The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2017, 20:22
Od razu mowiłem, ze na dobra gre Brleka sobie poczekamy bo Chorwaci dłuzej sie aklimatyzuja. Dla mnie to był najlepszy zawodnik w meczu z druga Wisłą
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.03.2017, 21:28
Jestem mega ale to mega wqrwiony, powinniśmy to wygrać,ale z kaleką Boguskim słabym Małeckim nie da rady.Gonazlez też słabo mało by brakowało aby były dwa swojaki......Jak to jest Boguski przeplata średnie mecze słabymi...akurat z Amiką :/ a może z 2 tyg przerwy ? Jeżeli to ma być "majsrer" Polski to ja dziękuje....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.03.2017, 21:29
Byliśmy świadkami bardzo słabego spotkania w naszym wykonaniu gdzie zawodnicy odpowiedzialni za kreowanie akcji i strzelanie bramek byli w fatalnej dyspozycji. Boguski jest bez formy, czy ktoś to widzi !!! zresztą Małecki dziś nie lepszy.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.03.2017, 21:34
bez przesady z tym bardzo slabym, mecz nie był zly, pierwsza polowa wiecej niz dobra
faktem jest natomaist, ze nad ofensywa trzeba pracowac , 0 strzałów celnych to jednak troche wstyd
cel na lato to napastnik i skrzydlowy (chyba, ze ktorys z kolumbijczyków odpali)
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 31.03.2017, 21:35
No i zaczyna się .......enie. Ja się cieszę z remisu. Cel to awans do 8. Tabele dobrze odzwierciedla poziom sportowy naszej drużyny. Przegonić kretów w tabeli i będzie ok.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 31.03.2017, 21:36
A przed meczem wiekszosc brala remis w ciemno...

nie dziwie sie ze na c tak wolno schodzily bilety, sektor byl dobity chyba na 120 %
Ostatnio edytowane przez South : 31.03.2017 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 31.03.2017, 21:38
Dobra 1 polowa, mizerna druga chociaz w koncowce lepiej to wygladalo. Przy takiej grze remis jest dobrym wynikiem. Troche martwi skutecznosc i 0 celnych strzalow na bramke ale za Kiko pierwszy raz sie to zdarzyło i miejmy nadzieje, ze po raz ostatni. Najsłabszy na boisku Boguski (sam powinien wygrac mecz) najlepszy Brlek. Za tydzien Nieciecza wiec troche slabszy rywal od Lecha ale łatwo nie bedzie i trzeba dobrze sie przygotowac do tego spotkania.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 31.03.2017, 21:42
Moim zdaniem niezły wynik i całkiem niezła gra.

Ważne, żeby nie przegrać z Niecieczą i wygrać z krecikami.

Tak na gorąco dobre spotkanie Brleka, Sadloka i stoperów. Małecki bez szczęścia trochę. Boguski słaby mecz dziś.
Reszta solidnie.
Ważne, że Semir ma przebłyski dawnej gry.

Będzie dobrze!
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.03.2017, 21:44
Nie wiem czy widzicie, że z trzech ostatnich spotkań rundy zasadniczej, dwa gramy na wyjeździe z zespołami walczącymi o coś także będzie bardzo ciężko.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 31.03.2017, 21:45
typowy mecz walki
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Stary 31.03.2017, 21:46
kretów ojebiemy bez dwoch zdan, terme tez, druzyne smudy tez nie widze innej mozliwosci
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Stary 31.03.2017, 21:48
davss875 co ty pie...lisz?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 31.03.2017, 21:48
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Oni nie potrafią grać przy komplecie publiczności!!! Z legła 0-0, z żydami 1-1, z amicą 0-0 mega wqurwiony jestem, bo przeszli obok meczu. Gonzalez co on odp....a to się w pale nie mieści, a tak dobrze się zapowiadał, wychodzi, że mega pi...a z niego. Sadlok niech już idzie gdzieś za granicę, bo na niego patrzeć nie mogę, te jego wrzutki fatalne!! Mijailoviciovi ani Stolarczykowi do pięt nie dorasta! Ciągnie do przodu, a później odgrywa do tyłu, noż ku...a!! Jak ktoś przedłuży kontrakty z Brożkiem i Boguskim to moja noga nie postanie na stadionie do końca ich karier!!! To jaką oni padake grają to jest poprostu niemożliwe!!! Zły skład odbrał Ramirez dziś oj zły. Stilić powinien wejść w 2 połowie z Videmontem, ale nie on wie lepiej!!! Jestem tak wqu....y, że ja pie....e. Masakra nie oddać celnego strzału przez 90 min? Żal. Później będą się dziwić, że na mecz chodzi po 10 tys hahahaha!!!
hahahahahahahaha. Jak nie jesteś pijany to nic cie nie usprawieliwia.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 31.03.2017, 21:56
dobry mocny waleczny remis.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.03.2017, 22:05
Davs to wy.... . Ja ma nadzieje ze twoja noga już nigdy na Wiśle nie stanie.

Bardzo dobry mecz taktycznie. Ten niby wielki Kolejorz mial mnie do powiedzenia niz ta biedna szara Wisla ktora miala spasc z ligi z hukiem.

Szkoda szczegolnie zlego podania do Brleka w pierwssej polowie bo to musial by byc gol(btw rozwija sie chlopqczyna grubo)
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 01.04.2017 o godz. 09:35.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 31.03.2017, 22:20
Fajna atmosfera na stadionie i na mieście dziś, szkoda punktów ale remis było czuć w powietrzu. Parchy dziś się bawiły w łyżwiarstwo figurowe i przesuwanie kijkiem podstawki pod kubek a mimo to całe miasto dzisiaj nasze. Szkoda że znowu przy komplecie kolejny remis po mało spektakularnym widowisku. Skrzydła słabo, Stilic mial ze trzy dobre zagrania, z Załuski robi się nasz własny Malarz czy Szmatuła. Brlek bardzo fajnie, jakby ten rajd pod koniec zakończył bramką to by ukoronowało jego dobrą formę. To co robił dziś Gonzalez to dramat, poza dalekimi podaniami grał bardzo niepewnie. Co do Boguskiego to zauważyłem że jak zszedł to od razu zrobiło się dużo miejsca po prawej stronie i szły groźne akcje a przecież całą 1 połowę to chyba nikt z lecha z lewej nie wyprowadził jednej akcji.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.03.2017, 22:30
Prawda w oczy kole? Załuska,Cywka, Sadlok, Boguski, Brożek oraz paru innych nie zagwarantują nam miejsca na podium! Czy wy tego nie widzicie, czy tylko udajecie? Dzisiejszym remisem właśnie zatrzasnęliśmy sobie drzwi do walki o podium. To jest moje zdanie do którego mam prawo. A ty Wiertar (...) do Szczawnicy baranów doglądać!
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 01.04.2017 o godz. 10:29.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 31.03.2017, 22:34
Mecz dokładnie taki, jakie należało się spodziewać z punktu widzenia stylu gry, jaki od początku stosuje Kiko. Czyli przede wszystkim (skuteczna) defensywa. Raz (na Płock) zrobił wyjątek, ale ogólnie jest konsekwentny. Warto zauważyć, że Lech to kolejny klub z czołówki, który podszedł do nas z widocznym respektem.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 31.03.2017, 22:36
Remis trza szanować.

Sadlok jak dla mnie super w obornie, Cykwa ok ale ze dwie groźne straty miał.

STILIC dno dna, obawiałem się go w 1 skłądzie, chyba dali go na przełamanie z byłym klubem, Pol wszedl i w środku więcej się działo. Szkoda, że Brlek nie grał od początku na pozycji Stilica.

Najbardziej rozczarował mnie Zdenek, 30 min i nie pokazał nic, nawet walki, szarpaniny...

Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.03.2017, 22:44
czytam i myślę sobie.. czy my byliśmy na tym samym meczu?
lech piłkarsko jest lepszy, schenaty5sa wyuczone. Graliśmy z najlepszą ekipa obecnie w Polsce. Wypuszczenie Stilica bylo zaskoczeniem.. cieszmy sie z punktu bo to naprawdę wybiegany i wywalczony pkt
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 31.03.2017, 22:49
Prawda w oczy kole? Załuska,Cywka, Sadlok, Boguski, Brożek oraz paru innych nie zagwarantują nam miejsca na podium! Czy wy tego nie widzicie, czy tylko udajecie? Dzisiejszym remisem właśnie zatrzasnęliśmy sobie drzwi do walki o podium. To jest moje zdanie do którego mam prawo. A ty Wiertar (...) do Szczawnicy baranów doglądać!
My mamy walczyć o podium?

Jak po 10 kolejkach bylismy na miejscu spadkowym to tez myslałeś o podium?Dajże spokój,kazdy wynik w pierwszej spokojnej ósemce uznam za sukces.

Róbmy swoje małymi krokami...
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 01.04.2017 o godz. 10:30.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.03.2017, 22:51
Mecz z gatunku "szachy" amica miała więcej z gry szczególnie w drugiej połowie z remisu trzeba się cieszyć i jedziemy dalej. Cieszy komplet na widowni oby jak najczęściej.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.03.2017, 22:55
Mecz na remis,takie troche szachy obie strony baly sie odkryc do konca.
Podobał mi sie dzis Cywka ,Glowa ,I Mąka.

Na plus Kibiice,oprawa i frekwencja ,niespodziewalem sie ze na meczu z Amiką bedzie tyle ludzi,nigdy tyle nie bywało,pozytywna atomosfera dookola klubu jednak robi swoje i to cieszy.
generalnie jest OK,wiadomo ze walka osemke bedzie do konca.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 31.03.2017 o godz. 22:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 31.03.2017, 22:57
Mecz z typu najważniejsze nie przegrać i tak tez obie drużyny zagrały. Gonzales dziś w | połowie dawał duże wrażenie do przeżycia dobrze nie padła wtedy żadna bramka. Nie wiem kto na interii daje oceny piłkarzom ale wiem że na pewno jest kibicem Wisły http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...sy,nId,2376065
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.03.2017, 22:59
Najważniejsze dostać się do górnej 8, potem różnice punktowe będą na tyle nieduże, że wszystko jest możliwe.
Brlek dobrze czuje się w tej drużynie? Wszyscy po meczu poszli podziękować kibicom, a on na środku boiska rozmawia z Bjelicą?
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.03.2017, 23:04
Sprawiedliwy wynik. Trzeba to docenić, bo Lech jest w świetnej formie.

Brlek zawodnik meczu. Dynamicznie, do tego świetny technicznie, utrzymuje sie przy piłce, cały czas napiera do przodu.

Na ten moment drużyna dużo lepiej czuje sie w ustawieniu z Llonchem i Brlekiem wyżej. Jak wszedł to odrwazu Lech stracił impet i zaczęła sie nasza gra.
Choć Stilic miał kilka takich błysków, podań.

Wisła taktycznie bardzo dobrze. Jak przyjdzie napastnik to takie mecze będziemy wygrywać.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 31.03.2017, 23:22
Na dziś wydaje się, że to maks co nasi byli w stanie pokazać. Lepszy punkt niż jego brak. W sumie mogliśmy to przegrać, dlatego nie będę narzekał.

Oby częściej taka frekwencja. Przy takim komplecie, to jest zupełnie inne oglądanie meczu.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 31.03.2017, 23:23
Kto mówił, że my o podium walczymy? Znowu jakieś bajdurzenie o pucharach? Celem Wisły na ten sezon jest awans do pierwszej 8. Wszystko co zdobędziemy dodatkowo tylko będzie dla nas procentowało. 9 pkt w pozostałych 3 spotkaniach to nie Sci-fi, tylko realne osiągnięcie. Przy dobrych wiatrach wystarczy nam nawet zdobycie 6 pkt i mamy spokój. Doprawdy jak to niektórzy popadają w skrajności w skrajność. 8 miesięcy temu szorowaliśmy po dnie tabeli i desperacko walczyliśmy o wyjście z tego dna. Teraz niektórym marzą się puchary. Jak bardzo trzeba być oderwanym od rzeczywistości, aby tego nie widzieć?.
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 01.04.2017 o godz. 10:31.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.03.2017, 23:30
Mecz bez historii... lepsze sytuacje dla amicii, ale więcej chęci u Wisły... oby tylko chłop który spadł znad tunelu na beton przeżył i nie był kaleką... bo za głupotę najbardziej będzie cierpieć rodzina...
Porter
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.03.2017, 23:45
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Kto mówił, że my o podium walczymy? Znowu jakieś bajdurzenie o pucharach? Celem Wisły na ten sezon jest awans do pierwszej 8. Wszystko co zdobędziemy dodatkowo tylko będzie dla nas procentowało. 9 pkt w pozostałych 3 spotkaniach to nie Sci-fi, tylko realne osiągnięcie. Przy dobrych wiatrach wystarczy nam nawet zdobycie 6 pkt i mamy spokój. Doprawdy jak to niektórzy popadają w skrajności w skrajność. 8 miesięcy temu szorowaliśmy po dnie tabeli i desperacko walczyliśmy o wyjście z tego dna. Teraz niektórym marzą się puchary. Jak bardzo trzeba być oderwanym od rzeczywistości, aby tego nie widzieć?.
Pierwsza osemke powinno nam zagwarantowac jedno zwyciestwo w pozotalych trzech meczach.

No chyba, ze jakos strasznie niekorzystnie wypadna inne wyniki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów