|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
Sęk w tym, że wtedy miał liczby jeszcze lepsze, według moich informacji [nie z kosmosu, easy] w pierwszym meczu z Górnikiem Zabrze - 88 podań.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 22.02.2017 o godz. 19:36.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z Waszych rozkmin o Popoviciu wysuwam jeden wniosek: Sobolewski i Cantoro to byli amatorzy. W życiu nie mieli tylu podań w meczu, ani odbiorów co gwiazda Popović.
Rozminy na poziomie Majewskiego "co prawda przegraliśmy 1-0, ale wygraliśmy w rzutach rożnych" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Popovic to zwykły figurant, walił piłke do najblizszego zawodnika, najczęściej do boku... Nie ma co płakać za nim, gosc pokroju Irsaka...
ED: Absurdy forum TWSD: - Donaldowi Krzyż na drogę - Popovic bardzo dobry pomocnik :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 22.02.2017 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Popo poszedł, info własne telefoniczne 😜
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
- Robienie z kogoś gwiazdy, a bronienie przed robieniem z niego amatora i nieudacznika to wielka różnica. ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Na pewno to okienko pod względem ekonomicznym możemy uznać za udane (sprzedawaliśmy zawodników), szkoda jedynie, że w klubie kompletnie nie pomyślano o sprowadzeniu napastnika, przy założeniu że trochę kasy zarobiliśmy i fakcie, że akurat do Wisły przychodzili zawodnicy za darmo. Inna sprawa czy Ci którzy do nas dołączyli w perspektywie coś wniosą, czy dadzą temu zespołowi nowy impuls. Na dzień dzisiejszy poza hiszpańskim środkowym obrońcą trudno kogoś pochwalić z nowych nabytków, że zbyt mało minut dotychczas zagrali. Ewidentnie widać że ruchy kadrowe są robione pod przyszły sezon jednak trzeba zauważyć że większość z tych piłkarzy była rezerwowymi jeszcze inni w ogóle nie grali od jakiegoś czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, patrząc na budżet klubu każdy dodatkowy kontrakt to wielkie obciążenie.. :/ Tymbardziej, że nikt za taką kasę tu nie przyjdzie.
![]()
Sprzedajemy i produkujemy Garaże blaszane , wiaty blaszane , blaszaki . Dostawa i montaż garaży gratis na terenie całej Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Micański był do wzięcia...jak go Korona zakontraktowała.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Co do napastnika to Śląsk bierze na wypożyczenie Zwolińskiego z Pogoni Szczecin. Zamiast jednego pomocnika trzeba było jego wypożyczyć.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zaraz, zaraz. Czy my mówimy o tym samym piłkarzu?
![]() Bo jak dla mnie to przy nim Brożek jest super skutecznym napadziorem )Ok, raz zdobył 12 goli (tyle, co Brożek w swoich słabszych sezonach), ale w poprzednim 1 bramka. To już Ondrasek/Zachara mają lepsze statystyki. Po co nam kolejny tego typu gość z przodu? Rozumiem, że niby młody i może jeszcze odpalić, ale jeśli mowa o gościu, który zamiast rozwijać się zwija to nie ma czego żałować.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 22.02.2017 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 22.02.2017 o godz. 23:32.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może teraz postaraja sie o napastnika
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niech długi spłacają jak najszybciej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie no, ja rozumiem zamysł.
Mimo wszystko wolałbym wypatrzeć i ściągnąć takiego 'przedruchowego' Niezgodę niż stawiać na gościa, który z sezonu na sezon gra coraz gorzej. Podejrzewam, że jakby Drzazga dostał tyle szans co Zwoliński w poprzednim sezonie w Pogoni to by zapakował przynajmniej z 5 bramek. Generalnie powinniśmy albo stawiać na tych napastników co mamy (cała 3 to goście z historią strzelania bramek), albo wyszukać jakiegoś młokosa, co wali na potęgę w niższych ligach (ew. dać prawdziwą szansę Drzazdze jak wróci z wypożyczenia - bo jakoś jestem dziwnie spokojny, że sobie tam świetnie poradzi, jesli tylko ktoś na niego mocno postawi). Wiadomo na klasowych napadziorów nas nie stać. Co nie zmienia faktu, że branie byle więcej to też żaden pomysł.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 22.02.2017 o godz. 23:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
skad info ze az tyle dostaniemy za popo?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
200k jurków a nie 300
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
200 to dalej bez tragedii, a co do Zwolińskiego to ten gość nie powinien się nawet napastnikiem nazywać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
300 tys euro to bardzo dobry biznes na tym pilkarzu. Malymi kroczkami cos powoli zaczyna sie dziac pozytywnego.
Jak dla mnie bardzo dobra decyzja. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wreszcie coś w tym klubie się dzieje. Kupujemy, sprzedajemy. Tak, właśnie ma być. Nie ma co trzymać zawodników na siłę, bo każdy jest do zastąpienia. Popović był po prostu przeciętny, a szkoda by Brlek siedział na ławce, bo pokazał pod koniec rundy jakim wartościowym piłkarzem może być.
Brawo, brawo jeszcze raz do zarządu. Jestem i byłem bardzo sceptyczny do TS, ale w przeciągu tych kilku miesięcy zrobili dużo, dużo więcej niż działo się w ostatnich latach. Mamy zajebisty autokar, pojawiły się realne wzmocnienia i sprzedajemy zawodników. Brakuje tylko punktów w tabeli, ale to też mam nadzieje przyjdzie z czasem! AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Myślę, że potrzebuje zmiany otoczenia, nowej motywacji żeby wrócić na potrzebny poziom. Śląsk będzie z niego miał pożytek. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem trzeba śmielej postawić na Zacharę w ataku, a nie po skrzydłach gdzieś... jest to chłopak który jak czuje zaufanie trenera to gra lepiej... a strzelać systematycznie potrafi co pokazał w Górniku...
A co do kolejnego napastnika w kadrze... mamy ich 3... branie kolejnego było by nieekonomiczne z punktu widzenia naszych problemów finansowych... bezsens totalny... pieniądze powinny iść na spłatę zobowiązań, a trochę ich mamy... Prezes Sarapata trochę się zagalopowała twierdząc po tych uzupełnieniach kadrowych, że wkroczymy w walkę o 8... Będzie bardzo ciężko... najpierw powinniśmy się spokojnie utrzymać wyjść na prostą i nowy sezon zacząć jak należy... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co pokazał w Górniku? Przecież lepsze liczby to Brożek wykręcał w podstarzałym wieku... I pewnie teraz też zakręci się koło takiej ilości goli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Czy pisząc... z taką ilością wielokropków... chcesz nam powiedzieć... że jesteś niewyspany?
![]() Wybacz szyderę, ale nie mogłem się powstrzymać. Ad meritum zgadzam się, że Zachara powinien dostawać więcej szans. Lubię Zdenka, jak wszyscy, bo zostawia na boisku serce, ale obawiam się, że już nie poprawi swojej skuteczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zdenek też ma warunki i umiejętności, ale ze strzelaniem bramek gorzej...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.02.2017 o godz. 09:45.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|