|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ten Pęczkowicz przeczytał gdzie indziej o tym i dopisał sobie(strzelił), że będą testy w poniedziałek. On nigdy nie miał swoich informacji.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Bramkarz na niewiele wyższym poziomie co Miśkiewicz. Wątpię w prawdziwość tych rewelacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W artykule o podobnej tematyce sport.pl sugeruje iż "Z Wisły prawdopodobnie odejdzie także powoływany do reprezentacji Iraku Kais Al-Ani." - http://www.sport.pl/pilka/7,65039,21...html#SportLink
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
>>>Bramkarz na niewiele wyższym poziomie co Miśkiewicz.
Mowa o Załusce? Pełna zgoda! Ja gry Korony za często nie śledziłem, ale w tych meczach co miałem okazję Borjana oglądać wywarł na mnie dużo lepsze wrażenie od Załuski. Na pewno byłby to ciekawy ruch. Z plusów to jeden jest oczywisty : przynajmniej nie jest legionistą
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.06.2017 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przypominam że zakładając pozostanie Valenci w klubie będziemy mieli trzech zawodników spoza uni euripejskiej. Jeśli mnie pamięc nie myli to na boiksu może przybywać dwóch.
W takim układzie ktoś z dwójki Stilić/Valencia siedział by na ławce z powodów proceduralnych |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
o jakim 3 zawodniku mowa? Chyba nie myślisz, że "Irakijczyk Kais" zajmuje miejsce dla obcokrajowców? Jego matka jest Polką i sam jest Polakiem. Obecnie tylko Semir i Ever są spoza Unii.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A Stilić, to nie ma polskiego obywatelstwa jeszcze? Może czas się o nie zwrócić?
edit: news o tym, że się o nie stara z 2014: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...750,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego tez nie brałem Borjana pod uwagę
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
walczymy o Janka Muche
Jedyny problem jest taki ze musialbym on sam rozwiazac umowe ze Slovanem bo nas nie stac na gotowkowe. E: o żesz Wątroba.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.06.2017 o godz. 12:32.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
warto zwrócić uwagę na tych chłopaków, świetne staty
środkowy pomocnik - https://www.transfermarkt.pl/michal-...spieler/104977 skrzydłowy - https://www.transfermarkt.pl/filip-h.../spieler/74707 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
na pewno?
za wiki "kanadyjski piłkarz pochodzenia serbskiego występujący na pozycji bramkarza w bułgarskim klubie Łudogorec Razgrad oraz w reprezentacji Kanady." https://pl.wikipedia.org/wiki/Milan_Borjan |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W meczu z Lechią Gdańsk jednocześnie grali Pylypchuk [ ukraina - poza UE] Vanja Marković [serbia, poza UE] oraz Borjan [kanada, chorwacja, serbia - z UE]. Więc jednak zawodnik z UE ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawa informacja o tym młodym słowackim bramkarzu, kogoś takiego się nie spodziewałem. Nie wiem jaką przewagę ma jednak mieć ten chłopak nad np Kacprem Chorążką? Może ktoś mnie oświeci. I trochę to byłoby dziwne gdyby przyszedł do nas za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Nikt nie powiedział, że musi mieć przewagę, w klubie potrzeba trzech bramkarzy, nie dwóch. Rywalizacja.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Kais w 3 lidze zagrał 7 meczy więc raczej nie ma szans na gre u nas.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
I uważam że takich młodych, zdolnych na których można zarobić powinniśmy szukać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Pojawił się temat Kamila Wojtowskiego (tak to ten z RB Lipsk) w Wiśle. Lipsk rozwiązuje drużynę do lat24.
Wojtkowskim interesują się również Anderlecht Bruksela, Pogoń Szczecin i BVB (2 drużyna) |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |