The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2017, 08:19
Piszę ogólnie, mając w pamięci sposób w jaki przyczyniali się do zwalniania trenerów co poniektórzy. Piszę to raczej ku przestrodze. Jak jesteś inteligentny, to sam sobie popatrz na boisko kto jest egoistą, kto macha rękami do kolegów i wyciągaj wnioski. Mądry sam zrozumie. A na craxę, sam się przenieś jak masz ochotę.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 04.04.2017, 08:28
Łapami zwykle machają Mały i Brożek. Czyli uważasz, że prywatne ambicje i zawiść Małeckiego i Brożka zatrzymały karierę Drzazgi u nas? Pytam tak wprost, bo chyba jestem za mało inteligentny na Twoje ogólne pisanie.
crux alba
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.04.2017, 08:33
Mówiąc o szansie myślałem o 2-3 meczach w pierwszym składzie na pozycji 9. Z tego co pamiętam dostał coś ok 60 minut. Wiadomo, 1 zespół, nie można też na siłę kogoś pchać, ale gość ma taki młotek w nodze i precyzję uderzenia, że inni nasi napastnicy mogliby się od niego uczyć. Rozumiem też, że jest różnica między Ekstraklasą a 1 ligą, ale jeśli gość będzie dalej pakować z taką regularnością piętro niżej to nie można będzie mówić, że na Ekstraklasę za słaby. Z resztą sam trener Mielca mówi, że Drzazga długo w 1 lidze nie zabawi.

Jeśli chodzi o złapanie pewności siebie Mielec to dobry krok.
Ja byłem przekonany, że jak ktoś mu da szansę tam to odpali i miałem rację.
Stawiam, że podobnie mogłoby być w Wiśle - ale tak jak pisałeś nie ma czasu na eksperymenty i ja sobie zdaję z tego sprawę.
Ja rozumiem, że trenerzy go widzą na codzień, ale nie raz nie dwa trenerzy się na kimś nie poznawali. Ja czuję, że przed Krzyśkiem piękna kariera.

A jak będzie?
Zobaczymy.

PS. Teorie spiskowe machających rąk to żenada. Sam Drzazga świetnie się w Wiśle czuje pod względem atmosfery i sam mówił, że nie może się doczekać aż tu wróci i chce strzelać dla Wisły. Dajcie se już siana z tymi durnoctwami.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 04.04.2017 o godz. 08:41.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2017, 08:38
do crux.a

Jeszcze raz. Piszę ku przestrodze tym, którzy chcieliby swoje prywatne interesy i ambicje, stawiać ponad dobro drużyny, a co za tym idzie dobro Wisły. A wiem, że takie rzeczy miały miejsce w przeszłości. Poza tym, młody piłkarz ma często pod górkę w drużynie i starsi zawodnicy powinni mu pomagać. Jeżeli tak jest, to super. Nie mam zamiaru, piętnować nikogo z imienia i nazwiska. To Ty wymieniłeś konkretnych piłkarzy.
P.S.
Dziękuję za wyjaśnienie sensu swojego nicku.
Ostatnio edytowane przez Barti : 04.04.2017 o godz. 08:40.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 04.04.2017, 10:44
Barti napisał(a):Wyświetl post
W obecnej sytuacji kadrowej z napastnikami, musimy wypromować nawet na siłę Krzyśka Drzazgę. Głupio by było, gdyby odpalił tak jak Stępiński gdzieś indziej. Trzeba mu stworzyć za wszelką cenę warunki do rozwoju w Wiśle, bo to może zaprocentować. Stare wygi, muszą mu pomóc i zacząć z nim grać. Prywatne ambicje i zawiść co poniektórych, powinno się wytępić dla dobra drużyny. Nie ma miejsca dla świętych krów w naszym klubie. Dobro Wisły najważniejsze.
Prszę wytłumacz mi przyjacielu co to oznaczy stare wygi? Wiek się nie liczy, moga miec nawet jak Maldini 41 lat i jeśli będą grać to tylko żle bedzie świadczyć o ich następcach. którzy widocznie są za słabi albo w dupie mają walkę o miejsce w druznie.
Wszyscy powinni brać przykład z Bartosza. Chlopak nie zalamuje się ławką i walczy mimo wydawalo by sie dobrych wystepow czy powołania do reprezentacji. Z niego beda ludzie! On będąc z druzyną, nawet grając końcówki to więcej z tego wyciągnie niż taki Drzazga choć by strzelil i 30 bramek.

No i najważniejsze. Od kiedy to piłkarze ustalają skład? Ty naprawdę myślisz, że Drzazga nie gra w klubie tylko dlatego bo Brozek chce tam zejsc na szpicy na zawał? Zartujesz no nie ? Naprawdę myslisz, ze Ci ludzie maja jakies swoje wilkie ambicje? Grajac dla nas, za na prawde śmieszne pieniądze jak na polskie warunki, klub ma ich wytępić? Ludzi którzy wiele potu i zdrowia zostawili dla naszego klubu?

Proszę Cie ty idz wytrzeźwiej.

Takich ludzi trzeba w klubie szanować i pokazać innym wlasnie mlodym że Wisła to nie jakis tam śmieszny pracodawca i kolejny klubik w karierze. Występować w Wisle to wyróznienie, oznacza bycie Wislakiem a o swoich sie kvrwa nie zapomina!!!
Ty chcesz kolejnego żenującego błąda na miarę Sobolewskiego, gdy łzy chłopowi leciały, gdy widział jak umierała Wiśłacka tożsamość w klubie? Gdzie wartości kvrwa zastąpiono kverestwem i brakiem szacunku do barw, herbu, tradycji oraz ludzi, dla ktorych owe wartosci są elementarzem życia?

Drzazga jak ma troszkę ojeju w głowie to chyba kuma, ze jest potencjalnym nastepcą Brozka. Dosłał sygnał z klubu że nam na nim zależy. Jednak obiecnie jeszcze duzo brakuje bo na niego postawic. Powinien tam ostro harowac bo Junko go obserwuje. Wszystko w jego nogach.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.04.2017 o godz. 11:27.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2017, 12:38
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Prszę wytłumacz mi przyjacielu co to oznaczy stare wygi? (...)

Drzazga jak ma troszkę ojeju w głowie to chyba kuma, ze jest potencjalnym nastepcą Brozka. Dosłał sygnał z klubu że nam na nim zależy. Jednak obiecnie jeszcze duzo brakuje bo na niego postawic. Powinien tam ostro harowac bo Junko go obserwuje. Wszystko w jego nogach.
Fala była, jest i będzie nie tylko w sporcie, ale i w innych dziedzinach życia też. Zgodzę się się, że dla młodego zdrowa rywalizacja ze starszymi kolegami może wyjść na dobre. Młodemu, potrzebne jest czasem takie zahartowanie. Nawet jeśli starsi nie mają racji, a on ma, to często musi spuścić głowę i pokornie robić swoje. Nie zgodzę się jednak, z bezmyślnym tępieniem, bo ktoś jest zawistny o kogoś. Nie piszę, że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Wiem tylko z doświadczenia życiowego, że ludzie są zawistni i potrafią zniszczyć człowieka. A z tym wystawianiem w składzie to się nie zgodzę. W teorii trener powinien mieć najważniejsze zdanie, ale w praktyce, na decyzję trenera wpływa jeszcze wiele osób (działacze menedżerowie czy rodzice u dzieci, starsi zawodnicy)
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.04.2017, 16:33
Boguś jest głównodowodzącym fali w Wiśle
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 04.04.2017, 17:19
Kazał mu książki czytać.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.04.2017, 18:24
Spokojnie, strzelił dopiero trzy bramki.
Niech strzela jak najwięcej i wraca.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Stary 04.04.2017, 21:44
Fala była, jest i będzie nie tylko w sporcie, ale i w innych dziedzinach życia też. Zgodzę się się, że dla młodego zdrowa rywalizacja ze starszymi kolegami może wyjść na dobre. Młodemu, potrzebne jest czasem takie zahartowanie. Nawet jeśli starsi nie mają racji, a on ma, to często musi spuścić głowę i pokornie robić swoje. Nie zgodzę się jednak, z bezmyślnym tępieniem, bo ktoś jest zawistny o kogoś. Nie piszę, że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Wiem tylko z doświadczenia życiowego, że ludzie są zawistni i potrafią zniszczyć człowieka. A z tym wystawianiem w składzie to się nie zgodzę. W teorii trener powinien mieć najważniejsze zdanie, ale w praktyce, na decyzję trenera wpływa jeszcze wiele osób (działacze menedżerowie czy rodzice u dzieci, starsi zawodnicy)
Kiedyś jeden łysy facet bez powodu mnie zaatakował, Ondrasek też do niedawna był łysy, proponuje odsunąć go od składu bo moje doświadczenie życiowe mówi mi że łysi goście mogą komuś w.......ić bez powodu.
To prawda że Drzazga nie dostał u nas prawdziwej szansy jako napastnik ale doszukiwanie się tutaj jakiś spisków to absurd.

Cytat:
Prywatne ambicje i zawiść co poniektórych, powinno się wytępić dla dobra drużyny. Nie ma miejsca dla świętych krów w naszym klubie. Dobro Wisły najważniejsze.
Jak dla mnie to dość wyraźnie napisałeś że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Dopiero kiedy inni chcieli żebyś podał konkrety to zacząłeś mieszać że niby nie o to ci chodziło. Daruj sobie takie posty bo to że ktoś macha łapami na murawie nie oznacza że za plecami robi koło dupy kolegom. Widzisz ich przez 90 minut raz w tygodniu a to za mało żeby wiedzieć co sie dzieje w szatni.
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2017 o godz. 21:51.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.04.2017, 22:27
Wiem tylko z doświadczenia życiowego, że ludzie są zawistni i potrafią zniszczyć człowieka. A z tym wystawianiem w składzie to się nie zgodzę. W teorii trener powinien mieć najważniejsze zdanie, ale w praktyce, na decyzję trenera wpływa jeszcze wiele osób (działacze menedżerowie czy rodzice u dzieci, starsi zawodnicy)
Myślę że .......isz jak potłuczony.

Nie wiem czego ktokolwiek w Wiśle miałby zazdrościć Drzazdze? Brożek talentu ( ) czy Głowacki włosów? Podejrzewam jednak że lepiej będzie jak swoje spiskowe teorie zachowasz dla siebie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2017, 22:40
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post

Jak dla mnie to dość wyraźnie napisałeś że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Dopiero kiedy inni chcieli żebyś podał konkrety to zacząłeś mieszać że niby nie o to ci chodziło. Daruj sobie takie posty bo to że ktoś macha łapami na murawie nie oznacza że za plecami robi koło dupy kolegom. Widzisz ich przez 90 minut raz w tygodniu a to za mało żeby wiedzieć co sie dzieje w szatni.
Nic takiego nie napisałem gościu. Niepotrzebnie może napisałem o tym machaniu rękami bo teraz masz się do czego podpinać. Uważam, że powinno się dać Drzazdze szanse i nie pozwolić wygom ewentualnie zniszczyć chłopaka a Ty lamentujesz jak stara baba, że kogoś oczerniam w klubie czy czegoś się doszukuję. Opanuj się.

Cytat:
Nie wiem czego ktokolwiek w Wiśle miałby zazdrościć Drzazdze? Brożek talentu ( ) czy Głowacki włosów? Podejrzewam jednak że lepiej będzie jak swoje spiskowe teorie zachowasz dla siebie.
Odpowiem i Tobie Śmieszku. Nie wiem jak potoczą się piłkarskie losy Krzyśka Drzazgi. Może skończy w okręgówce, może na zapleczu ekstraklasy, a może zostanie po prostu solidnym ligowym wyrobnikiem. Pamiętaj jednak, że jest to zawodnik młody, perspektywiczny i jeżeli wzniesie się na szczyt, to ja umieszczę sobie cytat z Ciebie w podpisie i to Ty staniesz się pośmiewiskiem. Pamiętaj, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
Ostatnio edytowane przez Barti : 05.04.2017 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.04.2017, 04:55
Nic takiego nie napisałem gościu. Niepotrzebnie może napisałem o tym machaniu rękami bo teraz masz się do czego podpinać. Uważam, że powinno się dać Drzazdze szanse i nie pozwolić wygom ewentualnie zniszczyć chłopaka a Ty lamentujesz jak stara baba, że kogoś oczerniam w klubie czy czegoś się doszukuję. Opanuj się.
Drzazga dostał mnóstwo szans. Na treningach. To tam zdobywa się miejsce w składzie. Jeden trener mógł się co do niego pomylić, ale że wszyscy kolejni to już nie wierzę.
Nikt nie powinien dostawać pierwszego składu dlatego, bo jest młody. Tych majaków o niszczeniu młodych przez wygi nie skomentuję, są poniżej poziomu krytyki.

Odpowiem i Tobie Śmieszku. Nie wiem jak potoczą się piłkarskie losy Krzyśka Drzazgi. Może skończy w okręgówce, może na zapleczu ekstraklasy, a może zostanie po prostu solidnym ligowym wyrobnikiem. Pamiętaj jednak, że jest to zawodnik młody, perspektywiczny i jeżeli wzniesie się na szczyt, to ja umieszczę sobie cytat z Ciebie w podpisie i to Ty staniesz się pośmiewiskiem. Pamiętaj, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
Nie stanę się pośmiewiskiem, ponieważ nie napisałem nic o rzekomy talencie Drzazgi (lub jego brak), tylko o Twoich paranoicznych, wyssanych z palca teoriach że szatnia go z zawiści prześladuje (gdzie w rzeczywistości życzę mu żeby osiągnął w piłce połowę tego co Brożek czy Boguski, czyli grał regularnie w ekstraklasie i otarł się o reprezentację).

Przeskok między pierwszą ligą a ekstraklasą jest olbrzymi, więc radzę zluzować z pompowaniem balonika. Co nie zmienia faktu, że wielu naszym piłkarzom gra w słabszym klubie pomogła nabrać doświadczenia (Brożkowie, Boguski, Małecki, Chrapek, Burliga) więc w ogóle nie rozumiem tematu.

Koleś jakiś talent ma, inaczej nie ściągalibyśmy go z trzeciej ligi. Z drugiej strony z takich transferów wypala może jeden na dwadzieścia. Nawet pierwszoligowi snajperzy mają zwykle poważne problemy w ekstraklasie (przykłady można mnożyć w każdym sezonie, tak z pamięci doskonałym jest Świerczok).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.04.2017 o godz. 05:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2017, 06:48
Cytat:
Drzazga dostał mnóstwo szans. Na treningach. To tam zdobywa się miejsce w składzie. Jeden trener mógł się co do niego pomylić, ale że wszyscy kolejni to już nie wierzę.
Nikt nie powinien dostawać pierwszego składu dlatego, bo jest młody. Tych majaków o niszczeniu młodych przez wygi nie skomentuję, są poniżej poziomu krytyki.
Nie stanę się pośmiewiskiem, ponieważ nie napisałem nic o rzekomy talencie Drzazgi (lub jego brak), tylko o Twoich paranoicznych, wyssanych z palca teoriach że szatnia go z zawiści prześladuje (gdzie w rzeczywistości życzę mu żeby osiągnął w piłce połowę tego co Brożek czy Boguski, czyli grał regularnie w ekstraklasie i otarł się o reprezentację).

Przeskok między pierwszą ligą a ekstraklasą jest olbrzymi, więc radzę zluzować z pompowaniem balonika. Co nie zmienia faktu, że wielu naszym piłkarzom gra w słabszym klubie pomogła nabrać doświadczenia (Brożkowie, Boguski, Małecki, Chrapek, Burliga) więc w ogóle nie rozumiem tematu.

Koleś jakiś talent ma, inaczej nie ściągalibyśmy go z trzeciej ligi. Z drugiej strony z takich transferów wypala może jeden na dwadzieścia. Nawet pierwszoligowi snajperzy mają zwykle poważne problemy w ekstraklasie (przykłady można mnożyć w każdym sezonie, tak z pamięci doskonałym jest Świerczok).
A ja wyraźnie napisałem żeby uciąć wszelkie spekulacje: "Nie zgodzę się jednak, z bezmyślnym tępieniem, bo ktoś jest zawistny o kogoś. Nie piszę, że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Wiem tylko z doświadczenia życiowego, że ludzie są zawistni i potrafią zniszczyć człowieka. " Natomiast Ty wyraźnie napisałeś, że Brożek nie musi mu zazdrościć talentu. Odnośnie samego Krzyśka napiszę Ci, że widziałem Go jak się zachowywał na boisku z rówieśnikami i widziałem jak wbiegł na murawę ekstraklasy. Tak wiem, że przeskok jest duży. Inna technika, szybkość oraz warunki fizyczne. Krzysiek jak wbiegł na boisko w meczu Ekstraklasy, zachowywał się jak mały źrebak wpuszczony do klatki, który do końca nie wie co ma ze sobą zrobić. Nie mówię, że któryś z kolegów powinien pogłaskać i przytulić Go do cycka. Uważam jednak, że ktoś powinien mu powiedzieć : " młody k...a stań tu i tu zagramy to i to..." Jeśli tak się stało, to bardzo dobrze. Na koniec casus Stępińskiego. Wiem, że zdarza się tak, że nawet dobry piłkarz w jednym klubie wypala, a w innym nie. Mam jednak nadzieję mimo wszystko, że w klubie odpowiedzieli sobie na pytanie, co się stało, że u nas nie odpalił, a gdzie indziej tak? Jakie warunki miał tam, których nie miał tu? Wyraziłem się już chyba dostatecznie jasno o co mi chodzi, i mam nadzieję, że nie muszę już prowadzić dalej, tej polemiki.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.04.2017, 09:03
Nie żebym się czepiał ale to się kupy nie trzyma ...

Barti napisał(a):
A wiem, że takie rzeczy miały miejsce w przeszłości
Barti napisał(a):
Nie piszę, że u nas w klubie coś takiego ma miejsce
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2017, 09:12
Cytat:
Nie żebym się czepiał ale to się kupy nie trzyma ...
Tak... a we wcześniejszym poście piszę: "Piszę ogólnie, mając w pamięci sposób w jaki przyczyniali się do zwalniania trenerów co poniektórzy." I dokładnie to mam na myśli a nie tępienie. Czy jeszcze ktoś chce coś wyrwać z kontekstu i zadać jakieś pytanie?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.04.2017, 09:50
dżizas.... zmieńcie temat, proszę...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2017, 09:57
Z przyjemnością. Ładną dziś mamy w Krakowie pogodę....oczywiście w kontekście popołudniowego sparingu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.04.2017, 14:14
Wiem, że zdarza się tak, że nawet dobry piłkarz w jednym klubie wypala, a w innym nie. Mam jednak nadzieję mimo wszystko, że w klubie odpowiedzieli sobie na pytanie, co się stało, że u nas nie odpalił, a gdzie indziej tak? Jakie warunki miał tam, których nie miał tu? Wyraziłem się już chyba dostatecznie jasno o co mi chodzi, i mam nadzieję, że nie muszę już prowadzić dalej, tej polemiki.
Akurat w kwestii Stepińskiego wiadomo o co poszło. To jest zawodnik surowy technicznie, za to dobry w grze z kontry. Wisła grała wtedy tiki-takę Moskala do której on kompletnie nie pasował, bo kontry wyprowadzaliśmy w tempie drużyny seniorskiej. Ruch był dla niego idealną drużyną, podobnie jak byłaby nią Wisła Ramireza, błyskawicznie przechodząca do ataku po przechwycie i starająca się przejść pod bramkę jak najmniejszą liczba podań.

Co do Drzazgi - insynuujesz, po czym się wycofujesz ze swoich pomówień. Z nim sprawa jest o wiele prostsza - ma braki fizyczne, jak wiele osób zauważyło. Chodzi głównie o przyśpieszenie, miał gorszy start do piłki niż Brożek i Boguski, a to już kompromitujące. Jeżeli się pod tym względem nie poprawi, to poza pierwszą ligą wiele nie zdziała. Wyczytywanie jakiegoś zagubienia - jasne, na początku mógł być, ale niepewność wynika przede wszystkim z tym że nie był w stanie podjąć walki z przeciwnikami.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.04.2017, 15:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
.... jeżeli się pod tym względem nie poprawi, to poza pierwszą ligą wiele nie zdziała. Wyczytywanie jakiegoś zagubienia - jasne, na początku mógł być, ale niepewność wynika przede wszystkim z tym że nie był w stanie podjąć walki z przeciwnikami.
Apropos, o ile dobrze kojarze w lipcu 2016 mielismy psychologa w klubie w okresie przygotowawczym. Nadal mamy/wspolpracujemy?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.04.2017, 15:43
wolfy napisał(a):
Akurat w kwestii Stepińskiego wiadomo o co poszło. To jest zawodnik surowy technicznie, za to dobry w grze z kontry. Wisła grała wtedy tiki-takę Moskala do której on kompletnie nie pasował, bo kontry wyprowadzaliśmy w tempie drużyny seniorskiej. Ruch był dla niego idealną drużyną, podobnie jak byłaby nią Wisła Ramireza, błyskawicznie przechodząca do ataku po przechwycie i starająca się przejść pod bramkę jak najmniejszą liczba podań.
Chyba przesadzasz, problem ze Stępińskim był raczej z tym, że na szpicy grął Brożek, a on grał albo ogony, albo na skrzydle.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 07.04.2017, 09:01
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...szpanow/wlfvxr

Niedługo (sezon, dwa) odejdą Głowacki, Brożek, Boguski. Kto będzie wtedy kapitanem? Odpowiedź w tekście.
PS. Byłem przeciwnikiem powrotu tego piłkarza do Wisły. Z przyjemnością mogę powiedzieć: pomyłka.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.04.2017, 14:53
maciekkk napisał(a):Wyświetl post
Tutaj bramka:
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/...-wiosne-wideo/

jest to dużo lepszy na chwilę obecną napastnik od Pawła Brożka, przypominają mi te bramki Maćka Żurawskiego w Lechu jeszcze przed przyjściem do na
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 08.04.2017, 21:30
Z Boguskim i Urygą należy rozwiązać kontrakty, aby nie kusić trenera pomysłem wstawiania któregoś z nich do składu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.04.2017, 21:38
Uryga może co najwyżej grać w ataku. Tam przynajmniej nie będzie sprawiał zagrożenia... dla naszej bramki.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.04.2017, 21:42
Uryga to parodysta a nie piłkarz nadaje się co najwyżej do podawania piłek.....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.04.2017, 21:44
Uryga dostał szanse i z niej nieskorzystał. Jego czas w Wisle mija
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 08.04.2017, 21:46
Najlepsze jest to, że tak strasznie płakał iż nie dostaje szans. To ją dostał i nie wykorzystał. Zagrał słabo, 2/10 bo ze dwa razy trafił w piłkę ale poza tym graliśmy jakby to powiedzieć z jednym stoperem.
Zoran czekamy na Cb.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.04.2017, 21:53
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
jest to dużo lepszy na chwilę obecną napastnik od Pawła Brożka, przypominają mi te bramki Maćka Żurawskiego w Lechu jeszcze przed przyjściem do na
Boże drogi, co za bzdura...
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.04.2017, 23:31
A ja na przekór powiem, że Uryga nie wyglądał źle. Chwalił go nawet zresztą Kiko na konferencji po dzisiejszym meczu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów