|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dobrze, że Brozinho strzela jak szalony
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Online |
|
|
Porównanie jest bez sensu, gdyż on z powodu kontuzji zagrał ledwo kilka spotkań
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To już chyba lepszy byłby ten Śpiączka z Łecznej (10 goli).
Javi Hernandez też jest niezły. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Kolev to świetna opcja i na pewno po sezonie trafi do klubu ekstraklasy. Aż dziw bierze że w ogóle trafil do Stali.
A jego wzrost nie ma nic do rzeczy w porownaniach z Ondraszkiem. Facet potrafi grać w piłkę, Ondraszek nie za bardzo. Nie ma takiej techniki, inteligencji boiskowej i zmyslu do gry kombinacyjnej jak Bulgar. Jak nie kosztuje duzo to bralbym go z miejsca, a Drzazge zostawil dalej w Stali. Niech sie ogrywa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie Spiaczka a gdzie Kolev nie wiem jak to się stało ze on trafił do 1 ligi chyba dlatego ze ta kontuzje miał i musiał się gdzieś ograć przez pół roku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tutaj skróty meczów Stali w ostatnich kilku kolejkach, można sobie wyrobić zdanie o Kolewie:
Skrót 28 kolejki: http://www.polsatsport.pl/film/znicz...meczu_6465031/ Skrót 29 kolejki: http://www.polsatsport.pl/film/stal-...meczu_6465832/ Skrót 30 kolejki: http://www.polsatsport.pl/film/wisla...meczu_6467856/ Skrót 31 kolejki: http://www.polsatsport.pl/film/miedz...meczu_6468242/ Skrót 32 kolejki: http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/...kolejki-wideo/ Skrót 33 kolejki: http://www.polsatsport.pl/film/gks-t...meczu_6471638/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kolev już wygląda sensowniej od goleadora, ale myślę że ciągle to nie ta półka w którą powinniśmy celować.
Co do Śpiączki gość zwrócił moją uwagę za czasów gry w Podbeskidziu, waleczny, szybki i ma to szczęście do strzelania goli, przynajmniej w tym sezonie. Poziom mniej więcej Zachary . Natomiast jeśli to Javi Hernandez miałby przyjść w miejsce Brleka i mając dalej w kadrze Stilicia uznałbym to za ruch bardzo mądry. Hiszpan pasuję tutaj idealnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym tych odpadów z Łęcznej nie ściągał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jakiś konkretny powód? Nie płacili im, a ja widziałem, że grali ambitnie.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dochodzic potrafi ale gdyby ich wiecej wykorzystywal bylby krolem strzelcow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gdyby ich więcej wykorzystywał to nie rozmawialibyśmy o nim w kontekście Wisły. Można go wymienić za Ondraszka (gorszy nie będzie) - a nóż widelec przełamie się ze skutecznością i za rok sprzeda się go z zyskiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie Spiączka jeden z wygranych tego sezonu.
Najwazniejszy atut chłopa - 90 minut jazdy na dupie - czyli idealnie pod Kiko co do Koleva, na papierze super, pytanie jednak z jakiego powodu odpalił go Sląsk na medycznych... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam, to leczył kontuzję kolana kilka miesięcy wcześniej.
Nie pamiętam natomiast, czy powodem było ukrycie tego faktu, czy to, że na badaniach wyszło coś niepokojącego. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Kolejny dobry mecz Rafała Figla z Rakowa Częstochowa przeciwko Polonii Warszawa. Raków jest już na zapleczu Ekstraklasy. Za moment ktoś go Wiśle zwinie sprzed nosa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O tych waszych wypocin to, aż sie niedobrze robi. To kogo Wisła ściągnie nie zależy od was. Sezon ogórkowy otwarty. Możliwe, że nie ściągną ani Bułgara ani żadnego innego z w/w. Junco znajdzie nam perełke do ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po to jest Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów, aby sobie podyskutować
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Ja to tylko tak wrzucę.
Dorobek naszych zacnych napastników: Brożek: 31 spotkań 2127 minut na boisku 6 bramek!!! Ondrasek: 24 spotkania 1392 minuty na boisku 3 bramki!!!! Zachara: 27 spotkań 1168 minut - 4 bramki !!! Wszyscy trzej są do pożegnania po tym sezonie. Z tym, że Brozio z wielkimi honorami oczywiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I kim my mamy wygrywać mecze takie jak dzisiaj z Niecieczą....Może RB9 na szpicę
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jako następcę Mączyńskiego proponuję Damiana Rasaka z Miedzi Legnica. Chłopak ma 21 lat, grał trochę w młodzikach włoskich drużyn, jest defensywnym pomocnikiem, ale ma ciąg na bramkę. Możecie sobie go pooglądać na Miedź.TV. Chłopak gra z nrem 21. W meczu z GKSem Tychy zaimponował mi odebraniem piłki od zawodnika drużyny przeciwnej i zakończył tę akcję strzałem (czas od 00:30 do 00:42). Rozegrał około 30 spotkań w pierwszej lidze. Wydaje się być całkiem dobrą opcją na nasze warunki
Pozdrawiam serdecznie, b.Chociaż on bardziej z prawej strony byłby, bo prawą nogą operuje. Więc nie bardzo jako następca Mąki pasuje. Ale całkiem mądrze gra. Tego nie można mu odmówić. Powód: dodatkowa obserwacja
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 04.06.2017 o godz. 21:26.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|