The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: W jakiej formie chcesz temat meczowy?
Tekst, grafiki i statystyki 128 92,75%
Sam temat bez niczego 10 7,25%
Głosujących: 138. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2017, 20:11
Wislafan123, powinieneś sobie podać rękę z Merkurym.
Wy byście nawet zdołowali gościa, który świeżo trafił kumulacje w lotto

Ja mam tylko jedną uwagę co do meczu - Stilic imo lepiej sprawdza się na pozycji klasycznej dychy. Był trochę zagubiony dziś jako podwieszony do Brozka. No ale zapewne jak wróci Brlek to Kiko go cofnie trochę do tylu.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 17.04.2017, 20:28
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
Lonch? Kolejny taki sobie mecz - ok w drugiej polowie w koncu z 2 razy cos w ofensywie, ale jak dobrze (o dziwo) wylapal Hajto, on wiekszosc pilek gra do tylu. Dalej mnie gosc nie nie przekonuje, zwykly biegacz jakich duzo.

Głowa owszem, genialny mecz.

Jednak jesli chodzi o Wisle, dalej duzo gorzej niz za najlepszych momentow za Wdowczyka. Poprostu tu ma farta Kiko ze bez kontuzji i trochre lawki, ale dalej gra opiera sie na starych gosciach. Za Kiko Wisla jedyne w sumie co ma to farta - ta bramka dzis tez kouriozm, przypadkiem na wslizgu zagral Cywka, glowka - popreczka i akurat Malemu na noge spadlo...

Pytanie, do kiedy to szczescie bedzie, ale najwazniejsze, ze jest 8mka
Błagam powiedz że to była jakaś dobrze ukryta ironia. O ile nie podobała mi się gra ofensywna w pierwszych meczach po przyjściu Kiko to dzisiaj zagraliśmy na prawdę dobrze w przodzie. Zagłębie dzisiaj nie istniało i to że wygraliśmy tylko 1:0 to właśnie wina tych "starych gości" bo i Brożek i Boguski są kompletnie bez formy a bez napastnika ciężko się gra. No ale oczywiście w tym roku każde zwycięstwo Wisły dla niektórych będzie fartem, swoją drogą to temu Małeckiemu w tym sezonie wyjątkowo często piłka "akurat spada na nogę" ale to pewnie kolejny "fart".

BTW Mały przez święta to zamiast żurku musiał melisę wpierdzielać bo to był chyba jego pierwszy mecz w którym ani razu nie machał łapami do kolegów i nie sapał do sędziego. A sadlok to chyba specjalnie sie wykartkował przy tym aucie.
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 17.04.2017 o godz. 20:32.

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.04.2017, 20:37
Jedyny minus to fakt, ze 5 drużyna ma beznadziejny terminarz - cała pierwsza trójka na wyjeździe.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.04.2017, 20:37
W końcu jakiś mecz, w którym nie czekało się ze strachem na rożne przeciwnika.
A Pol wygląda na świetnie poukładanego taktycznie. Grał z tyłu to gryzł wszystkich. Wszedł Alan to zagrał wyżej i dryblingu trochę pokazał. Brawo.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 17.04.2017, 20:38
Zagraliśmy jak zwykle - do bólu skutecznie, na zimno. Bardzo jestem zadowolona.
Na minus jednak dla mnie Mąka. Jak on mnie dziś denerwował - sporo głupich strat, słabych podań...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 17.04.2017, 20:41
Llonch najlepszy na boisku , ale ma chlop siły do zapierdalania
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.04.2017, 20:44
Głowackiemu się czas zatrzymał, co ten gość gra to nie mam pytań. Generalnie wszyscy zagrali bardzo dobrze albo kapitalnie. Cieszy, że przy Kiko większość graczy zanotowała spory skok jakościowy.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.04.2017, 20:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Szkoda gadać.... niektórzy chyba uczuleni są na Lloncha.
Gość jest cały czas pod grą.
Odbiera piłki w nieprawdopodobny sposób, przeszkadza rywalowi samym ustawianiem się i bieganiem.
Podaje tam, gdzie akurat potrzeba: do tyłu, w bok, do przodu.
Od niego rozpoczyna się dużo kontr.
Podejrzewam, że dopiero jakaś strzelona bramka przekonałaby niektórych, że to super grajek.

A Hajto (co prawda nie słyszałem) to zadufany w siebie dupek.
Za Kiko Wisła gra gorzej niż za Wdowczyka?
Może nie tak elegancko, ale cholernie skutecznie. Ci ze starej gwardii niewiele by sobie pograli, gdyby nie byli wspierani przez Ivana, Pola czy Petara. Nawet Hugo pokazuje, że jest gotowy wejść na stałe do pierwszego składu.

Oddzielne zdanie dla Cywki: gość staje się coraz bardziej pewnym punktem drużyny i przestaję tęsknić za Bobanem: to, co Cywka zrobił przy golu (i w kilku innych sytuacjach) to przechodzi ludzkie pojęcie
Nic dodac, nic ująć.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.04.2017, 20:56
Najlepszy dzis Llonch,jak on tak bedzie dalej grał,i sie rozwijał...to hu,hu.....bedzie z niego pociecha i to duuuza.Najlepszy transfer Wisly.

A Hajto dalej te fajki szmugluje?

Dzis druzyna zagrala dobrze,kazdy walczy z zębem i gryzie trawe,to trzeba oddac Kiko ze to wlasnie dał Wisle,kazdy pilkarz z.apierdala az miło.

Legia,Lech,Wisła,..pierwsza 3-ka ligi na wiosne.A 4 miesiace temu byla strefa spadkowa.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 17.04.2017, 21:10
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
ta bramka dzis tez kouriozm, przypadkiem na wslizgu zagral Cywka, glowka - popreczka i akurat Malemu na noge spadlo...
)
To prawda, ale z drugiej strony były 2 setki i kilka bardzo dobrych okazji, w których nie wpadło...

1:0 to najniższy wymiar kary dla kretów, zwycięstwo w 100% zasłużone.

Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Zagraliśmy jak zwykle - do bólu skutecznie, na zimno.

Chyba NIESKUTECZNIE - jakbyśmy zagrali skutecznie to byłoby 3, 4:0
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.04.2017 o godz. 21:37.

Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.04.2017, 21:10
WislaFan123:

Cytat:
Lonch? Kolejny taki sobie mecz - ok w drugiej polowie w koncu z 2 razy cos w ofensywie, ale jak dobrze (o dziwo) wylapal Hajto, on wiekszosc pilek gra do tylu. Dalej mnie gosc nie nie przekonuje, zwykly biegacz jakich duzo.
xDDDDDD
Sorry, ale innego komentarza nie da się napisać. Jeżeli ktoś twierdzi, że Llonch zagrał tak sobie to powinien ten mecz oglądać do skutku.

Cytat:
Jednak jesli chodzi o Wisle, dalej duzo gorzej niz za najlepszych momentow za Wdowczyka. Poprostu tu ma farta Kiko ze bez kontuzji i trochre lawki, ale dalej gra opiera sie na starych gosciach. Za Kiko Wisla jedyne w sumie co ma to farta - ta bramka dzis tez kouriozm, przypadkiem na wslizgu zagral Cywka, glowka - popreczka i akurat Malemu na noge spadlo...
No i generalnie Ramirez do zwolnienia. Wszystko kwestia szczęścia. Szkoda, że Zagłębie tego szczęścia nie miało. Jak to się stało, że z tych 50 setek, które sobie wypracowali nic nie wpadło a Wisła zrobiła pół sytuacji i strzeliła?

Podsumowując gdyby tylko była lepsza skuteczność to można byłoby napisać o perfekcyjnym meczu z naszej strony. Całkowita dominacja nad Zagłębiem, pełna kontrola. Zwraca uwagę nasze zachowanie po strzeleniu bramki. W końcu nie oddaliśmy pola przeciwnikowi a w dalszym ciągu utrzymujemy się przy piłce i to my byliśmy bliżsi strzelenia drugiej bramki. Zwraca także uwagę świetne przygotowanie kondycyjne.
LLonch to absolutnie fantastyczny zawodnik. Jest wszędzie, kilka kluczowych przechwytów uruchomiających szybkie kontry, które mogły zakończyć się bramką. Po wejściu Urygi pokazał także, że potrafi dać sporo jakości z przodu. Dla mnie w chwili obecnej jest to już przynajmniej poziom Czarka Wilka z dobrych lat. Jak najszybciej należy przedłużyć z nim umowę.
Osobne słowa o Ramirezie. Widać olbrzymi postęp w naszej grze, świetną organizację, dyscyplinę taktyczną. Nie ma w naszej grze przypadku. Mam nadzieję, że także zwiąże się z nami na dłużej.
Generalnie po kilku latach na prawdę widać, że wszystko zmierza w dobrym kierunku i wszystko sensownie funkcjonuje. Oby tak dalej!
Ostatnio edytowane przez Martinus : 17.04.2017 o godz. 21:12.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 17.04.2017, 21:12
Llonch gracz meczu. Znakomita dynamika, agresja, inteligencja boiskowa. Pokazał się kilka razy pięknie w grze do przodu. Wiem, że kilka osób już to tutaj napisało, ale to trzeba powtarzać bez końca - ten gość w takiej formie to skarb.

Jest problem ze skutecznością.

Z Łęczną zgramy zapewne z drugą linią w składzie Małecki LLonch Mączyński Brlek Stilić z ofensywnie ustawionym Cywką. Chciałbym zobaczyć Videmonta dłużej. Uryga dziś dał świetną zmianę. Walczył z pianą na ustach.

5 miejsce po sezonie zasadniczym to jest ogromny sukces. Brawo piłkarze, brawo trenerzy, brawo zarząd. Junco i Ramirez to jest dokładnie to, czego potrzebujemy. Rozumiem, że Kiko zostaje z nami. Oby na długo!

Teraz wygrać z Łęczną i grać do końca w rundzie finałowej, budując drużynę na nowy sezon.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 17.04.2017, 21:25
crux.a
Bez Mązcyńskiego, w 87 dostał kartkę.
Odpowiedz cytując
Trykuss
Member

Od: 09.2009

Stary 17.04.2017, 21:27
Nie wiem czemu nikt nie zauważa, że Paweł Brożek znowu nic nie grał.. w tym sezonie "tylko" 49 piłkarzy ekstraklasy strzeliło tyle samo lub wiecej bramek co Paweł Brożek a zagrał w 24 z 29.. Szlak mnie trafia jak widze, że znowu wchodzi w pierwszym składzie, ja nie wiem za co on ma ten plac..

Aha do tego dołożył 2 asysty czyli tyle co 114 piłkarzy w ekstralasie...
Zagrożenie i presing ktory wywiera na obrone przeciwknika zostawiam bez komentarza..

Oprócz Pawła czyli naszej trzeba to powiedzieć Świętej krowy która ma 1 plac chociaż od początku sezonuu nie gra totalnie nic i gramy w 10tke cała reszta bardzo dobre zawody ! Wszyscy piłkarze na wysokim poziomie.
Polecam wszystkim niesamowite urządzenie jakim jest Airwheel
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.04.2017, 21:42
Llonch na tę chwilę wygryzły Pogbe ze Manchesteru. Dziękuje dobranoc.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.04.2017, 22:28
Tak sobie myślę... trochę wspominam... Jak Petrescu wylądował w Unirea, to na początek też wprowadził ład taktyczny i dyscyplinę... (podobnie jak w naszej E-klapie, tam również największe tuzy grały w stolicy, czyt,w Bukareszcie..)...
Jak ta piękna przygoda się skończyła - wszyscy pamiętamy.
Dzisiejszy mecz pokazał, że jest u nas dyscyplina w grze. Nawet jak nie idzie, może się nie chce, pogoda nie sprzyja, wczoraj było pite - nieistotne, gramy swoje... Bez wielkiego polotu, czasami niedokładnie, może trochę chaotycznie, ale co ma wpaść, to wpada - i to zazwyczaj do właściwej bramki.
Cieszmy się z tego i doceniajmy to - jeszcze niedawno sam się zastanawiałem, czy przy panującym ówcześnie bałaganie IV liga nie byłaby najlepszym rozwiązaniem, a tutaj proszę...
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 17.04.2017, 22:31
Niech nas wprowadza do LM, śmiało
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 17.04.2017, 22:46
BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę... trochę wspominam... Jak Petrescu wylądował w Unirea, to na początek też wprowadził ład taktyczny i dyscyplinę... (podobnie jak w naszej E-klapie, tam również największe tuzy grały w stolicy, czyt,w Bukareszcie..)...
Dzisiejszy mecz pokazał, że jest u nas dyscyplina w grze. Nawet jak nie idzie, może się nie chce, pogoda nie sprzyja, wczoraj było pite - nieistotne, gramy swoje... Bez wielkiego polotu, czasami niedokładnie, może trochę chaotycznie, ale co ma wpaść, to wpada - i to zazwyczaj do właściwej bramki.
Cieszmy się z tego i doceniajmy to - jeszcze niedawno sam się zastanawiałem, czy przy panującym ówcześnie bałaganie IV liga nie byłaby najlepszym rozwiązaniem, a tutaj proszę...
Mourinho też tak gra

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 17.04.2017, 23:06
Wrociłem, teraz mozna na trzezwo napisac komentarz. Kolejny bardzo dobry mecz przy Reymonta, Zagłebie probowało cos zrobic tylko i wyłacznie na poczatku jednej i drugiej polowy ale nie za bardzo im to wychodzilo. Swietny mecz Pola, Mały znowu krecił rywalami jak chciał i do tego jeszcze kolejny piekny gol w jego wykonaniu az sie zdziwilem, ze nie znalazł sie w 11stce kolejki. Mamy bardzo poukładana druzyne, jak brakuje jednego zawodnika to na spokojnie moze go zastapic kolejny. Troche mi Brleka dzisiaj brakowalo, to jest w tym momencie (przynajmniej dla mnie) nasz najlepszy zawodnik. Troche szkoda, ze wiecej goli nie zdobylismy a bylo ku temu sporo okazji. Najwazniejsze, ze gorna osemke mamy i na spokojnie mozemy sie przygotowywac do ostatniego meczu fazy zasadniczej. No coz,Teraz bedzie mozna troche pokrecic składem skoro paru zawodnikow wypadlo przed Gornikiem.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 17.04.2017 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 17.04.2017, 23:10
Albo mi się wydawało albo Sadlok cierpliwie czekał jak sedzia wyciągnie kartonik. Wygląda na to, że bardzo chcemy wjechac w kluczowe spotkania trzonem obrony...Ciekawe co Kiko knuje?

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 17.04.2017, 23:20
cieszy fakt że nawet jak tak wychwalany Brlek musi pauzować, to wyrownany skład pozwala tak go zastąpic że ten brak był kompletnie nieodczuwalny
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.04.2017, 00:46
Moje odczucia takie:
Najlepsi na boisku Cywka do spółki z Lionchem. Na 3 miejscu Mały, kilka świetnych piłek i ta bramka miodzio
Reszta zawodników zagrała bardzo solidnie na swoim poziomie.
Co do Llioncha. Chłopak lepiej gra z przodu niż z tyłu. Jak dla mnie wystawianie go jako defensywnego powoduje że jego potencjał jest niewykorzystywany. Powinien grać jako taki łącznik między Mąką a Stilicem.
Szkoda, że piętka Bogusia nie weszła, bo miałby chłopak bramkę kolejki.
Ale za to Mały przyładował super woleja.
Ogólnie dobry mecz, mogło być spokojnie z 3;0
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 18.04.2017, 01:00
BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę... trochę wspominam... Jak Petrescu wylądował w Unirea, to na początek też wprowadził ład taktyczny i dyscyplinę...
Nie wiem czy pamiętamy. Po jednym wyskoku (à la Smuda) Petrescu wrócił na swój poziom. I u Ruskich też to pokazał.
Te bajania o rumuńskim Geniuszu Karpat jak zwykle doprowadzają do mdłości.
Niektórych ciągnie w tamte okolice. I do Ruskich też.

A co do Kiko, to jest dobrym trenerem i właśnie teraz Wiśle się przydał. Ale przesadzanie w jego ocenie to jak widać tradycja. Na początku na minus, teraz przesada na plus.
Aż tak wiele nie zmienił, żeby mówić, że jest głównym powodem na powrót Wisły na dobre tory. Wręcz od kilku meczów wygląda jakby już się pogodził, że swojego stylu nie zaprowadzi. Wisła jakby wraca do tego, co grała wcześniej. Nie chodzi o krakowski futbol (choć krótkimi momentami to widać), ale o to co widać było w poprzednich kilku sezonach. Te zrywy do konktr, trochę chaosu. Wybijanie na oślep, bilard główkowy zamiast przyjęcia. Ale ogólnie mimo wszystko pozytywnie, przynajmniej częściowo ofensywna gra. Nie ma tu defensywy w styl Atletico. A do tego zmierzał Kiko.
Więc trochę rozsądku by się przydało w ocenie Ramireza.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.04.2017, 02:00
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy pamiętamy. Po jednym wyskoku (Ă. la Smuda) Petrescu wrócił na swój poziom. I u Ruskich też to pokazał.
Te bajania o rumuńskim Geniuszu Karpat jak zwykle doprowadzają do mdłości.
Niektórych ciągnie w tamte okolice. I do Ruskich też.

A co do Kiko, to jest dobrym trenerem i właśnie teraz Wiśle się przydał. Ale przesadzanie w jego ocenie to jak widać tradycja. Na początku na minus, teraz przesada na plus.
Aż tak wiele nie zmienił, żeby mówić, że jest głównym powodem na powrót Wisły na dobre tory. Wręcz od kilku meczów wygląda jakby już się pogodził, że swojego stylu nie zaprowadzi. Wisła jakby wraca do tego, co grała wcześniej. Nie chodzi o krakowski futbol (choć krótkimi momentami to widać), ale o to co widać było w poprzednich kilku sezonach. Te zrywy do konktr, trochę chaosu. Wybijanie na oślep, bilard główkowy zamiast przyjęcia. Ale ogólnie mimo wszystko pozytywnie, przynajmniej częściowo ofensywna gra. Nie ma tu defensywy w styl Atletico. A do tego zmierzał Kiko.
Więc trochę rozsądku by się przydało w ocenie Ramireza.
Wybacz, dla mnie to jest jakiś bełkot. To że momentami zdarza się chaos (czyli to gówno które graliśmy wcześniej) nie świadczy o niczym innym poza tym że nie da się w trzy miesiące wszystkiego poukładać. Tym niemniej akcje ofensywne opierają się na nowych schematach i trzeba być ślepym lub głupim żeby tego nie zauważać. Na przykład zgranie do zawodnika nadbiegającego z głębi pola. Akurat dzisiaj Llonch przestrzelił, ale to któraś już taka akcja w innym zestawie osobowym.

Nie wiesz do czego zmierza Kiko, bo próby oceniania tego po tak krótkim czasie są idiotyczne. Rzygam już wspomnieniami "krakowskiego futbolu" który od lat był synonimem estetycznego frajerstwa i impotencji. Miliard podań w strefach gdzie przeciwnik nie pressuje a potem strata bez stworzenia zagrożenia. I tak bez żadnych zmian do usranej śmierci bo Moskal inaczej nie umie, nie ważne jaki ma skład.

Dziwnym trafem Petrescu coś osiągnął w piłce jako trener, ale o czym tu mowa.

---------------

Spodziewałem się trudnego meczu, była totalna dominacja. Wynik nie oddaje tego jak bezradne było Zagłębie. Małecki błysnął formą po kilku słabszych meczach. Powinien poza bramką mieć co najmniej dwie asysty po takich dograniach.

Mamy pewną ósemkę. Kto by się spodziewał po serii Wdowczyka? Na pewno nie ja.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 18.04.2017, 03:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, dla mnie to jest jakiś bełkot. To że momentami zdarza się chaos (czyli to gówno które graliśmy wcześniej) nie świadczy o niczym innym poza tym że nie da się w trzy miesiące wszystkiego poukładać. Tym niemniej akcje ofensywne opierają się na nowych schematach i trzeba być ślepym lub głupim żeby tego nie zauważać. Na przykład zgranie do zawodnika nadbiegającego z głębi pola. Akurat dzisiaj Llonch przestrzelił, ale to któraś już taka akcja w innym zestawie osobowym.
Coooo?

I to ty śmiesz mówić o głupocie i bełkocie?
Zgranie do zawodnika nadbiegającego z głębi pola to nowy schemat?
Przecież coś tak głupiego, że w głowie się nie mieści.
Ty nawet nie jesteś w stanie napisac konkretnie o jakie zagrania ci chodzi. Czy zgranie do nadbiegającego na skrzydle, czy w środku. Ale jakby nie było, to oba zagrania są stare jak świat w Wiśle. Na boku robił to Jović, Burliga, Sadlok. W środku Brożek, a nawet Boguski.
Więc o czym ty człowieku piszesz?

Nowe to były machinacje przy rozgrywaniu rożnych i wolnych. Ale i tego już za bardzo nie robią.
Nowość to też cofnięcie się i nie tracenie sił na pressing (to akurat może nie być złe). Chociaż Sobol już tego chyba próbował.
Plus Kiko to ustawianie taktyczne tak, żeby nie było luk. Czasem to wychodzi.
Odpowiedz cytując
pasjonat
Member

Od: 08.2010

Stary 18.04.2017, 05:54
Specjalnie Ale się zarzekał, że z sędzią nie uzgadniał
Odpowiedz cytując
pasjonat
Member

Od: 08.2010

Stary 18.04.2017, 05:59
A sadlok to chyba specjalnie sie wykartkował przy tym aucie.
J.w.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.04.2017, 06:52
Tydzień temu Brlek, wczoraj Sadlok i wydaje mi się że Mąka też chciał kartkę. Mam wrażenie, że jedynie Gonzales nie był zaplanowany do odpoczynku.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 18.04.2017, 07:05
Mecz na + ale Boguski wku...wia i irytuje. nie chcę go już widzieć w Wiśle, z piętki będzie strzelał ale dobitka 8 metrów nad bramką, no bez żartów. mamy na skrzydło kilku gości, niech się ogrywają a Boguski jak Wenger OUT! Llonch i Cywka są niesamowici, płuca też drużyny i motor napędowy, respekt dla nich za fizyczne przygotowanie. czas zrobić 3 krok a później jeszcze 7 kolejnych.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.04.2017, 07:23
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Lionch taki sobie, Messi lepiej rozgrywa piłki do przodu.
Najlepszy komentarz odnośnie narzekania na Lloncha

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów