|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Umknął mi artykuł o Carlitosie [KLIK] - oby i w tym przypadku przeskok między 3 ligą hiszpańską a Ekstraklasą nie był widoczny.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z Haliloviciem nie ma przypadkiem problemów związanych z ekwiwalentem za szkolenie? Tak czytałem gdzieś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem na ile ten gość jest wiarygodny https://twitter.com/CarlosGangaG/sta...35232171954176 ale pisze,że Lopez podpisał umowę do 2019 r
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 sezony to znowu nie taka długa umowa. Taki Kądzior w żydowni jak się nie myle jest o krok podpisanie 5 letniego kontraktu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W którym momencie Junco zdementował przyjście tego Miguela ? Bo oglądałem zapis z konferencji i nic takiego nie usłyszałem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
Naprawdę dziwi mnie ten lament nad tym że odeszło od nas 8 graczy (w tym tylko 1 z podstawowego składu...) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tragedyja, 4 bramkarzy odeszło i to wszyscy z pierwszego zespołu. Tak naprawdę to tylko Zachara i Załuska coś wnosili do gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Adrio, chyba chodziło Ci o Irak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dwa słowa w temacie Urygi. Chłopak dość wcześnie u nas zadebiutowal. Smuda mu z braku laku dał pograć całą rundę, a później Moskal tez od niego zaczynał ustalanie składu (do czasu). I pomimo tego nikt nigdy z zagranicy nie chcial go od nas kupić? Dlaczego? Ilu jest pilkarzy w ekstraklasie ktorzy ledwo zadebiutują w młodym wieku a już i interesują się nimi duże kluby (Stolarski, Kokoszka, Bednarek, Wolski, Dragowski i wielu innych). Powód jest jeden. Takich przeciętnych graczy jest na pęczki. Alan grał u nas bo byl wychowankiem, który mial bardzo dobre warunki fizyczne i już w wieku 18 lat byl gotowy do gry w seniorach (abstrahując od poziomu) Do tego akceptowal rolę rezerwowego i latacza dziur. Tacy też sa potrzebni w drużynie. Jednak poza tym niczym się nie wyróżniał i sądzę że jego poziomem docelowym jest 1 liga.
Życzę mu aby trafil do Wisły Płock i zamknął usta mi i innym krytykom. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Natomiast powod dla ktorego to Junco jest dyrektorem sportowym a nie ty to fakt, ze jedna sprawa to infantylnie wymarzyc sobie sklad a druga to przekonac tych zawodnikow aby przyjeli oferte Wisly a nie jedna z dwudziestu innych, ktore maja na stole. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Generalnie to miał zapytania z zagłębia i śląska. Ale kghm zakontratował Pawłowskiego z lechii a we Wrocławiu juz syn Urbana -kosecki przebiera nogami. Takze.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko ze byc moze teraz manadzer kurczowo rozsyła oferty dot. zawodnika, bo jedak Probierz był tutaj dośc kluczowy.
Ciekawe co teraz zrobi pilkarz ktory nie przyjechał na testy medyczne tylko czekał na wybor trenera. Imho to zagrywka ktora daje znac ze maja inne opcje... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie sądzę,aby przyjście do nas Kądziora było prawdopodobne nawet w minimalnym stopniu. Doskonale wiecie,że konsekwentnie realizujemy politykę obniżania wydatków na wynagrodzenia i szukania zagranicznych alternatyw o (mam nadzieję) wyższej jakości. Jako najlepszy zawodnik I ligi ma po prostu sporo ofert i na ten moment nie jesteśmy w stanie podjąć rękawicy. W przytoczonym wcześniej Lubinie jest naprawdę sporo pieniędzy jak na naszą ligę i stać ich na wysokie kontrakty,nie mówiąc o ścisłej czołówce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Uryga dla mnie jest to przykładem na tzw. efekt relatywnego wieku.
Kowalski, Czekaj, Żemło, Kujawa, Nalepa - nie chce mi się sprawdzać ale podejrzewam, że część z tego grona też jest z pierwszego kwartału roku. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 21.06.2017 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to bramkarz by był, oby okazał się kocurem
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jeżeli to ma być ten bramkarz z Hiszpanii, to wypada się cieszyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Janekx napisał 4 nazwiska
Ten caly kiewicz potwierdził 2 Pozniej na konferencji ponoć Junco zdementował tych pomocników? Szkoda by było bo ciekawi młodzi zawodnicy. Bramkarz wygląda solidnie. Oby podpisali go z opcją przedłużenia gdyby sie sprawdzil. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trafilismy z Cierzniakiem, trafilismy z Zaluska to moze trafimy rowniez z Julián Cuesta. Btw niezly z niego dragal
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
2 lata temu gdy grał w Almerii wyceniano go na 1,5 mln euro, ciekawe czemu jego kariera się zatrzymała? na papierze wygląda dobrze
Jestem jednego ciekaw w naszej polityce transferowej. Aby móc zarabiać na piłkarzach takich jak Petar Brlek, nie dość że musimy trafić z transferem to jeszcze podpisać odpowiednio długi kontrakt. Jeśli kogoś podpisujemy na 1+1 (jak Lloncha) to ciężko będzie na nim zarobić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kontrakt 1+1 przy eksplozji formy gracza oznacza, ze po roku automatycznie go przedłużamy i staramy się z miejsca go sprzedać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|