|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
|
Poszukałem, żeby znaleźć dokładnie o jaką wypowiedź mi chodzi:
![]()
![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Legia dostanie 50% z tego transferu, reszta dal VOO i agenta. Natomiast czapki z głów, bo oficjalnie ogłoszono, że Wojtkowski związał się z nami 3 letnim kontraktem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
VOO zrzekł się swojej części, a i tak miał dostać "tylko" 50% z nadwyżki ponad 1.5mln euro. EOT
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
wygląda na to, że Videmont odchodzi bo się nie zaaklimatyzował z resztą od razu było widać, że ma muchy w nosie ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fanklubu Videmonta chyba nigdy nie było, większość chyba widziała, jaki gość jest od początku.
Zdenka trzeba opylić przy bliższej okazji, o ile się taka pojawi. Jeden z dwójki Mąka albo Brel odejdzie na bank, ze wględu na finanse - znając życie to krawaty dobiją do 500 tyś i się pożegnamy. Mamy kim go zastąpić, piłkarz to piłkarz. Sezon zapowiada się mega ciekawie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
z ławki rezerwowych czy trybun? ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
z fotela przed TV
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
FarMat tego nie przeżyje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie rozumiem jebania na tym forum Videmonta. Może nie jest ulubieńcem Kiko, ale asysta/90 minut to nie jest żałosna statystyka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Może nie był to jakiś super grajek, ale faktycznie liczby miał w porządku. Ja tam go nawet lubiłem.
/Boże zgadzam się z popielnym keczupem, do czego to dochodzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Co to za zdziwienie że chcemy się pozbyć Ondraszka i Videmonta. Żaden nie pokazał nic ponad szarzyznę ligową. Ot są, czasem coś pokażą ale nic więcej niż przeciętność.
Nie znaczy to że mi obaj wadzili czy coś, ale żaden z nich nie pokazał tego co np. Llonch. Zostaną, to zostaną ale nie są to piłkarze którzy są dla nas kluczowi. A jeśli możemy zejść z ich kontraktów i poszukać innych ciekawszych, to czemu nie.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.07.2017 o godz. 17:40.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Legła daje za Mączyńskiego 400k i.....bonus za 1/8 ligę mistrzów i jakiegoś grajka, na którym i tak w razie co zarobi sama.
....a albo są debilami z tą poprawiona oferta albo chcą nas ośmieszyć. Pozostało właściwie 1 wyjście, wkalkulować, że Mączyński w grudniu podpisze z kimś innym ale przetrzymać do końca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jasne, odpuścić 1,5 - 2 mln złotych w naszej sytuacji. Genialne posunięcie!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i stać się pośmiewiskiem że polecieliśmy na bonus że klekajcie narody i jeszcze piłkarza im ogramy. To jest też sygnał dla innych.
Ta oferta była lepsza jak "tylko" 400k dawali... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Wzięli gruby hajs za Ofoe to targować do 500 tys. e i do tego jakiegoś młodego bez tego śmiesznego prawa odkupu chyba, że za pokaźną kwotę. I niech już zakończy się ta wenezuela. Bo jakoś po tych wywiadach, śmiesznych wpisach na tt, i żądaniach wobec klubu średnio wyobrażam sobie gościa opowiadającego o walce dla Wisły. Pożegnać bez żalu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mamy 3 lipca. Mąka może nie jest piwerwszym wyborem w klubach zagranicznych, ale wraz z upływem czasu sytuacja się zmieni.
To L ma nóż na gardle - nie my. ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
żadnych interesów ze zlodziejskimi cwaniakami
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Savik, dokładnie też bym poczekał, to ryzyko ale z no nie dajmy się poniewierać.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mączyński jest wart słusznie 1,5 - 2 mln ale nie złotych tylko euro. Z drugiej strony jednak jest wart tyle ile ktoś chce za niego dać. Mimo wszystko 1,5 mln złotych za takiego piłkarza to śmieszna kwota.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Parafrazując, kupię kartę zawodnicza Mączyńskiego za 100 Płn ale dorzucę bonus 1 mln eur jak zdobędę w przyszłym roku K2 idąc tyłem na bańce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Najlepiej bedzie jak Maczynski zostanie, obrazony bedzie gral kupe, w styczniu podpisze z Legia kontrakt a moze i go wezma jak Cierzniaka juz w zimie za free. W sumie na miejscu Legii bym sie zastanowil.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawalka za nazwisko weźmie? Nie sądzę.
|
|