|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
O tym pisałem od początku, że mimo dużej pracy i tak jesteśmy w dupie bo inaczej być nie może, Cupiał prz lata nie ogarnął finansów, więc TS w pół roku tym bardziej.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 09.03.2017 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W dupie to byliśmy za Meresinskiego. Licencja jest? Jest. Grajki na kasę nie narzekają? No nie. Zwycięstwa są? Ano są. Kilku nowych sponsorów i partnerów jest? Jest. Naprawdę DOCEN to, że nie ekscytuje aż się IV liga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Borussia Dortmund.nie pamiętam czy akurat dwa lata ale na pewno nie trwalo długo wychodzenie z kryzysu
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tylko, że na Dortmund srednio chodzi tak 6-7 razy więcej ludzi niż na nasze mecze i płacą dużo więcej. Poza tym Dortmund to chyba jednak były jakieś 3-4 sezony jednak.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 09.03.2017 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"polski Bayern" hue hue hue też nam pomaga jak ichnich im?
No i taki szczegół jak frekwencja... niezależnie czy zimno mokro czy hujowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie pamiętam ale mało z ligi nie spadli.byli praktycznei bankrutem.w zasadzie uratowali ich kibice.i za to z calej Bundesligi najbardziej lubię wlasnei dortmund.że bez względu na to czy jest dobrze czy źle stadion jest pełny.pełny u nich oznacza okolo 80 tyś
a tu cos ciekawego.nie wiedziałem o tym http://www.przegladsportowy.pl/pilka...465,1,458.html a tu cos więcej http://www.polacyde.pl/borussia-dort...ligi-mistrzow/
Ostatnio edytowane przez picasso : 08.03.2017 o godz. 21:30.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
200 mln $ długu mieli. Nie płacili pensji. Z pomocą przyszedł Bayern.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
koniec od godziny 11:18 każdy post który nie będzie miał merytorycznego uzasadnienia żeby znaleźć się w tym temacie kończy się 1 dniowym banem potem zwiększam ilość dni
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Normalna sprawa z zadłużeniem, miasto to najbardziej miękki z naszych wierzycieli a jednocześnie sporo im jesteśmy krewni więc nic dziwnego że mając krótką kołdrę finansową tak jak my wolimy zasłonić głowę (czyli pensje piłkarzy, koszty funkcjonowania) i brakuje na nogi (dług względem miasta). Nie mowie ze to popieram, ale rozumiem, mając takie alternatywy jak u nas ciezko znalezc inne wyjście. Oby nas tylko nie przycisnelo i zebysmy nie musieli sie zdecydowac na wyprzedaż po różnych trabzonsporach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jak bedzie nadal taka frekwencja i sprzedaż karnetów to bankowo tak bedzie.... Tak wiec od was kibiców dużo zależy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
"Centralne miejsce na koszulkach piłkarzy Wisły Kraków wypełni się już od niedzielnego meczu z Legią Warszawa! Drodzy Kibice - nowy Sponsor Główny jest z nami! Dziś o 14.00 wszystko się wyjaśni!"
Wisła na FB |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
LV Bet
1 https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...2c&oe=59643978 2 https://pbs.twimg.com/profile_images...4/Km49DCln.jpg ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dadzą 3 mln zl to bedzie ok.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
LV bet przecież jest już naszym sponsorem, a teraz wchodzi na koszulki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie wierze w kwote 3 mln zl. Realniejsza jest kwota pomiedzy 1-2 mln zl. Minus to co juz dali przy poprzedniej umowie.
Ale lepsze to,niz nic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak w kwestii komentarza. Na fotce wyżej po prostu nałożyłem dwa obrazki wrzucone przez El'kabata. Graficznie jak widać nakładają się bezbłędnie, czego nie można powiedzieć o wymienianym Tyskim. LVBet niedawno uzyskał licencję na reklamowanie się w Ekstraklasie a Wisła to dobry partner - znana marka, spora frekwencja i z racji naszej sytuacji finansowej - elastyczna pod względem wymagań. Umowę już z nimi mamy, więc relacje biznesowe są. Wisła ma obecnie realne szanse na grę o coś więcej niż tylko utrzymanie, ósemka jest w naszym zasięgu a więc potem dodatkowe mecze z topowymi krajowymi drużynami. Więksi gracze przejęli koszulki innych drużyn (Fortuna/STS) więcz punktu widzenia biznesowego to rozsądny krok dla LVBet.
Teraz z drugiej strony. Logo użyte na mojej grafice to stare logo LVBet. Obecne jest odświeżone, bez cienia. Dziwnym by było użycie starej oprawy graficznej na nowej umowie. Napis "sponsor" jest też wykonany w innym stylu niż "zakłady bukmacherskie". LVBet reklamują się też w Gdyni i Niecieczy, więc to wskazuje raczej na niewielkie wydatki marketingowe marki. Tak czy owak, wróżymy z fusów. Logika podpowiada, że chodzi o LV ale może zarząd nas zaskoczy? Wszystko ma się wyjaśnić jutro o godz. 14, pewnie podczas konferencji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A moze las vegas energy drink? ;D logo identyczne i nadodatek reklamuja sie na kadrze
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Las Vegas Drink i LV Bet to Ci sami ludzie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nareszcie!!! Fajnie gdyby zarząd czyms zaskoczyl, ale i LV bet nie bylby bylby zly. Pamięta ktoś ile gramy bez sponsora na koszulce (poza TF), 8 lat i bet-at-home?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ooo!to wiem juz dlaczego ktoś wykasował o nich moj temat w dziale bukmacherskim.Pamiętajcie tylko ze przegrywając tam pieniądze wspieracie klub, jak chcecie wygrywać to STS-amica, fortuna Legła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Pani Prezes wielokrotnie podkreślała, że kwestia sponsora głównego to nie jest ,,być, albo nie być" tego klubu. Podobno Lyoness dawało 2,5, ale zgłosił się ktoś kogo interesuje wyłącznie koszulka. Ja osobiście chcialbym, żeby to była umowa na poziomie +/- 3 mln.
Najważniejsze, że wizerunek mocno się poprawi ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I co? Szach - Mat ateiści i forumowe płaczki. Zarząd udowodnił że Wisłą można zarządzać dużo, dużo lepiej niż za czasów TF. Jak to Lv to Tiger leci w odstawkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wpierw chciałem się zarejestrować na STS - zostali sponsorem Lecha, więc zrezygnowałem. Następnie planowałem na Fortunie - zostali sponsorem 7. Więc może do 3x sztuka i tym razem mi się uda. Co prawda, nie jest przesądzone, że będzie nim LVBet, bo może być ktoś inny. Najważniejsze jednak, aby Wisła otrzymała z tego tytułu pokaźny zastrzyk finansowy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pozdrawiam defetystow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pożyczki to jedno, ale TF nie dawała reklamy na koszulki za darmo, tylko wpłacała na konto Wisły 4-5 mln PLN. Jak była kwestia Volksvagena, to oni dawali 3mln, ale tylko 1,5mln podstawy + 1,5 mln w bonusach, więc Cupial mowil ze woli placic te 4mln i miec reklame TF na koszulkach, a gdyby dali 3mln podstawy to by sie zastanowil. Było mniej umów sponsorskich za TF, ale były dużo wyższe wartościowo, więc jeszcze troche czasu minie zanim teraz się d do tego dojdzie... także ja sie jarać nie bede, ale musze przyznac ze jest lepiej niz sie spodziewalem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
czyli na 99% LV Bet - > tak wynika.
za 5 h bedziemy wiedzieć AVE WIELKA WISŁA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poczekajmy z tym świętowaniem do ogłoszenie za ile i na ile.
Żeby nie było rozczarowania. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|