The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2017, 14:28
lukaszsz86 napisał(a):Wyświetl post
ii transparent z takim napisem widziałbym na meczu z legią
Świetny pomysł. Wręcz genialny.

Mączyński już na ostatniej prostej, prezentacja ponoć jutro.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 05.07.2017, 18:17
Kiepsko wyszło z Krzyśkiem. I tak, jak część pisze powyżej. Mógł sobie darować te wpisy w internecie. Lepiej by wyszło, gdyby wstrzymał się od jakichkolwiek komentarzy. Teraz już smród zostanie na dłużej...tak się po raz kolejny kończy paplanie w sieci.

Z drugiej strony... zabawnie się czyta te komentarze, gdzie ludzie mają żal, gdzie prawie wygląda na to, że rywalizujemy z Legią bezpośrednio o mistrza... Te czasu już minęły
Ostatnio edytowane przez Vinci : 05.07.2017 o godz. 18:22.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
TheMadness06
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2017, 18:42
lukaszsz86 napisał(a):Wyświetl post
ii transparent z takim napisem widziałbym na meczu z legią
Na transparent bardziej nadaje się odpowiedź na następne pytanie
Cytat:
Czego byś nie wybaczył?
Jeśli ktoś mnie bezczelnie oszukuje, to nie jest godny, by mu podać rękę.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 05.07.2017, 19:13
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Kiepsko wyszło z Krzyśkiem. I tak, jak część pisze powyżej. Mógł sobie darować te wpisy w internecie. Lepiej by wyszło, gdyby wstrzymał się od jakichkolwiek komentarzy. Teraz już smród zostanie na dłużej...tak się po raz kolejny kończy paplanie w sieci.

Z drugiej strony... zabawnie się czyta te komentarze, gdzie ludzie mają żal, gdzie prawie wygląda na to, że rywalizujemy z Legią bezpośrednio o mistrza... Te czasu już minęły
I nigdy już nie wrócą, Boże broń
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 05.07.2017, 23:27
Jeśli nic się nie wykolei to na dniach robię wywiad z Kamilem Wojtkowskim. Jak chcecie o coś zapytać, piszcie pod tym wpisem:

https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...27157881090049
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 05.07.2017 o godz. 23:29.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 12.07.2017, 08:51
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...do-bolu/v3p20q

I tu mi się podoba podejście Brozia do tematu, wie na czym stoii, wie jak wygląda sytuacja w klubie i przede wszystkim zaufał Pani Prezes...

Cytat:
Czy nowy kontrakt gwarantuje panu takie same warunki?
Nie. Z racji wieku, mojej gry w poprzednim sezonie, bo przecież troszeczkę słabiej to wyglądało i z racji sytuacji materialnej Wisły, musiałem nieco zejść z mojego kontraktu. Ale innej opcji nie brałem pod uwagę. Chcę w Wiśle zakończyć granie w piłkę i mam nadzieję, że mi się to uda.
Cytat:
Jak mocno odczuwacie kłopoty finansowe klubu?
Nie ma tragedii. Zaległości oczywiście są, natomiast rozmawialiśmy z panią prezes i wiemy, jak to ma wyglądać w przyszłości. Dostaliśmy sygnał, że te zaległości zostaną jak najszybciej uregulowane.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.07.2017, 14:55
Ekstraklasa lepsza od Hiszpanii, Carlitos ma dominowac w ataku Wisly
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...103,1,727.html
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2017, 08:35
Dałbym nową umowę Brlek'owi tak zaraz mnie zjecie,ale należy mu się podwyżka widać,że ciągnie grę i dużo się stara jest w formie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 15.07.2017, 08:52
To wcale nie jest glupi pomysl. Dluzszy kontrakt to bylby kolejny argument na podbicie kwoty sprzedazy. Tylko czy by chcial...
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 15.07.2017, 20:26
Cytat:
Dałbym nową umowę Brlek'owi tak zaraz mnie zjecie,ale należy mu się podwyżka widać,że ciągnie grę i dużo się stara jest w formie
MIalem wlasnie o tym napisac

Odejscie maczynskiego paradoksalnie sprawilo, ze Brlek mogl w wiekszym stopniu pokazac swoje mozliwosci. Mial za soba tak na prawde tylko mocno defensywnego Veleza, ktory predyspozycji do budowania akcji za bardzo nie mial, wiec przestrzeni dla siebie sporo. Wykorzystal to perfekcyjnie.
A poza tym widac, ze chlopak nadal sie rozwija. Pytanie jak dlugo rozwijac sie bedzie, a w ktorym momencie stanie w miejscu.

Ja bym mu zaproponowal przedluzenie kontraktu o 3 lata z kwota odstepnego rosnaca progresywnie po osiagnieciu pewnych celow klubu. Zalozmy 3 mln teraz. W przypadku MP 3,5 mln, w przypadku awansu do LE 4 mln a w przypadku awansu do LM 5 mln. Oczywiscie Euro.

Pytanie czy bedzie mial ochote podpisac taki kontrakt. Jesli nie - sprzedawac w tym okienku, bo wiecej niz teraz juz za niego nie dostaniemy.
Jesli podpisze? Bajka. Przekonywac chlopaka, aby jak najdluzej chcial tutaj grac, bo na nim mozna budowac zespol.

Gdzies juz pisalem (chyba w watku transferowym), ze mamy druzyne, ktora bedzie walczyc o puchary. Mysle, ze jesli uda sie wymienic Ondraska i sciagnac jeszcze prawego obronce to mozemy spokojnie myslec o walce o mistrzostwo

PS. 7egla przegrywa 2:0
Odpowiedz cytując
Michaleo3
Junior Member

Od: 12.2016

Stary 15.07.2017, 21:34
teo napisał(a):Wyświetl post
Gdzies juz pisalem (chyba w watku transferowym), ze mamy druzyne, ktora bedzie walczyc o puchary. Mysle, ze jesli uda sie wymienic Ondraska i sciagnac jeszcze prawego obronce to mozemy spokojnie myslec o walce o mistrzostwo
Puchary są realne. Czy mistrzostwo? Ok w naszej lidze wszystko się może zdarzyć i jakimś cudem to też ale sędziowie nie dadzą zrobić legii krzywdy.
:tsw_uscisk_lechia::tsw_uscisk_slask:

iwko_wks_ts_bks:
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 15.07.2017, 22:57
ludzie zejdzcie na ziemie- jakie puchary , jakie walki ? jak ktos da za Brleka z 700 tys euro to koles sie zwinie z Krakowa w ciagu godziny a nasz klub bedzie to traktowal jak wygrana w totka , sory ze tak pisze ale ile mozna czytac bzdur to ze Amika czy Uczciwa legia sprzedaje zawodnikow za wielkie pieniadze tzn ze sa poukladane sprawy w klubie - a u nas ? za reprezentanta Polski dostajemy niecale 500 tysiow i wszyscy w klubie zadowoleni jak rumuni na splewach w sadzie , mnie zaskoczy jak Brlek pojdzie za 1 mln - choc i w to niewierze , jezeli klub o ktorym mowicie ze jest gotowy na puchary - łyka 500 tys za reprezentanta polski - jak miche ryzu tzn ze nie znaczymy juz nic na rynku transferowym w polskiej slabej lidze ....szczegolnie ze za rok i tak nawalka powola swojego kochasia na MS i bostalibysmy nieduzo mniej , ale rzeba bylo sie znow upokorzyc przed legia za garsc srebrnikow ...teraz legia ma niezlego zawodnika za male pieniadze , i jeszcze lyknie kase od Fify za niego , nazwalbym to zwyklym frajerstwem , szczegolnie ze Adas powola swojego wafelka nawet jakbysmy tego szczura i mende posadzili w klubie kokosa
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 15.07.2017 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
badyll1906
Member

Od: 08.2010

Stary 15.07.2017, 23:21
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ludzie zejdzcie na ziemie- jakie puchary , jakie walki ? jak ktos da za Brleka z 700 tys euro to koles sie zwinie z Krakowa w ciagu godziny a nasz klub bedzie to traktowal jak wygrana w totka , sory ze tak pisze ale ile mozna czytac bzdur to ze Amika czy Uczciwa legia sprzedaje zawodnikow za wielkie pieniadze tzn ze sa poukladane sprawy w klubie - a u nas ? za reprezentanta Polski dostajemy niecale 500 tysiow i wszyscy w klubie zadowoleni jak rumuni na splewach w sadzie , mnie zaskoczy jak Brlek pojdzie za 1 mln - choc i w to niewierze , jezeli klub o ktorym mowicie ze jest gotowy na puchary - łyka 500 tys za reprezentanta polski - jak miche ryzu tzn ze nie znaczymy juz nic na rynku transferowym w polskiej slabej lidze ....szczegolnie ze za rok i tak nawalka powola swojego kochasia na MS i bostalibysmy nieduzo mniej , ale rzeba bylo sie znow upokorzyc przed legia za garsc srebrnikow ...teraz legia ma niezlego zawodnika za male pieniadze , i jeszcze lyknie kase od Fify za niego , nazwalbym to zwyklym frajerstwem , szczegolnie ze Adas powola swojego wafelka nawet jakbysmy tego szczura i mende posadzili w klubie kokosa
Nie sadzilem, że kiedykolwiek przeczytam tu takie dyrdymały. Za Brleka 2 mln € to absolutne minimum.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 15.07.2017, 23:22
AntyMod, przeciez za Brleka niby odrzucilismy juz oferte 1,5 mln euro
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 15.07.2017 o godz. 23:24.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 15.07.2017, 23:29
spoko - szydzcie - choc nie zrozumieliscie metoryki - ja nie mowie ze on nie pojdzie za wiecej - ALE JAK SIE ZNAJDZIE KTOKOLWIEK ZA MALA KASE TO I TAK GO OPCHNĄ !!!!! po akcje z Judasze widze ze mozna sie sprzedac calego za 500 tys - nic mnie juz nie zaskoczy - a te wasze 2mln- 1,5 mln to narazie wymysly pismakow ktorzy musza z czgos zyc .... zejdzcie na ziemie ...puszczanie Judasza za tak male pieniadze do legii to sygnal dla wszystkich : nie mamy ambcji - jestesmy nikim itp ......nikogo nie zastanowilo ze sprowadzamy zawodnikow o ktorych nikt nie walczy itp ? ocywiscie trzeba proporcje zachowac .....ale pewnie dla polowy hiszpanow w 2-3 ligach lepiej przyjechac do polski i sprobowac pograc przez chwile bo w swojej ojczyznie sa zawodnikami niechcianymi .....ile to moze potrwac - owszem narrzazie jest Ok - ale za rok - 2 - 3 co bedzie ?
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 15.07.2017 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 15.07.2017, 23:36
A ile Ty bys chcial za Maczynskiego wyciagnac? Za pol roku mogl juz kontrakt podpisywac z kim by tylko chcial i nic nam by nie wpadlo. Z Brlekiem to sie jeszcze zdziwisz. Sprowadzamy pilkarzy jakich sprowadzamy bo nas na innych nie stac. Nie znaczy to jednak, ze jest az taka bryndza zeby sprzedawac jedynego pilkarza, na ktorym mozemy zarobic powazne pieniadze za paczke frytek.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 15.07.2017 o godz. 23:39.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 15.07.2017, 23:43
chcialbym sie zdziwic wiesniaku - co do Krzyska to samo ( prawie ) bysmy dostali za rok - i tyle- i bylby to przyklad ze z Wisly nie idzie sie na zydostwo albo do legiii , ale trzeba miec troche honoru , co do Brleka to po prostu posilkujecie sie wypocinami pseudo redaktorow z smiesznych gazet ....jestem przekonany ze nie jest to prawda , tak samo jak z murzynem z legii ktory mial isc za huj wie jakie pieniadze a skczylo sie przez pol taniej ....Brlek to fany grajek ale nie przesadzajcie z tymi milionami - z legii cy amiki poszedlby za pare mln - d nas pojdzie za grosze
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 15.07.2017, 23:52
Poczekamy, zobaczymy. Na ten moment, Scio me nihil scire.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 16.07.2017, 00:15
po akcji i groszach za podstawowego zawodnika ja juz wiem kim jestesmy ...... nie musisz wklejac laciny
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.07.2017, 00:22
po akcji i groszach za podstawowego zawodnika ja juz wiem kim jestesmy ...... nie musisz wklejac laciny
Daj już spokój, piszesz jakbyś nie wiedział w jakiej jesteśmy sytuacji od lat. Zawodnikowi się za rok kończy kontrakt i nie chce przedłużać, a można na nim zarobić 2 mln zł to się zarabia.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2017, 00:36
Spokojnie, ja tylko "pochylilem" tekst bo jest tutaj taka opcja Jakiej akcji? Jakich groszach? Zreszta sam osobiscie nie rozumiem jakiegos narzekania na to za ile klub sprzedaje zawodnikow. Trzeba bylo isc do zarzadu dac im kase na kontrakt dla Maczynskiego, ewentualnie mogles zostac prezesem i bys sobie odrzucal wszystkie oferty jakie tylko chcial i nie musialbys teraz narzekac. Takie pier dololo ala Maczynski to prawdziwy wislak, wychowanek do Legii nigdy nie pojdzie bo tak powiedzial w pomidorze w L+Ekstra. Dorosnij.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 16.07.2017 o godz. 00:40.
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 16.07.2017, 03:17
AntyMod chyba grubo bylo pite . Janekx na TT pisal swego czasu, ze odrzucili oferte jak dobrze pamietam w wysokosci 1.5M euro wraz z bonusami, a chlop jakby nie bylo ma dobre info. Im dluzej bedzie dobrze gral i miejmy nadzieje podtrzyma forme to 2 banki to absolutne minimum. Okienko trwa do konca sierpnia wiec nie ma pospiechu z transferem, a jak zostanie do zimy to tym lepiej.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 16.07.2017, 08:19
antymod
Widze ze jestes typowym przedstawicielem narodu polskiego, ktoremu obcowanie z kalkulatorem jest straszne

Bonusy od FIFA za udzial w MS nie sa rowne temu co zaplacila Legia. Nie zapominaj ze 75k E i tak dostaniemy. Z pieniedzy turniejowych bedzie 200, moze 300 k E. Wiec suma sumarum byloby to w maksie 375 K E. Juz teraz maczynski dal profit rzedu 475 k E a moze byc 575 k E.
Jesli wedlug ciebie roznic 200 k E to nic, to czemu nie przyniosles tej kasy do klubu zeby maczynskiego nie sprzedawali i spuscili go do klubu kokosa?
Bo chyba nie wyobrazasz sobie obrazonej panienki w skladzie, ktora gra na 30 proc?
Ja sobie nie wyobrazam.
Zreszta mecz z Pogonia uwidocznil ze maczynski byl hamulcowym dla Brleka. Ja osobiscie nie widzialem zadnej straty w nieobecnosci maczynskiego.

Tymczasem klub ma mozliwosc splaty wiekszosci zadluzenia wobec miasta.

twoje fantasmagorie odnosnie Brleka, tego jak sprzedaje amika i 7egla.
Albo ledwo co wyszedles z piaskownicy, albo masz cwierc tego czego powinienes miec calosc (i nie chodzi mi o jaja).
Oni sprzedaja za duze pieniadze, bo albo/i zawodnik ma dlugi kontrakt, albo/i gra na poziomie pucharow europejskich, albo/i gra w mlodziezowych reprezentacjach, albo/i sa to zawodnicy bardzo mlodzi a nie 30 letni, albo/i sa to gwiazdy ligi (maczynski nie jest, nie byl i nie bedzie gwiazda).

Wisla sprzedala maczynskiego bo:
- nie chcial tutaj grac
- pieniedzy potrzebuje jak tlenu
- wazniejsza jest atmosfera i grupa zawodnikow skupionych na celu

Skad wiesz, ze nikt nie chcial zawodnikow, ktorych sciagnieto? Zreszta, to jest bzdura na poziomie twojej cwiartki. Oficjalnie wiadomo, ze Pogon chciala Wojtkowskiego. Nieoficjalnie kazdy zespol ligi. Oficjalnie wiadomo, ze dwa kluby zagraniczne.
Jak bylo z pozostalymi zawodnikami? NIe wiemy i sie nie dowiemy pewnie. Ale mnie to srednio interesuje. Mnie interesuje, ze Carlitos strzelil bramke i zaliczyl asyste. Ze Velez dopoki kondycyjnie dawal rade (popracuje i ogarnie 90 min) byl jak przecinak i nie dawal rywalom miejsca. Ze Cuesta wyciagnal bardzo ladny strzal przy slupku.
Na ten moment kazdy z zawodnikow, ktory zagral pokazal sie z dobrej strony i na tle ligowca pokazali ze sa o poziom wyzej.
Biorac pod uwage nasza sytuacje finansowo-organizacyjna to jest wiecej niz mozna bylo sie spodziewac.

Wiec.
Jak masz pier lololic byle pier lololic to lepiej zamknij morde w kubel, albo nie pisz po 0,7 bo sie chlopcze osmieszasz.

Jak chcesz ze mna dyskutowac to:
a) cytuj cale wypowiedzi od kropki do kropki a najlepiej cale akapity a nie urywki zdan
b) miej jakiekolwiek argumenty merytoryczne, bo w pyskowke z toba wchodzic nie bede
c) jesli chcesz mi napisac co o mnie myslisz to sobie daruj, bo interesuje mnie to tak jak zeszloroczny snieg na gubalowce

Pozdrawiam trzezwo myslacych
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 16.07.2017, 08:27
Cytat:
Puchary są realne. Czy mistrzostwo? Ok w naszej lidze wszystko się może zdarzyć i jakimś cudem to też ale sędziowie nie dadzą zrobić legii krzywdy.
Wczoraj sedziowie nie pomogli 7eglej.
W tej lidze wystarczy nie tracic punktow z przecietniakami i nie przegrywac z najlepszymi to jest recepta na sukces.
Tak, puchary jak najbardziej realne. Teraz juz pewnie bedzie ciezko, ale jesli w zimie dojdzie 2-3 tak solidnych zawodnikow jak Carlitos czy Lonch to ta druzyna moze sie wlaczyc do walki i pelna pule
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.07.2017, 09:13
zeby nie pompowac balonika, przypomne ze Zydy w poprzednim sezonie chyba 5-1 w pierwszym meczu wygrali.
Sezon zakonczyli na 14.

dajcie se czas, z podjarkami. Wszystkim wyjdzie na zdrowie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.07.2017, 10:20
szprotson napisał(a):Wyświetl post
zeby nie pompowac balonika, przypomne ze Zydy w poprzednim sezonie chyba 5-1 w pierwszym meczu wygrali.
Sezon zakonczyli na 14.

dajcie se czas, z podjarkami. Wszystkim wyjdzie na zdrowie
Ale ich przecież europejskie puchary zniszczyły.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.07.2017, 11:20
Całkiem to zabawne gdy część użytkowników już teraz stawia nas w gronie faworytów do pucharow. Ta sama część twierdziła że z Pogonia ugramy ledwo remis.

W zeszłym roku o tej porze furorę robilo Zagłębie. I gdzie wylądowalo?
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 16.07.2017, 11:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Całkiem to zabawne gdy część użytkowników już teraz stawia nas w gronie faworytów do pucharow. Ta sama część twierdziła że z Pogonia ugramy ledwo remis.

W zeszłym roku o tej porze furorę robilo Zagłębie. I gdzie wylądowalo?
Gdzie ja pisałem o remisie z Pogonią?

To nie jest hurraoptymizm . To realna ocena.
Mamy mocniejszy zespół. Szersza ławkę.
Mamy kadrę trenerską, która ma pomysł na tą drużynę. Zespół jest poukladany. Nie ma w nim dysproporcji. Nie mamy pucharów.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.07.2017, 11:58
Jasne że jesteśmy mocniejsi niż rok temu, ale rywale tez moga byc. Przeciez nie gramy w tej lidze sami, a dopiero mamy półmetek pierwszej kolejki.
Puchary dla 3 polskich druzyn skoncza sie najpóźniej za miesiąc. A może juz za tydzień dla pewnej części.

Pilka nozna to nie matematyka. Tutaj nie ma algorytmow w stylu kupisz pilkarza X to zwiekszysz swoje szanse na puchary o 10%.

Uważam, że jesteśmy jedna z 6 druzyn która bedzie rozdawać karty w lidze. A i tak nie zakladam takich niespodzianek jak Jagiellonia, ktora zanim zostala vice mistrzem Polski zanotowała fatalny sezon w ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 16.07.2017, 13:40
AntyMod ty jesteś dużo gorszy od Merkurego, bo to on ma jakąś logikę (chociaż mocno pokrętną i raczej opartą na prawie Murphiego), a ty mówisz o merytoryce podając przy tym, że sprzedalibyśmy za 700tyś Brleka, pomimo, że odrzuciliśmy dwukrotnie wyższą ofertę.

Karherop
Jaga była budowana na szczylach. U nas dużo, dużo doświadczenia. Żaden z podstawowych zawodników nie jest u nas specjalnie młody. Trzeba wierzyć
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 16.07.2017 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów