|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dazy_karnetow/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy nadal istnieje tańszy bilet dla osoby będącej pierwszy raz na Reymonta?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Caly czas
10 znakow |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
5 zł i ani grosza więcej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jesli nie zepniemy posladow to szykuje sie pierwszy raz w tym roku frekwencja ponizej 10 tysiecy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
2 godziny przed meczem powinny w zupełności wystarczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ile poszło biletów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Dokładnie 12 123 bilety
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Można już kupować bilety na Termalica - Wisła.
https://kupbilet.onet.pl/sport/pilka_nozna/pn0668 Sektor gości jest mały, więc będzie ciężko o bilety. Dlatego lepiej już teraz kupić wejściówki na sektor C (ten koło gości). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/32475,Akcj...olejorzem.html
Sprzedaż porządnie ruszy pewnie w przyszłym tygodniu dopiero, ale warto zacząć mobilizacje wśród znajomych! Ilość wolnych miejsc 9862 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/32475,Akcj...olejorzem.html
Dobrze jakby sprzedaz ruszyla juz. Juz dzisiaj ilosc biletow pozostala taka jak 2 dni przed normalnym meczem wiec mobilizowac! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie ,trzeba sie zmobiilzować,.z Plockiem bylo widać mały progres jesili chodzi o frekwencje,teraz musi byc nas jeszcze wiecej,zwalszcza ze fanatycy sprzetu AGD beda w 1 tys .
@ up ,lo kużwa ,to dawno ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Klub podał, że zeszło 8428 biletów. W ciągu 2 dni zeszło 1200 biletów. Do piątku powinna pęknąć 10k.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na stronie z biletami cos sie zdup*czyło. Po zalogowaniu wyskakuje komunikat ze "sprzedaz tylko dla posiadaczy kart kibica". Tez tak macie?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może tak być jak karta kibica straciła ważność.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Po odnowieniu karty/wyrobieniu nowej jest to samo. Cashback nie ma nic do tego uprzedzając tok myśli.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakiś błąd był rano, ale już się naprawiło i można śmiało kupować
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Od godziny 17, z tego co śledziłem do godziny 18:30 zeszło jeszcze około 100-150 biletów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przez neta można kupić 4 bilety ale czy można też zamówić bilet dla kogoś kto nie posiada KK?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie, tylko w kasie można kupić jeżeli nie posiada KK.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Do końca weekendu realnie możemy osiągnąć wynik 15 tysięcy. Jedziemy, wszyscy na mecz!!!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Witam,
zwracam się z prośbą o wyjaśnienie problemu na stronie z biletami, po kliknięciu Kup bilet i pojawieniu się stadionu, nie jestem w stanie wybrać sektoru E do podglądu, podobnie sprawa wygląda z próbą podglądu sektora C, D, F. Interesuje mnie zakup biletów na sektor E a nawet nie jestem w stanie wejść na niego żeby wybrać konkretny rząd i miejsce, ponadto na stronie pokazuje ze zostało 5 tys biletów a przecież sprzedanych jest ponad 11 tys. Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie jestem w stanie podjechać specjalnie do Krakowa do strefy kibica i chciałem kupić bilety przez internet, a nie jestem w stanie wybrać sektora E. Pozdrawiam! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
wyłącz .......i itd. blokujące flash itp. Strona działa więc wina niestety leży po Twojej stronie.. Pokazuje dostępnych 5 tysięcy biletów, bo jeszcze nie wszystkie sektory są otwarte (ze względu na oszczędności, żeby nie było sytuacji, że pojawi się tam 5 osób a trzeba płacić za ochronę za cały sektor. W przypadku gdy kończyć się będą bilety na obecnie dostępne sektory, klub otworzy kolejne). Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 24.03.2017 o godz. 11:12.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Faktycznie, problem wynikał z tego, że próbowałem otworzyć w Google Chrome, na Mozilli ten problem nie występuje. Aż zdziwiony jestem dlaczego wina leżała po stronie przeglądarki, przecież mam zainstalowane flash playery itp
Ale dzięki wielkie! W takim razie na R22 ! |
|
|