|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To jest szrot na miarę naszych możliwości
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Online |
|
|
No ten to juz wyglada mega slabo. Wogole to czy my bedziemy brac samych srodkowych pomocnikow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Online |
|
|
Czy valencia jest szrotem to sie jeszcze okaze bo wg mnie nie dostal tu zadnej szansy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak ma nasrane w głowie to żadna szansa nie pomoże.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
|
a kto Ci powiedział,że ma/miał nasrane w głowie?
kilka stron wcześniej pisałem o piłkarzach jacy będą/powinni trafiać do Wisły Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
A co do naszego testowanego Słowaka https://youtu.be/Tks5gSbsgxA trochę mi przypomina Kosę przez te długie nogi |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A czemu mial dostac? Bylo kilku innych pilkarzy ktorzy nie dostali a czemu mial dostac akurat on?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Maka nie powinnien isc do legi tylko zagranice... koniec kropka nawet zarobic mniej ale nie do legi... legia sie zaraz posypie niech im tylko jeden sezon nie wyjdzie... kasa sie skonczy a oni zostana z placa np. Za jedrzejczyka ktory jest mega slaby w lidze po powrocie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale Mąka nie idzie do Legii...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja .......e. A niech Maczynski w końcu idzie do tej legii i nawet za darmo. Bo juz sie zbiera na wymioty od tej calej szopki zmajstrowanej przez kluby, pismaków, kretynów z twetera jak i samego zainteresowanego.
Emocje jak by nam co najmniej Messiego zydy podpierdalały. Jesli Krzysiek rozważa możliwość przenosin to pakowac walizy, wręczyć kwiaty i pomachać na do widzenia...bo za chwile ponownie pojawia sie zale, za odrzucone przez klub intratne oferty (kotlet ponowny w mediach ) ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Spoko, spoko. Zaraz ktos Ci bedzie wrzucac, ze co z Ciebie za kibic i masz gdzies Wisle, skoro wychowanka, reprezentanta wysylasz beznamietnie do najwiekszej kosy
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 27.06.2017 o godz. 16:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po
1. Legia to dla mnie żadna smieszna kosa...taka raczej drzazga przy plejadzie wrogów takich jak : zydy,amica, kvrwa swinia czy zastepy koronkowych przydupasów. Wiem, wiem derby Polski i te sprawy .... Nazwa zyje, elektryzuje milosnikow i fanow biedronowki od zawsze... tylko wielkie kosy sie zmieniają 2. Jestem kibicem Wisly, kibicem druzyny Bialej Gwiazdy. 3. Oczywiscie, Maczynski to wychowanek, podobnie jak Skrzynski, Nowak, Alan, Nalepa, Chrapek czy Stolarski. Kazdy jest kowalem własnego losu. 4. Przecież podobno piłkarz to zwykły pracownik klubu ? Tak to szlo? Dlatego nie widze powodów by ktokolwiek sié przyjebal i sugerowal traktowanie kogos wyjatkowo. 5. Wyjebka
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.06.2017 o godz. 17:12.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No ja mam takie same podejście ale chyba jesteśmy w mniejszości patrząc na tą gownoburze
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak tak Mąka chce odejść dać mu umowę do 2019 r. i sprzedać zaraz po MŚ w Rosji
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak dadza 750000 E zeby bylo na 2 transfery i splate dlugow to niech i nawet do L idzie
za 30 letniego zawodnika wiecej i tak juz nie wycagniemy a to nie jest gracz, ktory sie nadaje na lidera druzyny najlepiej gra w kadrze, w otoczeniu piłkarzy z wyzszej niz on półki ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o fakt. Sprzedając Krzyśka do Legii utwierdza się opinie o Legii, że mogą wszystko w tej lidze. Jak tego chcą, to niech chociaż słona zabulą. Mączyński z Wisły na MŚ to hajs i prestiż. Serio chcecie oddawać krawaciarzom kreujących się na bogów jednego z naszych najlepszych kopaczy w promocji?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ta promocja na Krzyśka to milion, pół miliona Euro czy ile? Chciałbym wiedzieć na ile wyceniacie 30 latków, niezbyt kreatywnych, z zaledwie rocznym kontraktem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Uważasz, ze on tak onieśmieli pilkarski swiat, ze znajdzie sie mityczna kolejka szalonych kupcow? Ze możni właściciele dopiero po 31 lat dostrzega, ze w polskiej lidze biega taki przeskvrwysyn jak Maczynski? I z obawy przed awaria faksu z kopa sypna nam gotówka w wysokosci 5 mln euro . Natomiast on sam dostanie lukratywny kontrakt 5+2 ? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mąka JEŚLI gdzieś pójdzie, to na pewno będzie to Legia. Bądźmy poważni. Wyjazd zagranicę, to za duże ryzyko, żeby na rok przed Mistrzostwami Świata stracić miejsce w kadrze. Jaga zaś nie ma czym go skusić, bo co mu po dwumeczu z jakimiś pasterzami (po którym odpadną), skoro kontrakt będzie musiał podpisać na co najmniej 2 lata, czyli kiedy jego wartość będzie największa (po MŚ), będzie musiał liczyć, że Jaga go puści. Oczywiście w Legii jego sytuacja by była identyczna, ale jednak to jest inna półka niż gra w Białymstoku.
Ja jednak liczę, że zostanie u nas, dogra kontrakt do końca i za rok o tej porze będzie przebierał w ofertach. Niemniej, cokolwiek nie zrobi, to jest piłkarz i prywatnie bardzo w porządku gość. Niech mu się wiedzie gdziekolwiek nie pójdzie, bo wiadomo, że nie będzie to Cracovia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@serek.c2
Damian Dukat na TT napisał, że Slavii Praga przedstawili cenę za Mąkę 550 tys euro. A było to przed meczem eliminacji MŚ z Rumunią, gdzie Mąka zagrał świetną połówkę. A dla Legii cena powinna być wyższa. Tym bardziej, że to nasza bezpośrednia konkurencja i sprzedają rówieśnika Mąki czyli Pazdana za 2 mln euro. Powinniśmy sobie krzyknąć z 700 tys euro i czekać na ich reakcje.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 27.06.2017 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no, 300tyś ojro jest super za reprezentanta Polski, która posadził na ławke Krychowiaka. Brać bo jeszcze cofną oferte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W takim razie Wisła zaczyna popadać w sprzeczność. Wcześniej twierdzili, że żadnej oferty ze Slavii nie odrzucali, jej bowiem nigdy być nie miało..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|