The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2017, 23:48
Mecz dość wyrównany, chociaz na poczatku drugiej połowy kuchenkorz mocno przycisnął. U nas najlepszy był Brlek; nieźle też Głowacki, Załuska i Cywka. Z kolei Gonzalez w pierwszej połowie strasznie elektryczny, na szczęście po przerwie grał już lepiej.
Zmiennicy tym razem nie dali tyle jakości co ostatnio. Wyróżnić in plus można jedynie Lloncha. Występy Bartosza i Ondraska raczej bez historii.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 31.03.2017, 23:50
Mecz nie taki zly. Kilka fajnych zagran Stilica... no i Bogus oraz Paweł irytujący jak zawsze, aczkolwiek bardzo ich cenie i szanuję.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 01.04.2017, 00:29
Za dużo strat i indywidualnych błędów.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.04.2017, 00:57
Było nieźle. Rzeczywiście zaważyły indywidualne błędy, a głównie złe decyzje. Niemniej punkt trzeba szanować. Naszym celem jest ósemka, do której zbliżamy się z każdą kolejką.

Innym tematem jest to, co dzieje się na stadionie i w jego okolicach, gdy na meczu jest więcej niż 20 000. Przydałoby się wprowadzenie kilku zmian organizacyjnych.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.04.2017, 01:16
Spotkanie wyrównane, zdobyty bardzo ważny punkt. Obie drużyny miały swoje sytuacje, także myślę, że wynik jest w miarę sprawiedliwy. Szkoda tej sytuacji Brleka, jakby trafił w piłkę to pewnie trzeba byłoby wymieniać siatkę w bramce Lecha.
Pozostaje trzymanie kciuków za porażki Wisły Płock, Pogoni, Zagłębia i Termalici
Ostatnio edytowane przez Patryko : 01.04.2017 o godz. 01:18.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.04.2017, 05:12
Gdy emocje już opadły można śmiało stwierdzić, że Kiko popełnił dwa błędy wystawiając do gry Boguskiego i Stilića. Gdyby Llonch i Zachara grali od początku na 100% coś byśmy strzelili.
Odpowiedz cytując
Laszi
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2006

Stary 01.04.2017, 06:33
Gratulacje dla geniusza, ktory rzucil petarde na murawe. Przeliczyl perfekcyjnie ze kara bedzie w mig zalatana przez zarzad. Zgadzam sie ze za duzo juz mamy kasy i ta mogla by nam zawrocic w glowie. Cale szczescie znalazla sie jedna osoba ktora zatroszczyla sie o nasze finanse.
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 01.04.2017, 08:15
Z trybun to wyglądało na klasyczne 0 0 już po 15 minutach jak przestaliśmy aż tak atakować. Potem parę szpilek, głównie Lecha w naszą stronę, ale w sumie taki trochę mecz bez historii. Ne wydaje mi się żebyśmy byli od Lecha słabsi, w tej lidze wszyscy wszystko i wszystkich mogą, pomieszanie z poplątaniem.
Kibicowsko tylko można żałować, że takie 20tys nie ma na każdym meczu, bo od razu większą siłę czuć. Ładna i schludna oprawa, miło się patrzyło.
Co do tego co rzucił petardę, to mam nadzieję że ci co stali koło niego przemówili mu do rozsądku. Trzeba być skończonym idiotą. Ani to ładne, ani to śmieszne, ani tak naprawdę nikomu nie przeszkodził-chuliganka taka że klękajcie narody. To chyba to samozaoranie ,o którym jaśnie panujący raz na czas wspominają.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 01.04.2017, 08:25
Kolejny mecz, przynosi te same wnioski. Do remontu atak. W lecie sprzedać Ondraska i Zacharę. Paweł idealny na pomęczonego przeciwnika. Krzysiek Drzazga, stopniowo wrzucać na głęboką wodę po wypożyczeniu (znowu zdobył gola w I lidze!). No i idealnie byłoby kupić podstawowego napastnika. Wszystkich malkontentów uprzedzam, tak wiem, że są drodzy i nie jest to łatwe .Jak uda się zwiększyć siłę rażenia, to w przyszłym sezonie walczymy o konkretne cele.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.04.2017, 08:46
Spodziewałem się takiego meczu gdzie łatwo nie było. Niektórzy piszą że mogliśmy ten mecz wygrać. Owszem, ale mogliśmy i przegrać. Amica to nie ogórki. Myślę że z taką grą jak wczoraj spokojnie pokonalibyśmy większość zespołów z naszej ekstraklasy. Ale Amica jest naprawdę dobrze ułożonym zespołem.

Dla mnie remis to dobry wynik. Kolejny punkt w walce o górną 8. Teraz ważniejszy mecz z Niecieczą.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 01.04.2017, 08:51
Kilka pomeczowych obserwacji.

Błędy w komunikacji między Gonzalezem a Załuską trzeba oczywiście wyeliminować, ale z drugiej strony oba te podania Ivana były mierzone poza światło bramki i bezpieczne; po prostu Załuska stał wyżej niż Gonzalez jest przyzwyczajony. Z tego punktu widzenia gorsze było to kozłujące podanie do nogi. Poza tym jeden ciężki błąd, ale przez samego Ivana naprawiony. Dobry występ, a może być lepiej. Głowa z kolei też dobry występ i lepiej raczej nie będzie.

Załuska kolejny mecz bardzo, bardzo pewnie. Znakomity refleks na linii, przyzwoita gra nogami, kilka dobrych reakcji przy dośrodkowaniach.

Wystawienie Semira okazało się w moim odczuciu błędem. Cofnięty Brlek dawał mniej niż mógłby w ustawieniu wyżej, brakowało agresji Lloncha, a Stilić słabo. Strasznie słabo też Ondrasek, poza grą właściwie.

Faul Gajosa wyglądał na czerwień, i to taką w królewskim odcieniu. O ewentualnym karnym na Stiliciu się nie wypowiadam, nie widziałem powtórek.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.04.2017, 09:15
Jeśli brak nam napastnika z prawdziwego zdarzenia to, moim zdaniem, za mało uwagi przywiązujemy do stałych fragmentów gry, gdzie gole można zdobywać nawet nie mając typowego napastnika w składzie.

Poza tym, jeśli na boisko wchodzi Stilic, to nawet przy jego słabszej formie powinno się szukać fauli i wolnych przed polem karnym.

Oprócz tego mecz pokazał, że wcale nie odbiegamy od czołówki ligi.
Kiko zaczął budowę drużyny od tego, co najważniejsze: defensywy i gry defensywnej całej drużyny.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.04.2017, 09:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Oprócz tego mecz pokazał, że wcale nie odbiegamy od czołówki ligi.
Kiko zaczął budowę drużyny od tego, co najważniejsze: defensywy i gry defensywnej całej drużyny.
weszlo wywiad z Junco nt Kiko napisał(a):
1) Ramirez to dobry taktyk. – Jeśli przeanalizujecie jak grały zespoły Kiko zobaczycie, że wszystkie miały określoną charakterystykę. Wszystkie były bardzo dobrze zorganizowane, a to jest co czego nam brakuje. Gdy Wdowczyk zrezygnował, poprosiłem dwóch trenerów z czołowych zespołów Primera Division, by spojrzeli na nasz zespół tak, jakby mieli z nami zaraz zagrać w Lidze Mistrzów czy Lidze Europy. I jednym ze słabych punktów była właśnie organizacja i taktyka. Dlatego zatrudniliśmy Kiko też po to, by rozwiązał ten problem.

2) Ramirez zna się na defensywie. – Tracimy również za dużo goli, 1.7 na mecz, co znaczy, że musimy strzelić co najmniej dwa gole w każdym spotkaniu. Nie ma wielu zespołów w Europie, które są w stanie to zrobić. Kiko bardzo dobrze pracuje z zespołem w defensywie.

3) Ramirez umie wyciągnąć maksa z piłkarzy. – Kiedy kończy swoją pracę, zawodnicy są na wyższym poziomie. Uformował wielu dobrych piłkarzy. Choć warto podkreślić, że nazwisk akurat nie poznaliśmy.

4) Ramirez ciężko pracuje. – Kiko nie ma wielkiego nazwiska, ale jest pracowity. Zostawia rodzinę w Hiszpanii, bo jest tutaj, by skupić się na pracy. Ma głód sukcesów.
Kosowski o Kiko w PS napisał(a):
Decyzja działaczy Wisły bardzo mnie zaskoczyła. Nikt nie zna Ramireza, nikt o nim nic nie wie. Trafił do klubu chyba tylko dlatego, że wcześniej zdobył zaufanie wiceprezesa Manuela Junco. Myślę, że niedługo Sobolewski znów zostanie pierwszym trenerem Białej Gwiazdy. Może kiedyś będę musiał odszczekać swoje słowa, ale na razie nie wygląda to dobrze. Nic tu nie pasuje. Hiszpanie i Polacy różnią się pod względem mentalności, inaczej przygotowują się do sezonu i mają inną filozofię futbolu. Przygoda Ramireza z Wisłą nie potrwa zbyt długo. Przed Radkiem Sobolewskim wiele nauki, ale tę naukę mógłby pobierać, asystując doświadczonemu trenerowi z Polski. Działacze podjęli wielkie ryzyko. Na miejscu Junco nie odważyłbym się na taki ruch. Chciał mieć trenera, któremu ufa? OK, ale ponosi też pełną odpowiedzialność za swoją decyzję. Myślę, że jeśli pomysł nie wypali, pracodawcy będą dla niego bezwzględni. A co do Ramireza, poczekajmy do pierwszych meczów. Kluczowe może okazać się to, że w ogóle nie zna rozgrywek. Potrzebuje czasu, ale nie ma go za wiele.
Tomek Kłos mu wtórował, a Frankowski mówił by dać Kiko szanse.

Ja sie ciesze ze mamy trenera ktory robi to co mówił ! a nie .......ety jak polscy trenerzy ktorzy po miesiacu pracy widza same braki dziury i trupy w szafie.
Szacun. Miala byc defensywa - i jest. Na atak poczekamy chwile bo zbyt piekne by bylo jakby w 3 miechy odwrócił wszytko do góry nogami, ztunningował i wygrywał. Wtedy to by go Real podkupił.
Fajnie wczoraj Kiko zył przy linii, pod koniec złe podanie Brleka, miedzy 2 naszych po ktorym tracimy pilke. Pierwsza emocja Kiko to nerw na złe zagranie, lecz po sekundzie patrzy na Brlea i bodaje Bartosza z Cywka i bije im brawo by sie nie poddawali i zagrzewa do walki. I ja cos takiego bardzo szanuje
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2017, 09:39
Masz racje Szprotson. Mi również bardzo podobały sie reakcje Kiko przy linii. Az ciężko pomyśleć , że ten gość trenowal tylko na ogórkowym poziomie. Widać jakąś taką jedność wielonarodową w drużynie...może to własnie nazywa się obecnie profesjonalizmem w piłce nożnej?
Tak krótko a tak obiecująco i efektywnie , hmm dziwne, naprawdę dziwne.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.04.2017 o godz. 09:44.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.04.2017, 09:54
Trzeba szanowac ten remis. Zwyciestw trzeba szukac w innych spotkaniach i dlatego mecz z Termalika bedzie niesamowicie ważny.

Slowo do malkontentów. Przypomnijcie sobie w jakiej dupie byliśmy na jesieni. Dostawalismy u siebie baty od Slaska, Ruchu, Baty od Arki, dostaliśmy w czape od sasiadki, a teraz ugralismy remis z przyszlym mistrzem Polski ( liczę że Legia nie zdobędzie kolejnego tytulu).
Lech gra obiektywnie najlepiej w tej lidze i za tydzień nie zdziwię sie jak rozgromi Legie.

Podobala mi sie zagrywka ze Stilliciem. Zaskoczylismy Lecha w pierwszej polowie swoja ofensywna gra. Gdyby Malecki, Boguski i Brozek mieli swoj dzien to Stillic zaliczylby 3 asysty.

Na druga polowe Lech juz wiedzial co ma grac i do momentu wejscia Lloncha myślałem ze bedzie katastrofa. Ewidentnie zostaliśmy w szatni, a pilkarze lecha dostali bure od trenera.

I slowo na temat Brleka. Jak sie jeszcze bardziej rozkreci w tej rundzie to w lecie juz sie z nim pozegnamy. To bedzie kawal piłkarza.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.04.2017, 10:09
Oglądałem właśnie powtórkę i widać że Węgrzyn zaczyna mieć ból du..py że zaczynamy znowu o coś grać.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 01.04.2017 o godz. 10:12.
Odpowiedz cytując
Laszi
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2006

Stary 01.04.2017, 10:14
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem właśnie powtórkę i widać że Węgrzyn zaczyna mieć ból du..py że zaczynamy znowu o coś grać.
Juz myslalem ze mam paranoje. Ten Bednarek to jakas jego rodzina czy ma na niego ochote?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.04.2017, 10:20
Tez obejrzałem i z przekroju całego komentarza Wegrzyna brzmiał on jak poznańska c..pa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.04.2017, 10:47
FraMat
Jedyna nadzieja, że Sobol zostaje.
Może nie da tego rozp..yć..
Dzimi
Zła decyzja zarządu.

Po pierwsze - Trener no name i z znikąd. W Polsce na tym poziomie rozgrywek trenerami są nauczyciele WF-u z pobliskiej szkoły średniej. Może w Hiszpanii jest lepiej, ale to nie poziom na ekstraklasę. Może będzie to jakiś nieodkryty talent, ale raczej dużo wieksze szanse, że będzie to nieporozumienie.
WitEk
Matko Boska...

szprotson
co tu sie odjebao !!
szprotson: skoro to jest trener "inni zrobia ,ten niewiele s.......i" to po choy jest to Hiszpan a nie Polak?

Merytoryczni kibice wczoraj, a dziś. Czy jeśli Kiko przegra dwa mecze to znowu będzie trenerem od W-fu ?
Ostatnio edytowane przez wester : 01.04.2017 o godz. 10:50.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.04.2017, 10:51
wester
Mądry człowiek wyciąga wnioski z błędów. (błędnych ocen) i zmienia zdanie pod wpływem faktów. Idiota trwa w błędzie na zawsze.

Ja akurat nie panikowałem jak Kiko się pojawił (ufałem Junco), ale robiąc komuś wyrzut że miał wątpliwości kim jest (z całym szacunkiem) no name z III ligi hiszpańskiej jest śmieszne. No chyba że Ty jesteś jasnowidzem
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 01.04.2017 o godz. 10:54.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.04.2017, 10:53
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Tez obejrzałem i z przekroju całego komentarza Wegrzyna brzmiał on jak poznańska c..pa
Haha, weźcie bzdur nie gadajcie...

Co do meczu, moim zdaniem błąd w wystawieniem Stilicia, gdyż nic nie dał zespołowi, straciliśmy przez to Brleka, a środek przez nieobecność Lloncha spisywał się dość kiepsko.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2017, 10:53
wester napisał(a):Wyświetl post
FraMat
Jedyna nadzieja, że Sobol zostaje.
Może nie da tego rozp..yć..
Dzimi
Zła decyzja zarządu.

Po pierwsze - Trener no name i z znikąd. W Polsce na tym poziomie rozgrywek trenerami są nauczyciele WF-u z pobliskiej szkoły średniej. Może w Hiszpanii jest lepiej, ale to nie poziom na ekstraklasę. Może będzie to jakiś nieodkryty talent, ale raczej dużo wieksze szanse, że będzie to nieporozumienie.
WitEk
Matko Boska...

szprotson
co tu sie odjebao !!
szprotson: skoro to jest trener "inni zrobia ,ten niewiele s.......i" to po choy jest to Hiszpan a nie Polak?

Merytoryczni kibice wczoraj, a dziś. Czy jeśli Kiko przegra dwa mecze to znowu będzie trenerem od W-fu ?
Wez nie juz nie ....... smutów bo nie wiadomo o co Ci biega
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.04.2017 o godz. 10:58.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ghost_
Member

Od: 01.2012

Stary 01.04.2017, 11:16
Mecz doskonale pokazujący, gdzie jesteśmy teraz w Ekstraklasie: drużyna u siebie zdolna do wyrwania punktów każdemu z czołówki, ale nie do zdominowania tych drużyn, czyli na takie miejsca 5-7. Przy odrobinie pecha przegralibyśmy 0:1, z kolei zawodników mamy takich, którzy czasem ustrzelą coś ekstra, czasem spartolą dobre sytuacje (dziś Boguski). Podkreślić tylko trzeba: taką drużyną jesteśmy dzięki Kiko, bardzo ładnie nas poukładał. Ważny punkt, ostatnie 3 mecze będą trudne, szanse na pierwszą ósemkę mamy 50/50. To co na pewno: fajnie o coś grać i fajnie widzieć dobrą atmosferę w klubie i teamie
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.04.2017, 11:20
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wez nie juz nie ....... smutów bo nie wiadomo o co Ci biega
Cześć z tych osób wypisywała wyzwiska pod adresem trenera na twiterze oznaczając jego oficjalne konto. Kiedy zwracałem uwagę aby wstrzymali się z osądem bylem wyszydzany. Rozumiem osoby którym nie podobał się ten wybór ale niektóre komentarze przekraczały pewne granice dlatego ciężko jest mi obecnie czytać pochowały pod adresem Kiko od tych samych osób. Liczę że osoby, które obrażały wyciągną wnioski na przyszłość jak przyjdzie nowy zawodnik, nowy trener, nowy prezes itd po to aby podnieść poziom tego forum bo jest to obecnie śmietnik, w który rzadko można dokopać się do wartościowych wpisów.
Ostatnio edytowane przez wester : 01.04.2017 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 01.04.2017, 11:23
Jay jay, Davss875 i reszta płaczków weźcie wytrzeźwiejcie zanim zaczniecie coś pisać.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 01.04.2017 o godz. 11:25.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 01.04.2017, 11:48
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Gdy emocje już opadły można śmiało stwierdzić, że Kiko popełnił dwa błędy wystawiając do gry Boguskiego i Stilića. Gdyby Llonch i Zachara grali od początku na 100% coś byśmy strzelili.
Llonch i Zachara daliby jakość gwarantującą strzelenie bramki we wczorajszym meczu? Dobre. Dla mnie wystawienie Stilicia w pierwszym składzie to wielki plus dla trenera Kiko. Chcieliśmy grać ofensywnie i gdyby nie indolencja Boguskiego to mogliśmy strzelić jedną lub dwie bramki. Zachara dla mnie osobiście to w lecie powinien zostać sprzedany. Nie widzę w nim potencjału na taki zespół jakim jest Wisła.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.04.2017, 11:53
spotkanie było tak "porywające" ze az porwało mi spodnie w kroczu przy przechodzeniu przez zamknięta brame.
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.04.2017, 11:57
Co sie stało w okolicach C i D?
Akcja z karetką.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.04.2017, 12:14
@ghost_

chyba nas jednak nie doceniasz, bo w końcu niedawno ograliśmy u siebie gładko lidera (Jagę), ograliśmy jeszcze bardziej gładko Lechięm a gdyby nie fatalna seria za wdowczyka to teraz bylibyśmy w czołówce i bili się o mistrza. Poza tym w naszej lidze mistrzostwo zdobywa nie ten który wygra z legią czy lechem, ale ten który gra najrówniej. Pokazuje to przykład Jagielloni czy Piasta w zeszłym sezonie.

wierzę, że stać nas na 3-4 miejsce jeszcze w tym sezonie, ale dużo zależy od wyników innych drużyn
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 01.04.2017, 12:18
TSWalos napisał(a):Wyświetl post
Co sie stało w okolicach C i D?
Akcja z karetką.
Chyba strażą pożarną i małym pożarem na C
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna