|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Raczej z kozami się chowałeś, bo coś ciągle w Twoich wypowiedziach meczy... A teraz zdupcam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ty raczej z baranami, skoro nie przyjmujesz do siebie, że obie formy są dopuszczalne
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ty się lepiej zastanów, dlaczego niektóre wyrażenia stają się dopuszczalne
Barany mają z tym coś wspólnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
A z Danchem może być prozaiczny problem. Jego agentem przypadkiem nie jest Bolek ?
Jak ogarnie rodzinne problemy - stoper na lata. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Tak, to wiem. Jednak oni podpisali kontrakt przed sprawą z Czerwińskim. No nic, mam nadzieje, że mimo wszystko będą się w stanie porozumieć jesli do owych negocjacji dojdzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wielką literą, nie dużą panie Miodek
![]() PS. Ktoś godny rozważenia z niższych lig na skrzydła? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jak już się o Miodka rozbiło - sprawdź, co sądzi o "wielkiej" literze
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakem Miodek, mówię wam: skończcie pierdzielić
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak bez szacunku, wam? :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
do krasny
Tak, Damian Kądzior Chętnie widziałbym go w Wiśle w następnym sezonie. Wykręcił astronomiczne statystyki w obecnym sezonie, myślę że jest gotowy na ekstraklasę. Poza tym jest jeszcze stosunkowo młody i można by na nim w przyszłości zarobić. Grał dotychczas w 1 Lidze, więc nie będzie też żądał niewiadomo jakich pieniędzy. Myślę również, że sam zawodnik nie miałby nic przeciwko temu, żeby przejść do Wisły bo to wciąż duża marka i okno wystawowe. https://www.transfermarkt.pl/damian-...spieler/199299
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 11.05.2017 o godz. 09:02.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gżegżółeczka sobie kuka, Wisła nie chce Wasiluka.
Rzekot traszek słychać w dali, Dancha gawiedź z forum chwali. Hałaśliwa dziś jest głusza, Stępińskiego daj Mariusza. Żąda bór tylko jednego, podpis Arka Głowackiego. Tam rzeżuchy czuć już woń, GK będzie Przemek Tytoń. Dziś z porzeczek będzie miazga, do ataku Krzysztof Drzazga. Świat się kręci niczym fryga, odejść z klubu chce Uryga. Rafał zawsze w pierwszym składzie, buk butwieje w pańskim sadzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Takie propozycje jak Damian Kądzior z I ligi są całkiem rozsądne, ale póki co na jego pozycji konkurencja jest ogromna.
Obecnie nasze skrzydła to Małecki, Boguski, Videmont, Bartosz, Valencia oraz Echavarría i Słomka (obaj póki co żadnej szansy nie dostali). Nasza kadra zresztą na papierze wygląda na bardzo szeroką, a już wiemy, że na pewno dojdzie Arsenić. Wg mnie jakiekolwiek transfery będą uwarunkowane odejściem innych piłkarzy z drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
PZPN rozwiązał kontrakt Patryka Lipskiego z Ruchem. Spora okazja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
No i....jeśli już to wybierze kogoś z pierwszej czwórki w lidze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Videmont to niewypał transferowy (w mojej opini) Echavarria to wyglada jak zawodnik na doczepke do Valneci (a nawet jeśli miałby grać to raczej były informacje że to środkowy pomocnik albo napastnik) Słomka - melodia przyszłości Czyli zostaje Małecki (który teraz jest bez formy ale tu jest potencjał na czołowego zawodnika na nowy sezon), Valencia o którym wiemy tele że jakiś potencjał ma ale nie wiadomo za bardzo jaki i czy się wkońcu zaaklimatyzuje w Polsce i Bartosz który gra raz na skrzydle raz na obronie Czyli takie 1,5 skrzydłowego dwóch jak sie Valencia sprawdzi Jeśli jest opcja jakiegoś skrzydłowego fajnego wyciągnąć, brać ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@szym_ek
oficjalnie Junco przedstawiał obu Kolumbijczyków jako lewo-skrzydłowych, choć faktycznie wyglądają bardziej na środkowych Videmont to raczej niewypał ale kontrakt ma jeszcze rok Słomka też ma profesjonalny kontrakt no a Boguskiego bronią liczby |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Podejrzewam że cały skład juniorów starszych ma profesjonalne kontrakty - co raczej nie jest argumentem za tym żeby nikogo nie sprowadzać w letnim okienku
![]() A co do liczb - z przeciągu całego sezonu owszem, ale oglądając ostatnie mecze to bliższy byłbym stwierdzenia że skrzydła nie działają tak jak powinny Oczywiście wszystko zależy od strategi Jeżeli czekamy i liczymy że zimowe transfery odpala to nie sprowadzajmy nikogo - tylko wtedy 5 miejsce za rok też będzie szczytem marzeń.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dopiero od niedawna mozna podpisywac profesjonalny konrakt z zawodnikiem poniżej 18 roku życia, wiec szczerze mowiac to powatpiewam. Wiem że Chorazka ma nowy kontrakt, ale reszta..? Po likwidacji rezerw zostalo odpalonych wielu zawodnikow z Wisły.
Wraz z Arsenuciem mamy w kadrze 25 pełnoprawnych zawodnikow i nie wiem czy budzet Wisly uciagnie wiecej. Trzeba odpalic 4-5 by wzmocnic konkretnie kadrę |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Nie do końca. Jeśli ściągniemy bramkostrzelnego napastnika to możemy pokusić się o coś więcej. Videmontowi dajcie czas, dobrze wiemy jak wyglądał Brlek na początku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sobiech wolnym zawodnikiem. Brac go.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Nie żartuj, on się kopie po czole. Dobry bramkarz, snajper i stoper potrzebni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kądzior za Boguskiego, Sobiech za Ondraska i Lipski za Brleka. Na takie wymiany bym się zgodził.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|