bokiem, który obalał komunę, podpisywał, później mówi, że nie podpisywał, w lotka wygrywał (uhehe) to już przekroczyło granicę absurdu razy milion. To się nawet do cyrku nie nadaje tylko wywieźć tylko do wywalenia gdzieś w kosmos żeby tym szambem nie jebało na Ziemi. A co do mojego teoretyzowania to Ci napisałem jasno, że żyłem w postkomunie gdzie też różne rzeczy się ludziom robiło, może już nie tyle pałą co przepisami i represjami, gdzie lody kręcili politycy i reszta lepsze niż ci za PRLu, którzy mieli frajdę z tego, że sobie załatwili auto, lodówkę i tv. Także mi tu nie pitu pitu i debila ze mnie nie rób, tylko byś ustawił w domu nieogara swojego. Cytat:
Są jacy są, ja na PiS nie głosuję ale jak słyszę kwik świń to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie po to moim Rodacy walczyli o Polskę, żeby teraz jakaś szmata jedna z drugą z WSI czy PZPRu mi mówiła, co mam myślec, co robić i kto jest zły a kto dobry. Ulegliście manipulacjom tych ludzi i bardzo mi przykro z tego powodu. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.07.2017 o godz. 20:55.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie przepadam za Jarkiem&co z tego samego powodu co z Donkiem&co - nie znoszę bezczelnego manipulatorstwa i populizmu. PO faszerowali bajkami o zielonych wyspach i innym dobrobycie, PiS leci na propagandzie patriotyzmu, odkrywania prawdy, kościoła(nie, nie mam bólu dupy o kościół). I jedni i drudzy to takie same szmaty i kiedyś już chyba na ten temat "rozmawialiśmy" - chodzi mi tylko i wyłącznie o wizerunek. Naprawdę wolę już tych całych ubeków, pzprowców i jak tam ich się jeszcze ich nazywa, niż Jarka, który w kółko bredzi o tym, że mu zamordowali brata etc. Jeszcze raz - według mnie, to wszystko jedna banda, po prostu ryj i sposób zachowania Donalda bardziej odpowiada mi od ryja i zachowania Jarka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konkrety na temat tego, ze jeśli teraz jest tak źle i tacy źli ludzie są w PiSie to czy PO lepsze, czy ludzie PO lepsi, czy KOD lepszy itd
A jak nie ma konkretów to się nie mówi żeby wywalić w kosmos PiS i... i co dalej? ....y z PZPRu i inni, znowu? Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jaka to różnica? naprawdę uważasz, że wartości na których "opiera się" PiS mają dla nich jakiekolwiek znaczenie? Bujda na resorach i łapanie gawiedzi na nowy haczyk, który przez wcześniejsze 25 lat nie był grany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jaroo1, czy ty nie widzisz, że z twoich postów hipokryzja leje się strumieniami?
Piszesz o walce z komunistami, a kibicujesz zmianom wprowadzanym przez ludzi, wśród których członkowie PZPR mają się świetnie. Na czele komisji sprawiedliwości stoi prokurator ze stanu wojennego. Czy ty sam sobie przypadkiem nie przeczysz? Piszesz o walce z komunistami, a kibicujesz zmianom wprowadzającym pełnie władzy jednej partii. Reforma sądownictwa ma polegać na tym, że najważniejsze decyzje będzie podejmował minister sprawiedliwości. Którym jest Zbigniew Ziobro, który już wielokrotnie dał przykład temu, że bezstronność i sprawiedliwe podejście do spraw najistotniejszych są mu całkowicie obce. Piszesz o usunięciu ludzi niszczących Polskę, a nie widzisz, że ludzie PiS robią dokładnie to z czym chcesz walczyć? Poziom twoich wypowiedzi jest żenujący, chwalisz się, że jesteś chrześcijaninem, ale jak widać głównie pod publiczkę, bo chrześcijańskich wartości w tobie nie widać nic a nic. Piszesz o manipulacjach, a wydaje się, że najlepiej zmanipulowany to zostałeś ty, przez ludzie widzących wszędzie zdrajców narodu, wrogów ojczyzny, niszczenie Polski. Na czele zmian, którym kibicujesz stoi Kaczyński, uczestnik okrągłego stołu którego nienawidzisz, człowiek, który w żaden sposób nie walczył z komuną, tylko siedział i jadł obiadki u mamy. I to ci nie przeszkadza. Sposób polityki jaką ty byś najchętniej widział, to kara śmierci i więzienie dla opozycji, a w szczególności dla wszystkich mających cokolwiek wspólnego z komuną. Brak jakiejkolwiek tolerancji dla ludzi mających inne opinie. A na koniec zadaj sobie ostatnie pytanie - co byś pisał , gdyby to ci znienawidzeni komuniści, złodzieje i obecna opozycja wprowadzili takie zmiany jakie wprowadza PiS. Tak wiem, odpiszesz, że nie musieli ich wprowadzać, bo wszystko obsadzili swoimi ludźmi broniącymi układu. Wówczas zastanów się, jakim cudem PiS wygrał wybory, i to mając większość w Sejmie. Tak straszny był to układ, tak bardzo WSI i SB niszczyły Polskę, że dopuścili do zdobycia większości Sejmowej partii, która jest im całkowicie przeciwna. Jesteś chrześcijaninem, więc najprawdopodobniej to cud boski, że PiS w tak zniszczonej i zmanipulowanej Polsce wygrał wybory. No bo uznając, że były to wolne wybory, musiałbyś całkowicie sobie zaprzeczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załóżmy, że się z Tobą zgadzam.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przez lata o tym wszystkim pisałem, że PiS niewiele różni się od PO, PSL, SLD, czy innych czerwonych.
Zawsze pojawiał się ruchu oporu, że mylę pojęcia, gdyż PiS sprawi, że będziemy mieli Polskę wolną od komuchów, czy innych zdrajców. Kaczyński jednak zrobił psikusa rękoma i nogami tych komuchów przepychając ustrój podobny do tego w jakim te komuchy żyły jak pączki w maśle, a cała reszta społeczeństwa była upodlona. Tego chcieliście. Na PiS ochoczo głosowaliście. Na forum przyklaskiwaliście posłowi PiS, który teraz stał się gwiazdą mediów. Teraz podobnie jak reszta niepisolubnego ludu będziecie ponosili konsekwencje swoich wyborów. W nagrodę życzę zetknięcia się na żywo z prokuraturami i sędziami pod kuratelą Ziobry. Dobrej zabawy i ubawu będzie co niemiara ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 20.07.2017 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
![]() Wole sądy którymi zarządza Ziobro, niż to co jest obecnie. Bo jest fatalnie, a jakie będzie "gorsze jutro" - to dopiero pokaże czas. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.07.2017 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 20.07.2017 o godz. 10:41.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|||
|