|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To znaczy ze jest potrzeba idenyfikacji z pewnymi wartościami.
To ma miec wyzszy cel niz zaspokojenie czyiś potrzeb konsumpcji awansu sportowego i kasy za wszelką cenę. Nie wyobrażam sobie zeby ktos taki grał w naszym zespole chocby byl na poziomie ligi mistrzów https://mobile.twitter.com/deadbodys...28892492763137
Niech Legia wysle oferte nie do odrzucenia a nie jakies smieszne 400 tys euro. Oni nas nie szanuja wiec niech wydupczaja.
Ostatnio edytowane przez regan : 29.06.2017 o godz. 21:57.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Przypominam przywiązanie do barw klubowych ww. obcokrajowców, a kilku Polaków, wychowanków, z Handzlikiem, Zającem i innymi wynalazkami na czele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wester : 30.06.2017 o godz. 00:00.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Pol Llonch razem z Maka to moi obecnie ulubieni pilkarze w druzynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przeciez te ....y warszawskie obrażają nas takimi ofertami za reprezentanta Polski i wychowanka ... Podobno w tym klubie rządzą ludzie którzy sa związani z klubem i pozwalają zeby krawaciarze pluli nam w twarz cena za maczynskiego to powinno byc milion euro a dla cwelki warszawskiej 2 miliony . Przez tyle lat jeden drugoplanowy zawodnik przeszedł do Legii a teraz jaki miałby byc powód aby kluczowy piłkarz miałby tam pojsc za czapkę gruszek. Panowie szanujmy sie ! Jestem kibicem Wisełki Krakow .......e legie i warszawiaków. Jeśli oni plują nam w twarz to my tez złóżmy im ofertę np 300 tys euro za dzidzie albo ....ana. Krzysiek a Ty sie określ czy chcesz byc makatsw czy makacwks!!!
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 30.06.2017 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
300 000 euro za Maczynskiego od Legii to mało. Dlaczego? Bo jesli Maczynski zagra w reprze na Mundialu w Rosji jako piłkarz Wisły to Wisła ponad 200 000 otrzyma z bonusów od FIFA.
Tracimy wiec pilkarza, a od Legii dostaniemy to co możemy dostac za rok od FIFA. Jesli nie sprzedamy go w tym okienku. Mamy Mączyńskiego, nie mamy kasy, a Maka może w zimie po złości podpisać kontrakt z kim chce i latem 2018 odejdzie z Wisły za darmo. Idealnie byłoby sprzedać go za (minimum)500 000 euro Nie możemy równać teraz do innych finansowo. Zajebmy ich fanatyzmem. Zamiast lamentów, 20000 karnetów ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wypozyczenie Bartosza mam nadzieje, ze oznacza przyjscie jeszcze przynajmniej jednego konkretnego skrzydlowego
I mam nadzieje, ze to faktycznie wypozyczenie, bo to chyba najlepiej rokujacy u nas zawodnik lapiacy sie do U-21 ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wypożyczenie Bartosza, źródło?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Zawsze można ustalić 450-500 tyś. euro + 50, czy 100% z bonusu otrzymanego od Fifa. Gdyby sam zawodnik nie chciał przejść, a myślę, że z Mąką są w kontakcie - to kolejnych ofert by nie było. Jak tak ma być, to trzeba godnie zarobić , względy pozasportowe już powoli w piłce jak widać nie istnieją..
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.06.2017 o godz. 11:09.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Naprawde jestem ciekaw co zrobi Maka. Ja nie wiem po co mu ta legia, nie liczac kasy. Oczywiscie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia dla kasy i skoku sportowego. Zagraniczny transfer dla kasy, ale nie będzie miał tam gwarancji pierwszej 11 i może się tym udupić. Także podejrzewam, że w głowie Krzysia obecnie panuje walka: Legia super pomysł, ale wcześniej nagadałem, że nigdy i co teraz vs. zagranica fajny pieniądz, ale nie będę pewny składu przed mistrzostwami.
W dodatku podobno Wisła rzuciła mu propozycję nowego kontraktu. Jak zostanie to obawiam się, że będzie grał naburmuszony. Cały ten cyrk z przejdzie czy nie przejdzie przydałoby się w końcu skończyć, bo zaczyna być męczący. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie ten cały Halilovic wydaje się być niezłym grajkiem, widać że piłka mu nie przeszkadza. W pierwszych kolejkach zdecydowanie postawiłbym na niego kosztem Mąki, żeby sprawdzić czy Chorwat udźwignie presję. Jeżeli tak to sprzedawać Mąkę i się nie zastanawiać.
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Uranie ... Zdecydowanie )![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeszcze się okaże lepszy i będą dopiero jaja. Ten reprezentant 6 drużyny na świecie, która nota bene za kadencji Nawalki wygrała aż jeden mecz z poważną drużyną( i to fartem ), gra w 6ej drużynie w tabeli w ogorkowej lidze.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.06.2017 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wtedy to już tylko nadać obywatelstwo i do repry...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
..i transfer do legi za 500.000 euro
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, za granicę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
O róznicy gry miedzy 6 a 10 to chyba nie trzeba wspominać, jedyne co mają wspólnego ze sobą to srodek pola. Inaczej mowiąc : Stilica za Maczynskiego tez bym nie wstawił, mimo iz lewą noga potrafi zawiązać krawat. Na domiar złego, co potwierdza moje słowa, zaden z trenerów go na 6 nawet nie chciał próbować. (tak tak, powiecie ze ze wzg. na motoryke E: dla mnie Mąka to 6. Dla Was 8 bo cierpicie na deficyt szóstek Nie dziwie sie, majac wczesniej Uryge czy Ostoje, chłopa co potrafi podać do przodu czy tez kiwnac, nazywacie rozgrywającym.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 30.06.2017 o godz. 14:43.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mąka bardziej rozgrywający niż defensywny pomocnik.
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to jest coś innego , coś jakby pomiędzy, coś co umie niewielu pomocników na świecie i stąd wartość Mąki i jego stała obecność w kadrze Polski
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Hahahah 6tki, 8mki, niewielu zawodników na świecie to potrafi to już absolutny hit
Piłkarz kompletny. Gra w polskiej lidze, nie grał w żadnej innej poza mega silna chińska Weźcie mi powiedzcie jak to jest, że tacy znawcy jak wy się na nim poznali a nie poznała się Barcelona, Real, Bayern, ...(wpiszcie sobie co chcecie). Mączyński jest jaki jest, solidny ligowiec, w beznadziejnej lidze, nic poza tym. Zdaje sobie sprawę z tego, że jego ewentualny transfer mógłby zachwiać naszym środkiem pomocy. Nic w tym nadzwyczajnego nie będzie bo zanim ktoś się wkomponuje, minie trochę czasu( tak samo zresztą było ze współpraca Mąki z Llonchiem na początku) ale fakt, jest to chyba jedyny negatywny aspekt jego ewentualnego odejścia. O jego "wislackosci" szkoda się nawet wypowiadać bo dla innej polskiej drużyny rozegrał więcej meczów niż dla Wisły. Już Alan Uryga bardziej zasługuje na to miano. Nie mam do Krzyska żadnej awersji ale nie róbmy z niego na siłę Boga boisk i drugiego Reymana.Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.06.2017 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że jest wart więcej niż te grosze które legia proponuje...
Chociaż jesteśmy w takiej sytuacji, że przyjmiemy każdą kwotę w granicach miliona euro. ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|