|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie ma z Tobą o czym rozmawiać, zwyczajnie nie wiesz o czym piszesz. Doczytaj troszkę, bo pamiętać raczej nic z tamtych czasów nie możesz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oceniasz talent Brożka, a nic o początkach jego kariery nie wiesz - o jakich więc Ty argumentach piszesz? Brożek ma "troszkę" bardziej spektakularny sukces w młodzieżowej piłce niż przytoczona przez Ciebie CLJ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja to w ogole zmienilbym calkowicie strategie scoutingu. Chodzilbym po zlobkach i przedszkolach i badal dzieci licznikiem Geigera. Z rodzicami tych z najwieksza liczba na skali talentowej, podpisywalbym od razu umowy o transferze ich dzieci do szkolek pilkarskich
Na .... mnie wiedziec czy dziecko jest sprawniejsze fizycznie od innych, ma lepsza technike, jest inteligentniejsze, bardziej pracowite, niech w ogole nie trenuje, wazne zeby sie talent zgadzal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hugo Videmont: Polska nie jest mi obca. Moja babcia pochodziła z Gdańska
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...nska,11788904/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
O masz Ci los. No to jak kiedys moze wezmie brata na nasze trybuny to raczej mu sie nie spodoba
![]() Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.02.2017 o godz. 06:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to Polskiego pewnie szybko się nauczy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
|
Hugo Videmont:
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jeżeli pojawi się dobra oferta z Legii finasowa nawet z możliwością gry w LM to przejdziesz do Legii?
Nie Mąka w pomidorze w lidze+ macie swoje przecieki z twittera typu Janex ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A co miał powiedzieć?
Generalnie sam pisałem, że nigdy tam nie pójdzie, ale wnioskowanie czegokolwiek po odpowiedzi w tv nie ma sensu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mógł odpowiedzieć wymijająco, np. że nie myśli o żadnych transferach i skupia się na grze dla Wisły. Wtedy możnaby domniemywać, że jest taka możliwość. Taka kategoryczna odpowiedź ma swoją wymowę, chyba nie sądzisz, że Krzysiek to kretyn i nie potrafi sobie poradzić z trudnym pytaniem?
Skoro tak powiedział, to na pewno tego nie zrobi i tyle. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
ma ktoś link do całego odcinka z Krzyśkiem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma się co przesadnie tym jarać, ale też nie można prewencyjnie Krzyśkowi zarzucać kłamstwa. Jest ot na pewno szpila wbita w warszawską bucownię, co mnie osobiście bardzo odpowiada (tak, wiem, mam kompleksy
* ).___________________________________________ * Albo nie lubię buractwa. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Chodzi mi o to, że nie mógł udzielić innej odpowiedzi ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
A w drugim swoim meczu strzelił gola. To była szybkość, lekkość, fantazja, technika, myślałem, że to będzie napastnik europejskiej klasy, lepszy od Żurawia. Ale po sezonie odszedł Nawałka, przyszedł Smuda, potem Kasperczak i zaczęły się zsyłki do łks, gks... Po powrocie tej lekkości i fantazji już nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Jak już polegasz na wikipedii to rzuć okiem dwa akapity wyżej , debiutował w Wiśle w 1999 tak jak napisałem w Radzionkowie co widziałem na własne oczy (Ty najwyraźniej zrobiłeś skrót: debiut w Wiśle = debiut w ekstraklasie, a były jeszcze inne rozgrywki przecież)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad ze Zdenkiem:
http://weszlo.com/2017/02/21/przepro...oprocz-kasyna/ Opowiada o Hazardzie o alkoholu o grze w Norwegi ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no a ja w Wiśle, czyli 2 lata wcześniej
tak czy siak , przykro mi że chłop który po prostu tak wymiatał w wieku 15 lat , zatrzymał się później w miejscu wogle to noszę sie z myślą o zrobienu subiektywnego rankingu napastników TS-u "odkąd pamiętam" czyli od Grzegorza Szeligi ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co z naszymi Kolumbijczykami? Bo po oficjalnej informacji o podpisaniu kontraktów na razie cisza.
edit: Takie coś wygooglowałem: https://twitter.com/Jootpe/status/834482851496222726
Ostatnio edytowane przez R33 : 23.02.2017 o godz. 22:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|