The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2017, 23:14
Oferta reklamowa jest teraz krojona na miarę wsparcia, jakie oferuje sponsor. Mówiła to Sarapata przy okazji którejś konferencji. Stąd duża liczba sponsorów/partnerów, którzy dysponują różnymi budżetami na szeroko rozumiany marketing.

Za czasów TF było pewnie tak: nie dajesz kwoty X za miejsce na koszulce/bandzie/ściance to wyp****aj na drzewo - bo kto bogatemu zabroni. Nie było miejsca na negocjacje kwot. Słowo klucz "elastyczność".
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.02.2017, 13:44
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Oferta reklamowa jest teraz krojona na miarę wsparcia, jakie oferuje sponsor. Mówiła to Sarapata przy okazji którejś konferencji. Stąd duża liczba sponsorów/partnerów, którzy dysponują różnymi budżetami na szeroko rozumiany marketing.

Za czasów TF było pewnie tak: nie dajesz kwoty X za miejsce na koszulce/bandzie/ściance to wyp****aj na drzewo - bo kto bogatemu zabroni. Nie było miejsca na negocjacje kwot. Słowo klucz "elastyczność".
Też tak myślę. Teraz bardziej próbują jakby wynegocjować w budżecie sponsora różne elementy. Nie wiem, sponsor ma mniejszy budżet to może dać pieniądze mniejsze i jego soki pojawią się na konferencji obok wody, a jak ma większy, to na tych bandach sponsorskich na konferencji, a jak jeszcze większy to na koszulce treningowej itp. itd. W ogóle ciekawie by było (nierealne, ale no) jakbyśmy mieli sponsora ośrodka treningowego w Myślenicach – na takiej zasadzie jak AON Training Complex w Manchesterze
Odpowiedz cytując
Nowicjusz
Junior Member

Od: 12.2016

Stary 20.02.2017, 10:20
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/
No to mamy kolejnego partnera
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 20.02.2017, 11:06
Nowicjusz napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/
No to mamy kolejnego partnera
No i wiemy kto będzie leasingował autokar klubowy ;-)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 20.02.2017, 11:18
Fajnie, kolejny partner. Znowu coś kapie do skarbonki. To pokazuje tylko jak bardzo ludzie z TF mieli wyjebane.
Pozostaje tylko czekać na sponsora głównego, który "jest na bardzo zaawansowanym etapie"
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.02.2017, 13:02
Ponoć Junco zrezygnował z Wiceprezesa
Jest już teraz oficjalnie Dyr. Sportowym.

Jak dla mnie żadna sensacja. Od początku wiedziałem że likwidacja stanowiska Dyr. Sportowego miała na celu uzasadnienie co do pozbycia się Kapki.

Trzeba było zatem troche szopki że zrobieniem go wiceprezesem a teraz z rezygnacją i argumentacją, że Junco chce się skupić na pracy sportowej i tworzymy dla niego stanowisko Dyr. Sportowego.

Ot tak gdyby:
1. Kapka miał pretensje
2.Cupiał miał pretensje że złamali umowe że Kapka ma zostać..
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.02.2017, 13:05
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje tylko czekać na sponsora głównego, który "jest na bardzo zaawansowanym etapie"
Mam nadzieję, że bliżej niż dalej i dzięki temu w letnim okienku transferowym będzie większa swoboda w wyborze nowych zawodników.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 22.02.2017, 20:47
Już oficjalnie, Wisła Kraków zaprezentowała swój autokar.
Kolejny milowy krok ku wielkości. Do pełni szczęścia brakuje już sklepu na stadionie, może klubowego muzeum, no i oczywiście powrotu na krajowy tron.

Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 22.02.2017, 20:58
Ciekawa jestem Waszej opinii o tym autokarze. Jeśli chodzi o standard i funkcjonalność - klasa. Wizualnie nie jestem jakoś zachwycona, ten smok mnie nie przekonuje, ale nie ma co narzekać - brzydki nie jest.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 22.02.2017, 21:04
Smok jest mega
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.02.2017, 21:04
Ten smok z przodu wygląda przekozacko, ogólnie cały smok to super pomysł i wykonanie. Autokar zarąbisty, oby służył jak najlepiej i przyczynił się do lepszych wynikôw ma wyjazdach. Wierzę, że powoli wracamy gdzie nasze miejsce.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.02.2017, 21:11
Bardzo,ale to bardzo mi się to podoba widać,że komuś na tym klubie komuś zależy i wychodzimy na prostą powoli.Oby tak dalej Jazda Jazda Jazda!!!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.02.2017, 00:26
Antrans zajał miejsce Kortransa jako partnera ?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.02.2017, 02:23
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Antrans zajał miejsce Kortransa jako partnera ?
Kortrans jest w TS, Antrans w SA Choć chyba na którymś meczu Kortrans też na bandach LED się reklamował
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 23.02.2017, 07:25
Kortrans widnieje oficjalnie na stronie www jako partner, Artrans nie....
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.02.2017, 09:26
Cieszmy się, że możemy się w naturalny sposób posługiwać taką kozacką symboliką.

Bo każdy inny klub jakby sobie walnął smoka na autokarze to byłaby beka życia
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.02.2017, 09:51
mega kozacko to wyglada.

jakby to Legia miala taki autokar i mola uzyc symboliki smoka to by pewnie internet sie ze szczescia zesrał i zawiesił na chwile.
E: Kocur - a no tak. zapomnialem ze smok ma nazwiazanie do czegos tam co skutkuje ze bandyci morduja zabijaja kradna ćpaja sprzedaja i ten autobus to idealny do przemytu. A stolik do gry w karty wskazuje ze bedzie lamana ustawa hazardowa...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.02.2017 o godz. 10:05.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 23.02.2017, 09:59
Poczekaj na niezawodnych pismaków z GK, GW - zaraz się okaże że kierowca ćwiczy na sekcji w TS czyli kibol

dopiero się internety zesrają
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 23.02.2017, 10:09
Herb SA mogli sobie darować
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 23.02.2017, 10:21
Dajmy już spokój z logo SA. Większości kojarzy się ono ze wspaniałym początkiem XXI wieku i tak już pewnie pozostanie. Najważniejszy symbol-BG widnieje na koszulkach, więc nie róbmy problemu na siłę.
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 23.02.2017, 10:32
Biała Gwiazda mogłaby być też na całą wysokość po drugiej stronie od logo SSA, byłoby jeszcze lepiej. Tak czy owak, wiadomo, że kapitalna maszyna. Teraz tylko uważać, gdzie parkują albo zabierać ze sobą odpowiednią ekipę ogrodników z TSW
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.02.2017, 10:35
Liczyłem na jakieś bardziej eleganckie wykończenie autokaru, ale poszli w stylistykę karty kibica. Ogólnie jest w porządku, może z czasem bardziej się przekonam do tego pomysłu

A ciągłe dopierdzielanie się o SA zaczyna przyprawiać o mdłości.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 23.02.2017, 12:24
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Liczyłem na jakieś bardziej eleganckie wykończenie autokaru, ale poszli w stylistykę karty kibica. Ogólnie jest w porządku, może z czasem bardziej się przekonam do tego pomysłu

A ciągłe dopierdzielanie się o SA zaczyna przyprawiać o mdłości.
O mdłości to doprowadza gadanie ze teraz nagle w klubie jest normalnie, wspanialy zarzad itp a TF taka zla byla - poki co za TF 8 MP, 1PP i wiele swietnych wysetpow w pucharach. Więc póki co trzeba poczekać na koniec sezonu - coś co mozemy ocenic. Bo ludzie jaraja sie iloscia sposnorow, a nie biora pod uwage ze wszyscy razem wzieci placa o polowowe/jedna trzecia mniej rocznie niz TF placila za reklame na koszulkach (mowie o spondoringu TF nie pozyczkach) a a frekwencja dalej jest marna.

Jakoś nie widze zeby te wszystkie "Cudowne" transfery sciagnely tlumy na trybuny
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 23.02.2017, 12:48
Czyli bedziesz ocenial zarzad po miejscu w tabeli na koniec sezonu? Brawo Ty.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 23.02.2017, 13:10
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Czyli bedziesz ocenial zarzad po miejscu w tabeli na koniec sezonu? Brawo Ty.
Oczywiście ze jest to jeden z czynników, ale nie najwazniejszy
Odpowiedz cytując
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Stary 23.02.2017, 14:04
Ja osobiście nie spodziewałem się czegoś aż tak kozackiego, smok to kompletne zaskoczenie. Klasa światowa !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.02.2017, 14:06
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
O mdłości to doprowadza gadanie ze teraz nagle w klubie jest normalnie, wspanialy zarzad itp a TF taka zla byla - poki co za TF 8 MP, 1PP i wiele swietnych wysetpow w pucharach. Więc póki co trzeba poczekać na koniec sezonu - coś co mozemy ocenic. Bo ludzie jaraja sie iloscia sposnorow, a nie biora pod uwage ze wszyscy razem wzieci placa o polowowe/jedna trzecia mniej rocznie niz TF placila za reklame na koszulkach (mowie o spondoringu TF nie pozyczkach) a a frekwencja dalej jest marna.
Tak, a później kiedy źródełko wyschło o mało nie sprowadziła nas do czwartej ligi.
Ale Ty jesteś przypadkiem nieuleczalnym.

Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Ciekawa jestem Waszej opinii o tym autokarze. Jeśli chodzi o standard i funkcjonalność - klasa. Wizualnie nie jestem jakoś zachwycona, ten smok mnie nie przekonuje, ale nie ma co narzekać - brzydki nie jest.
Też miałem lekki zgrzyt na początku, ale z drugiej strony - smok to nasza maskotka, więc ujdzie. Młodszym kibicom Wisły na pewno się spodoba
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 23.02.2017, 14:16
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post

Jakoś nie widze zeby te wszystkie "Cudowne" transfery sciagnely tlumy na trybuny
Myślisz, że do klubu walą drzwiami i oknami chińczycy i szejkowie żeby rzucić 100mln rocznie za miejsca na koszulkach, ale zarząd mocno sobie postanowił współpracować z piekarnią DarekOtwórz? Skoro dla ciebie wszystko w życiu jest takie łatwe to czemu twoja firma nie będzie sponsorować Wisły?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.02.2017, 14:23
jak nie będą wybrywać to piłkarze powinni wracać z wyjazdów TLK... a nie SMOKIEM ;-)
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 23.02.2017, 14:38
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Myślisz, że do klubu walą drzwiami i oknami chińczycy i szejkowie żeby rzucić 100mln rocznie za miejsca na koszulkach, ale zarząd mocno sobie postanowił współpracować z piekarnią DarekOtwórz? Skoro dla ciebie wszystko w życiu jest takie łatwe to czemu twoja firma nie będzie sponsorować Wisły?
No dobra, mamy tłusty czwartek, ale nie karmcie już trolla.

Autobus prezentuje się godnie, naprawdę. Nawet ten smok mi nie przeszkadza, choć rację ma ten, kto pisze, że innym klubom nie uszłoby to na sucho.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów