The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2017, 23:06
Ostatnią bramkę w ten sposób zdobyłem chyba w rezerwach Villarealu. Czuję, że jestem w formie. Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej"

Taki napastnik byl nam potrzebny. Moze w koncu jakis minie bariere 10 goli w sezonie.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 14.07.2017, 23:10
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
.....a. Nie spieram się o czysto piłkarskie atuty Ondarska, ale czy Wy nie widzicie jak on 94 minuty zapi.erdala wzdłuż i w szerz? Gość w 86 minucie pressingiem zmusił Załuskę do dryblowania, a stopera do straty. Jeśli myślicie, że to bez znaczenia, oznacza to, że nigdy nie wyszliście spoza kapci, popcornu, piwa i tv. To jest mega wytchnienie dla obrony i pomocy w sytuacji, gdy od 46 minuty gramy na wstecznym. Pomyślcie: wejdzie Carlitos i Brożek. Jak to będzie wyglądało do przodu? A jak to będzie wyglądało do tyłu? Nie robię z Ondarszka Benzemy, ale robienie z niego trzeciolgowego napastnika jest zwyczajnie niesprawiedliwe.
a ja caly czas myslalem ze Napastnik jest od strzelania gol , stwarzania zagrozenia przed bramka i absorbowania obroncow przeciwnej druzyny ......sory, ale ten sam Ondrasek to taki zywiol biegajacy tu i tam - i nic nie wnoszacy do gry .....ani to snajper- ani to technik - ot taki zwykly wogole nieskuteczny drwal na zmeczenie obrony przeciwnika ......chcialbym widziec Carlitosa z Pawlem ( niekopiacym sie po czole i majacym pretensje do wszystkich) i leniwą primadonna Semirkiem , ale wtedy by zabraklo miejsca dla Brleka , widac ze koles poczul pimo nosem ze ma szanse a transfer i sie stara
Odpowiedz cytując
dudzon
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.07.2017, 23:36
Ci wszyscy co jadą po Ondrasku za dzisiejszy mecz, zupełnie nie znają się na piłce. Owszem technicznie jest surowy ale ma zupełnie inne atuty,które idealnie pasują do taktyki Ramireza. Po pierwsze zapieprza 90 minut pressingiem, po drugie świetnie gra głową, jego zadanie w ataku to zgrywanie piłek na boki do atakujących skrzydłowych i Carlitosa i ciągły pressing na środkowych obrońcach i bramkarzu. Gdyby Bartosz strzelił w 90 minucie to inaczej gadalibyście o Zdenku. Wcale nie jestem przekonany że zdrowy Brozio dziś wyszedłby w pierwszym składzie. Dwóch napastników o podobnym zmyśle do gry kombinacyjnej byłoby dobre do tzw."krakowskiej piłki" A my tak grac nie będziemy. Przecież Kiko powiedział że wzoruje się na Simeone i jego filozofia to defensywa. Więc do takiej gry pasuje bardziej Carlitos/Ondrasek niż Carlitos/Brożek.
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.07.2017, 23:44
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
a ja caly czas myslalem ze Napastnik jest od strzelania gol , stwarzania zagrozenia przed bramka i absorbowania obroncow przeciwnej druzyny ......sory, ale ten sam Ondrasek to taki zywiol biegajacy tu i tam - i nic nie wnoszacy do gry .....ani to snajper- ani to technik - ot taki zwykly wogole nieskuteczny drwal na zmeczenie obrony przeciwnika ......chcialbym widziec Carlitosa z Pawlem ( niekopiacym sie po czole i majacym pretensje do wszystkich) i leniwą primadonna Semirkiem , ale wtedy by zabraklo miejsca dla Brleka , widac ze koles poczul pimo nosem ze ma szanse a transfer i sie stara
Albo wyjątkowa ironia, albo dno kolego
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 14.07.2017, 23:50
filemon napisał(a):Wyświetl post
Albo wyjątkowa ironia, albo dno kolego
rozumiem ze tak przykro poznac prawdziwy swiat wasza ocena - wasze filozofie ...po tym meczu nie widze adnych jakis mega przeslanek , zwlaszcza z Ondraskiem jako napastnikiem ....mysle ze minimalizm i fuksiarstwo niektorym wystarczy ....wynik ok- trzeba sie cieszyc z 3 pkt na trudnym terenie , ale jak narazie ten mecz to lipa taktyczna z obu stron .....odkilku sezonow niektorzy w padli w manie ocenianaia ze zawodnik sie stara hmmmmmm to jest argument / bez Brleka dzis to bylby przezut na nic z chaotycznej obrony po atak .... gdzie jest koszulka Ondraska .....wg mnie gra 2 napastniakmi ma sens - ale ludzie , bez teej czeskiej koszulki ..... ..
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 15.07.2017 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.07.2017, 00:15
dudzon napisał(a):Wyświetl post
Ci wszyscy co jadą po Ondrasku za dzisiejszy mecz, zupełnie nie znają się na piłce. Owszem technicznie jest surowy ale ma zupełnie inne atuty,które idealnie pasują do taktyki Ramireza. Po pierwsze zapieprza 90 minut pressingiem, po drugie świetnie gra głową, jego zadanie w ataku to zgrywanie piłek na boki do atakujących skrzydłowych i Carlitosa i ciągły pressing na środkowych obrońcach i bramkarzu. Gdyby Bartosz strzelił w 90 minucie to inaczej gadalibyście o Zdenku. Wcale nie jestem przekonany że zdrowy Brozio dziś wyszedłby w pierwszym składzie. Dwóch napastników o podobnym zmyśle do gry kombinacyjnej byłoby dobre do tzw."krakowskiej piłki" A my tak grac nie będziemy. Przecież Kiko powiedział że wzoruje się na Simeone i jego filozofia to defensywa. Więc do takiej gry pasuje bardziej Carlitos/Ondrasek niż Carlitos/Brożek.
Chlopie zmien to zjebane zdjecie .
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.07.2017 o godz. 00:22.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 15.07.2017, 00:24
Duży plus to Carlitos i fakt, że Kiko jednak nie wydziwiał i grał 4-4-2.
Choć gra była dobra tylko na początku, to jednak było nie najgorzej.
Brlek świetny. Brak Mączyńskiego widać, ale na plus.
Bramkarz Cuesta chyba będzie lepszy niż Załuska.
Denerwują bezsensowne lagi Głowackiego. On ma problemy z rozgrywaniem, więc nerwowo szuka długiego podania gdzieś do przodu.

A ten Żyżyński z Canal plus to niezły trol.
Ale Murawski w porządku, mimo że grał w Legii. Jeden z najlepszych komentatorów, bo nie troluje i próbuje być obiektywny.
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 15.07.2017, 00:31
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chlopie zmien to zjebane zdjecie .
Może lepiej w ogóle klub.
Popatrzyłem na zdjęcie forumowicza "dudzon" i przez chwilę miałem wątpliwości, czy nie jestem na złym forum. Za miedzą mają takich "Friends of Israel".
To gorsze niż pasiaki Czerepacha.
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 15.07.2017, 00:54
Oczywiste, że Ondraske ma bardzo duży potencjał, tacy napastnicy jak on często się sprawdzają, przykład chociażby Diego Costy. Jego zadanie powinno być proste wygrać głowę czy zagasić piłę jak idzie laga, poszarpać się z obrońcami, zagrać na ścianę. Od grania w piłkę powinien być Carlitos Mały Brlek czy Boguś. Kwestia aby Zdenek był zdrowy i doszedł do optymalnej formy fizycznej i zaczął grać trochę dokładniej.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.07.2017, 01:17
Diego Costa potrafi grać w piłkę... Ondrasek niezupełnie...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
dudzon
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.07.2017, 01:23
[OT] A się przypierdalacie o głupoty dzieci.
Czyli znowu muszę nic nie pisać 5 lat.
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 15.07.2017, 06:03
[ot] @dudzon, luz. Nie wszyscy się przypierdalają. Koledzy zapewne dawno nie wyjeżdżali nigdzie dalej, poza Europę.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.07.2017, 07:10
crux.a napisał(a):Wyświetl post
[ot] @dudzon, luz. Nie wszyscy się przypierdalają. Koledzy zapewne dawno nie wyjeżdżali nigdzie dalej, poza Europę.
Poza Europę środkowo-wschodnią

Wracając do meczu to byłem wczoraj w szoku, fajnie się to oglądało, bramka na 1:2 dała dreszczyk emocji do końca!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 15.07.2017, 07:40
Nie chce zapeszac ale po wczorajszym meczu mamy wiecej zwyciestw na wyjezdzie niz po 10 kolejkach ubieglego sezonu
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 15.07.2017, 07:50
wester napisał(a):Wyświetl post
Oczywiste, że Ondraske ma bardzo duży potencjał, tacy napastnicy jak on często się sprawdzają, przykład chociażby Diego Costy. Jego zadanie powinno być proste wygrać głowę czy zagasić piłę jak idzie laga, poszarpać się z obrońcami, zagrać na ścianę. Od grania w piłkę powinien być Carlitos Mały Brlek czy Boguś. Kwestia aby Zdenek był zdrowy i doszedł do optymalnej formy fizycznej i zaczął grać trochę dokładniej.
Szkoda tylko, że od 1,5 roku jakoś nie może tego potencjału pokazać. Gdyby wczoraj grał prawdziwy napastnik z Carlitosem z przodu, mogło być naprawdę ciekawie. Nie ma jednak co narzekać, bo i tak było dobrze. Oby tak dalej.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2017, 08:11
Cholera w drugiej połowie jakby im tlen odcięło i było trochę słabo.Trzeba popracować oby się udało dopiero pierwsza kolejka, u nas wyjazdy kulały są 3 pkt to najważniejsze.Każdy pkt teraz się liczy nie ma podziału więc trzeba na wyjazdach wygrywać
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.07.2017, 08:16
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Poza Europę środkowo-wschodnią

Wracając do meczu to byłem wczoraj w szoku, fajnie się to oglądało, bramka na 1:2 dała dreszczyk emocji do końca!
dudzon napisał(a):Wyświetl post
[OT] A się przypierdalacie o głupoty dzieci.
Czyli znowu muszę nic nie pisać 5 lat.
Jprd a podobno to ja jestem z ciemnogrodu
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 15.07.2017, 08:51
Po pierwsze bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu.
Po drugie wszyscy nowi na plus, niektórzy na duży inni na mniejszy. Nie winiłbym Veleza za rzut karny, ciężko inaczej ułożyć ręce przy wyskoku, a piłka trafiła go z bardzo niewielkiej odległości. Wielu sędziów puściłoby grę.
Po trzecie bardzo dobrze wyglądaliśmy pod względem taktycznym, poza 2 błędami w defensywie Cywki było ok.
Fizycznie ok, choć mieliśmy gorszy moment w drugiej połowie.

Teraz wszyscy na R22. Zróbmy dobrą frekwencję w piątek.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.07.2017, 08:54
To prawda, ze nie przegralismy na inauguracje ligi od 19 lat ?
Odpowiedz cytując
RadekKRK
Member

Stary 15.07.2017, 09:07
Wisła zaprezentowała się dobrze w tym spotkaniu.
Oglądając jednak mecz miałem wrażenie, że ten sezon będzie kolejnym w którym brakuje balansu pomiędzy skrzydłami.

Wielu użytkowników forum krytykuje Sadloka ( jedni twierdzą, że jest słaby piłkarsko, inni że sabotażysta, jeszcze inni że jest prolegijny - ile osób tyle powodów). Jednak jest to już kolejny mecz w którym para na lewej stronie Małecki-Sadlok współpracuje tak, że ładnie popatrzeć na ich grę. Współpraca tych dwóch piłkarzy przekłada się na co najmniej kilka groźnych sytuacji w meczu. Jest to myślę poziom TOP 5 ekstraklasy jeżeli chodzi o lewą stronę.

Prawa strona jak zawsze słabsza. Brakuje balansu pomiędzy skrzydłami. Marzę o tym, żeby rywal był szarpany z obu skrzydeł. Jeżeli Małeckiego podwajają, żeby była możliwość przegrania na drugą stronę.
Mam takie wrażenie, że Cywka-Boguski to jest para jedynie przeciętniaków ligowych(8-10 miejsce) i nasz slaby punkt. Komentatorzy często podkreślają, że Cywka ładnie dośrodkował albo że jest pracowity. Tylko to trochę za mało. Jak mieliśmy Bobana Jovicia to poziom zabezpieczenia obrony był podobny, jednak w ataku mieliśmy więcej z niego pożytku. Mam nadzieję, że w zimowym okienku transferowym będzie to priorytet aby poprawić tą stronę ewentualnie jeden z obecnych zawodników podniesie swój poziom na tyle aby wygryźć ze składu Cywkę lub Boguskiego.

Wygląda to jednak dobrze.
Mamy teraz u siebie Termalicę, a następnie Górnik Zabrze na wyjeździe. Gdybyśmy w dwóch kolejnych meczach zdobyli 4pkt., mielibyśmy dobry start w lidze.
Odpowiedz cytując
AlvaroTS
Member

Od: 12.2015

Stary 15.07.2017, 09:14
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jprd a podobno to ja jestem z ciemnogrodu
No kvrwa jesteś ,jak 2/3 tego forum. Dobrze ze są tacy przyjaciele zydków, oni mogą nam wszystko wytłumaczyć jaki z nas ciemnogód.
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 15.07.2017, 09:20
Przeszkadzać to ma defensywny pomocnik, a napastnik ma strzelac i dryblowac. Carlitos jest przykładem takiego napastnika, który nie boi się pójść 1 na 1 jak jest okazja. A Zdenek owszem wygra główkę, jest twardy i to są jego atuty. Ale teraz mamy zawodników to szybkiej kombinacyjnej gry po ziemi i wtedy zwyczajnie się nie sprawdza. Ale fakt, że jak pójdzie laga do przodu to Zdenek jest w stanie zrobić z tego pożytek jak w przypadku akcji po której Bartosz wyszedł sam na sam. Wiec pole do manewru jest duże i fajnie ze Kiko ma jakiś wybór z przodu
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.07.2017, 09:25
Brawo Kiko, Brawo druzyna.

Ciesze sie ze ogladalem Wisłę która przyjezdza do Szczecina i stara sie przeciwnika narzucic swoj styl gry. Wysoki nieustanny pressing powodował panikę w szeregach gospodarzy. Darek DudkaVelez (patrz na sytuacje w ktorej robi typa na kartkę w 1 poł) to dobry cwaniaczek. Taki którego brakowało. W sumie człapak a`la Cantoro, jednak główke w srodku pola wygra, nogi nie odstawi, no taki typowy Dariusz D Lata świetlne od Urygi. Wróc Ljonk to bedzie naprawde mocna ławka.

Najlepsze jest to, ze nie wyszlism 3-5-2 mimo iz pare razy sie tak ustawialismy podczas meczu, fajnie ze Kiko reaguje na boisko (Velez juz oddychał rekawami i wisiała kartka, wiec dał na "wywal" Arsenica, Bartosz wszedł by wzmocnic strone Cywki po tym jak Boguś znikł. Wojtkowski widac ze bardzo chciał, az za bardzo chyba, ale 2 razy sie fajnie przy pilce utrzymał.

Jeśli chodzi o Zdenka to trzeba zapytac trenera jakie miał zadanie -jeśli był typowym pivotem to jedyne do czego mozna sie przyczepić, to do tego ze za często piłka mu odskakiwała. A tak to głowki jakieś wygrał, zastawek pare też było. Z racji ze wyglada jakby totalnie nie pasował do jedenastki -to jest przydatny. Taki duzy ham zawsze się przyda.
Fajnie wyglada tez przechodzenie z obrony do ataku i wymiana pozycji (pare razy bylo tak, ze Mały zostawał z przodu a na jego pozycje wchodzil Carlitos)

Ogólnie : Mega szok. Pogoń przez 30 minut nie wiedziała w której gra lidze. W drugiej połowie nie zgasło nam światło, tylko graliśmy defensywnie.

Refleksja po meczu : Przydałby sie taki Murawski. Nie teraz, ale pare lat temu, jak wracał do PL. No i Gjurczu ciekawy.

Maciek...co sie stało ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.07.2017, 09:28
Brawo za mecz i wynik, teraz kolej na nas, żeby wszystkim nowym nabytkom - pokazać atmosferę i jak wygląda mecz na Reymonta.

Co do Brleka to zaczyna przerastać ten zespół, a jak utrzyma taki poziom w rundzie i może powoli ligę.
Obawiam się, że pojawią się zapytania pod koniec wakacji, jak jeszcze tak kilka kolejek pogra.

Velez - dla mnie to jest Rambo zabijaka - bardziej widziałbym go w parze z Arkiem. Ivan w dalszym ciągu wydaje się być nieprzewidywalny.
Na DP do Lloncha póki co się nie umywa ( do tego 84 minucie słaniał się na kikutach jak Łobo)

Carlitos chcemy więcej ! Brozio powinien na Niecieczę już być gotowy, to chociaż pograsz sobie z kimś z przodu, a Zdenek pójdzie na DP jak lubi walczyć.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.07.2017, 09:38
Świetny mecz Carlitosa, Małeckiego i Brleka. Udany debiut Veleza. W ogóle już po pierwszym meczu znawcy wyśmiewający nasze transfery nabrali wody w ustach.

Widać że czasem brakuje zgrania z nowymi zawodnikami ale nasi wiedzą co mają grać. Udany początek sezonu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.07.2017 o godz. 09:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
siedzenaganku2
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 15.07.2017, 10:02
Czemu ta obrona Ondraska? Przeciez on tylko przeszkadzal. Do glowek czesto nie zdazyl wyskoczyc, a jak zdazyl to przeszkadzal tylko naszym jak w przypadku wolnego Carlitosa gdzie wybil pilke lecaca w bramke. Ani to prosto podac nie potrafi , ani strzelic. Zamiast niego Stilic w ataku a Lopez sam na szpicy
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 15.07.2017, 10:15
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Przeszkadzać to ma defensywny pomocnik, a napastnik ma strzelac i dryblowac. Carlitos jest przykładem takiego napastnika, który nie boi się pójść 1 na 1 jak jest okazja. A Zdenek owszem wygra główkę, jest twardy i to są jego atuty. Ale teraz mamy zawodników to szybkiej kombinacyjnej gry po ziemi i wtedy zwyczajnie się nie sprawdza. Ale fakt, że jak pójdzie laga do przodu to Zdenek jest w stanie zrobić z tego pożytek jak w przypadku akcji po której Bartosz wyszedł sam na sam. Wiec pole do manewru jest duże i fajnie ze Kiko ma jakiś wybór z przodu
To znajdź ekipy w ekstraklasie, które mają napastnika o podobnej charakterystyce co Carlitos. Zwolińskiego z Pogonią chyba już odrzucimy, co?
Odpowiedz cytując
kibic87
Member

Stary 15.07.2017, 10:20
Brlek jak będzie dalej grał tak jak wczoraj to do końca okienka będzie wytransferowany Gruba kasa wisi w powietrzu, z pewnością na nim zarobimy. On też to czuje dlatego jest podwójnie zmobilizowany co było zresztą widać. W mojej ocenie to był jego najlepszy występ do tej pory w naszym zespole.

Według InStatu:
- 73% wygranych pojedynków (16 na 22)
- 100% wygranych zwodów (6/6)
- 84% celnych podań (37/44)

To tylko statystyki, ale na boisku było widać, że gość po prostu ogarnia temat i bez dwóch zdań wygrał nam mecz. Szkoda, że nie wykorzystał sytuacji z drugiej połowy i uderzył tuż przy słupku.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 15.07.2017, 10:21
Mecz nie był zły. Grały dwie drużyny, ale zwycięstwo nie dzięki naszej dobrej grze a raczej bardzo słabej grze Pogoni.

Ondrasek to nie piłkarz na Wisłę. Jest katastrofalnie słaby i bezużyteczny.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.07.2017, 10:26
Jak ktoś nie widzi, ile we wczorajszym meczu zrobił Ondrasek, to jego wiedza o piłce nożnej oparta jest CO NAJWYŻEJ na grze w Fifę. Nie uniknął niestety kilku głupich zagrań, co popsuło ogólny obraz. Mogę się założyć, że w kolejnym meczu Kiko postawi na ten sam duet (i to nie dlatego, że zwycięskiego składu się nie zmienia).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów