|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy są jakieś nieoficjalne informacje odnośnie przyszłości w klubie Urygi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Buchalika i Miska trzeba sie pozbyc chocby bronic miał Ondrasek. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Z tym drugim się w 100% zgadzam. Tak samo Załuski mi nie szkoda - ot trzej bramkarze w przedziale mierny-niezły (zależnie od formy/dnia), z medianą przemawiającą najbardziej za Załuską.
Ostatnio edytowane przez filemon : 07.06.2017 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Misiek to przecież poziom niewiele niższy niż Załuska. Ot taki ligowy średniak, ze świetnym refleksem ale z beznadziejnym wyprowadzaniem piłki. Głupich akcji w swoim pierwszym sezonie miał mniej niż Załuska, dopiero później po kontuzji spuścił z tonu. Jakby miał grać to bym nie płakał, chociaż wolałbym kogoś kto jednak potrafi co nie co grać nogami. Fajnie by było jakby to robił również lepiej niż Załuska, bo on też techniką użytkową nie grzeszy (chociaż na początku sprawiał takie wrażenie). Generalnie wrażenie to jest słowo klucz nt gry Załuski. On sprawia wrażenie solidnego golkipera. Tylko jak się wszystkie jego obcinki zbierze razem i pomyśli, że to tylko 1 sezon był to człowiek zaczyna inaczej patrzeć. Krzyżyk na drogę do Pogoni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mateusz Zając przecież wraca też z wypożyczenia. Czemu nie dać jemu szansy? Na ławce Chorążka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mnie tam strata Załuski w ogole nie wzrusza
Ot solidny bramkarz, zadnego spektakularnego meczu w jego wykonaniu sobie nie przypominam, za to kilka powazniejszych bledow, szczegolnie przy wyjsciach do pilki juz tak Szkoda tylko ze w ostatnich 2-3 meczach jakiegos młodego nie ogrywali ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jeśli odejdzie Zaluska to pewnie zostanie Miśkiewicz lub Buchalik, a na ławce Chorażka/Zając. Ogólnie nie liczyłbym ma jakieś większe transfery.
Bramka: j.w. Jeśli odejdzie Załuska, pewnie zostanie Misiek lub Buchalik. Jeśli nie będą oni zainteresowani pozostaniem u nas, pewnie przyjdzie ktoś z zagranicy z kartą w ręce typu Rodic czy Polacek. Albo Pawełek. Obrona: przychodzi Arsenić, pewnie przedłużymy kontrakt z Urygą. Jeśli odejdzie Sadlok to pewnie podpiszemy kogoś bez kontraktu. Wraca Żemlo więc pewnie będzie oszczędnościową opcją na środek obrony. Zobaczymy co ze Spiciciem, na ławkę jestem za. Pomoc: trzeba sprzedać Mączyńskiego. Miewał dobre mecze, ale Krzysiek lepiej wyglądał ostatnio w kadrze niż w Wiśle. Na jego miejsce trzeba poszukać kogoś o podobnych umiejętnościach, co jest do zrobienia w sensownych pieniądzach. Przydałby sie ktoś na skrzydło, ktoś kto posadzi Boguskiego na ławce. Na kolumbijczyków niezbyt liczę. Trzeba zobaczyć ich podczas obozu i potem ewentualnie skrócić wypozyczenie i trochę zaoszczędzić na ich pensjach. Czuję, że Kiko nie ma zaufania do Valencii. Przydałby się jeszcze ktoś na pozycję 6, ale przy naszych finansach raczej nie ma co liczyć na dwa transfery do drugiej linii. Atak: Jest Brożek, wróci Drzazga, zostanie ktoś z pary Ondrasek/Zachara. Oprócz Arsenicia powinniśmy być gotowi, że zasilają nas 1-2 zawodnicy. Odejdą pewnie Załuska, Mączyński, Sadlok. Nie liczę, że następny sezon będzie lepszy od tego. Powtórka 6 miejsca będzie dobrym wynikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Żebyśmy tylko nie przesadzili z tymi Hiszpanami
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ale przecież dogadany bramkarz nie jest z Hiszpanii https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...26187616141313
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szprotson
sory, ale sprawami transferowymi od jakiegoś czasu zarządza Junco i jestem spokojny o to, że mamy jakiegoś bramkarza w zanadrzu... minęły na szczęście czasy Jacka B. czy Zdzisława K. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Chęci postawienia na młodych, którzy mają tylko tę zaletę, że są młodzi nawet nie chce mi się komentować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Stanowski pieprzy na TT że Wisła szuka bramkarza w Hiszpanii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
On pieprzy w zależności jak zawieje, Wisła hiszpańska, więc pewnie szukają w Hiszpanii, Załuska w Pogoni? Więc pewnie oprócz długości kontraktu oferowali znacznie mniejsze pieniądze w Wiśle (przeczytał wcześniej o zaległościach). On żadnego dobrego info na temat Wisły nie ma.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wojtowicz pisał ze mamy kogos dogadanego z Hiszpanii.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|