|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a może jakiś dobry link do oglądania seriali? filiser.rv widzę, że zaniemógł
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Filiser faktycznie padł. Coś można znaleźć na anyfiles.pl
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zacząłem spisywać ostatnio swoje wspominki, a część z nich, zwłaszcza jeśli chodzi o parę znajomości wiążą się ze starym dobrym forum TWSD. Pozwolę sobie podzielić się tworzonym przeze mnie serialem vlogowym @Jestem Budda Człowieku: https://www.youtube.com/channel/UCI6...SGhKmCf6F67Xfg
Ciekaw jestem czy ktoś tu jeszcze z tamtych czasów postuje. Jak coś źle zrobiłem i to zły temat czy coś to z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość za długi staż i że dawno mnie na forum nie było pozdrawiam :razz: ![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W końcu z opóźnieniem z powodu braku czasu, obejrzałem 3 sezony Better Call Saul przyjemnie mi się oglądało aż do ostatnich odcinków trzeciego sezonu.Pięknie załatwił Chucka w sądzie,ale wkurzyłem się jak też załatwił Erin. Ciekawe czy uratują Chucka? może Jimmy będzie miał jakieś przeczucie ? Dawać IV sezon dopiero w 2018r....W IV sezonie ma się pojawić Jesse i Walter ciekawie oj ciekawie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szukam jakiejś brytyjskiej produkcji kryminalnej badz czegos w tym stylu
ktoś coś może polecić?Od siebie polecam Unforgotten ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lubiłem Kevin'a Spacey'ego nie spodziewałem się takiego gó...na z jego strony widać,że nie ma świętoszków i każdy ma coś za uszami teraz pewnie będzie wsyp podobnego syfu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Taki świat, pedał pedałowi wilkiem. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Broad Church i Black Mirror bardzo fajne
![]() Ja oglądałem jeszcze Unforgotten i też mogę polecić ![]() Teraz Luther na ekranie i jak dotychczas nie jestem rozczarowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tez uwazam ze Luthera zabili tymi sezonami. Kpina.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pany co sie teraz oglada?
Jakis odpowiednik Mentalisty moze jest? albo jakas komedia 20/30 minutowa? nie ogladalem dawno juz nic, chyba mam netflixa. Wiem ze kazdy poleca Vikongow ale nie moge przebrnac przez poczatek. Co ogladacie i polecacie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przebrnij przez początek ........dobra rada
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiednik Mentalisty... Cały czas jest Castle. Jak nie widziałeś może się spodoba, tak samo możesz spróbować Limitless.
Seriale komediowe do 30 minut: Entourage Ballers Californication Jak poznałem waszą matkę Big bang theory ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
castle gown, limitless rowniez (zero logiki
komediowe znam chodzilo mi o produkcje z biezacego roku lub z 2016.Ballers gdzie znajde online ? Bo z tego co widze jest wiecej sezonow a skonczylem na pierwszym ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hbo go i pebx
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś lubi klimaty sf i twórczość Dicka polecam Philip K. Dick's Electric Dreams.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wataha sezon drugi miazga kocham ten serial szkoda,że tylko 6 odcinków....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
suburre ktos ogladal moze ?
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Oglądałem, nawet mi się podobało
![]() Polecam Mindhunter - serial o współpracy sluzb specjalnych z seryjnymi mordercami w USA w celu zrozumienia ich sposobu myślenia - oparte na faktach. El Chapo - serial o baronie narkotykowym z Meksyku, klimat Narcos, bałem się, że podobny serial Netflixowi nie wyjdzie ale jest b.dobry, w dwa dni go wciągnąłem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Suburre polecam .Fajnie sie ogląda.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Suburra miała być odpowiedzią na Gommore ale jest słabsza. Zła nie jest. Obejrzeć warto ale cudów nie ma.
Mind Hunter bardzo fajne. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś mówi że Suburra ma start do Gomorry to niech sobie obejrzy wstęp do pierwszego odcinka nowego sezonu.
Przecież to jest bez porównania. Linku niżej nie klikać jeśli nie oglądałeś sezonu 1 i 2 bo mega mocny spoiler. https://www.youtube.com/watch?v=hByfmRz28vE
Ostatnio edytowane przez MatMario : 22.11.2017 o godz. 13:37.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To chyba obydwu seriali nie widziałeś.... Oglądam tę Absentię i muszę przyznać się... męczy mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No raczej widziałem. Oczywiście nie chodzi mi o zwykłe odcinki Mentalisty, tylko o te z RJ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak ktoś lubi uniwersum Marvela, to polecam Punisher. W mojej opinii najlepiej zrobiony serial póki co (jeżeli chodzi o Marvela rzecz jasna).
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 23.11.2017 o godz. 22:56.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Natomiast te dwa seriale łączy jedna wada - totalnie zmarginalizowana rola policji. Bohaterowie dokonują brutalnych przestępstw w biały dzień, a nikt z tym nic nie robi. Nie chce mi sie wierzyć, ze we Włoszech nie ma specjalnych jednostek policji do walki z przestępczością zorganizowaną. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|