The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2017, 15:22
Przyznam szczerze, ze więcej spodziewałem się po tym temacie jak zobaczyłem [XXX Kolejka]
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.04.2017, 15:41
Może XXX oznacza wydymanie żydów przez stołecznych czego Tobie i nam wszystkim życzę
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.04.2017, 16:01
Pod VPN używam Browsec https://chrome.google.com/webstore/d...lmmobgdodcjboh natychmiast po włączeniu w przeglądarce zmienia IP, śmiga szybko i bezproblemowo, serwer biorę z uk.
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 22.04.2017, 16:04
Ja polecam zainstalować operę. Ma wbudowaną opcje vpn i nie trzeba się bawić w inne rzeczy.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.04.2017, 16:07
Browsec działa elegancko, dzięki. Z tym, że na dailymotion też multiliga leci tylko?
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.04.2017, 16:49
tak, tylko multiliga
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.04.2017, 16:53
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Pewnie najpóźniej w poniedziałek, choć obstawiam, że nawet dziś.
Rok temu dokładne terminarze (dni i godziny) były podane w ten sam dzień zaraz po meczach, 2 lata temu na pewno rano nast. dnia był już znany bo wtedy sprawdzałem (tak więc obstawiam, że też zaraz po meczach podali).
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.04.2017, 17:02
tu powinien lecieć tylko nasz mecz, nie multiliga:
http://www.wiz1.net/channel98

Edit: zazdroszczę tym, którzy nie widzieli całości. Wynik dużo lepszy niż gra. Mogło być z 1-6. Małemu i Głowie się chciało, a reszta tylko udawała profesjonalnych piłkarzy.

Ostatnio edytowane przez jova : 22.04.2017 o godz. 18:57.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 22.04.2017, 18:58
Kur...cze, jaki ten Uryga słaby...
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 22.04.2017, 19:00
Ludzie, no jak można porównywać Ondraska do słonia Nie znacie się kompletnie. Słoń jak się wk..i jest bardzo szybkim zwierzęciem.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 22.04.2017, 19:00
szamik napisał(a):Wyświetl post
Co do meczu, dawno nie przegraliśmy... Lepiej dziś niż w przyszłych meczach więc takie 2-1 przyjmę do wiadomości
Nie jest źle, plan wykonany

Nie spinać się za mocno
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.04.2017, 19:01
Ale stylowo chłopaki zagrali.....że hej
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.04.2017, 19:03
Mecz przegrany ambicją i zaangażowaniem. W 1. połowie Górnik biegał a my się patrzyliśmy. Ondrasek jest słaby. Uryga po sezonie papa. Lepiej było przegrać dziś niż po podziale punktów.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 22.04.2017, 19:07
No, nie ma co ukrywać. Zagraliśmy straszną kichę. W pierwszej połowie im się nie chciało, w drugiej nie wychodziło . Nie ma co dramatyzować, zdarza się przegrać. Oby to był efekt osłabienia i jakiegoś rozprężenia, które się już nie powtórzy. Lecimy dalej!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.04.2017, 19:07
Tragiczny mecz w naszym wykonaniu, zero zaangażowania po zapewnieniu sobie 5. miejsca.

Bardzo słabo zagrał Llonch, na którego konto idą 2 bramki. 2 bramki idą również na konto Alana (przy pierwszej udawane krycie na radar, przy ostatniej dał się porobić jak junior) - to chyba będzie wystarczający powód do pożegnania się z nim po sezonie.

Mam nadzieję, że gra będzie duuuużo lepsza w grupie mistrzowskiej.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 22.04.2017, 19:10
Alan ocena 0/10

Reszta podobnie zagrała, czyli tragicznie, jednak limit błędu niektórych zawodników powinien się wyczerpać po takim meczu.

Mam nadzieję, że wyślemy Urygę do 2 ligi, może tam da radę.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2017, 19:12
No cóż, jak dla mnie nie dwie, ale trzy na konto Urygi, w tym dwie wspólnie z Llonchem.

Zaangażowanie zaangażowaniem, ale strach pomyśleć co będzie, jak Głowa będzie znowu pauzował. Innej wersji niż Sadlok na środku nie widzę. Dobrze że chociaż Gonzalez się wyczyścił.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.04.2017, 19:14
Najsłabszy na boisku LLonch. Zawalił chłop 2 bramk! Przy drugiej został wręcz ośmieszony przez Bonina. Przy takiej konkurencji Uryga nie miał szans na slabiaka meczu. Nr 1 dla Pola. Nr 2 Uryga
(Pol dostał w meczu ponadto z 4 siaty...)

Mam nadzieje że Llonch nie zagra takiego gówna więcej! Od Alana może mniej oczekuje - ale on gra u nas tylko dla tego że zarabia grosze i jest wychowankiem. Przypuszczam że po sezonie i tak go pożegnamy.

Poza Małeckim reszta tez nie grała za dobrze.

Widać że nie chcemy pucharów...
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.04.2017 o godz. 19:16.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.04.2017, 19:15
Przespany mecz i tyle w temacie.

No i nie dzień Lioncha
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.04.2017, 19:15

Trzeba walczyć o te 5 miejsce.....chociaż 4 miejsce jest realne
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 22.04.2017, 19:17
brylant17 napisał(a):Wyświetl post

Trzeba walczyć o te 5 miejsce.....chociaż 4 miejsce jest realne
Nie jest, nie oszukujmy się. Nie z taką grą.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 22.04.2017, 19:18
@ogryzek
Llonch był jebany, ale waleczności nie można mu odmówić. Ja to bardzo cenię, a u Urygi tego niestety nie zwykłem zauważać

@up
Cała wiosna kozacko, jeden mecz przegrany i już nie zasługujemy. Barca zasługiwała na 1/4 po pierwszym meczu z PSG? Przestań, proszę
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 22.04.2017, 19:18
Przecież Alana to powinni dawno wypier...ć bez względu czy wychowanek czy nie. Jest poprostu cieki jak dupa węża.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 22.04.2017, 19:20
No i okazuje sie że dalej nie mamy ławki ...
brakowało MĄCZYŃSKIEGO najbardziej ze wszystkich ... jak była dziura w środku to jest nie do pomyślenia
brakowało Sadloka - Spicic sie w ogóle nie włączał do akcji ofensywnych , Małecki został sam z przodu
brakowało Brożka - no niestety ale dla Ondraska nie ma już żadnych argumentów żeby się z nim nie pożegnać po sezonie. Szkoda że nie grał Zachara
brakowało Gonzaleza - niestety Uryga słabiutki. ciągle podejmował złe decyzje, podawanie do przeciwnika itp.. z tej mąki chleba nie bedzie
Videmont miał przebłyski ale nie wiązałbym z nim większych nadziei
Valencia za bardzo chciał - był wszędzie, biegał jakby się nawciągał koki ale pożytku z tego większego nie było. Musi wyluzować bo jeden strzał na bramke to troche mało

Generalnie widać było zbyt duże rozluźnienie po zapewnieniu sobie górnej ósemki i brak agresji w grze. Mam tylko nadzieje że w rundzie finałowej bedzie lepiej bo mamy tylko 2 pkt przewagi nad 8 miejscem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.04.2017, 19:23
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
@ogryzek
Llonch był jebany, ale waleczności nie można mu odmówić. Ja to bardzo cenię, a u Urygi tego niestety nie zwykłem zauważać
Nie oceniam całokształtu Lloncha bo jestem z tych który go bardzo cenią, ale bądźmy obiektywni. Oceniam dzisiejszy mecz. A w dzisiejszym meczu K.U.R.W.A mega dramat. Llonch zagrał bardzo bardzo słabo. Nie dość że zawalił 2 bramki, nie dość że Bonin go ośmieszył to chłop dostał z 4 siaty...

Uryga wiadomo że nie prezentuje poziomu do gry u Nas. Gra, bo jest za grosze. Od Lloncha wymagam więcej bo nie gra u nas za czapkę gruszek. A w tym meczu był mega zakałą.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 22.04.2017, 19:24
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
@ogryzek

@up
Cała wiosna kozacko, jeden mecz przegrany i już nie zasługujemy. Barca zasługiwała na 1/4 po pierwszym meczu z PSG? Przestań, proszę
Ależ ja nie mówię, że graliśmy wcześniej źle. Awans z 10 na 5 miejsce i ósemka to już wielki sukces biorąc pod uwagę ten sezon a szczególnie jego początek. Mamy po 1. Za dużą stratę po 2. Za dobrych i za bogatych konkurentów a po 3. Skoro przytrafiają nam się tak słabiutkie mecze jak dzisiaj to znaczy, że nie ma powtarzalności na poziomie takim jakiego wymaga gra w pucharach.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.04.2017, 19:28
Oszczędzajcie łzy. Bo juz po pierwszym meczu rundy finałowej możemy spaść na 8 miejsce...szkoda że niżej się nie da

Stelio napisał(a):Wyświetl post
Ależ ja nie mówię, że graliśmy wcześniej źle. Awans z 10 na 5 miejsce i ósemka to już wielki sukces biorąc pod uwagę ten sezon a szczególnie jego początek. Mamy po 1. Za dużą stratę po 2. Za dobrych i za bogatych konkurentów a po 3. Skoro przytrafiają nam się tak słabiutkie mecze jak dzisiaj to znaczy, że nie ma powtarzalności na poziomie takim jakiego wymaga gra w pucharach.
Ale za to Pogoń, Lechia lub Termalica to mają więc niech lepiej oni godnie nas w pucharach reprezentują.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 22.04.2017 o godz. 19:44.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 22.04.2017, 19:31
Trzeba walczyc o puchary. Dzisiaj mecz fatalny. Uryga w kolejnym meczu potwierdził, że ekstraklasa to dla niego zdecydowanie za wysokie progi. W ogóle nie mam pojęcia, że biorą gościa pod uwagę do u u21 xD. Przegraliśmy środkiem pola. Stilic kompletnie niewidoczny, llonch fatalny, Petar przyzwoicie jako jedyny. Cieszy przyzwoity debiut Valenci. Bardzo mnie zaskoczyło, że to co było naszą mocną stroną tj. walka zaangażowanie ... dzisiaj tego zabrakło i tym Łęczna wygrała. Było widać brak zmienników szczególnie Mąki i Sadloka.
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.04.2017, 19:35
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Widać że nie chcemy pucharów...
Nie doszukiwałbym się tutaj celowego działania. Na pewno widać było jak ważni dla naszej gry są Sadlok i Mączyński. Uryga też tego meczu nie zaliczy do udanych. Ondrasek bez gry, ale nawet nie wiem czy to jego wina, czy tego że pomoc nie istniała. Valencia pokazał, że sporo umie, ale jest jeszcze totalnie w naszej lidze zagubiony.

Bardzo martwi że brak Sadloka i Mączyńskiego jest dla nas tak poważnym osłabieniem, nie wiadomo jak długo będą u nas jeszcze grali...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 22.04.2017, 19:36
Nie ma co się spinać, ten sezon to jeszcze nie jest to, więc na spokojnie trzeba grać swoje, oni wiedzą co mają robić, to co ugrają może nas tylko cieszyć

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów