The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Erlolapek
Junior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2017, 14:25
Kamil Kuczak wypożyczony do Pelikana Łowicz strzelił 2 bramki w meczu ostatniej kolejki III ligi. Dla Pelikana w 26 meczach strzelił 4 bramki, zaliczył 5 asyst i wywalczył 1 karnego. W pozostałych 6 kolejkach, w których wystąpił, nie znalałem informacji odnośnie asyst, gdzie padło łącznie 11 bramek dla Pelikana, gdy Kuczak przebywał na boisku.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.06.2017, 18:34
Co prawda nie jestem specjalistą od PR, ale mogę za darmo zaoferować Mące projekt wiadomości, która pozwoli mu zakończyć obecną farsę i wyjść nawet z tego z twarzą

"Szanowni Państwo, jestem nie tylko piłkarzem i kibicem Wisły Kraków, ale także człowiekiem. Mam swoje ambicje i potrzeby finansowe. Niestety czas biegnie nieubłaganie i zbliżam się już po woli do końca swojej kariery. To moja ostatnia szansa coś zawojować w piłce, a przy okazji zarobić jakiś pieniądz dla rodziny. Jakkolwiek szanuję myśl o cotygodniowych starciach z płocką Wisłą czy Termaliką z Niecieczy, to jednak marzy mi się gra z zespołami z trochę wyższej półki. Najchętniej z Wisłą podbijałbym Ligę Mistrzów, ale muszę być realistą. To jeszcze nie dziś i boję się, że nie ze mną w składzie. Dlatego proszę o zrozumienie mojej decyzji, którą - uwierzcie mi - odwlekałem w czasie jak długo się to dało. Dłużej jednak w Krakowie zostać nie mogę. Najchętniej jechałbym na zachód, a przy okazji dał zarobić klubowi tyle by od razu spłacił wszystkie ciążące na nim długi. Rzecz w tym, to pewnie moja wina, chce mnie tylko Legia i co mam uczynić? Przez resztą życia z obrzydzeniem spoglądać będę w lustro, jednakże tak widać być musi. Mąka_jeszcze_TSW <żółwik>"

Wersja skrócona na twittera:

"Jest bieda, a tylko Legia mnie chce :("
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.06.2017, 18:42
Brzmi nawet nawet

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.06.2017, 18:54
Utne troche i zacznie od: "Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki” a Maka tymi swoimi wpisami na twitterze robi wszystko zeby mu tej reki nie podawac. Moze ma jakas zwade z ludzmi z klubu ale w stosunku do kibicow powinien odnosic sie inaczej a nie zabral sie za jakas filozofie i nikt nie wie o co mu w ogole chodzi.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.07.2017, 07:47
Jaką tu widzisz filozofię?
Klub z jednej strony nie płaci, a z drugiej puszcza do mediów info jakoby chciał przedłużyć kontrakt.
"Niedobry" Mąka nie chce podpisać i lecą teksty jak Twój o podawaniu ręki i gorsze.
Przeciez nie moze powiedziec wprost o co chodzi bo pewnie ma wpisaną jakas karę w kontrakcie, a po drugie nie bedzie robił wiekszego syfu niz jest.
Sytuacja jest rozgrywana przez klub w taki sposób zeby pilkarz dostawał w papę od kibiców, pomyslcie zanim napiszecie.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 01.07.2017, 08:07
Tak rodzą sie klubu legendy
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.07.2017, 08:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Utne troche i zacznie od: "Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki” a Maka tymi swoimi wpisami na twitterze robi wszystko zeby mu tej reki nie podawac. Moze ma jakas zwade z ludzmi z klubu ale w stosunku do kibicow powinien odnosic sie inaczej a nie zabral sie za jakas filozofie i nikt nie wie o co mu w ogole chodzi.
To mu nie podawaj.Nagonka trwa w najlepsze nie bronię go,ale wygląda to jakby podpisał umowę z parchami Zrobi co zechce jest dorosłym facetem koniec kropka.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 01.07.2017, 09:32
arti napisał(a):Wyświetl post
Klub z jednej strony nie płaci, a z drugiej puszcza do mediów info jakoby chciał przedłużyć kontrakt.

Dziwnym trafem tylko Maczynski mowi o tych zaleglosciach. Maczynski ktory po powrocie z Chin mowil, ze w Wisle moze grac nawet za darmo bo u azjatow zarobil fortunę. Nikt inny. Brozek, Boguski, Glowacki, Pietrzak, Sadlok, Malecki czy obcokrajowcy nie mają z tym problemów. A zrobil to akurat pod koniec sezonu.. daje do myslenia. Podpowiadam: celowe dzialanie majace na celu przenosiny do innego klubu

Wedlug mnie z tą Legia na pewno bylo / jest cos na rzeczy tyko Maczynski chyba nawet nie bral pod uwage ze wywoła tym taką burzę, nie dawala mu spokoju ta wypowiedz w Canal+ ze nie pojdzie do Legii i te jego wpisy na twitterze ewidentnie wskazuja na to, ze nie chce urazic jednej ze stron czyli Legii.. jego wpisy są asekuracyjne..
Ostatnio edytowane przez c. : 01.07.2017 o godz. 09:35.
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.07.2017, 17:35
Co się dzieje z Krzyśkiem Drzazgą i Piotrkiem Żemło? Za słabi na dostanie szansy, czy dalej przeznaczeni do wypożyczenia?

To samo Videmont- kontuzja, czy odpalony?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.07.2017, 18:57
Drzazga poprosił klub o wypożyczenie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 03.07.2017, 10:00
Żemło też pójdzie na wypożyczenie
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 03.07.2017, 18:44
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...rte_21023.html
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.07.2017, 08:44
https://twitter.com/makatsw/status/882120843584839684
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 04.07.2017, 09:24
Wywiad z Wojtkowskim sprzed pol roku
http://sport.tvp.pl/28622239/polak-b...a-na-mnie-plan
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.07.2017, 09:44
jak dziecko...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.07.2017, 21:41
No Krzychu, masz jeszcze 79 minut by nam zdradzić gdzie zagrasz w przyszłym sezonie.

Inaczej znowu zjebałeś sprawę ...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.07.2017, 22:05
iiYama napisał(a):Wyświetl post
No Krzychu, masz jeszcze 79 minut by nam zdradzić gdzie zagrasz w przyszłym sezonie.
Inaczej znowu zjebałeś sprawę ...
Nie do końca się wyjaśniło, nie do końca powiedział, co i jak, ale uchylił rąbka tajemnicy...
https://twitter.com/makatsw/status/882339871536427008

Nie chciałbym być pochopny w osądach, może czegoś nie wiemy, ale w wykonaniu Mąki od strony kibicowskiej wyszło słabo (takie wielkie deklaracje, a taki kierunek transferu) i niepoważnie. Ale tak, jak mówię, nie znamy sytuacji - może Mąka po prostu potrzebuje/czuje, że potrzebuje pieniędzy, a może popadł z jakiegoś powodu w konflikt z działaczami (dawał w mediach i Internecie takie sygnały) i propozycja kontraktu była tylko wybiegiem klubu, a obie strony nie mogły się porozumieć.

Z perspektywy Wisły - 500k euro to ani dużo, ani mało. Z jednej strony kończył mu się za rok kontrakt i nie był zainteresowany jego przedłużeniem, chociażby po to, by dać Wiśle zarobić na transferze w przyszłości. Z drugiej, mając na uwadze bonus od UEFA/FIFA za udział zawodnika w Mundialu (ktoś pisał, że to może być nawet kilkaset tysięcy euro - to prawda?), mam nadzieję, że te mityczne bonusy obejmują całą premię za udział w imprezie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 04.07.2017, 22:11
czaro napisał(a):Wyświetl post
Nie do końca się wyjaśniło, nie do końca powiedział, co i jak, ale uchylił rąbka tajemnicy...
https://twitter.com/makatsw/status/882339871536427008

Nie chciałbym być pochopny w osądach, może czegoś nie wiemy, ale w wykonaniu Mąki od strony kibicowskiej wyszło słabo (takie wielkie deklaracje, a taki kierunek transferu) i niepoważnie. Ale tak, jak mówię, nie znamy sytuacji - może Mąka po prostu potrzebuje/czuje, że potrzebuje pieniędzy, a może popadł z jakiegoś powodu w konflikt z działaczami (dawał w mediach i Internecie takie sygnały) i propozycja kontraktu była tylko wybiegiem klubu, a obie strony nie mogły się porozumieć.

Z perspektywy Wisły - 500k euro to ani dużo, ani mało. Z jednej strony kończył mu się za rok kontrakt i nie był zainteresowany jego przedłużeniem, chociażby po to, by dać Wiśle zarobić na transferze w przyszłości. Z drugiej, mając na uwadze bonus od UEFA/FIFA za udział zawodnika w Mundialu (ktoś pisał, że to może być nawet kilkaset tysięcy euro - to prawda?), mam nadzieję, że te mityczne bonusy obejmują całą premię za udział w imprezie.
Pal sześć jego transfer - gorzej, że zrobił z gęby cholewę, zarzekając się wielokrotnie, że do krawatów nie pójdzie. Życie różnie się układa, niczego nie można wiedzieć na 100%, więc nie ma co się deklarować, chyba że ma się na tyle silny kręgosłup moralny, aby samodzielnie złożonych zobowiązań dotrzymywać. Inaczej pozostaje spory niesmak... Jak w tym przypadku.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 04.07.2017, 22:20
nie ma za kim ani po kim płakac ...piłkarz, który dla Wisły nic nie zrobił ani niczym się nie zasłużył...pilkarz jakich w historii Wisły dziesiątki...jedyne co go wyróżni to ten transfer...całkiem dobre pieniądze
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.07.2017, 22:42
https://twitter.com/KozinaMaciej/sta...76415474601984

Tyle w temacie, Mąka wytrzyj twarz
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.07.2017, 07:39
Nie miałbym nic przeciwko, że za 500k euro poszedł... nie miałbym nic przeciwko, że do obecnej legii bo drużynę póki co mają silniejszą... ale nie po tym co mówił i pisał, tego już wybaczyć nie można.
Szacunek do piłkarza jako taki pozostanie, ale jako człowiek to jest dla mnie "niegodnym podania ręki".
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.07.2017, 07:45
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Podtrzymuje to co napisalem. Niebyloby tematu gdyby nie krecil, gdyby nie zaprzeczal a tak sam namieszal, klub postawil w zlym swietle a sam spieprzyl do stolicy. Na szczescie w internecie nic nie ginie wiec na kazdym kroku bedzie mu to przypominane
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 05.07.2017, 07:54
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Nie miałbym nic przeciwko, że za 500k euro poszedł... nie miałbym nic przeciwko, że do obecnej legii bo drużynę póki co mają silniejszą... ale nie po tym co mówił i pisał, tego już wybaczyć nie można.
Szacunek do piłkarza jako taki pozostanie, ale jako człowiek to jest dla mnie "niegodnym podania ręki".
A może do cracovii od razu niech idzie ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.07.2017, 08:04
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...2,1,13297.html

Ten wywiad jest ciekawy i pokazuje sporo.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.07.2017, 08:22
szczepans21 napisał(a):Wyświetl post
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...2,1,13297.html

Ten wywiad jest ciekawy i pokazuje sporo.

Dokładnie. Tak dał dupy,bo mówił, że nie idzie do L, a poszedł. Ale nazywanie go od razu judaszem,zdrajcą czy sprzedawczykiem?Ma 30 lata i ma gdzieś z tyłu głowy po takiej akcji z
więzadłami, że wystarczy chwila i jako piłkarz przestajesz istnieć. I potem na budowie worki możesz nosić. A żyć i utrzymać rodzinę z czegoś trzeba. Od tej strony go rozumiem. Inna sprawa,że źle to rozegrał. Mógł od razu powiedzieć, że coś jest na rzeczy, ale nic pewnego.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 05.07.2017 o godz. 08:25.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2017, 08:42
"Jesteś pamiętliwy?
Bardzo. Mam twarde zasady. Jeśli raz w życiu mnie okłamiesz, skrzywdzisz, to więcej ręki ci nie podam. Miałem przyjaciela, z którym się wychowywałem. Zrobił jedną rzecz, przez którą do dziś nie mam z nim już kontaktu."

Dalej żyję głupią nadzieją, że to nie Legia....na 99,9% to nadzieja płonna.
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.07.2017, 08:47
siara napisał(a):Wyświetl post
"Mam twarde zasady. Jeśli raz w życiu mnie okłamiesz, skrzywdzisz, to więcej ręki ci nie podam. Miałem przyjaciela, z którym się wychowywałem. Zrobił jedną rzecz, przez którą do dziś nie mam z nim już kontaktu."
ii transparent z takim napisem widziałbym na meczu z legią
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.07.2017, 08:59
siara napisał(a):Wyświetl post
"Jesteś pamiętliwy?
Bardzo. Mam twarde zasady. Jeśli raz w życiu mnie okłamiesz, skrzywdzisz, to więcej ręki ci nie podam. Miałem przyjaciela, z którym się wychowywałem. Zrobił jedną rzecz, przez którą do dziś nie mam z nim już kontaktu."

Dalej żyję głupią nadzieją, że to nie Legia....na 99,9% to nadzieja płonna.

Transparent jest gotowy
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 05.07.2017, 11:27
Ciekawy artykuł o naszym nowym nabytku Tibor Halilović

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...898,1,727.html
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 05.07.2017, 13:01
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Tak dał dupy,bo mówił, że nie idzie do L, a poszedł. Ale nazywanie go od razu judaszem,zdrajcą czy sprzedawczykiem?Ma 30 lata i ma gdzieś z tyłu głowy po takiej akcji z
więzadłami, że wystarczy chwila i jako piłkarz przestajesz istnieć. I potem na budowie worki możesz nosić. A żyć i utrzymać rodzinę z czegoś trzeba. Od tej strony go rozumiem. Inna sprawa,że źle to rozegrał. Mógł od razu powiedzieć, że coś jest na rzeczy, ale nic pewnego.
mógł powiedzieć w ANAL+, że jak dostanie propozycje to ją rozważy. Ma 30 lat, jeszcze kilka lat grania, rodzine na utrzymaniu, chce się ustawić zwyczajnie. Szanuje Wisłe, ale jednak chciałby zrobić kolejny krok.

mógł nie pisać na TT, że zostaje w Wisle do końca kontraktu. Mógł nie wyzywac dziennikarzy, którzy pisali, ze chce iść do Legii, itp.

wtedy większość osób by zrozumiało Jego motywy. Tyle, albo aż tyle. Teraz właśnie jest kłamcą, judaszem i zdrajcą. I powinien być traktowany w Krakowie i na Wiśle w najgorszy możliwy sposób.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów