|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dzieki tym ludziom Wisla Krakow jeszcze istnieje na mapie Polski i dzieki tym ludziom masz mozliwosc pisania na forum Wisly Krakow, a nie Cracovii
Dla ciebie problemem nie byl gimnazjalista Meresinski ale zrozum ze dla nas liczy sie Wisla i dzieki osobom z SKWK i TS ten klub przetrwal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
możesz rozwinąć ten wątek, bo generalnie wszystko wskazuje że wręcz przeciwnie http://niezalezna.pl/100815-co-za-pr...-reakcja-klubu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Dla mnie obydwie podstawowe opcje polityczne to zawsze był wybór jak między dżumą a cholerą, a tu widzę wojenki i podjazdy pseudo-polityczne na forum Wisły
Darujcie sobie tą żenadę i te jakieś teorie spiskowe. TS prowadzi Wisłę i jak na razie z dobrym skutkiem. Oceniać rzetelnie będzie można ich pracę za sezon lub dwa. Ew. można ocenić poprzedni sezon - ale ciężko go traktować w jakiś inny sposób niż pozytywnie (przynajmniej odkąd TS przejął Wisłę). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na testach medycznych jutro? ma się pojawić Momchil Tsvetanov z Litexu Łowicz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje ze sportowych bo to kawał ogóra
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po czym to stwierdzasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tia coś jeszcze ? ty! ku...a transfery są źle transferów nie ma też źle...na 17 meczów 5 bramek i 2 asysty
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
w 154 meczach 22 gole i 17 asyst... z takim bilansem chyba przyszedł do nas Kirm i wiadomo ile nam dobrego przyniósł
Nie powinno być źle.![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Patrzac na statystyki , zastanawiam sie co RB9 jeszcze robi w naszej ekstraklasie .
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z tego co ja pamiętam, to jak graliśmy z Litexem to wcale taki ogór nie był.
Ale kto wie, jak to teraz wygląda..
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 25.06.2017 o godz. 21:05.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Widzę jakiś ekspert od ligi Bułgarskiej się tutaj znalazł, za pewne widziałeś go w wielu spotkaniach.
![]() Zrozumiesz, że na gościa z liczbami, w formie nas NIE STAĆ?! **** Chłopak kiedyś zapowiadał się na ciekawego grajka, potem niestety nie było lepiej, a tylko gorzej. Pytanie dlaczego? Tego już nie wiem. Coś w sobie na pewno ma, liczymy na odbudowanie go, na wyciągniecie z niego maksa, powrotu do tego co pokazywał kiedyś. Transfer za frytki.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 25.06.2017 o godz. 21:05.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedno co może niepokoić to fakt,że podpisywanie kontraktów krótkoterminowych ma swoje plusy i minusy - plus szybko pozbywasz się szrotu minus gdy zawodnik odpali to mała szansa by u nas chciał zostać. Hiszpanie, którzy do nas trafili w tym okienku podobno zarabiają mniej niż w poprzednich swoich klubach jeżeli odpalą a my będziemy grać o środek tabeli to z dużym prawdopodobieństwem u nas nie zostaną.
Zobaczymy jak w tych warunkach Ramirez zdoła szybko wkomponować nowych graczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Naprawde chcesz aby (odpukac) w przypadku wiekszych problemow finansowych z szafy wyskakiwaly kolejne Jovanovicze, Genkowy i inne ? Innym przykladem byl tez Lukasz G, ktory pamietacie jaki mial kontrakt choc z niego zszedl jesli dobrze pamietam.Poza tym drogi Markusie, jak gosc nie bedzie chial zostac, to nawet go umowa 20 letnia nie zatrzyma.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 25.06.2017 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Podobno Krysia odchodzi z Realu, a że chcą zachować ilość primabalerin w składzie to podkupują nam Małego. Tak słyszałem, pewne źródło...
Kibice transferów mają swój najlepszy okres. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kiedy ostatnio sprowadziliśmy skrzydłowego na poziomie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Może jestem naiwny zadając to pytanie, ale widział ktoś jak ostatnio prezentuje się ten cały Cwetanow? Czy tak po prostu będziemy pisali ogór/nie ogór.
Małecki? Wolski?
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 25.06.2017 o godz. 22:41.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A kiedy ty splacisz 2tys zl?
Numer konta Akademii: 70 2490 0005 0000 4600 1632 0774 ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Videmont jest ok, tylko się niektórym nie podoba jego twarz i tyle, bo z gry coś tam wniósł. U nas to najlepiej jakby kibole grali, na łyso, kilka tatuaży, brak 2 zębów z przodu. Ci much nie mają, bo już dawno zostały im wybite.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeśli chcesz by Ci przyznano racje to daj chociaz jakies argumenty... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Barca nie może się zdecydować czy Paulinho z Chin czy RB9 z Wisełki. Przegrana rywalizacja z Małym, który końcówkę sezonu miał mega słabą, niestety nie świadczy dobrze o sportowych walorach VHS-a. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |