|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Brzmi nawet nawet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zrobi co zechce jest dorosłym facetem koniec kropka.![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Dziwnym trafem tylko Maczynski mowi o tych zaleglosciach. Maczynski ktory po powrocie z Chin mowil, ze w Wisle moze grac nawet za darmo bo u azjatow zarobil fortunę. Nikt inny. Brozek, Boguski, Glowacki, Pietrzak, Sadlok, Malecki czy obcokrajowcy nie mają z tym problemów. A zrobil to akurat pod koniec sezonu.. daje do myslenia. Podpowiadam: celowe dzialanie majace na celu przenosiny do innego klubu Wedlug mnie z tą Legia na pewno bylo / jest cos na rzeczy tyko Maczynski chyba nawet nie bral pod uwage ze wywoła tym taką burzę, nie dawala mu spokoju ta wypowiedz w Canal+ ze nie pojdzie do Legii i te jego wpisy na twitterze ewidentnie wskazuja na to, ze nie chce urazic jednej ze stron czyli Legii.. jego wpisy są asekuracyjne..
Ostatnio edytowane przez c. : 01.07.2017 o godz. 09:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Co się dzieje z Krzyśkiem Drzazgą i Piotrkiem Żemło? Za słabi na dostanie szansy, czy dalej przeznaczeni do wypożyczenia?
To samo Videmont- kontuzja, czy odpalony? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Drzazga poprosił klub o wypożyczenie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Żemło też pójdzie na wypożyczenie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Wywiad z Wojtkowskim sprzed pol roku
http://sport.tvp.pl/28622239/polak-b...a-na-mnie-plan |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak dziecko...
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No Krzychu, masz jeszcze 79 minut by nam zdradzić gdzie zagrasz w przyszłym sezonie.
Inaczej znowu zjebałeś sprawę ... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
https://twitter.com/makatsw/status/882339871536427008 Nie chciałbym być pochopny w osądach, może czegoś nie wiemy, ale w wykonaniu Mąki od strony kibicowskiej wyszło słabo (takie wielkie deklaracje, a taki kierunek transferu) i niepoważnie. Ale tak, jak mówię, nie znamy sytuacji - może Mąka po prostu potrzebuje/czuje, że potrzebuje pieniędzy, a może popadł z jakiegoś powodu w konflikt z działaczami (dawał w mediach i Internecie takie sygnały) i propozycja kontraktu była tylko wybiegiem klubu, a obie strony nie mogły się porozumieć. Z perspektywy Wisły - 500k euro to ani dużo, ani mało. Z jednej strony kończył mu się za rok kontrakt i nie był zainteresowany jego przedłużeniem, chociażby po to, by dać Wiśle zarobić na transferze w przyszłości. Z drugiej, mając na uwadze bonus od UEFA/FIFA za udział zawodnika w Mundialu (ktoś pisał, że to może być nawet kilkaset tysięcy euro - to prawda?), mam nadzieję, że te mityczne bonusy obejmują całą premię za udział w imprezie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
nie ma za kim ani po kim płakac ...piłkarz, który dla Wisły nic nie zrobił ani niczym się nie zasłużył...pilkarz jakich w historii Wisły dziesiątki...jedyne co go wyróżni to ten transfer...całkiem dobre pieniądze
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie miałbym nic przeciwko, że za 500k euro poszedł... nie miałbym nic przeciwko, że do obecnej legii bo drużynę póki co mają silniejszą... ale nie po tym co mówił i pisał, tego już wybaczyć nie można.
Szacunek do piłkarza jako taki pozostanie, ale jako człowiek to jest dla mnie "niegodnym podania ręki". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Dokładnie. Tak dał dupy,bo mówił, że nie idzie do L, a poszedł. Ale nazywanie go od razu judaszem,zdrajcą czy sprzedawczykiem?Ma 30 lata i ma gdzieś z tyłu głowy po takiej akcji z więzadłami, że wystarczy chwila i jako piłkarz przestajesz istnieć. I potem na budowie worki możesz nosić. A żyć i utrzymać rodzinę z czegoś trzeba. Od tej strony go rozumiem. Inna sprawa,że źle to rozegrał. Mógł od razu powiedzieć, że coś jest na rzeczy, ale nic pewnego.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 05.07.2017 o godz. 08:25.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Jesteś pamiętliwy?
Bardzo. Mam twarde zasady. Jeśli raz w życiu mnie okłamiesz, skrzywdzisz, to więcej ręki ci nie podam. Miałem przyjaciela, z którym się wychowywałem. Zrobił jedną rzecz, przez którą do dziś nie mam z nim już kontaktu." Dalej żyję głupią nadzieją, że to nie Legia....na 99,9% to nadzieja płonna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Transparent jest gotowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy artykuł o naszym nowym nabytku Tibor Halilović
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...898,1,727.html ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
mógł nie pisać na TT, że zostaje w Wisle do końca kontraktu. Mógł nie wyzywac dziennikarzy, którzy pisali, ze chce iść do Legii, itp. wtedy większość osób by zrozumiało Jego motywy. Tyle, albo aż tyle. Teraz właśnie jest kłamcą, judaszem i zdrajcą. I powinien być traktowany w Krakowie i na Wiśle w najgorszy możliwy sposób. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|